Te, snart jogging

Tjenareeee!

Idag vaknade jag 10 min (!!) före min veckarklocka som stod på halv nio. Det var skönt, jag var inte så trött! Det kanske berodde på solen! Är så glad att den lyser! Den ger mig verkligen ....... nåt extra! Liksom vår.... ååååhhh, yes va skönt! Jag gick iaf upp och åt frukost och sen åkte jag iväg till jobbet! Puhhh, alltså barn gör mig sååå trött! Vad har de för energi? I två timmar vistades jag på Friskis med massa krävande barn. Sen for jag hem. Känns skönt att jag förhoppningsvis inte ska vara barnpassare så länge till eftersom jag sökte till värd och förmodligen kommer få det. Jippiiiii :)

När jag kom hem hade jag ont i huvudet.... Kom på att jag inte hade druckit något imorse så kan ju berott på det, plus barnen....

Nu har jag iaf gjort lite skolgrejs....borde göra mer. Jag sitter med en kopp te och ska snart ut med mamma på en joggingtur. Och sen blir det den dagliga styrkan! Jag längtar till maten ikväll, hehe. Men vi ska äta räksallad med rostmackor. Det är verkligen jättegott, mamma är bäst på sallader! Och sen på kvällen ska jag och Moa ta till oss Paulas recept av smoothie, skulle tydligen vara med yoghurt, havregryn, banan och bär. Låter jättegott tycker jag! Vi (jag och Moa) blir hemma idag igen, ooups, men det är skönt. Plus att Segerstedt är med i Sing a long. Så man lääääär ju se det!

Läste på aftonbladet idag att alla skulle släcka lamporna från åtta till nio för att främja miljön. Bra intiativ där. Det ska jag göra.

Nej, nu ska jag dricka upp mitt te och sedan knyta på mig joggingskorna och fara! :)

Ta vara på er mina vänner! Och glöm dina bekymmer, imorgon kommer nya.

Puss och ciao!


Tänk

image31 

Tänk sommar, tänk stort!

Bloggiiiiisscchh

Nu var det ett tag sen jag bloggade, så är väl dags skulle jag vilja säga. Aaaoo, ja förstår det, ja förstår det.

Igår jobbade jag och Moa sov över mig, nej sov över hos mig menade jag! Om du vill ha mer info så ta en titt på hennes blogg: moahals.blogg.se

Idag på jobbet har vi städat ventilationsrören i killarnas (/herrarnas/pojkarnas/grabbarnas/snubbarnas) omklädningsrum, en utmaning. Nej, men det var sköj. Men det är sjukt jobbigt att damma av dom där rören, man kan inte andas där uppe.... puuhhh. Iaf, eftersom vi var så effektiva på förmiddagen så kunde vi chilla efter lunch, det var fett. Vi körde nåra maskiner på gymmet som är värda och sen var det dags att lämna jobbet för det här lovet.... Gick hem och nu sitter jag här och det ska tillagas fisk med potatis - mycket gott, mycket gott!

Ikväll ska jag nog bara ta det lugnt... Kände mig lite småsjuk igår och imorse... :( Så det blir en hemmakväll - chilliebillie. Imorgon morgon ska jag jobba...... fast på mitt vanliga jobb..... det är visserligen på friskis men jag ska inte städa utan jag ska passa barn, wohoooo.

Puss på dig.


nämen tjenare vettu

Yoooooo! Wat's up? How you doing, yaaaaaaaaaa?

Idag har jag jobbat. Det var förfärligt svårt att gå upp för mig, vilket resulterade i en miniförsening. Men jag klarade mig tror jag! Yes! Vi fixade några rör i omklädningsrummet och så hann vi med en del kaffe/te/inget-pauser också. Nice och skönt och allt sånt där var det..... :)

Sen cyklade jag hem igen till pappa och väl där packade jag alla saker jag skulle ha till mamma.... Shit, va mycket det är! Blir mer och mer för varje gång! Sedan åt jag mat och körde över till mamma.

Nu har jag just ätit sallad hos mamma med henne, Eva, Annika och mormor. Snart bli det kaffe, wohoooo :)

Men hörni (Susanne) nu är ju lovet slut snart! :( Ofta det går så här fort? Jag ska liksom jobba imorgon och på fredag och sen är det ju bara helgen kvar :( Aja, får försöka ta vara på tiden!

Nu ligger Truls (hunden min) i min säng och myser, han är som ett täcke ju, jättemysigt! Alla borde någongång få krama om honom!


Nu ska jag sluta tjööööööööööta. Puss!


Från toppen till botten....

Hej hopp!

Idag vaknade jag ganska tidigt... Gick upp och åt frukost och mådde fint:) Sedan gick jag ner på stan för att möta Moa och Tove! Vi kollade i lite affärer, hittade massa snygga adidaströjor/jackor med mera. Finns ju massa snygga saker men jag har inte pengar... :( Men det kommer jag få! Imorn blir det jobb på fiskis! Tre dagar. Skööööööööööj.

I alla fall..... Efter den lilla checka stanrundan kollade vi förbi min mormor, hon hade nämligen lagat mat åt oss! Det var supergott! Biffar med potatis och grönsaker i ugn :) Och kaffe&apelsin på det.

Sedan bar det av hemåt, packade träningskläder, cyklade till träningen - puls...... Och där var det som var botten... Jag var alldelles för trött, mådde illa och hade förskräckligt ont i mina benhinnor! :S Inte läge att träna med andra ord... :( Jag var tvungen att avbryta passet, så jag gick och duschade och cyklade hem.

Nu sitter jag och väntar på att våffelgärnet ska bli varmt! Eftersom det är våffeldagen idag! Grattis på våffeldagen! Kan man säga så? ;)

Nu har jag helt plötsligt ätit.... Sitter här mätt och belåten... Det var jättegott (mat-tina)! Åt några på det tradionella sättet - grädde och hallonsylt, men några med keso också...! :) (inte tillsammans med grädden) Det var en höjdare! Testa om du vill ha det lite matigare! Nej, nu ska jag surfa vidare.... Och sen sova! Jobb imorn.

Puss&kläm!

Puuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuss

Puuuuuuuuuuss på snön känner jag att jag bara vill säga nu.

Idag vaknade jag klockan halv tio, det är ganska skönt att vakna så tidigt tycker jag. Så att inte dagen bara försvinner! :) Sen åt jag frukost, bland annat kokt ägg, det var länge sen jag åt det! Sen tog jag en promenad i snön som verkligen är jättejobbig! Varför?!?

När jag kom in rensade jag min låda med massa kläder, ojojoj..... va mycket fult det finns där :O Tog bort massa skit! Det var en lättnad... :)

Sen åkte jag iväg och övningskörde (hittade inte skylten så körde utan :O shyyyy...) lite, eller ganska långt. Först åkte vi och handlade och sen till björklinge till nån på pappas jobb. Oj, vad jag inte vill bo på landet känner jag, tack o lov för det! Fanns ju inte ens en buss i närheten, deras väg fanns definitivt inte på kartan och luktar illa.... He he.

Snart ska jag äta melon! :)



Puss och kram, och en extra kram till snön (så att den försvinner)!

Ny start!

Hej på er!

Jag satt hos Moa med mitt påskägg som jag fått av mamma Mari (mycket fin är hon), men så plötsligt märkte vi att detta godis inte riktigt tillhörde oss..... gott är det faktiskt inte!

Nytt liv.

Vi har förbud mot godis/läsk/kakor - ja, onyttigheter helt enkelt. Ska jag vara helt ärlig så tycker jag inte det låter så gott, allt det där godiset... usch, tänk vad det innehåller liksom :S. Tänk er istället olika fruktsallader, smooties, nötter, grönsaker med dipp! :) Jag själv tycker iaf det låter extremt gott! Och det är ju bra. :)

   

Inte nog med detta....! Vi ska även mera, dricka mer vatten, daglig styrka. Och så träning som vi gör. Om vi får abstinens av något sött så är det telefonen vi ska greppa och slå en pling, för jag oh Moa har samma regler så vi kan peppa varandra! Eller ta en promenad om man blir sugen. :) och jag måste säga att det här känns riktigt bra! Ska bli jättekul. Det ska hålla på till sommaren :)

Nu till dagen.....

Vaknade nån gång vid elva tror jag.... hos Moa. :) Vi tog då en snabb promenad innan frukosten, oj va kallt det var! Men det var skönt. Sen åt vi frukost - riktigt gott....! Vid klockan två gick vill Moas pappa, det var nämligen påskmat där serverad, vi bangade inte :) Det var mucho gott! Efter nåra timmar gick vi tillbaka till mamma Hals och packade träningskläder, sedan bar det av på cykel till Ultuna - Friskis och Svettis! Intensiven väntade. Det var riktigt kul! Jag blev helt slut. :)
   Vi cyklade hem och satt oss vid tv:n - bingolotto. Erik spelade så var ju tvungen att kolla in det om han skötte sig. Det gjorde han. Hoooooo, var riktigt nervös där ett tag att man skulle tappa byxorna eller nåt men det klarade sig, tack o lov. Nej men han var bra. :)
Sen åkte jag hem och åt en omellett och en hårdmacka! :)

Nu ska jag chilla vidare och tänka på mitt nya liv! :) Puss&kram

Friskus och glad påsk! :)

image25

Hejsan på eder alla igen :)

Jag skulle själv tycka att denna dag hade börjat i vanliga fall men ni ska bara veta vad jag har hunnit med! :)

Gick upp och åt frukost någon gång vid 10-11... MUMS :) Sedan plockade jag lite i köket och kollade ut lite genom fönstret.... snö såg jag där.... kan den ge sig?? Ja det kunde den, jag översteg den. Jag tog mig ut på en 40 minuterns springruna, runt gamla uppsala högar. När jag kom in körde jag styrka i 20 minuter. Återhämtning - vatten och banan.

Nu sitter jag här blöt i håret omsvept en handuk och ska strax gå ut i köket och tillaga havregrynsgröt. Mums. :)

Efter det ska Moa ringa mig för vi ska mötas på stan, sen påsklunch! :)

Puss på er och glad påsk! :) //Marris

tjoooohooooooo

Hejsan everybody allihopa!            (svenska för nybörjare)

Igår var det bastukväll hemma hos mig. Moehoe, Mallan, Math och hannahbananah var här :) Tråkigt att inte Madde kunde komma bara.... :/

Men vi hade kul med bastu och allt som hör där till! (Fast vi glömde ansiktsmask :O, vad hände? var inte det en av huvudpunkterna? ;))

image24

Vi åt en utsökt fruktsallad också, mumsigt värre! :)

Följde med mina m-vänner till stan idag, vi gick, det var mysigt :) Kollade lite på H&M, eftersom det var det ända öppet. Sedan vandrade jag hem och handlade.

Ikväll ska jag bara vara hemma! Väldigt skönt ska det bli, eller ja... det är det ;) Jag har precis gjort en kladdkaka, den blev lyckligtvis lyckad ;) Mycket kladdig och dan.......

Jag tänkte sätta på (haha, säger man så?) ansiktsmasken som jag inte använde igår snart, och ta en dusch och sen kanske göra en smoothie och kolla lite på tv, fixa naglarna, ja.... pyssla helt enkelt. Skönt ska det bli. Chill yao.

Imorgon ska jag förhoppningsvis om jag hinner träna på förmiddagen och sedan träffa Moa och dra en stanrunda, sedan bär det av mot henne och där blir det lite påskmat, mycket trevligt och angenämt :)

Det är grymt skönt med lov! Ojojoj! :):):)

Puss och kram på er!

Puss och kram!

Puss!

kaos

Hejsan ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! !

Just nu sitter jag och försöker styra upp massa skit med mina m-flicks. Det är nämligen så att vi ska ha det skönt imorgon med bastu och aaaaaaaallt som hör där till! :) Jag står för bastun och sen fixas det och trixas massa, det är det vi planerar nu och det är lite kaos. Men det löser sig.... väl :O Masschatt är lite kul i början men efter ett tag blir det bara kaos..... hooo, tar på krafterna ;)

Idag var en skön dag, vi slutade 2 idag så det var skönt. Jag var extremt trött bara. Så jag var lite fnissilifnissig... hihihihihi. Eller kanske lite mer jag-skrattar-sönder. typ. Men det var p.g.a min trötthet.

Ojojoj, vad seg jag är på att blogga... Nu har jag hunnit med både det ena och det andra.... Har precis druckit te och ätit en hårdmacka med keso och paprika, mums. Plus ett kex med ost. Också mums :)

Jag har försökt att få bort färgen på händerna från när jag var Kenyan, det var lite kämpigt, men det gick tillslut.

Nu är iaf min morgondag planerad typ in i den minsta detalj! hooo, urtrött är jag. Men ska bli kul! Efter skolan ska jag och Moa vandra till stan och gymma ett par maskiner som är värda och sen ska vi vandra hem till mig och laga någon middag (?) och sedan förbereda lite för bastukvällen.

Nej, nu ska jag nog krypa ner under täcket och sova en blund.

Puss och kram,

ta vara på tiden ni har med era vänner
och alla ni känner
för man vet aldrig när det är sista gången man klämmer!

Klämmer? He he, aja, rimm blev det iaf......

flum

Slog mig en tanke nu i eftermiddags.... Moas lillasyrra råkade vara inne på Moas msn, jag vet inte varför.... Men chattade gjorde vi i alla fall, jag och lilla Emma. Jag frågade var Moa var, hon svarade: hon är döööö!

Nej, alltså, jag tog ju inte det så seriöst... Men liksom tänk om det skulle vara så!? Jag skulle ju ta livet av mig själv! Allvarligt, det skulle bara inte funka! Blir helt ledsen när jag tänker på det! Jag menar, vad vet inte Moa om mig?? Och vad vet inte jag om Moa?? Om hon skulle dö skulle ju halva jag försvinna :S Ajaj, det värker i mitt hjärta och jag borde inte tänka så, men det får mig ju att inse hur bra vän hon är, den där Moa! Usch, nu ska jag sörja vidare.

För vad? Hon finns ju här för mig! Tack för det säger jag. Oj, va lycklig jag är att hon finns! :) Verkligen!

Det blev min fundering för dagen, nu ska jag sova :) Så att sov gott alla mina små änglar där ute! ! !


Ojojoj, vilken dag!

Hej allesammans!

Den här dagen har varit fylld av spännande-heter (ja, så kan man säga). Det var nog den roligaste dagen på terminen men också den som sög ut mest engegemang av än, puuuh..... vilken dag.

Vi har idag framfört vårat projekt - utblick som handlar om ett land, min grupp har jobbat med Kenya. Och vi har lyssnar på så många roliga/intressanta/feta/chilliga redovisningar! Åh, så kul det har varit. Till alla som gjorde redovisningarna: Grymt bra jobbat!

Våran redovisning gick bra, bara det att när vi skulle spela upp två intrervjuer på datorn så blev det lite fel, men det löste sig ganska lindrigt. Jiho säger vi till det! Våran redovisning gick iaf till så att den utspelade sig på en bar i Kenya och in i baren kom det olika karaktärer..... typ..... du skulle sätt det ;)

Jag var kenyan, så jag var svartmålad i ansktet och armarna, det var en härlig upplevelse! :) Lite svårt att ta bort bara.....

När jag kom hem tog jag mig en dusch och packade upp lite och snart är det dags för mat! :) Sedan ska jag till min mamma och säga adjö för hon ska till våran stuga i Norge.

Nej, nu måste jag vila, har vart en tung dag, men skoj :)

Bara en fråga..... Varför snöar det???? Det var ju vår nyss! :S

Aja, ha det bra allihopa, pusspuss!


17 mars 2008

Hejsan.

Jag har ont i magen och har just kollat på gårdagens Andra Avenyn på datorn, det var mysigt. Så skönt att bara ha massa täcken på sig.... Har frusit så extremt mycket i helgen, speciellt igår, uuuh! Så nu uppskattar jag verkligen värme ännu mer!

Pallar inte riktigt det här nu känner jag..... känner trycket....

Menmen, skola imorgon och då ska vi redovisa Utblick! Det ska bli jättekul att se allting och att framföra det vi har arbetat med! Men börjar tidigt så jag får inte lägga mig för sent, hoppas jag förstår det ikväll, he he. Kan ju vara lite svårt för mig.

Just nu lyssnar jag på skön soulmusik :)

Ha det bra.

god morgon

God morgon!

Jag har just ätit frukost - fil&müsli! mmm va gott det är. Snart ska jag ta mig en dusch och sedan fixa mig till topp..... :)

Tio över tolv avgår tåget till sthlm, mysigt! Ser fram emot at träffa Paula igen! :) Verkligen, det var jättelängesen som vanligt! Efter sthlm åker vi hem och då blir det väl lite byte av kläder och sedan vidare till melodifestivalen-kväll! :) Skoj! Sen blir det ännu en "vidare" när klockan är liiiite senare och det är liiite roligare, då ska vi till mina områden så då är det najs för då är det bara att hem och sova. Moa följer med också. Jajamen :)

Ja, den här dagen kan nog bli rolig, lite mycket inplanerat bara! Eller vad sägs? ;) Men det är kul.

Ååh, det var jättmysigt igår! Vi var hos Moa, alltså jag Malin och Moa. Vi "planerade" (=pratade) om Zakynthos, vilket komer bli så nice som jag inte kan beskriva med ord... He he. Men först åt jag och Moa en hypergod middag (Det låter som vi är ihop! :S). Vi lagade pasta och en offantligt stor sallad och så fanns det köttfärssås :) Sen gjorde vi också en frusktsallad som vi åt sen när Malllan kom. Mums säger vi till det med! :)

Jag har en sån träningsvärk nu alltså.... Vi hann inte strächa efter gymmet, puh. Dom skulle stänga :/ Så nu känns det att man har tränat kan jag säga. Men det är skönt.

Nej , nu ska jag hoppa in i duschen, fräsch-het är ju snygg-het ;)

Puss&Puss. // "Maria"

 Moa och Malin. :) Jag vet, bildkvalitén var inte den bästa....

I skooooolan

Tjenare!

Sitter just nu i skolan och ryser av moas viskning till mig. Den var....... het. Jag ska igentligen skriva på min historiauppstas men har inte med mig mina grejer så jag kan inte det. Jag chattar med Madde i stället och hon är rödhårig. Hon är terrorist eller vad hon sa. Mysigt är väl nåt man skulle kunna säga till det. Förlåt att jag svammlar men jag är lite lätt trött och vill bara gå hem :) :) :) :) :) :) :)

Idag ska man skicka in dom indviduella valen och jag vet inte vad jag ska välja!! Lite panik sådär, men tänkte gå förbi SYV en sväng nu efter detta och kolla läget med henne... :) Jag fixar detta.

När jag stog i kaffeterian idag i skolan på lunchen ser jag en rödtott! Det var Madde! Oj, så förvånad jag blev men glad! :) Hon snodde lite av våran mat bara för att den är så bra och god :) Det var trevligt!

Efter skolan ska jag mellanlanda hos Moa och sedan ska vi vidare till gymmet på Ekeby eller Ultuna.... Vet inte än. Vi ska köra slut på oss inför sthlm imorn, he he.  Sen vet jag inte hur vi gör.... Om vi kanske åker hem till henne och gör lite mat för sen ska vi iaf till Malin och mysa och kanske baka en kladdkaka och gå en promenad på kvällen, alltid mysigt liksom! :) Sen ska jag cykla hem, and saaaaaaaääääj.

Nu har jag en lektion kvar - utblick. Ska bli lite kul iaf, det kommer bli najs. Redovisningen är på tisdag och jag är pepp! :)

Pusshejsvejs //MARIA-MARRIS

Ojoj, längesen nu!

Hej på er allihopa!

Nu var det ett tag sedan jag bloggade. Inte kul, inte bra, inte fint. Ajabaja.

Just nu sitter jag ner och chattar med lite roliga pojkar, jag har just målat naglarna. Döjd vart jag också, wiho.

Denna dag började med att jag vaknade av en mobil.... Eller ja, vaknade och vaknade. Gick iaf upp efter ett tag och sen duschade jag, åt, klädda på mig och packade lite. Moa sov över hos mig, inte över mig, hihi.

Vi simmade på idrotten på fyrishov. Det var en upplevelse, det var inte kul.... Liksom simma 1000 meter med massa publik är väl ingen höjdare. Plus att man skulle livrädda också men det gjorde jag ej. Sen blev det ett skönt bad i bubbelpoolen, me like! Sedan dusch och bastu och cykling till skolan. Där åt vi värsta goda maten - kycklingsoppa, jättegoda grönsaker och bröd! :)

Efter lunchen försökte jag och Moa oss på lite spanska medan Marjo kollade lite med Utblick - Kenya. Sen kom Sara också, då blev det fart och fläkt eller nåt ;)

Ikväll ska jag bara vara hemma! Såå skönt, Verkligen! Jag ska läsa lite historia, kanske skriva lite på historian.... Wihooo. Kolla lite tv och förhoppningsvis lägga mig hyffsat tidigt så att jag orkar med helgen, den kommer bli händelserik. Yes, nu är det bara fredag kvar, sen kommer helgen ju! Det går hyperfort! Och nu är det bara en vecka kvar till påsklovet!

Ha det bra nu! En dag kvar till HELG! Woohooooo! :) Ack så skönt det är varje gång alltså!

i sängen

Hej allihopa:)

Nu sitter jag i min mjuka säng i en mjuk pyjamas och är allmänt mjuk.... ha ha.

Dagen i skolan var väldigt seg, liksom väldigt effektiv så det var väldigt anstängande, men det kanske är bra hjärnjumpa eller nåt, ha ha...

Efter skolan cyklade jag hem och hade ett städryck igen! :) Idag blev det avdamning av hyllor och rensning, mycket skönt, mycket skönt! Sedan cyklade jag iväg till Marjo för att fixa ännu mer med Kenya :) Blev kanske inte så jättemycket med det, he he, vi lagade mat, drack specialkaffe och kollade tv. he he. Cyklade iaf sedan hem vid tiotiden och fixade lite och nu sitter jag här. :) Mysigt va? Yepp, nej men så var väl dagen liksom ba tjohej.

Nu har jag kollat lite bloggar vilket alltid är sköj :)

Nu har jag inte så mycket mer att säga mer än att Emilys skratt är kul... Så här: ho ho ho ho. :)

Chill.

Imorgon ska jag och Moa prata och bestämma lite om sommaren, nice! :) Planera och längta är ju halva nöjet med roliga saker!

Alla säger ju att helgerna går så fort men går inte veckorna minst lika fort? Det är redan onsdag (imorn :P) och det betyder att det snart är fredag och det betyder helg. Då är vi där igen!

Nej, nu ska jag sova! Puss på er!

god...... nej, dåligmorgon!

Ni vet när man vaknar till..... helt död, och förstår att det är morgon men inte dags att gå upp så man vänder på sig för att få en liten stunds skön sömn till..... Mmmm, va skönt! STOP exakt där ringde min mobil för väckning....!

Känner ni igen er?

image21


Kaffe snarast tack!

Tjohoo!

Denna dag har bestått av skolgång, cykling ner på stan på lunchen, städning av rummet, övningskörning!

Skolgången gick bra, var lite trött bara men det rullade väl på rätt så bra.....

Cykling ner på stan gav jag mig på också. Moa skulle byta sin bikini och hennes adidasjacka (hur många gånger får man byta fram och tillbaka mellan storlekar? hon har iaf slagit rekord!!). Det var inte så kul för att det regnade. Fast jag fick ju i och för sig en hel hög med asgarv så det var väl lyckat det med... :)

När jag kom hem fick jag värsta städrycket (!!!). Det är jag glad över eftersom mitt rum är helt och hållet rent nu! :) Nice satt säga. Inte så ofta jag får sånna där städyck men när det väl gäller så gäller det liksom, och jag gillart! :) Nu är det fint.

Sedan blev det lite (eller mycket :)) pasta med skinksås, mums :) Efter det fortsatte jag lite med städning, plockade med massa papper som man aldrig tar tag i..... Verkligen värt kan jag säga! Rekomenderas! :)

Efter min lilla städkick så åkte jag en runda med bilen i stan och sedan till Gränby - övningskörde alltså :) Det gick bra och var offantligt kul som vanligt, bil är kul.

Nu ska jag snart gå till köket och göra mig lite kaffe, abstinensen tar över känner jag! Och så ska jag ta en avocado också :)

 Känner att mina bilder mest blir nostalgitrippar.... funkar det? Det här är iaf från nyår! :)

Ha en bra kväll!

Söndag

image19 Tänk när det är så där varmt så man kan flasha.....

Jambo hej!

Frukost: Fil med müsli, banan och solrosfrön. Äpple. Kaffelatte. = Gott!

Ja. Vad har jag gjort idag.....? Inte så mycket.... Jag har provat min nya bikini och städat lite :) Tagit mig en dusch har jag också gjort. Jag ska snart iväg och lira en fotbollsmatch i Märsta. Innan det tror jag att jag ska äta wook, hoppas att det smakar. Och sedan efter matchen ska jag packa mina saker och försöka förflytta mig på smidigaste sätt till pappa. De här två veckorna har gått riktigt fort alltså! Wow! Men det är nice för att om två veckor är det påsklov! :)

Jag är i grymt behov av att klippa mig så jag tror jag ska ringa frisören min och beställa en tid så snart som möjligt! Hur ska jag klippa mig?

Puss på er :)


Busigt.

image17 Jag är egentligen Magus Uggla!

Hej allihopa.

Jag sitter nu i mitt vardagsrum i min röda softa soffa och softar... banga inte på det säger jag bara. Tv:n står på tv4.

Idag vaknade jag klockan elva typ, tog en dusch ganska omgående och satt mig sedan vid matbordet och började med frukosten. Moa (jag sov hos henne ja) hade ställt fram lite goda delikatesser och försökt sig på att koka ägg.... Men hon kunde inte... ha ha! Yes. Blev inga ägg, men annan god frukost.

Efter vi hade gjort oss riktigt, riktigt, riktigt freeescha så cyklade vi ner på stan och tog en kortis, till H&M bara tror jag. Där köpte vi varsin binkini.... Vet att det är lite tidigt men jag lovar att om jag inte köper den nu så kommer den vara slut.... Satt, bara att acceptera!

Sedan lite lätt springande till sthlmtåget, köpte biljett, och sprang till tåget. Mitt i allt springande hör jag Moa ropa "Marjo" till mig.... Tyckte det var lite konstigt att hon inte sa Maria liksom, men hann inte fråga just då, så fortsatte att springa till tåget men så vände jag mig om när vi var vid tåget och där stog ju Marjo. Trevligt, vi tog samma tåg. Men Marjo skulle på ett så kallat Bangadesh-möte och jag och Moa skulle ju på stan i sthlm alltså.
Väl i sthlm fastnade vi på centralen..... Det var nån grejs där man kunde sjunga singstar som vi kollade på. Och så kunde man bli fotad och sedan redigerad i en dator med olika frisyrer och hårfärger. Efter det fick man en helt gratis hårfärg! Banga inte! Fast jag tror inte jag vill färga håret men ändå... he he.

Vi gick iaf efter en stund till självaste city och chillade lite i affärer, köpte ett vitt ribbat linne från Topshop. Provade massa andra saker, alltid kul! :) När klockan slog halv sex så var det dags att möta upp Emily och Marjo (Sara var tyvårr sjuk! :( Krya på dig!) och vi begav oss till den Kenyanska restaurangen, den var..... inte som vi tänkt oss, men det blev väl bra till slut :)

Nu ska jag snart ta mig en titt i H&M-katalogen, det har tydligen kommit en ny sa mamma..... Ska kolla vad det pratades om :) Och se om jag hittar nåt!

Truls är minst i min familj men breder ut sig som en enorm elefant. Tar liksom störst plats i soffan och blir minst sagt sur när man flyttar han... ha ha, lilla gubben :)

Nej, nu ska jag sluta, puss&buzzzz mina vänner! :)

Mathilda chillar runt lite på facebook, säger hon med glimten i ögat.

image15 <--- Pimp snubbe.

Jag sitter hemma hos Moa och är PROPPmätt, verkligen. Inte skönt. Vi har ätit massor av godis, och då menar jag massor! Shit vad länge sen det var, men när det väl gäller, ja då.... ja, då smäller det utan att att dra den minsta eufemisten.

Idag har jag gått i skolan och efter det var jag på stan och inhandlade ett par nya jeans på weekday :)

Snart ska vi ut på en promenad i det mysiga mörkret tror jag, bara för att gå bort allt godis, he he :)

Imorgon ska jag till sthlm för att först shoppa lite och sedan............ åka gröna linjen till en Kenyansk restaurang för att spela in lite till redovisningen :) Kvällen vet jag inte riktigt, får se helt enkelt :) Fest eller mys?

tråk

 Lite snygg?

Hej.

Jag har sjuk tråkigt nu, sitter i skolan och alla repar med sina pjäser men det är alltid nån borta i våran grupp så vi gör aldrig det.... Och efter det här har jag en lektion, iofs en kul, utblick om Kenya. :)

Jag och Moa gick upp vid 10, tog oss en liten sovmorgon, vi åt frukost i en timme, ha ha! Sedan fick vi såklart bråttom även fast vi "började" typ tolv.... Vi cyklade iaf ivåg till skolan och hade spanska. Muy bien.

Efter skolan vet jag inte riktigt vad jag ska göra.... Lite fint väder idag, i och med det är man ju lite gladare en vanligt. Kul, kul.

Såg ni Fråga Olle igår? Det var iaf nice, jag såg mig, hihi. Men dom klippte ju bort sjukt mycket kul... Lite tråkigt, men det kanske var för groft.... kanske skulle bli för många "vi varnar för känliga tittare".

Den här veckan har gott riktigt snabbt! Det har varit skönt, och det är inget direkt plugg till imorn heller helgen så det är ju nice!

Nu ska jag surfa vidare, puss&mys! //Marris


marathon!

image13 Denna man på tv ikväll yao.

Hejsanhoppsan världen!

Sitter i min röda fina (kärleksfulla) soffa nu med min vän. Vi ska ha värsta marathon för att vara oss..... Ska kolla på tv från åtta till halv elva! Woooh. Vi är planerare. Först Roomservice (nu pågående), sedan Top Model och efter det Fråga olle. Och nu är det vi på tv äntligen, eller ja.... i publiken. He he. Men min man är i alla fall som gäst och ni lär ju kolla in det alltså! Ni läääär ju. 

Just nu är jag kissnödig igen... Kaffet alltså, kaffet.

Idag har jag tränat på Friskis, ett intensiv-pass. Riktigt kul, det går så fort att man knappt hinner tänka på att man är trött, det är schööönisch.

Nu är det Top Model, de är ju offantligt snygga! Så nu ska jag kolla, puss och kram på eder alla!

Paprika är gott, paprika är livet, forutom müsli såklart :)

Hej där!

Hoppas eran dag har varit kul! Jag själv har just kommit hem från Friskis och har ätit en stor portion fil&müsli och en macka med leverpastej och paprika. Sjukt gott. Träningen gick bra, mycket bra! :) Det var skönt. Moa var också där men när vi skulle hem så hade hennes lås till cykeln frysit så stackaren fick ringa pappsen sin så han kom med bilen..... Men vem var det egentligen synd om? Jag som fick både vänta och cykla hem eller Moa som fick vänta och åka i en varm bil hem? He he.

Dagen i skolan rullade väl på, vi jobbade med Kenya-projekten från nio till tolv typ, då intervjuade jag bland annat Tove med filmkamera, det gjorde det hela såklart lite roligare. Sedan hade vi en ganska dryg men viktig lektion, vi jobbade med, och fick höra om, World Children Price till kockan fyra :).

En sak som är jobbig, underlig och konstig: Varför är det så skönt att vara uppe sent på kvällarna/nätterna när man ändå vet att det är hyperjobbigt att gå upp dagen efter? Man tänker alltid att det är så lätt. Men det är det ju inte!

Ta på er eller nåt. //Mystiska Majan. (massajen)

fet

Hejhejhej, nejnejnej, inga av mina kläder är därifrån.

Idag när ag vaknade så var det snö ute! :S Shit vad jag inte vill att det ska vara snö! :( Åh, blir så sur, det var ju vår nyss! Det är så jobbigt att cykla i snö, allt förstörs ju.... Man känner liksom att alla går in i värsta deppen och inget blir kul. Jag blir iaf helt opepp. Jag vill ha vår och sommar! Verkligen.

Tänk sommar, alla dessa varma dagar man bara ligger och steker eller går en skön runda på stan. Och så är det ingen skola, men jobb såklart men det är mycket skönare än skola. Fast i o för sig så kan små fotbollskillar kanske var lite jobbigare att ta hand om än att gå i skolan ibland men men. :) Och sista veckan ska jag till Zakynthos - dör av lycka. Den resan kommer bli FET. Säger bara det, FET.

En jobbig sak: Man blir så förbaskat kissnödig av kaffe... Det är riktigt jobbigt. Tänk vad många som sitter kissnödiga nu av att dom har druckit kaffe - det är ju riktigt onödigt alltså. Kan någon uppfinnare uppfinna ett kaffe utan kissnödigbekymmer så skulle jag bli glad :)

Har ni tänkt på att om man har något att längta till så går allt mycket fortare :) Det är ju båda bra och dåligt. Men jag känner att det är bra just nu. Man känner liksom att det är värt att leva. Det kan liksom vara att man längtar till ett program på tv:n till att man ska åka utomlands. Jag blir så glad av det, och kan leva på det länge! :) Jag tar mig liksom igenom regnet genom att tänka på Zakynthos! :) Det är nice. 

Ser det inte underbart ut?! :)

 

Ciao!

 

Mackor och te.

Hej hopp min vänner :)

Jag sitter här i min härliga säng och Truls ligger på min kudde och myser. Jag äter mackor med leverpatej och tomat och dricker te. Så gott.

Det blev en promenad för mig där runt fem, gick ganska länge faktiskt, runt en timme, det var skönt. Det blev en runda till stan och stadsparken och tillbaka. Lite trisst med vädret bara... Att det måste vara så regnigt :(

Amanda kom hit som planerat klockan åtta och vi satte oss direkt framför tv:n och kollade in Andra avenyn. Nice. Sen gick vi till mitt rum och började diskutera om verkligen allt möjligt. Det blir liksom så när man inte ses så ofta,  så när man ses så kommer allt på samma gång, men det är kul det med! :)

Det luktar nybakat bröd här hemma, mamma har nämligen bakat till Annika, gott.

Nej, det är tänkt att det ska bli en tidig kväll för mig, så det är väl dags såatt säga.... Imorgon är det skola, orkar inte riktigt det. Vet inte om jag har sovmorgon eller inte men det visar sig. :)

Ha det bra allihopa och sov gott!

Huvudvärk och glass :)

Tjenare!

Sitter och lyssnar på Chariot med Gavin DeGraw. Skön låt! :)

Gårdagen var helbra, superkul och god :) Jag var hos Christina i Sunnersta med typ fem personer till :) Jag och Moa hade bakat världens godaste kladdkaka, yes vi klarade det Moa ;). Till förrätt fick vi bröd i ungnen med massa godheter på: avocado, fetaost och pesto. Och till varmrätt serverades det kyckling i limesås med ris, supergott! :) Och till efterrätt blev det som sagt våran kladdkaka. :)

Idag har jag huvudvärk, det bästa är att vi inte har några huvudvärkstabletter mot detta hemma så min medicin har blivit glass. Funkar kanske inte lika bra, men jag klarar mig.... Jag fixar detta.

Jag har världens träningsvärk idag..... Ganska iaf, det beror nog på den hårda men roliga fotbollsträningen igår.

Nu funderar jag starkt på att ta en promenad ut i fina vädret. :)

Har inga planer för dagen/kvällen heller får se var den tar mig. :) Jo, nu bestämdes det just att Amanda kommer hit och kollar på Andra avenyn med mig och sedan går vi på en promenad, kul! Längesen vi sågs :)

Puss&kram

Lördag! :)

Tjo!

Idag har jag jobbat och tränat fotboll, det har gått bra :). Fast det är altid så stressigt när jag jobbar och fotbollat direkt efter...menmen, det funkar. Jag ska snart sätta mig på bussen till Moa och väl där  baka en kladdkaka sedan ska vi åka vidare till Christina på middag med några till, det ska bli trevligt :)

Klädsel: Cheep monday-klänning, svarta strumbyxor, halsband, röda naglar, extremt krulligt hår som vanligt.

Jag skulle vilja vara hemma en hel helg någon gång bara för att känna tiden gå långsamt.... För helgen är verkligen över direkt när den börjat!! Det är inte kul.
 
Ojoj, nu har jag bråttom, ska fixa lite på rummet och sedan springa iväg till bussen, så skönt att åka buss! Men oj får inte missa den! Skyndaskynda....! :)

Ha en bra/skön/kul kväll allihopa! Puss! :)


Lite för trött för detta....


Hejhej :)

Location: sängen.

Jag borde sova nu.... Men det är ju så mysigt att ligga i sängen med en en varm laptop :) Klockan är 2 och jag ska jobba imorgon.... Väckarklockan står på halv nio och jag kommer bajsa på mig av trötthet :( Plus att jag känner mig inte jätte-taggad på jobb.... Dom två jag jobbar med ska inte jobba och det är typ ingen vikarie vad jag vet så jag kommer antagligen få jobba själv... woho, underhålla massa barn i två timmar helt själv är ju det bästa som finns....

Ikväll har jag varit hos Madde och kollat på film med Hannah, Mathilda, Malin, Moa och Fredrik, men först var jag såklart hos Moa :) Det var mysigt.

Nu ska jag nog ta och sova, mysig kram till er alla :) //// maria


RSS 2.0