okej

Jag jobbade en timme på mogonen sen åkte jag och mamma till Fjällnora. Det var ett tag sen jag var där så det var mysigt. Det var varmt i både luften och vattnet vilket var skönt! Nu har jag packat lite till Norge och ska städa ut ett par lådor i mitt rum sen ska jag ta över alla grejer till mamma och fixa lite saker där inför imorgon då jag, mamma, annika och mammas kompis och hennes barn ska åka till våran stuga i Norge. Jag ska övningsköra en bit, det ska bli jätteroligt.


Stockholm förra året med Iced capuccino.

arg ledsen orolig

Varför?

Hej. En liten uppdatering kanske. Jag har varit och gjort ett ärende idag på morgonen. Sen har jag ätit en omelett med hallon och keso, det var gott. Nu ska jag jobba lite och gå ut i solen sen ska jag till Mari (Moas mamma) som fyller år och gratta henne. Jag har plockat färska hallon till henne som hon önskat. Hoppas hon blir lycklig och glad.

Hejdå

Träffade linnet på stan :)

Hej schan.

Ett tag sen jag skrev... Har inte riktigt suttit vid datorn så mycket tror jag, eller nåt! Kommer inte riktigt ihåg. Men nu är jag igång tror jag mig veta.

Igår och idag var ett "M&M-dygn" vilket betyder Moa och Maria är med varandra i minst ett dygn. Det var ett tag sen och det var roligt. Vi var hemma hos mig och mest "va". Åt god mat och gick en mysig kvällspromenix.

Idag gick vi upp hyffsat tidigt och gjorde en jättegod frulla! Verkligen. Ho. Okej, en hallon-banan-mjölk-smoothie, nyttiga grova scones med keso och paprika och kaffe till det. Kan det bli bättre?! Frukostfantaster som vi är så var vi grymt nöjda iaf.... Det kan man leva på länge... I alla fall så tänkte vi åka ner på stan ganska direkt efter men det regnade, åskade och blixtrade så extremt mycket så det var inte så lätt. Vi väntade istället vid datorn lite och helt plötsligt slutade skyfallet! Jippie! Så då åkte vi ner på stan. Först till Friskis väderkvarn och fixade lite med jobbet och sen ner på stan. Jag köpte en grå lite längre stickad kofta och Moa köpte en present till hennes mamma och fixade nåt mer. Sen kollade vi på resor till Thailand. Det är inte alls säkert att vi ska åka, men kanske i Påsk! Vi träffade Linnea på stan också! Har inte sett hennes på hela sommaren, vi ska ses och ta en lunch i veckan! Trevligt!


hallon i mängder & dagens bild

Tjohoo!

Idag har jag jobbat hela dagen hemma, i min trädgård med massa olika saker. Det var lite tungt ibland men när solen lyste på och när man bara kan plocka hur mycket hallon man vill så funkar det rätt bra faktiskt! Vi har sjukt mycket hallon i våran trädgård, det är gott men det är väldigt mycket jobb med att plocka alla bär... Man kan gärna ta några till mjölken eller filen på morgonen, det skadar inte! :)

Igår var kul, träffade massa som jag inte träffat på länge! Det blev en lång kväll pga malin, men hoppas du hade det mysigt/kul tillslut när du gick upp där igen i alla fall! ;) ;)

Nu ska jag ut och springa.

Jag har lite bloggtorka, ha det najs.


Dagens bild går till ballan - partykungen.

Bilder

Okej,


På Vaxholmsbåten.


Till en början blev det studsmatta och solning. Till kvällen började vi laga mat. Madde stod för grillningen.


Jättegod mat och tre små fina flickor.


Sedan blev det en hårig näsa och en massa dans och jag näst intil bröt min strupe när jag hoppade in i Moa (HAH) på studsmattan, borde inte hoppa försent på kvällen tror jag, nu i efterhand...


Dagen efter. Madde på sin båt.

Det blev inga bilder på mig eftersom jag tog alla bilder med min mobil, men vad gör väl det. hejjjsvejs!



sommarfrukost och storrensning!


Jag gick ut på gården och plockade mig en skål hallon till mjölken, underbart gott och barndomsminnen!


Idag har jag rensat bland mina kläder heeeeeela dagen. Jag fattar inte hur mycket kläder som kan gömma sig.... Kläder som jag har ärvt (och inte ens använt) har legat i min garderob längst in i flera år och jag har inte sett dem, helt sjukt! Nu är det i alla fall jättefint och kontrollerat i alla lådor och en HEL flyttkartong med kläder tog jag bort från mitt rum. Shit, att det fick plats förut liksom. Haha, glömde bort att ta före- och efter-bilder men kolla här... Första bilden: Efter allt gammalt har tagits bort, heeeeeelfräscht nu ju! :) Andra bilden: Massa kläder och diverse konstiga prylar.

Jag har även tvättat en massa idag, käner mig som värsta hemmafrun, men så får det väl vara ibland känner jag... Nu sitter jag med en turban på huvudet efter en dusch som var efter en middag som var efter en promenajks. Ikväll tror jag det blir party.

Snart tänkte jag lägga upp lite pics från sommaren i skärgården :) Puss!

kvällstider



Hej! Shit. Jag har rensat HELA min garderob.... det var en del. Ska fortsätta imorgon, måste få bort en massa tills när vi ska flytta ifrån detta barndomshus.... :/ Lite blandade känslor krig det.
 
Igår till idag var jag i alla fall på Maddes land i Stockhoms skärdgård, det var jättemysigt! Och väldigt roligt... Jag kan lägga upp lite bilder imorgon, dock kanske inte så bra pga mobilkamera men :)

Pussen och kramen, nu blire en skön säng och uttrycket "mysa ner sig med film" som malin väldigt ofta lite för ofta använder :):):)

ambulans

Åkattraktionen Rainbow på Liseberg har kollapsat, 36 skadade och min syster var bredvid den! Hon är oskadd vad jag förstår men är på sjukhuset i Göteborg! Hjälp, jätteläskigt!


godmorgon

God morgon!

Vilken fin dag det är! Visst är det lite moln, men jag har suttit på balkongen hur länge sen helst nu och njutit av värmen och solen! Innan en satsig frukost tog jag en promenix, jätteskönt!

Idag väntar lite ärenden åt mormor, jag ska handla åt henne. Och idag ska jag verkligen lämna in mitt tidkort till Friskis, m å s t e ! Jag kanske ska träffa Moa en stund också, var ju ett tag (läs: en dag) sen vi sågs nu..... Jag ska nog sola lite sen också, och imorn blir det Stockholms skärgård, jag, Malin och Moa och Madde ska till Maddes sommarställe på Vaxholm! Mysigt&röj blir det!


fint?

Moa säger: En gullig krullig hårlinje. Kanske dags att ansa?


orange

Jag sitter och spanar på mina oranga tånaglar. Jag passade på att måla ett lager oranget när jag var hos Moa, det är ju otroligt snyggt, eller hur?

Det blev en stadsjogg där efter datorsittande i alla fall, det var väldigt skönt. Det är så härligt när man är igång med träningen, fast det har jag väl vart ett tag men ändå.. Jag har städat på rummet också, som man alltid kan göra.... Det är skönt det med, alltid hittar man nåt roligt som man har glömt bort. Jag provade nåra pumps, vilket är vackert..

Ikväll är det SATC på tv, det måste ses! Är inte vi lite som dom här? Hehe, det var nyår.


drömma sig bort en stund kanske?

Här sitter jag på min ljumna balkong med bikini, solglajjor, kaffe, uppäten smörgås, tidning, tuggummi och datorn och ser solen komma fram genom molnen imellanåt. När solen väl är framme blir det riktigt varmt, det är härligt!

Undra vad man ska göra av dagen idag då.... Kanske ska fixa med min tidrapport till jobbet.... Är kanske dags nu, hehe. Men annars ska jag nog bara chilla idag tror jag, kanske ut och springa eller nåt. Får se :)

Jag kanske drömmer mig tillbaka till Göteborgs
m
ysiga kafféer och gågator med mysiga affärer.
Eller  så drömmer jag  mig bort  till min mysiga
stuga i Norge med en massa mys vid brasan
och långa promenader och bad i en kall älv där
vattnet är från bergens smälta glassiärer. Eller
så drömmer jag mig bort till en lång vit strand
med ett turkost hav och långa partygator i Zakke..
Vad låter mest underbart?


 eller  eller

längtar sönder mig ! ! !

Åååååhhhhh...... Efter att ha tagit mig en titt på malin erikssons blogg så bara längtar jag mer och mer och mer. Lilla söta zakke.... Jag känner bad jag känner sol jag känner party.......jag känner Z A K Y N T H O S !

Tänk massor av soltimmar, hav, strandpromenader, balkonghäng, en svalkande pool, sol, sand mellan tårna, saftig kall vattenmelon, sol, en kall dusch innan mysiga resaturangbesök, fulla krogar, partykläder, mysgia människor, goda svalkande frukostar, kall dusch, sol, jag kan fortsätta men lämnar det där.

Ja. Tänk. UNDERBART! Men tänk allt det här i bara en vecka. Jag känner redan att jag kommer längta tillbaka. Men det tänker vi inte på nu! STEKIGT! :)







 Räcker det så?  



update

Tjena! Igår var jag på stan och kollade runt lite, kommer inte ihåg om jag inhandlade nåt. Men det borde jag inte gjort för jag har inte direkt mycket cashisar nu. Jo, jag köpte visst nåt! Ett solglasögonfodral i silver, fett coolt! Från h&m, på rea! Efter vi hade gjort stan så åkte jag hem till min mormor och städade hennes badrum, dammsög lägenheten och gjorde rent ett köksskåp! Och så fick jag pengar för det, snällt, :).
Jag var hos henne enda till klockan åtta nångång då jag mötte upp Moa vid filmstaden, vi gick och köpte nötblandning till Sex And The City! Vi som inte hade sett den än.... Men det var fett yao bra! Verkligen mysig och rolig film! (Nu kom jag på att jag köpte pumps också,, ojshaaan)


Idag skulle jag ha åkt och badat med Moa och hennes mamma men det var inte så bra väder oh vind så vi ställde in det.... Syyynd, men vi hade det mysigt ändå. Åt en jättegod frukost på balkongen med filtar, målade naglarna och rensade massa lådor med kläder!


Mamma hade gjort sushi igår som jag åt nu när jag kom hem, det var gotti! Snart ska jag ut och springa och gud vad jag måste kolla mitt bankkonto också, vågar knappt, haha.



P u s s

zakynthos

Heeeey! Jag sitter och väntar på att Malín och Moa ska rulla in (tror malin kommer alldeles strax!) till min lägenhet, vi ska prata och planera gärnet om våran resa till Zakynthos är det tänkt. Om det blir så mycket om den vet jag inte :) , tror vi kikar nån film också iaf! Ha en bra kväll!


ny favoritmak

Dagens:



Idag vaknade jag runt elva och där på "morgonkvisten" bestämde jag mig för att ge mig ut och springa innan frukost bara för att det är en skön känsla men ganska tungt på samma gång. Så det gjorde jag, det gick bra och det är så gott att äta frukost efteråt! Kanske för att man anstänger sig.... Melon, makrillmacka och äggmacka, utsökt.

Efter det har jag fixat lite på rummet, duschat, peelat och handlat, snart ska jag göra lunch!

Jag har en ny favoritsmak på nötter, macadamianötter! Ett måste att prova/smaka!


shopping

Gbg-shopping.....


Linne, tröja och chinos från bikbok. Jag brukar aldrig gå in där i Uppsala men vi var där och det fanns ju en del på rean kan man säga, så det här blev det därifrån.


U-ringadtröja både i fram och i ryggen från h&m, ett basplagg som ändå är lite speciellt. Linne från JC, där jag heller aldrig brukar kolla här men som vi slank in på i Göteborg och det här linnet kostade bara 74 kr!

 
Köpte armbandet, ringen och ett par örhängen på Wedins.

pics!

Tjoooo! Klockan är nu snart två och jag har packad upp i princip hela min väska! Det är alltid skönt att göra det så snabbt som möjligt, när jag var liten kunde jag vänta flera dagar med resväskan halvt uppackad, men det är ju mycket skönare att bara ha det gjort.... Så varför inte göra det på natten? :)

Ikväll var jag hos Madde (som jag kanske nämnde?), där var även Malin och Mathilda! Kul att ses tjejer! Det var mysigt, vi satt ute i trädgården och pratade. Tyvärr hände det en jobbig sak men jag tror det löste sig? Sååååå stort var det ju inte.

Okej, lite bildspel från  G ö t e b ö ö r g  kanske?


Det var vårat favoritlunchställe!


Moa i Göteborg.


Nyinköpta solbrillor och sjukt god sallad på favvostället!


Mmmmm!


Det här är mina shoppingoffer, kommer säkert bättre bilder imorgon.


Smycken: armband, ring och örhängen.

Nu ska jag slagga och sova ut imorgon, gud vad skönt! Pusspuss!

Jag var i göteboooooooooorg!

Hej!

Jag har inte kunnat blogga under dom här dagarna som jag har varit i Göteborg och Eskilstuna men det har varit underbart kul&mysigt! Jag har just ätit och nu ska jag duscha sen ska jag cykla till Madde och träffa finisarna! Därför måste jag skynda mig nu, jag bloggar mer sen om allt och vad jag har shoppat! Puss!


haha, hittade den här...!

Haha, jag kollade mina gamla blogginlägg.... eh ja:

ta vara på tiden ni har med era vänner
och alla ni känner
för man vet aldrig när det är sista gången man klämmer!

Ganska kul..... Ett rim var det iaf men liksom klämmer, vaaaa? :)

Borta i en knapp vecka nu framöver!

HEJ! :)

Idag vaknade jag vid halv åtta och var pigg, shit vilken skön känsla det är, men jag tror i och för sig det var för att jag inte ville/kunde försova mig idag eftersom jag ska till Eskilstuna. Efter jag vaknade gick jag upp och åt flingor, macadaminötter och mjölk och sen gick jag ut på en promenad! Det var jätteskönt och fint&varmt väder!! (vilket det inte är nu!) 

Nu har jag tagit en dusch och checkat packningen, man vill ju inte vara utan nåt när man ska var borta i typ en vecka...! Juste, jag måste kolla när bussarna går till stationen också, nu!


Haha! Jag är inne på mammas dator och jag har hittat så sjukt roliga bilder, inga som kan visas här dock.... Den här är iaf från Göteborg förra året, vi var på Gothia!  (ignorera strumporna som hänger på tork i bakgrunden)


Heejjsvejjs så länge! //smarr 

second handbutiker i gbg?

Hjälp oss! Är det nån som vet bra second handbutiker i Göteborg? :)

Nu ska jag sova, puss&godnatt


fotbad&nagellack

Tja! Sitter i soffan med tv, dator och ett hett fotbad, jätteskönt! Jag ska fixa mina naglar också.... tror det blir malava - L.A!

  


Ha en kul kväll! Puss!


bränd

Heeey! Idag har jag varit i solen hela dagen. Det har varit underbart! Jag har befunnit mig på lyssnarängen med Chrstina och Moa, det är rikigt mysigt där på dagen ju! Det hade man nästan glömt! Dock bränner det lite nu på kroppen pga att jag inte hade nån bra solskyddsfaktor.... Men det får man ta.... då vet man att solen har tagit lite i alla fall, hehe. Nu ska jag snart äta lite käk och sen ska jag fullfölja min packning till Eskilstuna som det bär av till imorgon! M&M ska till Paula igen liksom! helsoft ju!

Ojoj, nu blire mat på ballen! Pusshej!

åååhh, härliga brygga

T J E N A !  (Nu har jag röjt på mitt rum, det var jätteskönt!) Idag har jag varit och solat på bryggan! Det var varmt&skönt,
massa sol, pastasallad och skratt..... "fil i trosan" liksom, tack mia&klara för tipset!
Moas arabpappa ska på soundcheck nu. Bara satte.... jag vill inte ta det här och nu.



Nu ska jag snart chilla till köket och laga lite maaat, tror jag ska göra tortellini med pesto, soltorkade tomater och en sallad! Det är så gooott, hehe.... Men i alla fall efter det ska jag kanske till stadsparken idag igen på ett  friskispass, Moa skulle jobba så jag får lite sällskap! Ikväll vet jag inte vad jag ska göra, nåt förslag?

Puss så länge!

kryssning

Heihei!

Gårdagen var mysig i estocolmo, dock var det lite drygt när den riktiga Allsången började för då hade man ju sett det flera gånger innan redan, men det funkade, det var snyggt.

Idag gick jag upp riktigt tidigt, jag skulle bege mig till Åland över en dag med Malin! Bussen till båten gick/går från Willys där i fålhagen, och på dom breddgraderna har inte jag jättekoll, såatt det blev lite sådär, cyklade först till boländerna nästan, eller nåt.... jaaadu, jag vet inte, jag kom fram till slut iaf! Och då hade jag väl i princip cyklat Uppsala runt på en halvtimme! Bra jobbat för att vara så tidigt på morgonen alltså! Det var  i alla fall väldigt mysigt trotts att det inte var sol (vi hade tänkt sola på Åland)!

Nu ska jag snart cykla till stadsparken och träna med Moi! Ska bli roligt (hoppas jag), fast jag vet inte vem ledaren är så vi får se om det funkar, men det tror jag! Efter träningen ska jag äta det  g o d a s t e  mellanmål jag vet, mjölk med flingor, jordgubbar och nötter! Kan det bli bättre?

nej! :)


Godmorgon

Det ser ut att bli en fin dag idag och det är jag absolut helpositiv till! Skönt att inte frysa. Jag, Moa och Malin ska till sthlm idag och gå lite på stan, (synd att vi har shoppingförbud....) och så ska vi till Allsång på Skansen... Yey! Men det var ett tag sen man såg Sthlm så ska bli kul att komma tillbaka igen! Paula kommer du också?

Nu ska jag fixa mig, hare nice! ♥

RSS 2.0