Jag har namnsdag idag :)

Tjoho!

Jag skulle räkna lite matte idag efter skolan hade jag ju tänkt..... Gjorde lite tal men insåg att jag kunde det mesta... tror jag, he he. Så jag bestämde mig för att sluta :). Nå i alla fall (Har ni som går i min klass märkt att Historia-Frederik säger det väääldigt ofta förutom ääääähm?) jag satte mig här för att blogga lite :)

Snart ska cykla iväg till Friskis y Svettis och köra ett core-bosu-pass och intensiv-pass :) Ska bli kul, men jag är bastante trött så jag vet inte om jag orkar så mucho.... Men skulle komma många amigos till passet så ska bli kul och ses! :)

För er som inte kan spanska:

y = och
bastante = ganska
mucho = mycket
amigos = kompisar

hehehe.

Jag har namnsdag idag! Och vet ni vad..... Det är bara, JA BARA, en person som sagt grattis till mig! Och vet ni vem?? Jo..... Maria.... Magnusson.... Ha ha, tack Maria och grattis tillbaka liksom.

(Om jag ska erkänna så hade jag glömt det själv... He he he. Men ändå!)

Pusspuss! Nu måste jag skynda iväg och packa för att sedan cykla iväg! :)


Magnus har för liten penis

Hej där!

Just nu lyssnar jag på lite fet musik! Det kallar vi nice :) Jag har just varit ute med Truls på en promenix. Mamma klippte honom igår! Shit, va kort det blev.... Om det var någon som trodde han var gordito (fetis) så har ni absolut fel! Han ser så ynklig ut, men ändå som ett gulligt lamm! Som jag... :) Just nu sitter han i min famn, jättesöt är han! :) Det blir alltid så.... När han har klippt sig till en liten söting (för han blir faktiskt mycket mindre! :O) så tar man upp han i knät och myser. Han blir som en fillt, ha ha!

Nu är iaf vädret inte det värsta... Regnar ju inte, men det är ju inte sol :( Aja, det kommer väl, det var iaf lite skönt ute idag :)

Just nu är aoM hemma hos far sin och firar sin lillasyster! Grattis till Ida! Hon är en riktigt söt liten unge med nasse-röst :) Liksom värsta hes, inget tillfälligt... :) Nice. Men sen ska iaf Moehoebimboe komma hit till mig. Jag ska laga pannkakor, det är ju värstinggott! Jättelängesen jag åt det.

Idag ska jag även hinna med att räkna några mattetal, WOHO! Det är inte kul :) Men har prov på fredag så plikten kallar..... Aja, jag klarar mig nog ska ni se, var bara lugna :).

Jag, Moa och Paula är med i Fråga Olle idag förresten, i publiken :). Även nästa vecka..... Man lääär ju spana in oss yaoo! :) Nästa vecka är även min man med.

Ett sweeeet youtube-tips:
 
Kvarteret Skatan - Magnus du har för liten penis - http://www.youtube.com/watch?v=jL0g15-c7b4

Ha en underbar kväll tillsammans! //Maria

Ajaj :(

Hej på er mina vänner och ovänner :)

Sitter här i min lägenhet och har aj-så-ont i huvudet! :( Det är inte kul det....

Min dag:
Cyklade till skolan, trodde att solen skulle lysa (jag hade inte tragit upp persienerna, he he) men det gjorde den ju inte... Yes, pissväder igen liksom. Men det var bara att trampa iväg till skolan... Väl där så jobbade vi hela dagen med vårat projekt om Kenya, vilket är väldigt kul - positivt. Vi har hittills bara börjat spåna i lite idéer men det ser ut att kunna bli bra! :) Vi kollade även på "Den vita massajen" som utspelar sig i Kenya. Efter lunchen tog vi en promenad, en del av min grupp iaf, det var mysigt, men inte det roligaste när det är detta väder :( Jag slutade iaf klockan fyra typ med en rejäl huvudvärk.... Att cykla fem km i spögregn med denna huvudvärk och "lättklädd" som jag var :O (typ) är ju inte det underbaraste..... Menmen.... Jag klarade det! Wooh.

Nu sitter jag hemma som sagt och vet inte riktigt vad jag ska göra.... Har faktiskt inte lika ont i huvudet längre! :)

Det har ju nu gått två dagar sen sportlovet..... Redan vill man ha påsklov.... Hur kan det vara så? Men det är ju inte precis länge dit, så man klarar väl sig, hoppas jag ;). Jag och Moa tänkte gå påskkärringar iår... ha ha!! Fast inte vanliga påskkärringar.... För vi är inga vanliga tjejer :) Vi ska knåpa lite på vår utstyrsel och välja en person som bli vårt "offer"... He he :)

Ikväll blir det lite tv tror jag, bland annat Andra avenyn, ja, det är bra :) Och kaaanske lite dator.... Vad tror ni? hehehe.

Spank på din fasta bak //Maria Källman

trallalalalaa, flamenco!

Hej alla fans!
Jag hoppas innerligt att eran dag har varit värd. Min dag har varit skön :) Vaknade vid halv nio, chillade lite med mumsig  frukost, sedan tog jag med min hund på en promenix till pappa för att jag skulle hämta några papper där. Vi ska skriva en intervju i skolan och jag är lite sen med den.... Den ska in på onsdag, men jag blev typ klar idag innan jag gick till skolan som började klockan 1 :) Det tyckte jag var fetingnice! Jag hann med att göra en smoothie också! Det är ju så gott! Idag bestod den av vaniljyoghurt, med hallon, björnbär och kakao. Det blev liksom en eftersmak av kakao - choklad! Riktigt gott.

Vi hade bara två lektioner idag, efter det bar det av mot staden cyklandes med Sara, Maria (utank), Marjo och Moa såklart. Vi kikade mest, iaf jag, för jag har slut på pengar....

Jag har just ätit. Kyckling med pasta, sås och fetaost. Det var gryyymt gott men jag blev alldeles för mätt. Ska ut och springa snart, men ska vänta lite tills maten har lagt sig. Det blev aldrig någon springning igår så idag blir det en rejäl runda! Ska bli skönt.

Idag var det vår igen, och jag kan inte sluta tacka för det.... skönt.

Har tänkt på en grej.... Tänk va tråkigt liv min hund har igentligen.... Han får liksom en promenad på morgonen sen går alla till jobbet och skolan - då är han ensam. Sen kommer någon hem oftast vid tre, då får han en promenad. Sen "umgås" han med familjen resten av dagen/kvällen, och går ut på promenader.... Lever hundar på promenader? För SÅ kul har dom ju inte hemma... kollar på tv typ, eller gör en konst och får en godis.... Woho vad party...?

Hejhopp, jag avgudar er... puss&kram //Marris


Jag älskar att köra bil!

image9
 Är det nån som bangar på Moa?

Tjenare!

Nu har jag packat klart allt till mamma. Alltid skönt. Snart ska jag äta lasagne, riktigt gott ska det bli! Och sedan ska jag ta en sväng och övningsköra och i samband med det åka till mamma. Jag älskar att köra bil! Och tänk när man har tagit kökort! Bara kunna ta bilen och köra iväg liksom. Jätteskönt verkligen...

Igår var jag hos Kristin med Maria och Moa, det var mysigt, vi kollade på melodifestivalen (Vad hände?), sedan gick vi ut med Kristins hund Nalle, jag frös. När vi kom in tog vi oss lite te och satt och pratade om allt och alla :). Trevligt.

Nu är liksom lovet slut! Det har gått så sjukt snabbt! Jag har verkligen inte hunnit med mig själv. Tänk vad mycket man planerar göra som man inte gör.... Jobbade ju en del som jag inte hade tänk... var väl det. Men nu är det liksom fyra veckor kvar till påsklovet! Lite chill sådär känner jag. Plus att jag börjar klockan ett imorgon :) Men det känns ändå inte så jättejobbigt med skolan på grund utav att det är vår! Det gör mig verkligen piggare! Nice säger vi till det.

Den här veckan kommer gå fort känner jag. Bangar inte :)

Nu fryser jag om min vänstra fot.

Kanske ska springa en runda idag... Vet inte, får se helt enkelt. :)

Puss&kram //Marija


Bubbly - Colibie Caillat

Tjenare på er!

Idag vaknade jag av att en mysig varelse ringde mig klockan halv tolv. Jag var helt borta. Men det var en trevlig pratstund. När jag tänker efter så ringde väl du klockan tio också? Jag trodde det var någons väckarklocka...... hoppsan. Förlåt att jag inte svarade i alla fall. Det är jobbigt att man alltid är så trött när man vaknar! Varför kan man inte bara vakna och bara hyperpigg? Det brukar inte jag vara i alla fall. Det är ju lite jobbigt.

Jag åt i alla fall en fet frukost bestående av fil&musli, macka med skinka och tomat. Sedan gick jag ut på en promenad i det underbart vackra vädret. Tänkte att jag skulle ta vara på det, och det var det värt. Det var väldigt skönt och inte alls kallt! Yes, det börjar bli vår! :)

Sedan åkte jag ner på stan och träffade Math, Hannah och Moe. Det var mysigt, Math och Hannah (Hanniblubb @ lunarstorm, HAHA) lunchade, jag och Moe satt med, eftersom vi just hade ätit :). Där satt vi ett tag, sedan satte jag mig på buss nummer 17 och åkte hem. Jag älskar att gå på stan på våren! Det är så härligt och ljust och massa folk! Pappa min hade gjort tacos när jag kom hem, mycket gott, mycket gott.

Nu sitter jag här mätt och belåten och lyssnar på skön musik! :) Snart ska jag chekt trippa iväg till lägenheten och Moe och Math ska komma också. Vi ska mysa med film, baka kladdkaka, fruktsallad och äta den med glass tror jag :). Liksom en kladdig kaka med frukt och rinnig glass, är det nån som bangar?

Imorn ska jag och Moa med respektive ner och kolla resor till nästa år, vi ska till Thailand! :) Det ska bli så extremt skönt (inte hemligt).

Ha det bra allesammans. Puss&mys.

HEJ!


HEJ!

Sista dagen på jobbet för det här lovet var det idag! Shit, va skönt. Fast nu har ju nästan hela lovet gått men.... Idag var ändå en ganska chill dag, städa lite på gymmet bara ,tränade dock en tungt pass, körde cirkelträning med Juha (Det svavas visst inte Joah, he he) i gymmet, det var kul men ack så jobbigt. Jag har tappat så mycket muskler när jag inte kör skivstång så mycket, men men. 
Juha är så rolig... han berättade för oss att han hade hjälpt en kille såhär: "Jag hjälper han att få upp den". ja... vi misstolkade iaf det, ni får göra som ni vill :)

Jag äter som en galning. Mat är en stor del av mitt liv liksom.... Skulle vilja att mat-Tina bodde hos mig så hon kunde laga massa god mat, he he. Jag och Moa är lite olika, hon kan liksom få dåligt samvete om hon åter något onyttigt eller för mycket..... inte jag! :P Det är ju så gått, nyss åt jag tre rostade morotsmackor med skinka och tomat. gott. Jag hade tänkt att göra en kladdkaka idag, men vi hade ju inget fett smör så det gick inte :( Jag försöker förstå, men inte är det lätt, ska försöka klara mig. Nu blev jag sugen på avocado! Tur att jag tränar, annars vet jag inte hur jag skulle se ut.....

Imorgon kan jag sova huuuuur länge jag vill!!! :) Ska verkligen bli jätteskönt! Jag ska verkligen sova ut! Vi gick liksom upp halv sju idag, Juha hämtade oss sju och sen for vi tíll jobbet och fick värsta frukosten där: gröt, blåbärssoppa, keso och kaffe, det var riktigt gott! Frukost ÄR gott!

HEJ!

Tjo bru.

Puss.

Idag har vi jobbat på Friskis, jag och Moa. Vi hade våra stunder. Vi fick inte upp den.... Då var det bara att dra hårdare så kom den, sa Joah. Det berörde lite skulle man kunna säga.

Sen stannade vi till intensivsen med Helena, det passet är kul! Men jag tror att jag hart fått typ benhinneinflammation..... :S inte bra. Vet ni vem som mer har fått det? Bara för att man är med varandra (HyperUltraMega)mycket så behöver man väl inte få benhinneinflammation samtidigt?! Det är ju lite skumt. Nog för att vi typ säger samma saker hela tiden och ser likadana ut men får benhinneinflammation samtidigt..... naaa, inte okej.

Just nu sitter Mois vid min andra dator och kollar massa gamla bilder, dom är fett fräscha, jag lovar dig brooschääääään. Kan skicka nån sen om ni vill. Bikinibilder någon?

Jag har druckigt värsta goda hallon-blåbärs-smoothin. Jag och Moa har kommit in på lite mat-Tina-banor. Idag gjorde vi även lax, pasta och tomatsås = exelente.

Nyss svarade Moa bajskorv i min telefon. Då for en tankegång genom våra kloka huvuden att man skulle kunna starta ett företag/land.... idén ligger till såhär va:

"Hej och välkommen till bajslandet det är Maria. Vad kan jag stå till tjänst med?"

Tjenare. Nu ska vi sova, för jag ska på date imorn. Moa med :O Frukost-date.


Tisdag är dagens namn :)

Tja alla! :)

Idag har Moa och jag jobbat på Friskis, likaså igår. Det är rätt chill, för vi gör inte så mycket, fast kan bli lite segt ibland.... Menmen, nice att få lite pengar för att stå i receptionen på friskis och dra en trasa på en gym-maskin liksom :)

Jag cyklade nyss ner på stan i vårsolen (!) för att införskaffa en skinjacka från Holmlunds :). Har länge velat haft en liksom, och så äntligen hittade jag den rätta ;). Snart ska Sara Wall komma hit till Moa Hals och mig (jag är hos Mois, yaaa). Moa och hon ska göra nån skolgrejs som dom hade kvar att göra för dom börjarde i min klass senare, bara satt ni vet.

Man blir så taggad när solen lyser! Hoppas verkligen inte vintern kommer tillbaka nu, för nu ska det vara vår, och man ska sätta sig vid ån med en latte och glass, möjligtvis.... Eller är det att ta i Moa? Kanske inte så bra för beachen 08 eller vad säger du?

Ikväll ska vi träna på Ekeby, blir ett intensiv pass. Nice säger vi till det :) Och på fredag ska förmodligen Paula Gocko komma hit till Uppsala (kanske även komma.... ingen vet, ingen vet.....). Jättelängesen vi sågs ju, ska bli kul att ses! Då ska vi nog dra en stan med fika och mys :) Och sen blir det nog även en hel del nostalgitrippar.... tillbaka i tiden... :) Våren 07 liksom. Woho.



Jag och Malin på bilden. Från nyår. Hon är snygg.

Hejsvejs /Smarriga marris


Ändrade planer!

Tja allihopa!
Igår tog jag som sagt det lite party :) Först åkte jag hem till Moa (ofta inte?!) och vi checkade melodifestivalen lite, och vi fick, tro det eller ej, vara på Emmas rum :O Sen mötte vi iaf upp Malin och några av hennes vänner på bussen och Tove kom även hon med, trevligttrevligt :) Vi var nu påväg till Gottsunda, där skulle det tydligen vara fest, woho sa vi till det till en början, men vi insåg ganska snabbt att detta inte vara någon hitt med bondkillar med mjukisar :S Så vi vände i dörren och tog en lång bussresa till Agnes! :) Där var det desto trevligare! Träffade massa kul folk jag inte hade träffat på jättelänge! Riktigt skoj! :) Sen åkte jag, Moa och Malin hem till Moas hem med lite struliga bussar runt tre (?).

Vi vaknade av en veckig klocka (=väckarklocka) klockan tjugo i elva, för malin skulle träna på diös men det dissade jag. Moa och jag tog det piano i stället och gjorde lite chill frukost med massa olika juice och kaffe, fil med musli och en macka med skinka och tomat :) Sedan bar det av mot city, där vandrade vi ett tag och jag inhandlade en supermysig oversizetröja typ, som en klänning på carlings, en svart med vitt tryck. :) och har för mig att jag köpte nåt mer.... minns inte. Sen gick vi iaf och köpte en kaffe och satte oss vid ån. Det var väldigt mysigt! Fast det varade inte så länge för jag var tvungen att ta mig hem, så gående gick jag hem för att packa till träningen. Det var lite tjat med tid där men det funkade. Åkte iaf dit och det var ett skönt men svettigt pass :) Sen åkte jag hem, åt mat och nu sitter jag här :)

Juste! Jag är inte ledig hela lovet.... Fick jobb på Friskis och kan inte riktigt dissa det så det blir jobb för mig i två eller tre dagar där, men det är ganska chill, man gör inte så mycket liksom, he he. Det ända dåliga är att jag börjar klockan åtta!!! Ganska jobbigt! Men jag klarar mig hoppas jag... :)

Puss på er!

Då var det dags :)

Hej mina vänner!
Här sitter jag med min laptop och tänker över dagen.... Ja, det är ju inte det roligaste man kan göra på en lördag men... Det jobbigaste är väl att jag var tvungen att gå upp till jobbet och att jag efter det var tvungen att stressa iväg till träningen, men sen när man sitter här nyduschad och luktar passionfrukt så är det rätt skönt att ha gjort så mycket på dagen.
 
Jag har även provat en massa gamla kläder idag, spännande.... Det resulterade inte i att jag hittande något fint tyvärr, det var väl snarare den här: "hur kan jag haft den". Eller jo, jag hittade ett skärp som jag har omfamnat min kropp till en vit t-shirt med svart tryck till svarta leggings, eller strumpbyxor är det ju rättare sagt. 

Jag har laddat över alla min mobilbilder till datorn, det var ypperligt kul! :)

Snart ska jag ta en promenix med min käre Truls. Det ska bli.... skönt, ska det väl bli :). Sedan ska jag äta någon god middag med min familj . Kvällen tänkte jag tillbringa med Malin och Moa (zakynthos-brudarna rättare sagt), vi ska ta det party, vi kanske ses? :)

Puss och kram hela dan :)
 

       


Jag är för trött för detta...!

image2

Tjoho!

Jag sitter på Moas rum nu och jag är hypertrött....! Men jag känner liksom den här.... jag är allt för er..... eller? hmmm. Ikväll har jag bara chillat med min vän Moa, har ju en vän som heter det, om det är någon ni känner igen? nej.... SPÅRAT, det är klart ni vet! :)

Jag har iaf gått i skolan idag, vilket gick bra.... Och nu är det looooov! :) Shit vad skönt! Just nu vill jag igentligen sova, och jag känner att jag inte skriver något viktigt så det kanske redan SPÅRAR.

Ja.... vad har Moa och jag gjort ikväll då.... slickat varandra? neeeiiiii, usch säger vi till det. Vi har druckit... kaffe. och loka. vi har ätit fläskfilé, med klyftpotatis och sallad a la palle. vi har chattat, tittat tv, lyssnat musik, vi har liksom inte gjort så mycket. men det är skönt, för det orkar man inte på fredagar. men imorgon är det lördag, då blir det andra bullar :) kanske inte var som helst? jag vill ha en bulle i ugnen.

men i alla fall så blir det full rulle imorgon, jag ska först jobba med mina underbart söta barn, sen ska jag direkt cykla till fotbollsträningen, sedan cykla hem för en dusch. sedan får vi se var kvällen tar mig :)

nej, nu står strippning på schemat :) så hare bra, pusspuss


Tjenahejsan!

image1
Vi ska till ZAKYNTHOS!!! :)

Tjooooo!
Idag har varit en händelserik dag.... gick upp för tidigt för att kunna vara pigg, eftersom jag inte hade min cykel så fick jag ta bussen som går kvart i åtta :O Men den missade jag! Så då gick jag till 1:an och 111:an. När jag nästan är framma vid busshållplatsen så flyr bussen från mig, då blir jag så rackarns glad att jag nästan ställer mig o apploderar åt mig själv. 

Men sen kom bussen i alla fall klockan åtta så jag kom till idrotten i tid i alla fall. Där var det sköj som vanligt. Mattias var bra på fotbollen i början (nu nämde jag dig mattias!). Fast det säger jag bara för att vara snäll och för att han ville nämnas :) Sen bar det av med stora steg mot skolan, det var rätt chill faktiskt, vi slutade ju efter luch liksom! :D Men sen när jag skulle till Apollo (jag var FETT pepp) och betala så funkade inte mitt kort där :S Så då kunde jag inte göra det ändå.... surt....

Nu har jag just ätit och har även just kommit hem från typ utvecklingssamtal, känner att Sara, Moa och jag rullade på bra där alltså, vi växlade snyggt mellan lärarna! ;)

Övrig info: Mattias vill mycket strängt att jag ska göra en snygg-lista mellan killarna i klassen, vilket jag tycker är lite gulligt :)

Jaja, hoppas jag lyckades med mitt bloggande för dagen, jag är ju en sådan kallad lekman på området i nuläget, men det  löser sig väl med tiden.... jag kommer bli grym!

Ha det bra allihopa! Vad tycks att det är lov om en dag?? Shit.... Jag är feting-pepp!


Jag? Blogg?

Ja, jag har skaffat blogg. Det var ganska otippat att det blev just idag som jag skaffade blogg.... Jag har ju tänk på det och sådär men aldrig riktigt tagit tag i det, men så sa min vän Paula att hon hade gjort en, så då hänka jag på det :) Det började i alla fall extremt bra för mig.... För att jag hade just skrivit ett inlägg här och när jag skickar iväg det så funkar inte mitt internet...... Det var då för att min käre far hade stängt av internetet (?) för min käre syster skulle stänga av datorn.... jag jublade.....

Jaja... tycker mitt namn är lite komiskt.... för det låter ju som maria är en kall man.... :)

Jag hade tänkt lägga mig tidigt idag för att vara pigg till imorgon bittis träningspass i skolan, men ack det sket sig... Men jag klarar väl mig, plus att vi bara har lektioner till lunch imorgon! woho :) När vi slutar ska jag ner på stan till Apollo pch betala lite av resan till Grekland! Ja, för Moa, jag och Malin ska till Zakynthos och steka i sommar! Kommer bli najs :)

Puss och Kram och God natt :)

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0