nu vill jag veta svart på vitt här va!

Vad gillar ni med min blogg och vad vill ni se mer av? Vad är kul att läsa om och vad är trist? Kommentera tack :)


det är ju helt otroligt

Skorna är mina! Jag vet inte hur mcket jag fick leta efter de. Varje butik jag var inne på var de slut eller fanns inte i min storlek. Tillslut kom jag till Scorett, där fanns de i 38,5. Jag skulle egentligen ha 38 men efter lite inbillning var de mina för 599 kr. Och det var de fett med värt. Kommer vara så hett i vår så det är inte sant. Nej, men de är converse som bara fanns i ett fåtal exemplar tydligen, därför det var så svårt att hitta dem, typiskt att det var just de jag ville ha. Men i alla fall, mina skor är funna, det är det viktiga. Och jag är SÅ glad för det (tänk blondinbella).




en gränd i grekland

Hallå!

Det var ett tag sen tycker jag. Kul och se er!

Idag har jag gått i skolan och pumpat min hjärna till max. Just nu har vi grymt mycket som tar pskiskt på kroppen alltså. Är riktigt jobbigt och helt galet jobbigt. Men det börjar bli lite mindre, eller har jag helt fel känningar klasskompisar?

I alla fall så åkte jag till pappa idag. Jag brukar ju alltid byta på söndagar men då var det så mcket här i lägenheten som var på gång, det målades och kapades vägg och sådär så att det passade bättre idag alltså. Direkt efter pappa hade hämtat mig så åkte vi till Gränby, jag skulle köpa mina älsklingar men skorna fanns inte i vit, det var riktigt surt eftersom det var 20 % rea och det passar bra till en fattig student som jag. Men jag vet inte hur jag gör med det där alltså. Måste ha de i alla fall.....

Nu har jag precis varit ute på en spring/jogg, det var lite kul. Jag visste inte alls var jag skulle springa, det finns ju typ ingenstans att springa här, seriöst. Typ runt Vaksalatorg? Haha, nej. Och sen övervägde jag att stanna hemma för att det var så slaschgiii men så gav jagmig ut ändå. Rund om magen var jag också efter ärtsoppa och pannkakor. Men det som var så kul var att jag fick ett sånt flyt. Jag sprang typ runt och utforskade mitt kvarter. Jättespårat. Det blev en halvtimme och det var ett riktigt skönt väder också, lagom varmt. Nog om det!

Nu är jag i alla fall duschad, skrubbad, len och fin - redo!

värme

Nu ska jag gå till skolan i solen! Åh.... :)


Zantebilder påminner mig om naxos i sommar, det är grjejer!


picasa



Ni som läser Kenzas blogg såg kanske att hon änvände Picasa, jag testade och det var ju bättre än paint i alla fall...hehe.

För övrigt måste jag säga att vad skönt det är att ha rakt hår, skulle inte banga.

såhär

Det här är jag i mittbena hörrni. (och plattat hår förvisso)



mittbena, säg vad ni tycker!

Tjo bre!

Tuff dag i skolan idag. En hel lång heldag på riktigt. Lektioner hela dag'n. När jag kom hem så var tog jag mig ut och sprang direkt. Trotsade liksom slasken och det var det värt! Shit vad skönt det var alltså. Riktigt befriande och inte alls jobbigt. Det var lite konstigt för min del. Jag brukar nästan alltid tycka det är lite jobbigt men idag gick det riktigt bra även fast det var ett tag sen jag var ute och riktigt sprang.

Nu håller jag på att plugga körkortsteori. Har några frågor på internet som jag har fått/köpt (?) av körskolan. Det var galet svårt (är inte så haj på det där med teorin) men jag klarade ändå 53 av 70. Vad är det man ska klara på själva provet?


Sen har jag även duschat och haft i massa hårinpackning i mitt hår i hopp om att det blir leeeent och fiiiint. Hoppas på det i alla fall och lite lenare blev det nog. Yes. Jag har nästan bestämt mig för att jag ska ta bort min lugg nu och satsa på en mittbena som jag hade idag och köra på det i vår, hur låter det?




Nu ska jag fika på te och något ätbart framför tv:n ;)


gaaaanska stort känns det här!

Hemskt vad kul man kan ha det över en kväll. Igår var som sagt Idaa, Karro och Saga här i Uppsala och hälsade på och kollade på Mello! TJOHOOO vad glada vi blev att dom gick vidare! Går ju inte att beskriva, dom där små killarna spöade BWO och gänget, vikken grej va!

Vi hade det väldigt mysigt med wook till mat och sedan dipp med grönsaker framför tv:n.




Idag gick vi upp hyffsat pigga och glada och åt frukost, mitt (något klibbiga :/) egenbakade bröd bland annat. Sen satt vi bara och pratade hur länge som helst tills det var dags att bege sig ut i SNÖOVÄDRET. Kan det sluta eller? Är det bara jag eller har snön legat lite för länge det här året?! I alla fall, Sthlmbrudarna åkte till Sthlm medan jag och Moa gick till Ki Yoga-passet. Det var jätteskönt och avslappnat. Nu har jag ätit en riktigt rejäl och god middag. Stekt lax med cintronpeppar, honung och kokos. Med mathavre som jag aldrig har gjort, det blev väldigt gott. Jag hade i ärtor, fetaost, ananas och russin!



Nu tänkte jag kolla om det finns nåt på tv, och förresten; Saga, du har glömt din bulgur! Sa ju att du skulle ta den :P

Haha, puss&kram

Mickis i uppsala - det är grejer det

Mickis var här på en liten visit idag i Uppsala. Det var jättetrevligt och kul. Vi började dagen med en lunch på Unico, vi åt en riktigt god varsin sallad! Sen gick vi runt på stan en massa, Mickis shoppade och jag guidade kan man säga. Fast så ska man kanske inte säga. Hon visade ju mig faktiskt en affär som jag typ aldrig hade satt min fot i. Men den håller vi hemlig eller hur? :)

Moa var med en stund också. Men inte så länge, hon hade masa annat för sig, som till exempel att jobba på paradiset. Men där var jag rätt snabbt. När jag hade vinkat av Mickis så befann jag mig på denna plats. Redan klockan fem så var jag och Malin redo för att skaka rumpa och Moa höll ställningarna uppe i receptionen där hon trivs som bäst. Efter passet chillade vi på att Moa skulle sluta och stänga skiten. Sedan gick vi hem till Malin och åt pannbiffar och massa sallad. Och vi kollade på massa Zakynthosbilder. När vi var där nere i Grekland sa vi att vi skulle ha massa kvällar där vi kollade på bilder och åt grekisk sallad, kommer ni ihåg det tjejer? Men kommer ni också ihåg att vi sa att vi aldrig skulle hålla det. Haha, jovisst var det så. Jag tycker inte mig minnas att vi lagat någon grekisk bondsallad en endaste gång. Haha, det var en trevlig kväll i alla fall!

Jag lade in receptet till mackorna här nedan, hoppas det uppskattas. Nu måste jag sova - det står mycket på schemat imorgon. PUSS&KRAM :)

morotsbröd med keso

Okej. Eftersom det var lite efterfrågat här så tänkte jag att det var lika bra. Jag lägger upp receptet här om Morotssbrödet med keso:

50 g jäst
5 dl fingervarmt vatten
4 dl finriven morot (ca 2 st)
250 g keso
2 tsk salt
2 msk rapsolja
6 dl rågmjöl
4 dl rågflingor
1 dl havregryn
9 dl vetemjöl

Garnering: solrosfrön, pumpafrön etc.

Jag mixtrade lite med mjölsorterna, så jag kanske inte hade exakt sådär, men det är bara att ta vad man vill ha, dock inte för mcket av grynenera då brödet måste bindas av något mjöl.

1. Smula jästen, rör ut med vattnet i en stor bunke.
2. Tillsätt alla ingredienser, sist i med mjölet.
3. Jäs under bakduk i 30 minuter.
4. Knåda degen och forma små bullar eller vad du nu vill göra för figur.
5. Jäs på plåt under bakduk i 20 minuter.
6. Sätt på ugnen på 225 grader celsis.
7. Ställ i bullarna mitt i 20 minuter.


husmor :)

Haha, jag känner mig som värsta husmoren. Har just lagat en sats matbullar. Dom blev väldigt goda, så goda att man fick ont i magen av att ha ätit för många... Jag blandade i keso och rivna morötter - fin blandning. Hoppas inte Moa läser det här nu innan hon åker till jobbet för jag tänkte överraska henne med lite nybakta bullar från husmor.







Men hörrni, vad passar egentligen bättre än att baka bullar på bakisdagen?

skön känsla

Jag fick gå hem igår i med mina fötter intryckta i små pumps. Det var inte en skön känlsa måste jag säga. Det hade nog grunden i all dans som underhöll oss under kvällen. Det var en jättekul kväll om man bortser från att vi trodde att det var happy hour som det inte var. Men var gör man inte för en känd dj?





Jaha, vad har dagen att erbjuda då? Jag har startat dagen med en dunderfrukost. Gjorde egen äppelmos, värsta exklusivt.. Gröt blev det till och en macka med avocado, tomat och citronpeppar. Sen får man ju inte glömma den obligatoriska kaffen. 
 
Sen tänkte jag plugga lite spanska och ta det lugnt tills klockan blir 4 då jag cyklar till Ultuna och tränar. Dirre efter det så jobbar jag där med min Mojs! Ska bli jättekul, vi jobbar ju aldrig tillsammans. Vi slutar runt tio så det passar bra att jag sover hos Moa eftersom hon har grymt mycket närmare än mig. Det blir myse!


funtar på chinos azzå

Det har varit stan hela dagen idag. Vi har kollat massor på martiniglas som jag ska köpa. Jag fick ju pengar av mamma till det i present. Men jag/vi hittade inte riktigt vad vi ville ha, så jag ska spana lite mer. Jag vill liksom ha martiniglas med hög fot, ganska standard, men med en "skimrande" färg i glaset, liksom genomskinligt. Jaja, om ni vet var det finns så får ni hojta till!

Och sen kollade jag även på Converse, det ska jag köpa. En ny modell, den lite tunnare. (Saga, den du hade fast inte samma mönster :)) Men de ska jag köpa nästa vecka då Nilssons öppnar i Gränby. Hoppas då på en bättre storlek och lite rea.

Sen träffade vi Malin och Sasha också på stan. Och hon känner att vi ska ut ikväll. Så jag känner att det låter helrätt. Därför ska jag ut ikväll :)

Efter jag återvände hem igen till mamma så gick jag förbi pappa (i det förövrigt svinkala vädret, jag gick i skinnjacka...) och kollade vad de hade skapat i lägenheten. Och det var mycket fint. Hela vardagsrummet hade Annika målat vitt och fint, plus att de hade tagit bort väggen mellan vardagsrummet och köket. Jättefint och stort har det blivit nu, om man bortser från alla möbler som står utspridda i lägenheten. Så det ska bli kul att snart åka till pappa igen!


Hon provade jeans och tunika, vi tänkte: VÅR! Mina finisglasögon följde med idag också, här på Mojs



Jag blev supergladis av att se lägenhetens framgångar...



Tonfisksallad med bönor och sånt

Nu ska jag chatta vidare med Malin och taggah party. Sen ska jag välja kläder för kvällen. Funtar på chinos, nya linnet från weekday, väst och klackar. Min väst har blivit lite av ett favoritplagg måste jag säga. See yaaa!


city

Heeeeejsan!

Vilken nostalgifeeling jag fick av Moas inlägg om gigen i höstas. Åh, jag saknar det! Vad lycklig man kan bli av att träffa vänner som verkligen klickar. Det är nästan läskigt vad lika vi är. Fattar inte hur det kan vara så. Första gången man träffas så avslutar man varandras meningar. Så rätt det kan bli. På lördags ses vi tjejer! LÄNGTAR!

Nu ska jag gå till rummet och göra mig fin som Moa utryckte sig....sen ska jag ner på stan och träffa den förbannat snygga tjejen. PUSS & KRAM!




.

buttons all the way

Igår pluggade jag spanska och åt mat med min kompis som jag ska till Naxos med. (!) Idag har det även blivit tid med min bästis. Vi tränade ihop på lunchpasset, ett väldigt bra och roligt pass. Och sedan åkte vi ner på stan och åt vegetarisk lunchbuffé. Det har blivit mycket Moatid nu och det är inget jag har emot. Vi är inne i en bra period och det måste man ta vara på. Älsklingsmoa är ju bäst!







Fatta gott!




När jag strosade runt på stan köpte jag det här linnet från Weekday. Knappar hela vägen, me like ;)

nästa destination: stad'n


När jag vaknade idag trodde jag att jag hade vaknat på tisdagen. Jag hade alltså drömt vad jag skulle göra idag så jag trodde att jag hade gjort det. Hehe, lite flummigt. Jag kom i alla fall upp tidigt, gjorde lite frukost, läste lite naturkunskap (duktigt av mig!), och har bara softat. Nu tänkte jag ta tag i att göra mig lite fein och sen ta mig ner på stan för en fika med Moa och göra lite spanska.

Kolla vilken gullig äggkopp jag har förresten :)


sjukt

Åh, jag är full av energi. Helt upp i varv och råtaggad. När jag har suttit här och chattat med mina vänner har jag fått en sådan energi. Vilka dundervänner ni är hörrni! Jag är så glad på något sätt. Det är ju lov och jag känner mig fri. På lördag har jag, Karro, Idaa, Saga, Paula och Moa tänk ha lite råtaggad mys/partykväll framför Mello. Det är ju ändå supergrabbarnas kväll. Nej men tjejer, det ska bli jättekul att ses om vi nu får ihop det med tåg och grejer! Det var mest det jag ville säga faktiskt, superkalasgänget måste ses på lördag, okej?!


Plus Paula!!

banan + kakao + sesamfrön = gott?

Jag kan ju inte påstå att det är lätt att stå i en reception och svara på frågor med min hals. Men visst går det, jaaaveeeesst! Nu har jag i alla fall kommit hem och ätit linsgryta, love it! Och så har jag provat ett nytt väldigt enkelt recept. Vet inte ens om man kan kalla det recept faktiskt. Men i alla fall. Det är från min fina bok jag fick i julklapp och det heter "Sega bananer". Se till att bananerna är tilleäckligt mogna, annars lir de tydligen inte så sega. Och man skär helt enkelt bananen i ca 1-2 cm skivor och vänder de i kakao blandat med sesamfrön. Sedan lägger man in de i frysen i minst 3 timmar. Om det blir gott eller inte, det får vi se om nåra timmar. Men ganska firnurligt, eller hur? =)


Sega bananer!

hallå där!

Tjeeeenare!

Igår jobbade jag från två till sex som vanligt på lördagar. Dock var det lite tugnt igår eftersom jag var lite sjuk/hängig/förkld. Men det gick bra ändå, när jag kom hem så hade Moa redan kommit och hjälpte min mamma med den asiatiska grytan..... Het och fin kan man säga...:)

Idag har vi tagit det riktigt lugnt, frukost vid tv osv! :) I eftermiddag ska jag jobba på Ultuna, Moas place liksom....det ska bli trevligt, sen kommer pappa och hämtar mig så ska vi övningsköra litegrann.


Det skulle smaka bra med sushi ni tycker jag..... mmmmumma :)

lovely

Medan Moa ligger i sängen medhög feber har jag åkt på en hejdundrandes förkylning. Det är verkligen standard. Varför ska jag alltid bli förkyld? Det är en så jobbig sjuka. Jag ligger liksom inte i sängen i två-tre dagar och sen är det över. Nej, jag kan ju vara uppe och göra saker men jag är mycket tröttare, segare och framförallt håller det i sig HUR länge som helst. Det är jobbigt. Jag dricker té nu i alla fall, har ätit en apelsin, var mer är läkande mot förkylning?

Idag är det ju i alla fall alla hjärtans dag och jag servade mamma med nybakade scones. De blev så sjukt goda, ni måste nästan prova dem!

För två personer

1 dl med hackade mandlar, solrösfrön, pumpakärnor, linfrön
1,5 dl rågflingor och havregryn
1,5 dl rågmjöl
1,5 dl filmjölk
1 liten morot
30 gram smör
4 tsk bakpulver
1 tsk salt

Blanda alla torra ingredienser, skär smöret i bitar, häll i filmjölk och morot och blanda ihop allt. Tryck ut smeten som ska vara kladdig på en plåt och strö över lite solrösfrön om det önskas. Ställ in på 225 grader lite över mitten av ungnen i 10 minuter. Servera med exempelvis keso och bär.


Sist jag åt scones var den här gången med Moa, Saga och Karro. Mina hann inte komma med på kort, de var så goda.. Men faktiskt ganska lika dessa =)

Ni måste testa ;)

mumma


Tjo bre!

Maten blev lyckad. Vi gjorde wook som vi alltid gjorde förr i tiden. Supermumma. Den innehöll glasnudlar, fläskfilé, sallad, chasewnötter och Sambal olek och sånt där tjafs. Värsta thai, älskart! Har kollat Let´s Dance också som planerat. Det var väldigt vad de var utstyrslade. Har satsar man liksom. Jag tror förresten att jag har druckit två liter té enligt mina beräkningar. Det är en del vill jag säga. Och så kan jag säga det att halsen blir inte bättre för det. Illa!

Imorgon är det ju Alla hjärtansdag (som alla såklart vet....). Jag tänkte ta en riktigt sovmorgon. Hoppas jag kan sova bara. Det skulle var jätteskönt att vara utvilad och lite mindre hängig. Sen tänkte jag göra hjärtformade scones. Haha, jag undrar om jag lyckas med det alltså. Jaja, den som lever får se helt enkelt som min gamle vän så fint säger.

let´s dance blir kvällens underhållning

Tjenare alla okända bloggläsare! (hej på er jag känner till med förresten!)

Den här dagen har inte varit på topp måste jag säga. Har fortfarnade ont i halsen och har känt mig sådär jobbigt hängig, likaså Moa. Inte så konstigt, alla som var på kryssningen har i princip blivit sjuka vad jag har förstått? Haha, är det något vi har gjort gemensamt?? I alla fall så skippade både Moa och jag idrotten som var sista lektionen och det var nog ett smart val eftersom jag ramlade i säng och sov direkt när jag kom hem. Nu känner jag mig å andra sidan bättre, tack så mycket för det. Men inte blir det någon utekväll för det. Jag tror det bästa för mig är att sitta i soffan med en kopp té och kika på Let´s Dance.

Mamma kommer snart hem och jag kanska ska vara snäll att diska innan hon kommer (då får jag skynda mig, hon komme snarast!) för hon ska ju trots allt laga mat till oss.


Den här tékoppen och jag är mycket goda vänner. Den rymmer helt seriöst en halv liter. Jag lovar att man blir lite smått kissnödig när man har druckit upp innehållet.. Men det är det värt =)

Vad är det för fel på internet idag?!

Hej på er!

Jag är helt utslaget. Är jättetrött helt enkelt! När jag kom hem så kollade jag lite recept på asiatiska rätter, jag var sugen på kyckling med kokosmjölk eller något sånt ni vet. Jag kollade och kollade men bläddrade bara vidare efter varje recekt eftersom jag inte hade allt  hemma som behövdes. Så det slutade med att jag gjorde en tradionell kyckling i tomatsås med skivade morötter, fullkornscouscous och majs. Jag blev verkligen proppmätt, åt som en rosa elefant. Det blev gott trots den misslyckade thairätten..


oooo

Igår kväll kände jag lite halsont och idag när jag vaknade hade jag ännu ondare. Vad irriterande. Just att ha ont i halsen är så jobbigt, jag har tagti en alvedon och det verkar inte hjälpa. Jag har druckit té och det verkar inte hjälpa. Vad gör man?

Just nu rullar The Voice och klokan halv tio blir det historiaseminarium, sedan blir det engelskaprov. Hoppas jag överlever... Ikväll hoppas jag på en lugn kväll och att min hals blir bättre!


Dagsverke Rosendal

Idag är jag ledig för att jag har Dagsverke Rosendal. Samma koncept som Operation Dagsverke bara att det är elever som har anodnat det. Smiptreorna som var i Malawi rättare sagt, väldigt bra ju tycker jag. Jag har bakat semlor. Eller bullarna till semlor. Hehe, inte så jobbigt precis, men jag orkade inte göra något annat. Tyckte jag var värd en ledig dag helt enkelt. Så idag tänkte jag göra ett undantag i min värld utan socker och göra en semla med mami. Vi gör de godaste semlorna som finns, så det ser jag fram emot!

Efter bakningen så var det dags för lunch, lax med fullkornscouscous med feta, soltorkade tomater och paprika. Verkligen amazing!

Sen har jag pluggat till engelskaprov imorgon och skriver lite om Irakis. Rätt skön dag ändå. Trots allt. Snart ska jag träna, tror att det blir en jogging i det vackra vädret faktiskt. Vill egentligen gå på nåt kul pass men det passar inte ikväll för jag ska ta livmoderhalscancervaccin då och nu går det inga roliga pass. Så. Löprunda!










Jag hann med att måla maglarna också. Det känns så vårigt med rött :)

jag är ledig imorgon, så fakkin underbart


Herregud. Jag klarade denna dag. Vilken skön känsla. Jag har bara väntat på att den ska vara förbi faktiskt. För att det var ju ett litet matteprov inplanerat idag och det gjordes också. Även fast jag inte var så inläst så kändes det hyffsat i alla fall. Sen har jag hållt på med min Irakkonflikt. Men jag börjar få någorlunda styr på den också så att det känns bättre på den fronten med. Ikväll har jag tränat på gymmet, riktigt skönt! Körde nästan sönder mig, hehe. Nej nu ska vi inte va sånna..

Just nu rullar Top Model på tv:n, dom ska sälja fisk genom att lukta vackert på den typ, fräscht!

kryssning i bilder


Bussen


Bussen


Denna gången tog vi inte middagsbuffé utan vi körde på matlåda.....


Hytten


Tjejernas hytt




Det var den här bilden jag skulle titta på dagenefter va, Karro? Haha, sötis!


Idaa och Karro


Gänget!


Luggarna


SÖT


Cool tjej


Vi e ju så snygga....

Ja, som ni ser så hade jag i princip bara bilder på förkakan men så är det när man inte vill släpa runt kameran. Jag har en liten förhoppning om att Idaa och Moa har fler bilder. Nu tänkte jag sova och tänka på Pau som vi inte fick träffa igår. Snart ska vi ses bruden!

hemma igen

Tjenixen! Lite jobbigt att vara tillbaka till verkligenheten måste jag erkänna. Det är som en helt annan värld på kryssningar. Hehe.. Men det var superkul, vi dansade hela natten lång så fötterna värker idag så grymt. Det är grejer det. Jag kom precis hem och har ätit middag, nu kikar jag i hmkatalogen - 25 %, ojoj. Snarast möjligt måste jag dock räkna matte, jag är i PANIK, kan ingenting i princip och har prov imorgon. PLUS att jag har engelskaprov den här veckan, PLUS att jag har värsta arbetet om Irakkonflikten.

Trots allt detta så känner jag mig ändå förhållandevis lugn. Jag är också glad för att våren är på väg. Okej....inte riktigt kanske men det är ju ljust mycket längre på kvällarna redan och jag stod i bara t-shirt ute på båten!

Matte var det va......tjing!

en riktigt dålig bloggare skriver...

Hej!

I fredags var vi på ett ställe i Gamla stan som spelade 90-talsmusik, det var galet skoj!

Igår hade jag middag för lite vänner, det var trevligt! Fick massa fina presenter, tack för dem!

Idag ska jag på Kryssning. Paula är sjuk så hon kan inte följa med! :( Men kommer träffa massa andra snyggingar, ska bli jättekul och ses igen. Fast kommer sakna Paula jättemycket. En sak om är säker att följa med på kryssningen är i alla fall handbojorna som jag fick igår!

Nu hinner jag inte mer, pusspuss! Hare sweet :-)

Yeah

Snart kör vi. Klockan 19.10 går tåget från Uppsala (hoppas jag, har inte kollar), sen går jag från centralen till Söder och kommer förhoppningsvis fram till Malin och Petras place. Väl där blir det Förkaka och sedan utgång! WOOOOHO, för jag är 18, för jag är ju faktiskt 18 !

Nu ska jag packa och fixa, pussen!



















.

stressar och ser fram



Det här var lite av presenterna jag fick. Kortet fick jag bland annat från mamma, lite fyndigt! Ett litet ihopklippt "presnetkort" på drinkglas :)

Jag har typ panik över allt jag ska göra i helgen men jag håller på att skriver ner massa listor och försöker kryssa för allt jag har gjort. Så man jag har klart för mig vad som ska göras.. Men det ska bli mycket kul! Först ut är utgång imorgon i Sthlm med Malin och en massa partysar! Det ser jag fram emoooot!

nöjd tjej



Igår var mycket trevligt och jag har såklart fortfarnade inte fattat vad jag är i för ålder. Superskumt känns det. Maten var strålande och kålakladdkakan var fett värd :) Nu hinner jag tyvärr inte ladda upp alla bilder men jag fick i alla fall pengar och ljuslyktor av pappa till mitt rum! Jättebra och fina presenter. Och av mamma fick jag kläder, kuddar till rummet, pengar till drinkglas, av Annika fick jag jeansen nedan och av mormor fick jag pengar. Nöjd tjej!


Min nya väst och nya jeans!

Nu måste jag cykla till skolan! Puss på er!

Stora dagen d

Shit. 18? Jag tror det....

Idag när jag vaknade hemma hos Moa så kom hon med sin skönsång och frukost på sängen, drömfrukost! Så himla mysigt! Vi satt och kollade på morgontv och så fick jag ett superfint paket, räffffzzätt ;)! Tack älsklingskompis! Vi satt där rätt länge och försökte förstå att vi nu kommit till den dagen vi så länge har längtat efter. Det är ju helt sjukt. Det känns lite sådär, att vi så länge har pratat om det och så kommer dagen och är helt normal. Men lite speciell känns den ju faktiskt. Man känner ju sig lite stor.... :) Hehe.



Igår, dagen före födelsedagen så åt jag och Mois hämtsushi, jättegott! Och så är det så mysigt att äta hämtad mat på nåt sätt, man får det liksom serverat även fast man inte äter där.. :)



Tack så jättemycket för alla gratulationer på både fejjan och mobben! Det är värt, svarar så fort jag kan!

Snart ska jag åka till mormor och äta middag med familjen och Mois och innan det övningsköra en sväng i stan med pappi! Pussi!

flyttlådor + superglädje

När jag kom hem från skolan idag så blev det en laxsoppa till middag, sen gick jag till mitt rum och tog tag i några flyttlådor som jag hade glömt bort. Det var lite smått och gott från mitt gamla rum som jag hade glömt bort. Hur man glömmer bort en stereo vet jag inte men....fanns även små fina korgar, smyckeskrin och sådant. Då blev jag glad.



(Det tog sjukt lång tid att ladda upp de här bilderna så nu får ni njuta ORDENTLIGT!)
1. Nya mysiga ljuslyktor. 2. Pappas polisbil sen barndomen - antik alltså ;) 3. & 4. korgar, liten byra = smyckeskrin, lite av varje helt enkelt.


Efter jag hade packat upp allting så gick jag till Friskis och körde ett Pulspass, där även Emily och Maja var, kul! Efter det så har jag tagit det lungt och varit glad. Ja, man blir ju så glad av att träna. Eftersom ajg har varit i Malmö nu så har jag inte kunnat gjort det så att det var jätteskoj!

I ÖVERMOGON ÄR DET EN STOR DAG.


dyrbara plagg?

Jag shoppade lite i Malmö. Här kommer lite bilder. Jeansen har jag inte
än, eftersom jag kom på idén att Annika kunde ge mig de i födelsedags-
present. Det var ju smartis!




Tröja från Zara i Malmö - 59 kr


Linne 39 kr, jeans 99 kr - båda från superrea på Zara


Linne 40 kr - rea på H&M

-

Vad tråkigt det är när man skriver och inte får kommentarer, man får liksom ingen lust att skriva. Ändå är det många som läser bloggen....trist!

Ska äta bakad potatis nu. Hej då.

RSS 2.0