stadsparken

  • Jag är väldigt förväntasfull om mitt förhoppningsvis nya jobb, jag ska provjobba nu i några veckor framöver, sen får vi se hur det blir. Det känns väldigt spännande måste jag säga...
  • Jag är hungrig.
  • Jag ska göra en köttfärspaj med grönsaker, fetaost och soltorkade tomater
  • NU ska jag nog göra den med närmare eftertankte
  • Jani, tv:n står på också

haha, jätteonödigt men nu vet ni hur läget är här i tunabackar liksom 8)

















Chill

np

Då var första nationella provet avklarat. Känns mycket skönt, så jättesvårt var det ju som tur var inte, lite smipämne sådär! :) Snart ska jag ner på stan med Moa, vi som tänkte sola sönder oss, men vädret vill tydligen inte det. Vi ska i alla fall äta sushi, smarrigt! Ta en sväng på stan blir det nog också, för att sedan ta mig till Linnéträdgården för arbetsintervju. Vilken dunderdag!

Solen börjar komma fram lysande mellan molnen nu, Fru Sol var kanske bara lite blyg denna dag. Solen och jag vi är bästa vänner, fastän mycket olika....nanannaa, heheh :)


Älskar denna bild: fina minnen (SNYGG fotograf), soligt, varmt, sthlm. That's it.

Nu ska jag köpa frukt på ica, tjing!

Imorse märkte jag hur mycket jag älskar morgontidningar. Det är så mysigt att sitta på balkongen och läsa och ta in nyttiga saker, haha. Nej men jag läste om 17åringen som fick amputera både armar och ben för några år sen om ni minns? Hon fick någon obotlig bakterie och var tvungen att amputera för delar av kroppen bara dog ungefär. Nu hade hon i alla fall kommit tillbaka och jag blev helt glad och rörd på samma gång. Vilken tjej! Varje gång jag läser om sånt där så påminns jag om hur bra och värdefullt liv jag har. Man ska inte sura över småsaker, det löser sig alltid. Och man ska ta vara på livet, samtidigt som man inte ska ha för hög press..... puuuh, höga förväntningar.



Jag har i alla fall suttit på balkongen idag igen med bikini, men det är ju självklart! Det har varit en del plugg, men det går ganska bra i alla fall. Har läst lite inför Engelska Nationella provet bland annat. Sen har jag brutit av med lite promenader, det går verkligen att gå i linne nu på dagarna - våren har en charm. Sedan drömde jag mig tillbaka till Grekland. Satte på mig klänning, solhatt och solbrillor. LÄNGTAR TILL NAXOS! Det är cirka 102 dagar kvar om jag räknade rätt. Inte illa =)

Gud vad jag har odlat fräknar idag. Jag gillar fräknar när de är små gulliga, några stycken på näsan men inte så man blir en prickig korv. Ibland skulle jag bara vilja ha en "ren" och "len" hy.








Trams

från Moa, Maria och Sara....














positivitet

Idag är det lördag, det är soligt, det är varmt och det är jobbdag. Jag känner att alla mina VÅRlördagar liknar varandra. Det blir frukost på balkongen som följs av lite plugg, läsning osv och sedan när klockan närmar sig två så jobbar jag, på kvällen sedan hittar jag på något roligt, mysigt eller galet. Ja, varför inte? Jag gillar't!


Imorse kilade jag ner till affären och köpte något gott bröd och brieost som fick pryda mina goda mackor tillsammans med skinka och paprika, gotti!

Ikväll ska jag umgås med Moa och Sara, vi ska ägna oss åt De visa spårar ur, jag hoppas på en grym show tjejer!

today

Det var SOLIG frukost på balkongen, det var SCHÖN skolgång, det var EFFEKTIV städning hos mormor med middag.

Nu sitter jag och chillar. Väntar på att Moa och Malin ska höra av sig, vi ska senare sätta oss på bryggan och prata greklandminnen vilket såklart kommer bli woooonderbart!! Saknar det grymt och är sjukt glad att jag ska till både London och Grekland i sommar. Dock ska ju inte Malin med till Grekland, det svider. Fast hon ska med till London, så vi överlever nog.


Hola!!!!!!!!!

Okej hörrni så här är läget. Såhär ligger det till. Jag har ju sparat typ stora delar av mitt studiebidrag nu på sistone så det var sjukt längesen jag shoppade!! Men idag var jag på stan och kände att jag hade 300 som jag fick handla för. Och vad jag fick shoppingsuuuug. När man inte får shoppa alls då är det liksom att man säger nej till allt. Men när man väl har köpt nåt så går det ju knappt att bärga sig. Jag avböjde till och med att gå in i några affärer för att jag inte fick shoppa mer, haha! Okej, jag hade inte mer pengar men jag kunde i alla fall blivit sugen på fler saker och det blev jag också menmen.... hehe, det där med shopping är farligt!


Inte direkt speciella skor egentligen, de har ju funnits på hm hur länge som helst men jag har alltid velat ha dom och dom är ju inte precis dyra såatt dom blev det :) 150 kr!


Har länge velat ha en brun väska. De var rea på denna, 99 ynka kr!
 

Denna byxdress suktade jag efter men hade inte råd. Tänker inte säga var den är från för jag kanske tänker TA mig råd och då måste den finnas kvar ;P


Såklart kommer en sådan här bild. Jag och mamma är så bra på att göra god och snygg mat. Här quinoa, stekt kyckling, sallad med annanas bland annat. Annanas med kyckling är sjukt gott, prooova!

Nu när klockan har blivit lagom till läggsdags ska jag plugga! NAJS pussisar till alla er som förgyller min vardag och fest :)

gaaah, allt blev plötsligt sött och charmigt

Återfall.

Att så lite kan göra så mycket...!

snart sprängs mitt huvud

Hallå!

Riskettan gick bra, dock var den inte alls rolig, man visste det mesta men klart det är bra att få det svart på vitt.

Just för tillfället snurrar lite väl mycket i mitt lilla huvud så att det känns som det sprängs. Om ni träffar mig inom de närmaste dagarna så förvånas inte av förvirrande tjej. Nej men serri, hur ska detta gå ihop. Jag vill göra aaaallt samtidigt. Jag fick just veta av mamá att jag kunde komma på en arbetsintervju för att vara personlig assistent för en tjej som ska på ett läger i Malmö i sommar. Det är ju inte alls bestämt men mi madre känner killen som äger företaget så lite förutr kanske.... Skulle vara spännande. Sen har vi ju skolarbete som tar plats i huvvet också. Plus att imorn ska jag redovisa på engelskan och direkt efter det klockan halv tolv åka på halkbana, kommer hem igen klockan halv sju typ. Sen vill jag träna på kvällen, man får väl se om man är kapabel till det så att säga.....

Ursäkta för jobbig text, var BARA TVUNGEN att skriva av mig, tack och hej gurkleverpastej!

nu åker jag till kursen dåå, pussii

Kort dag idag, mucho skönt! Åt mat och åkte hem sedan för en liten snabbplugg för nu ska jag nämligen till Vaksala Trafikskola och gå på Riskettan (den nya utbildningen för körkort om alkohol, droger och trötthet). Tråkigt nog var den väldigt dyr, lyckades nog välja den dyraste trafikskolan av de alla men det var den som hade ledigt..... Aja, kommer hem sen lagom till maten :)


Godisfika! Fäboknäcke med keso, blåbär och  hallon - Mmmmm!


Man kan ju alltid försöka bli motiverad....

ugly mary

Ser jag inte väldigt fånig och liten ut på det här kortet? Typ en femåring.



typisk bakismat

ÅH, vad kul det var igår! Annina, Emily och jag var hos Lina innan vi gick ut, varför är man inte mer med klassen? I alla fall så röjde vi dansgolvet och det måste vi göra om, absolut. Snart kommer det fler klassisar som droppar in med åldern inne så då blir det ju bara ännu roligare!




Idag var första dagen på väldigt länge som jag sov ut tills jag vaknade. Riktigt skönt och behövligt. Sen har jag suttit på balkongen (varför är det inte lika varmt som det var för nåra dagar sen?) och läst ut engelskaboken. Väldigt passande eftersom det var tills imorgon man skulle ha läst ut den. Nöjd tjej. Sen tog jag en kort promenad i solen för att sedan äta bakismat.


Typisk bakismat.

hej mina vänner

Fredag, så skönt!
Planerna för helgen är kul. Imorgon tänkte jag sola på förmiddagen
och sedan jobbar jag två till sex och sen ska jag förhoppningsvis
ut med några tjejer från klassen, dunderkalas ju! På söndagen
ska jag hjälpa pappa med köket som tillslut har kommit.
Skruva och pyssla kommer det bli med det. För övrigt så
är det bara det som är kvar av renoveringen av lägenheten,
ska bli jättekul och skönt när köket är färdigt!




P&K

nu får dom sluta skrika!

Jag sitter och kollar på "Hjälp, jag är med i en japansk tv-show". Det är rätt jobbigt, ursäkta, men varför skriker dom? Dom är ju inte coola om dom tror det..... Men ändå sitter jag alltså och kollar på det. Nåt är det som har en dragningskfraft i programmet alltså..... hmmmm, kanske Gynning. Nån som har sett det?

Har ni märkt att man har mycket att göra såhär på våren? Har aldrig varit med om så mycket som ska göras, har gjort och görs just nu. Shit, man hinner ju knappt med att leva. Eller jo, det är just det. Nu känner man att man LEVER. ah, härligt med vår hörrni!


Min middag blev omellet med skinka och fetaost med en klick keso och pumpafrön och en bit ungspannkaka från igår fast som inte syns på bilden. Mamma gjorde den igår med massa fullkorn, morot och riven ost tror jag, jättegott faktiskt!

nu: kvällsmål!!

Har precis varit ute och sprungit runt i stan typ. Det var mysigt, jag gillar att springa där folk är så att jag kopplar bort att jag är ute och springer. Det jobbiga är dock att jag inte vill att folket ska uppmärksamma mig = dålig ekvation men jag klarar mig, dom får väl glo så mycket dom vill på mina löparsteg :)

(vad glad jag blev av löpningen kom jag på nu, synd att det var i slutet av dagen)


Det där var maten innan idag. Väldigt gott och vårigt! Stekt lax, quinoa och sallad.

haaaaalllooo

Suttit på balkongen idag igen, såååå mysigt! Dock känner jag lite panik för skolan. Har inte koll känner jag, vad händer?

Och så har jag övningskört i staden plus att jag har fickparkerat. Nu börjar jag få till det. Kan ju vara bra att kunna! Har suttit med teorin också och engelskaboken, dock har jag ett par sidor kvar i den men jag har en vecka på mig så det ska  väl gå det med!

Ikväll vet jag inte vad som händer, vill göra något roligt.


1. Påskfika, 2. balkonghäng med smoothie, kaffe och tidningar, 3. körkortsteori (den fick ligga på golvet och skämmas)

härligt!!!!

Ända sedan jag vaknade har jag suttit ute på balkongen och stekt, kan man ha det bättre? SÅ UNDERBART!!


En sommardag på Maddes land. Det var sjukt kul!

Där ska jag sitta tills jag tar på mig skorna och går till jobbet klockan två. Det blir ett kortare pass idag vilket är skönt! Kommer säker inte vara några alls som tränar idag, trisst.... Men sen när jag kommer hem så blir det påskmat för hela slanten, mamma, mormor och mammas kompis Lena blir det. Trevligt!


banan, mjölk, mango, havregryn och blåbär

Gó eftermiddag såhär på långfredagen!


Dagen har varit lång. Jag började med en smoothie, macka och kaffe och pluggade teori. Blir galen på det. Galet svårt att komma ihåg alla små irriterande onödiga fakta. Sedan i alla fall när mamma var uppe så bestämde vi oss för att ta bilen till Ica Maxi. Precis innan vi rullade in på parkering så står det poliser där som vinkade in mig. Jag blev lite skraj..... (tur att jag har pluggat teori som jag fattade vad dom menade med vinken;P) I alla fall så kollade dom alkoholhalten i blodet och det stod ju på noll som tur var. Men det var en del som jag inte hade med mig, hehehee.... leg, körkortstillstånd och sen hade vi inte en giltig lapp där bak som det står månad nånting på. Men polispojken och jag hade lite conection så det gick bra ändå :)

Nu ska jag äta lax och sedan åka ner och träffa Mallan på staden, fota till något skolarbete :) Sköööj!

Nu är det maaaaaaat, pussi!

hemmaspa

Åh, så underbart det är att pyssla om sig själv. Borde det inte göras oftare? Efter duschen la jag en ansiktsmask och nu sitter jag med fötterna i ett varmt skumbad. Här näst kommer målning av naglar!


Dagens

Dagens sysslor: pyssel och plock
Dagens ska göror: boka körkortsgrejer: halkbana etc, träffa finisarna, moa övernattning här!
Dagens kläder: mjukis
Dagens väder: inte som förväntat
Dagens skönaste: ledigheten
Dagens snyggaste: mina nya tavlor från Prag (klick på bildisen)
Dagens sämsta: skolgrejer
Dagens bästa: finisarna

















.

en av varje

ÅH VILKET HÄRLIGT VÄDER!
Kan man må bättre?
Okej allt kanske inte är suuuperbra, men det är ändå megaskönt att vädret är med oss, håll med mig!

Idag har jag ägnat mig åt promenad, solning, läsning av engelskabok, läsning av körkortsteori om avgassystem (SÅÅÅ INTRESSANT!) och städat. Snart ska jag ut på en till promenad, inte en chans att jag missar solen :)

Senare i eftermiddag ska jag träffa Moa och Idaa, vi har lite olika alternativ att göra.... gå på stan? fika? shoppa? hänga hos Idis? Plockmat på Idis golv? Haha, den som lever får se vart det slutar.

Tre bilder från "plåtningen", haha...







fotokul i stadsparken idag

Jag, Sara och Moa var ute på stan idag och så avslutade vi med en liten fototur i stadsparken!

Ska redigera mer bilder sen men ni får en nu i alla fall. Det blir en springistur nu!


vad tycks?

överväldigande

Nu är jag hemma igen! Det har varit riktigt coolt att ha varit i Prag. Helt fantastisk stad! Det var inte mycket till shopping dock tyckte jag. Inte min typ av stil på kläderna om man säger så. OM man såg någon med snygg stil så hörde man fort att den pratade svenska. Alltså så var de efter med modet.

Men i alla fall så var staden riktigt coooolio 8) Det var jättejättejättegamla hus från massor med år tillbaka. Jättecoola byggnader och slott och parker. En riktit mysig stad faktiskt! Och deras kända öl kunde man ju inte komma undan, den fanns överallt!


Första dagen, utsikt över Prag (dock inte hela, sjukt stort! hus ööööverallt!)


Superhög kyrka! Hur kunde man bygga sånt här förr? För HAND?!


Det var en läskig vakt där utanför men vi var glada ändå




Coolt Café!


efterlängtade egosarna??








Nu kanske det inte blir något mer inlägg, om jag inte skriver imorgon innan vi åker. Klockan tio över nio går upptåget till Arlanda och flyget går tjugo i tolv. Kul ska det bli :) Och ni här hemma får ha det så bra! Puss på er!

rusning



Nu ska jag skynda iväg till restaurang Zatziki (hur stavas det?) för att fira pappa, återkommer senare, puss och kram! (gissa vad han ska få med hjälp av rimmet!)

snopen tjej!

Jag som hade tagit feta egopics, så laddade batteriet ur, vänta er det tills jag kommer hem i eftermiddag eller kvällen ;)

Snart ska jag ta mig till skolan, blev ingen frukost med Moa förresten, blev lite rörigt, men det kommer!

Vad har ni framför er en dag som denna?

Puss på er mina älsklingar!


Supermalins fina bild!

hur går det till?

Nu försöker jag packa, men jag kan ju inte! Hur gör man? Vad behöver man? Hur mycket? Svårt.

Jag har i alla fall varit på Skivstång och det var riktigt kul måste jag säga! En liten energikick i vardagen sådär slår ju aldig fel. Och så bestämde jag och Moa oss för en frukostdate. Jättemysigt! Först tänkte vi ta en på Barista (vi börjar inte förrän vid tolv) i solen men så tänkte vi efter och beslutade oss för att vi gör dubbelt så goda frukostar själva. Så varför inte göra en gratis hos Moa istället? Längtar redan! :)

Alltså ser schemat ut såhär imorgon:

09.15 frukost hos Moa
11.45 - 14.30 skola
14.40 - 15.40 besöka stadsplaneringsgrejset i Uppsala med geografin
17.00 middag för pappa som fyller år på lördag


Hinner jag träna kan man ju undra. Jag hade velat eftersom jag inte kommer göra det ner vi åker bort. Vi får se helt enkelt!

Nu ska jag försöka packa lite mer då, men jag vet liksom inte vad den där resväskan vill ha i sig....

HOOOLA!

Heeey!

Vad dålig jag är på att blogga! Men det är för att jag är så vårglad och inte sitter vid datorn lika mycket. Istället är jag ute på mysiga promenader och så satt vi utanför skolan och läste idag för första gången på rået, hur mysigt som helst och framförallt VARMT. Just nu håller jag på att packa till Prag. Vi åker ju på fredag! Wohoo :)

Här näst på schemat står det mat och sedan ska jag iväg på ett skivstångspass med Moa! Det ska bli jättekul det med!





Är detta snyggt? Jag kan inte bestämma mig! Hjälp!




I skrivandets stund


Hejdå! (:

RSS 2.0