mysigt i kök

Sitter nu hos pappa i köket, har ikväll flyttat hit. Huset är klart för försäljning, köpare och papper och sånt är klart tror jag. Det känns lite tomt när man tänker efter. Jag har bott här i nästan hela mitt liv, i alla fall i största delen av mitt liv och så ska vi bara flytta bort från det. Men jag har ju vetat om det ganska länge så har väl förberett mig men det känns ändå jobbigt.

Jaja, idag åt jag middag hos mormor med mamma, Annika (syster) och Moa. Det var gott och mysigt! Hon ska sy på en knapp på min nyinkköpta gråa kofta, som jag inte kan.... He he :) Sen åkte vi hem och jag packade lite (läs: mycket) kläder till pappa och här är jag alltså nu. Tänkte vara duktig att lägga mig alldeles strax faktiskt! Jag börjar tidigt imorgon så det är väl så det får bli.

Åh, lyssnar på en nostalgitripp nu..... "bring my baby back"

Got natt allihopa! ♥


sov i 13 timmar!

Tjenareeee!

Nu har jag vaknat och ätit jättegod frukost, underbart fast inte så speciellt liksom! Egengjord kaffelatte och yoghurt med musli, mandlar, solroskärnor och linfrön. Kan inte beskriva känslan när  jag äter det asså.... ha ha!! Aja, jag sov från klockan 12 igår till 1 idag! Det är ganska länge tycker jag...! Men jag var liksom trött från i fredags.


Min fantastiska frukost

Gårdagen var mycket trevlig! Det var jättegod mat - paj! Det kom inte för mycket oinbjudet folk (vad jag vet) utan det var bara fett party. Jag, Moa och Mikaela åkte med den tidiga bussen pga våran trötthet, det var väldigt skönt att inte komma hem allt för sent! Hoppas ni som var kvar hade kul resten av kvällen/natten! :)

Lite senare ska jag ut och springa med den här lilla tjejen i stan. Jag har lite ont i huvudet nu, hoppas att det går över! PLUS att jag har värsta träningsverk efter skivstångspasset i mina armar.... Det gillar vi.


Coolio

Hallsta

Det var gig i Hallsta igår och det var drag!  Det var fest i våran stuga för fyra pers innan och sen blev det gig. Det var en lite konstig stad men det var kul och uppleva det med. Kul att umgås med alla sköna männiksor iaf! Var där med Karro, Saga, Paula och en Idaa, sötisar allihopa är dom :)

Var har ni förkakat?

Snodde lite bilder från the Hoe.



Nu ska jag strax cykla iväg till stationen igen för att åka till Christina! Ska bli trevligt&mysigt! Ha en kul lördagskväll! Puss!


en flicka i sanden



Gissa om vi blev rädda när vi såg den här liggandes på stranden mitt på natten?! Hehe.... Det var jättemånga som gjorde massa fina sandskulpturer. Jag hade tankar på att göra nåt riktigt coolt men så blev det inte.... Det var i Zante alltså.

visning

Min nya kofta&sjal. Plus att jag kom på att jag köpte hårspännen idag med. Tycker det låter rätt fult men det är sånna här stora ni vet som jag kan ha i mitt stora hårvall av burr! :)


burrigt

Hej allihopa!

Sitter just nu på mitt rum, har just ätit! Om två timmar kör skivstångspasset igång, som jag ska på! Ska bli riktigt kul! Bara det inte regnar när jag cyklar dit, det skulle vara ovärt och omotiverande. Men så ska det väl inte bli, jag ser fram emot det i alla fall!

Idag började jag typ vid tolv, på torsdagar har vi endast en lektion - matte. Men jag träffade Moa vid kvart över elva för att äta lunch innan, det var gott som vanligt, hehe. Spagetti och köttfärssås och veggo och sallat, inte vanlig "skol-köttfärssås", utan dom gör egen, gott faktiskt! Efter maten skulle vi ju som sagt på mattelektion, men...... den var inställd. Lars hade fått barn (eller hans fru dårå men... :)) Det kändes ju lite sådär att bara åka till skolan för att äta menmen. Åkte till Moa efter det iaf och drack kaffe, fett standard nu alltså. Jätteskönt, det är ingen hemma hos henne då så ett helt hus för oss själva. Vi planerade lite och sådär. Sen åkte vi ner på stan, Moa köpte ett linne och vi båda la undan lite grejer till imorgon på H&M, dom har nåt erbjudande då.



Nu ska jag tagga till skivstången och tänka ut vad jag ska ha på skolfotot imorgon! Krampuss.

ranglig


Haha, kolla i Malins brillz!




Heeeey!

Dagens. Idag har jag gått i skolan, det rullade på förutom att första lktionen vart inställd så man kunde ha sovit lite till på morgonen, lite surt. I alla fall så efter skolan åkte jag hem till Moa och drack lite kaffe. Sedan cyklade vi ner på stan och fikade på Storken med Mallan och Madde! Kul och träffa Madde, sjukt längesen! När vi hade fikat och pratat klart gick vi på stan, fast utan Madde som skulle till Fredde!

Men okej, jag köpte massor idag. Det känns lite sådär..... Varför ska jag hålla på att göra det nu när jag inte riktigt har pengar i överflöd. Menmen, så blev det, ingert att göra åt, eller hur? Vad gör man liksom.... ingen aning. Jag köpte i alla fall en grovstickad grå kofta, ett hallonrött linne som går ner rådjupt på ryggen från weekday, silvriga platta örhängen från H&M, och en silver/grå sjal från Åhlens.

rubrikenranglig betyder att jag är trött i benen.

Trots min trötthet ska jag ta mig ut och springa. Tänker inte säcka ihop! Det är ju alltid skönt efter man har varit ute ändå så det blir säkert purfa.

Puss på dig!

Godnattpuss!

Hej på er!

Nu ska jag (monika, frisören) klippa min lugg, sen ska jag borsta tänderna, byta om till pyjamasshorts och linne, läsa lite och sedan somna. Om inte msn gör mig sittandes till sömns såklart..... skulle ju vara illa. Nej, det ska inte hända.

En godnattpuss från mig!

hola bonita

Hola! Que tal?

Jag är så grymt trött just nu...! Har läst lite i min bok "Inte enklare än så" av Kajsa Ingermansson, den är riktigt bra faktiskt, eller man fastnar i den iaf. Då kanske den är bra.... :) Jag brukar inte alls vara en bokmänniska förutom lite på sommaren, så det har väl gått in lite på hösten.... Aja.

Dagens skolprestationer idag var inte så höga, det behövdes inte heller. Vi skulle ta hans och lära känna ettorna och vi lyckades! Yeah. Kommer iaf ihåg nåra namn :) Efter skolan och maten så åkte vi (Jag, Moa, Marjo, Maria) ner nåra stycken och kollade runt på stan. Hittade massor (typ stickad kofta, väska, partylinne, sjal) men jag har inte riktigt råd med allt. Fast det är klart.... det gååår ju alltid att lösa.... Kanske städa lite hos mormor? hehe... Det kommer säkert bli så att jag köper allt ändå. Jag fick ju lite pengar över från Grekland så kanske tar dom.

Efter vi hade varit på stan iaf så fikade vi i Saluhallen, det var nåt erbjudande. 5 kr för en enkel espresso. Visst var det billigt, men jag visste ärligt talat inte att en enkel espresso var SÅ liten. Menmen, det var gott och lite nytt sällskap hängde också på, Maja med andra ord :)

Ikväll ska våran frisör komma hit (och en till av mammas kompisar), då tänkte jag att hon kunde klippa min lugg lite. Den har blivit lite lång och jag känner att jag vill ha kvar den. Det känns höstigt så det passar ju. Även fast det kan vara lite jobbigt ibland att ha lugg när man cyklar och sånt. Den flyger ju iväg liksom, men det är sånt man får leva med :)

Nu ska jag snart äta ungspannkaka, hoppas det smakar så att säga! Hasta luego!

(Är det tråkigt med bildlösa inlägg?)

God kväll!

Tjena mittbena! som varenda grekisk inkastare sa... :)

Idag började jag skolan halv tio typ, dagen rullade på med ganska normalt schema och god mat såklart! Efter skolan åkte jag hem till Moa en sväng för att kolla på filmer från Zakynthos, sjuuuukt kul!! Jag fick även nästan alla hennes bilder som jag nu har lagt upp på facebook, bara att kolla! :) När jag kom hem i alla fall så hade mamma gjort tacospaj! Jättegott! Sen har jag varit ute och sprungit, ruskigt snabbt...... hehe. 

Imorn väntar en lugn dag, börjar halv tio och ska bara ta hand om dom nya ettorna, vi lär sluta efter nån timme. Sen blir det självklart mat i skolan och efter detta tänkte vi några från klassen åka ner och fika. Ta vara på den sista solen liksom... :)

Snart ska jag sooova! Puss

Först lite till bilder....


Godmorgon!


Jag har haft jättemycket tid på morgonen idag, det har varit jäteskönt. Åt en lång frukost och behövde inte stressa! Körde på det goda kaffen idag igen! Hoppas det blir kul i skolan idag, tror vi har tre lektioner eller nåt sånt. Alla lektioner har ju inte börjat än så den här veckan blir nog rätt chill den med.

Nu måste jag cykla iväg, ha det bra idag!

tacosen var godis

Nu sitter jag i mitt rum, i min säng och chattar med sjuklingen Moa, stackare. Och så ska hon jobba också, pluttis. Fast hon har smittat mig en aning, jag är lite förkyld, ganska drygt faktiskt.

Snart kommer pappa utanför lägenheten och hämtar upp mig för lite övningskörning, eller ja, vi ska bara hämta min gamla rostiga cykel och jag ska köra bilen liksom. Det känns inte alltid som övningskörning längre när jag kör. Antar att det är ett bra tecken! Fast teorin går det kanske mindre bra med, måste ta tag i det...

Förresten....... Jag har börjat flagna på ryggen! :( Ovärt! Hoppas inte hela kulören försvinner ;)


tugnt

Tjobre.

Idag vaknade jag halv ett, det var längesen jag vaknade så sent faktiskt. Men jag känner fortfaranade att jag inte har tagit igen mig med sömnen från Zakynthos så det var väl bra att sova ut. I alla fall, så åt jag en god frukost och jättegott kaffe, med skummad mjölk och kanel uppepå. Prova! Sen har jag läst i samhällskunskapsboken  - ekonomi. Det är så mycket text om allt det där, fattar inte hälften känns det som, men nu har ja läst det iaf, vilket var läxan. Efter jag hade tagit mig igenom den där plågan så gick jag ut och tog lite luft genom en promenad i en halvtimme och påvägen hem kila jag in på affären och hämta en tidning som jag fick gratis, mamma hade nån grej som man fick gratis svd. Så nu tänkte jag kolla lite i den, moget.

Ikväll blire tacos, ska bli mumfilibabba!


Kaffe med (kanske lite överdrivet mycket) skummad mjölk och kanel.


heldag med friskis, vad kan gå snett?

tjolän.

Idag har jag enbart umgåts med friskismänniskor, det var mer än soft. Till och med kanske söft? :) Dagen började halv nio med att ta sig till nyrenoverade Friskis Väderkvarn för fika, direkt efter det körde vi skivstång+kondition-pass, det var jättekul och jobbigt! Det ska jag nog gå på i höst! Nej förresten, innan det var det nåt pass också... Aja, sen var det lunch, mycket gott med matmuffins och allt vad det var! Sen ett danspass och mixpass, man var väl lite sliten där på eftermiddagen men det är klart att det gick... :) Sen blev det dusch och fix och alla vallfärdade till Kattalin (haha), där var det värsta buffén med jättegod mat och senare började partajet liksom.... nej men det var kul var det.

Nu ska jag surfa lite och sen sleepa, imorn tror jag att jag ska dra en stanis med Moa, hon ville kika lite :)

Hoppas eran dag och kväll har varit rolig! Puss.

palm



Sista kvällen

skor

Hej!

Idag kunde man ta det lugnt på morgonen eftersom vi började halv elva, med Samhällskunskap. Sen vare lunch, gottigott. Efter det trodde jag att vi hade idrott men det var tydligen inställt så då fick man släpa på dom grejorna, det kändes superskönt! Efter skolan iaf så jag gick ner på stan med Sara och kollade runt lite, köpte ett par skor för 100 kr på Scorett på rean! När jag tröttnade på att bära runt på mina kassar så begav jag mig hemmåt gåendes...... Min cykel gick nämligen sönder påvägen till skolan, så det finns inte mycket kvar av den, jag ska få mammas vintercykel tror jag. Man känner ju sig helt handikappad utan cykel!


Jaja, det blev inget ikväll med Finisarna, får bli en annan gång, näsa vecka kanske? Så jag tar det nog bara lugnt ikväll, måste ju spara lite krafter till kick-offen imorgon på Friskis. Typ fem träningspass på en dag, en massa god mat och roligt sällskap! Vi går hem med ett léende på läpparna ;) haha...

Ha en kul fredagskväll!

powernap

I Zante sov nästan alla efter stranden innan de skulle ut. Vi skippade det och var ganska trötta, kanske inte så smart. Men istället gör jag det nu?! Haha, ofta. Jag var så trött, lte otippat. Somnade iaf när jag kom hem efter skolan. Men det var superskönt. Vet inte om jag orkar åka till mormor nu men, får se helt enkelt!

Förresten, glöm inte att kolla in bilderna från Zakke på Facebook! Puss

finiskolan

Hello!

Har kommit hem från skolan nu. Den är ju inte så ångestladdad som alla säger, det var liksom inte ûberjobbigt :) Vi kom till skolan, planerade vad vi skulle välkomna ettorna med, åt mat, träffa alla och gick hem! :) Imorgon har vi bara två lektioner, samhällskunskap och idrott, det ska ju faktiskt bara bli kul! Plus att vi har sovmorgon! Mmmm! Vi fick vårat schema också, vilket var helt okej, vi hade tydligen fått mycket bättre än ettorna! Vi är ju ändå inte på semester, eller hur var det?

Jag funderar lite på vad jag ska göra resten av dagen, vi slutade ju ändå rätt tidigt liksom.... Kanske ska ringa mormor min och kolla om hon behöver städhjälp (nej, jag gör det inte för pengarna, hon behöver ju hjälp :P).



Partygatan i Grekland, Zante, Laganas.


usch

Jag ska cykla till skolan nu men det regnar ju jättemycket, har glömt hur man gör då. Väntar lite.... Men vill ju inte komma för sent första dagen, inte lyckat. Aja, ändra inställning, slipper duscha eller nåt!

inte så kul

Måste bra säga en sak innan jag kryper ner i sängen. När man har läst en bok som är så bra så bara slutar den så man inte får veta vad som händer. Det är inte kul, då bli man ju besviken. Ja, jag har just gjort det, inte så kul precis. Jätteointressant menmen :)

God natt! Sov gott! (förlåt för upprepning, men saknart!)

jag är så mätt

Halloj!

Denna dag har varit rätt seg men ändå mysig, liksom skönt att ha kommit hem på nåt sätt men ändå vill man baaara tillbaka! tillbaka, tillbaka, tillbaka. Så. Jag var ute och sprang idag, vilket jag inte har gjort på länge, men det funkade alltså, hade ju inte tappat allt. Antar att man inte gör det på en vecka liksom.... Så det var ju lite chill faktiskt.

Jag har just ätit och är mätt och belåten, mamma hade gjort en gryta :) mumsfilibabba (haha, malin och moa, vad vare som var mumsfilibabba egentilgen? ;) haha)

Asså skola imorn, jag känner mig så oförberedd på nåt vis, jag kom ju nyss hem så ska man slänga sig in i skolan, inte okej. Men det ska bli hur kul som helst att komma tillbaka till klassen och den goda skolmaten! Det kan man ju inte låta bli att tänka på, och det är väl bra antar jag!


suktar.

Puss&kram!

lång sömn för en gång skull

Ojschhhaaan, i natt sov jag från halv tio till halv elva. Det känns stort...! Har sovit runt fyra timmar i Zante och det kändes. Så underbart skönt att bara sova hur länge man vill! Men nu är det bara en dag till skolan!!! Fattar inte det, det har gått så fort, båda hela sommarlovet och Zakke, shit. Men man får intala sig om att det ska bli skönt att komma tillbaka till rutinerna, eller hur?!

Ni ska få några få bilder från min mobilkamera från zteklandet, saknare....


Hattarna som vi letade grymt mycket efter, fett värt 2 euro, eller vad dom kostade ;)


Moa steker minst sagt på lagana beach.


Jag satt och läste mot vågorna.

Lite bilder. Nu måste jag uppdatera mig på facebook lite mer, eller kolla alla bilder! Det kommer ju mejl mer än ofta om att någon har taggat bilder eller kommenterat. Såatt det är ju chill,

Puss!


finisar på semester

Hallooooo! Har haft det så sjuuuuuuuuuukt bra. Punkt liksom.

Vi är hemma! Jag är en aning trött men jag klarar mig, ska snart äta hemmalagad pizza av mamma, gulligt. Men Zakke liksom........... Så sjukt kul med sol, bad, party, stek, hotellhäng, strandpromenader, dans i bur (haha) och lite mer sol....! Så mycket sömn blev det ju inte :) Gillart.

Men det var f e t i n g l y c k a t ! ! !  :D

Måste säga att det är lite skönt att komma hem ändå :)





HAHA, PUSS PÅ ER!

"vi ar ju ando pa semester"

Tjooooo Sverige!

Sitter pa hotellet och chillar efter sju timmars sol och bad. Det var riktigt varmt idag, typ 42 grader! Imorgon ar sista soldagen och det svider ju lite, bade i skinnet och sinnet ;) \

Vi har i alla fall det mer an jattebra har! Solar, badar, steker, gar strandpromenixer, festar, partar, ater mysiga middagar, dricker goda drinkar och umgas med en del svennar har, for vi ar ju anda pa semester.... :) Det ar nat vi sager en del, och det ar ju nice nar man ar med sanna finisar som Moehoe och mallis.


Nu ska vi ata middag och sen forfesta hos svenskarna pa ballen over och sen blir det lite partaj och fest!

Pusspuss! ha det bra i sverige horrni!


packa, packa, packa....

"Inte glömma nåt, ta med det, fixa det!" :D Fullt upp och jag gillare grymt!

Snart kommer mamma hem och sen ska jag ut och springa (det är som lite lugnande) sen blir det mat och kolla så att allt är med. Sen tar jag bussen till Moa dit Malin också ska och ikväll blir det pepp! Imorgon klockan typ tre eller fyra på morgonen kör vi till Arlanda och Zakynthos! Jag är SÅ glad.


vi var vita..

hallååååå

Shit va längesen jag var såhär trött....!

Natten till tisdag åker vi till Zakynthos! Sjukt härligt. Lite resfeber men jag klarar mig! Blir packning imorn! :)

Igår var jag hos Sara och umgicks med hennes trevliga pooolers, dock var vi (ja, ja var med moa då med) inte där så länge, Paula skulle nämligen komma så vi cyklade och mötte henne vid busshållplatsen och gick in till Moa. Vi satt och drack te och åt mandlar&russin och hade det allmänt mysigt med minnen blandat med planering för framtid!

Idag ringde klockan på sju....! Asså shit va tidigt. Just då var det inte jättejobbigt at gå upp men nu är jag sjukt trött. Vi gick iaf upp och åt en smarrig frukost såklart och sen cyklade vi till stationen och sprang in på upptåget (vi hann precis!) som skulle ta oss till Gävle. Det blev lite krångel med tåget, det var typ upphettat.... Man undrar ju om det var av passagerarna?! Nej. Men ja i alla fall så kom vi fram till Bollnäs som vi skulle till och se Erik med flera lira fotboll och sjunga en truddelutt. (Hela resan kostade 50 kr, värt.) På ditresan träffade vi två tjejer som va jättesöta och trevliga som vi var med resten av dagen, vi kom bra överrens, det var nice! Jag är så trött så orkar inte skriva så mycket men... Det var en rolig dag helt enkelt! Nu måste jag nästan slagga asså!

Ha en fin kväll! Puss

ooråå

Det blev hatt ikväll.... en favvis som används för lite ju. Snart kommer Moa och Mari, ska bli mysigt. Malin erbjöd party i stan, så kanske svänger förbi där efter detta :)


huamej

Tjenix!

Sitter och diggar Miss Li, skön tjej. Idag har jag haft lite fullt upp. Efter frukost så åkte jag med mamma till Centralbadet och mötte upp hennes kompis Lena hällstrumpa som vi kallar henne och även Moa. Det var nämligen så att Lena hade ett klippkort där som gick ut så vi fick bad, sol och bastu! Det var skönt! Vi simmade i en halvtimme och solade i en halvtimme och bastade, super! Efter det åkte jag hem till mormor och städade, åt mat, drack kaffe, kikade OS-invigninge, pratade&myste. (Eller säger man mös?!)

Nu har jag cyklat hem och ska snart ner till ICA och inhandla lite keso med smaken annanas (tror jag) och lite frukter till våran fruktsallad. Moa och hennes mamma Mari ska nämligen hit och äta Sushi som min mamma håller på att tillaga. Fruktsalladen är redan gjort! Men det ska bli mysigt med dom på besök!

Nu ska jag springa iväg till ICA, Puss!

Bilder

Hej! Nu har jag hittat imn sladd till telen så nu ska jag visa lite bilder från Norge och senaste tiden.


Norge - vid våran strand, det var härligt!

  
Vig tjej....!


Vi shoppade runt på IKEA.

 
Jag har klippt lugg!! Känns STORT!

Det var allt för mig, pusskram!

"nattplanering"

Jag sitter hemma hos Moa och "planerar" lite..... Gaaanska konstigt måste jag säga! Men det är kul, mycket kul! Det kommer bli fett asså...... Men vi ska nog gå och lägga oss snart för vi är ganska flummiga tror jag, hoppas ingen värd loggar in på msn så man "måste" skicka iväg nåt. Lite läskigt sådär.

Jag har kollat igenom lite bilder på moas dator som jag inte riktigt visste fanns, det är alltid kul att se! :) Tänkte bjuda på några, om ni vill ha vill säga.......? Förresten, så har vi kommit på att vi ska bli modeller, jag tycker Moa skulle passa som en sminkmodell. Tycker ingen mer det? och hon tycker jag skulle passa som en typ... jag vet inte haha.... ja för kläder i alla fall? typ flummig klädmodell? Aja, nu pratar ajg alldelles för mycket,



God natt! Ha det sweet i sängen!

skakis

Tjooo!

Jag har varit på stan idag med Moa och Sara! Men innan det satt jag och moa ute i min trädgård och skrev lite packlista till Zakke, jag säger bara.... Neccesären blir fet. Vi fikade i alla fall sen på det ganska nyöppnade Wayne`s, det var mysigt och kul att träffa Sara som jag inte har gjort på hela sommaren tror jag. Moa åkte och jobbade så jag och Sara gick en liten runda på stan. Men båda var ganska utmattade så (Jag är helt skakig utan anledning.... :S förkylningen?) det blev inte så intensivt men trevligt i alla fall!

Nu ska jag vara hemma en stund tills Moa har jobbat klart, sen ska jag till henne och äta och sova där och bara ta det piano... Skönt!

Vi konstaterade igår att vi är som ett par utan fysisk kontakt, haha..... Vi planerar liksom dagarna tillsammans och gör allting (nästan) tillsammans, tränar samma, äter samma, avslutar varandras meningar osv osv. Lite komiskt, men vi har verkligen blivit synkade... Gillar`t.

Nu ska jag plocka lite på mitt rum, vila lite, mysa med truls och bara chilla. Puss!


pizzz

Hallå!

Sitter och myser i mina nyinköpta gråfärgade mjukisbyxor. Idag har varit en seg dag, jag har bara slappat hemma men sen fick jag ont i huvudet så jag tog en huvudvärkstablett och bagav mig ut på en långpromenix, det var skönt! Nu har jag ätit och ska byta om för att sedan bege mig med mamma och handla, vi ska handla lite till Zakkkkkke.... N I C E !

Klockan fem ska jag möta Moa vid cyklarna (haha, där vi alltid ställer) och så ska vi ta en tripp på stan, sen ska vi träna. Efter det ska vi åka hem till mig för att äta ungspannkaka. Vi beställde det av min MAMA. Snällt.

Det var ju tänkt att Paula skulle komma idag (din lilla skojare) men så blev det inte, det vart lite krångligt där för henne...

Nu måste jag byta om, ha det sweet!

(Jag hittar inte min sladd till mobilen så kan inte föra över nya bilder)


"Turnépremiär, ho, ho ho!"

tillbaaaaaka!!

Hej på er!

Nu är jag hemma igen från stillsamma Norge. Jag har aldrig uppskattat Norge så mycket som jag gjorde iår! Det var så lugnt och skönt och bara helt stillsamt (förutom gullungen Nathalie ;)). I hela mitt liv har jag varit i Norge varje sommar och nångång ibland på vintern. Men det har liksom alltid varit nåt vi alltdi gör, men förra sommaren var jag inte där och då saknade jag inte det direkt. Men den här gången var det så underbart skönt. Aja, ska inte tjata ut om hur skönt det var.... haha.

Vi låg iaf på norska playan. Det är speciellt. (först och fråmst var det hur varmt som helst för att vara i norge, det var 30 grader, det brukar det aldrig vara) VI låg på en sandstrand och badade i en älv som förvånande var förhållandevis varm och så låg vi med utsikt över stora berg. Ganska häftigt om man tänker efter. Sen har vi gått lite i fjällen och och bara myst med kort och så i stugan! Monika och Nathalie var bra underhållare också! :)

Direkt när jag kom hem i lördags så kom Moa, hehe. Shit, det är nästan ett år swen vi var ifrån varnadra i en vecka..... Det var mycket och prata om, vi har umgåts i två dygn nu, det var trevligt och behövligt!

Får blogga mer sen, ja har lite mycket att göra.... Eller måste ringa Paula och Moa, för Pau ska komma hit imorn till på torsdag, så det måste planeras! Shit va många som skriver på msn just nu.... hoooo, lugnt och fin.

Okej, hörs! Puss!

RSS 2.0