trötter


Skulle inte banga på det där i repris tjejer

Tjenahej! Jag är rätt trött så tänkte lägga mig tidigt idag så jag orkar med morgondagen som kommer bestå av skola till klockan två. Därefter vandring med övernattning, på torsdagen sedan när vi kommer hem blir det direktsänd Idol, så kolla in det klockan åtta!

När regnet inte längre regnade (haha) så var jag faktiskt duktigt och tog mig en springrunda, där runt fem. Det kändes jobbigt innan men som vanligt så är det verkligen skönt efteråt! Rekomenderas! Efter det åt jag mat och sedan kollade jag på Andra Avenyn (på datorn) och sen Idol. Grymt asså...... Tänkt när dom där nybörjarna blir "schleetna gamla idoldeltagare"...... då kan dom leverera. höhö.

Nu ska jag sova! Godnattpuss!

provet avklarat!

Åh! Nu har jag gjort samhällskunskapsprovet. Va skönt det känns, även fast det kanske inte gick jättebra så är ändå alla stress över! Vi slutade efter provet som var på förmiddagen och sen åt vi grekisk mat i skolan. Det var jättegott och man fick lite nostalgikickar när det spelades grekisk musik i bakgrunden till och med.

Jag har vart hos mamma och hämtat lite grejer till vandringen imorgon. Och så har jag vart uppe på vinden och hämtat ett liggunderlag till Maria, så det fanns Maria ;) Förresten, så blev min torkade mat bra, eller i och för sig så vet jag inte det än. Har ju inte ätit den än men det väger i alla fall inte någonting och det var väl huvudsaken! Dock blev det inte så mycket......



Ha en perfekt tisdag! Kram på er!

on and on

Tjenare på er!

Idag var en riktigt lång dag i skolan alltså! Ganska tunga ämnen också men det är rätt skönt att den längsta dagen är på måndagar så är den över sen. När jag kom hem var jag näst intill dödshungrig så jag drog med mig pappa ut i köket så vi kunde göra mat. Vi gjorde ris med en räksås och grönsaker (=ärtor). Supergott. Efter det så satte jag igång med att rota i frysen. Jag skulle hitta någon lämplig mat att torka i ugnen till vandringen på onsdag. Vi ska tydligen torka den för att det ska bli lättare om jag har fattat det rätt. Vandringen är med Natur och friluftsliv, hoppas det bli kul iaf!

En gammal bild



Snart är det Idol, WOHO!

Förresten så fick jag  p a n i k  imorse. Hur kallt var det? Tänk att man glömmer varje, varje år hur kall vintern är. Helt sjukt. I alla fall så frös jag på vägen till skolan. Som tur är så finns det ju en del uppförsbackar som man blir varm när man cyklar upp för. Tacka uppförsbackar alltså. Ciao!


fundering på lektion

"Är det nån av er som har (som jag) ett väldigt irriterande mellanrum mellan sängen och väggen där det alltid ramlar ner grejer så fort man "rör" sig?.... typ örhängen, tuggimmin, fjärkontroller, mentos. Så får man ta upp det med en sopkvast, jag har ju mina knep men guuuud va jobbigt det är!"


kaffe&samhälle


Tänkte visa lite bilder ifrån helgen och sedan fortsätta med samhällskunskapen. Har druckit en massa kaffe i förhoppning om att bli piggare och så har jag ju sprungit också PLUS att jag har kollat på en lgh med pappa, nära mamma så det var ju bra läge. Bra lgh också, så får se hur det blir med den! Aja, här kommer lite bilder....




 Vi missade tåget pga en söderkille, hahah....

 Hötorget/H&M och godismat

 Hon provade en massa koftor på Zara och köpte en, jag köpte jeans - cheap monday

En snygging på stationen tror jag visst det var där, vi hade just lämnat av Saga och Karro där :)

höst

Okej, nu är jag riktigt trött, deppig och omotiverad. Jag orkar verkligen inte. Jobbade halv elva till tolv och det var jobbigt och sen när jag kom hem började jag packa alla mina saker till pappa. Är typ klar med det så det är väl bra. MEN sen måste jag plugga samhällskunskap och det känns som jag inte kan någonting alls. Åh. Provet är på tisdag. Känner panik. Måste försöka men det kommer inte gå. Hur ska jag få upp motivationen?!

hej.

hey

Antar att det var Moehoe som skrev inlägget innan..... skojjjjjare






HAlllååååååååååå

På en skala 1 till 10, hur snygg hon?

Just nu kissar hon!

på språååååång

Hello!


Snart ska jag cykla iväg till stationen och åka till sthlm med Moa, vi ska shoppa och äta någon riktigt god lunch! Sen ska vi träffa Saga och Karro och så får vi se vad som händer! Bobby var med i Vakna med the voice. Störtskön.






Jag var i ett viktigt samtal nyss

Ha en härlig dag!

normalt

Skulle man plugga samhällskunskap kanske? Är inte speciellt sugen på det faktiskt.




Ha ha.

Hola!

Sitter och kollar på idol nu. Såklart. Det har just börjat så jag har hela programmet framför mig. Yeah! Oj, såg nyss en snygging. Idag har jag pluggat en massa, jag menar, det var ju ändå studiedag. Nej men jag var liksom tvungen på något vis. Men måste göra lite samhäll till. Var på stan en stund också och träffade Moehoe! Hon köpte tillslut jeansen. Det var bra. Så kan jag låna dom. Yes. Sen har jag övningskört lite också, kan man bara det ta det där körkortet någongång eller?!



 


Arne

?


Vad ska man ha för färg?







leeeedigheter!

Hallå snyggon! Kom hem från förlädrar&elevmöte för en stund sen. Innan dess gick jag i skolan, busade och tränade. Moa följde inte med hem till mig idag ändå, superskönt!!! Nerå, trisst :) Måste tipsa om en god macka: hårdmacka med skinka, keso och soltorkade tomater, jättegott! Åt det nyss :)

Såg nyss idol, fast hann inte se så mycket, var ju på mötet som sagt, men det är så mysigt med idol, det hör liksom till hösten! Det känns iaf skönt med ledighet nu även fast jag måste plugga lite så är det värt med lite studiedagar såhär i höstens kyla! Fast nu har det ju vart rätt så varmt i några dagar, jätteskönt tycker jag!

Nu ska jag fortsätta kolla på Filip och Fredrik! :D Puss&kram!


Moa, Maria och skolan

glad

Tjena!

Vad glad jag blir av besökarna. Det var verkligen rekord igår, undra varför! :) Gillart!

Dagens planering:
- 08.30-14.30 skola
- hem till Moa och göra någon mat
- 17.00-18.00 intensivpass med Helena
- äta
- 19.00 möte i skolan
- hem till mig, drar med mig moa :)

Imorgon är vi lediga, SÅ skönt! Då kan man sova ut, det känns behövligt! Nu måste jag göra en liten engelskaläxa men jag vet inte vilken uppgift det var.... Tryggt!

Ha en skön dag! Och spara inte alla jobbiga sysslor till imorgon! Gör dom nu på en gång! :) Puss!

ser man på

Tjeeeena !

Idag hade vi tre "lektioner" i skolan. En vanlig spanskalektion, en filmtittning och en frågestund. Efter det åkte jag hem till Moa och fikade och pratade. Sen gick vi ner på stan i höstsolen, varmt idag ju! Det var skönt, vi gick mest runt o kollade, Moa är på g med nåra levisjeans men kommer aldrig kunna bestämma sig vilka hon vill ha :) Skojare

Dagen till ära har jag ju haft plattat hår, känns sjukt stort, men iaf varje gång jag svischar förbi en spegel förvånas jag av vad långt har jag har fått! Nu är det ju plattat men ändå! Det är jag glad för, men snart måste jag väl klippa det för det börjar bli slitet, eller så struntar jag i det. Så gör jag. Smart.

När jag kom hem var jag hungrig så jag gjorde kycklingfiléer i ungnen, couscous och en sallad. Tycker det ser så gott (det var det!!) så blir tvungen att lägga upp en bild, hoppas det inte uppfattas stötande.


i did it

Var tvungen att platta håret,


platt

JAG KLARADE MIG! Det gick bra med sprutan, gjorde inte ont, bara lite. Men det värsta är ju att sjuksköterskan sticker in en nål i min hud, hehe. Aja, jag är stolt iaf.


Jag kom på idag vad fult mitt rum var innan vi flyttade in. Vi gjorde ju om det helt och jag är fortfarande nöjd med det, tur det :)


Och så kom jag och tänka på hur mitt hår skulle bli om jag skulle rakpermanenta det! HUR skulle det bli?! och HUR skulle det gå? Det kan ju verkligen vara på olika humör, hahah, kolla här


Nu ska jag sova, godnatt! ♥


spruta!!!

Hjälp. Jag sitter med ämlasalva på armen, jag ska vaccinera mig igen. Fick reda på det så sent så jag har knappt hunnit bli rädd, har mera panik, men det kommer gå bra, bra, bra. Sen måste/tvingas man vänta fyra månader och det är den sista sprutan om jag minns rätt.

När jag kommer hem ska jag äta hamburgare med salladsblad till bröd, muuums. Får tänka på det när jag sitter där HELskraj.


gammal bild men jag såg ju rädd ut så det passar bra

gul orange röd


orangea löv, kyla och förkylning. Det är höst det. Okej, lite mys också.

högnivåsröj jomenveeest

TJENA SNYGGINGAR!

Igår var det som sagt Sandviken, tänkte köra bildspel istället för text :)


klirr i påsen

Snart cyklar jag iväg till jobbet! Sen åker jag direkt till tåget, kommer bli lite stressigt, men jag hinner! Jag är stolt med min packnnig, trots att en påse endast består utav mat&dryck, men vadå ! 8)

ÖVERLEVNAD
 
fatta gott...... hehe.

Nu ska jag kolla om jag har glömt nåt och sen fara iväg i högsta möjliga fart på cykeln såattsäga. Förresten ska det bli varmt i helgen! Woho, shit va skönt, aja, vi hörs!


sweet friday

Dagen började med flummlektionen som sedan övergick till sjukt seriös samhällskunskap, kanonkul. Sen var det bara kunch och Idrott kvar sen åkte jag hem till Moa och drack kaffe, hehe. Och vi gjorde nåt mer som jag inte kommer ihåg/inte får säga :) Sen åkte vi ner på stan och kollade lite, det var mysigt och höstigt! Moa köpte en hög, svart tjol på Åhlens, jättesnygg! Defenitivt ett plagg jag ska ta av henne nångång! Oups.



När jag kom hem gjorde jag kyckling med curry, quinoa, och superfräsch sallad! (det blev inte den där från bloggen Maria;) hehe) Men det var gotti! Ikväll måste jag packa till imorn - jobb + sandviken. Och snart ska jag till köket och koka lite cousous till imorn också!





TAGGA
till imorn, ni fem vet vilka ni är ;) Haha, nej men PARTY.


Ses!


:)


I våras hos Paula är det där :) Minns ni?

Nu ska jag strax sova! Träningen gick bra, det var hårt, gick helt okej att ignorera förkylningen tycker jag! :) Dock har jag cyklat lite för mycket för min smak idag, ca tre mil tror jag. Imorgon är det chilldag i skolan och sen ska jag ner på stan! Sov sweet , vilken hood du än sover i!

påväg till träning


Tjena snyggon!
ska snart åka till Friskis Ultuna och köra ett skivstäng+konditionpass (ignorerar sjukisen i mig för et tag)! Skolan idag var skön, en lektion och sen lunch, fat jag satt kvar och gjorde lite spanska, när jag kom hem läste jag i engelskaboken och åt ett gott mellanmål. Banan och apelsinbitar med keso och te! Nu har jag just ätit soppa och ska cykla till Moa (hon bor påvägen till ultuna nivet...). Måste packa väskan och sen åker jag lix. skynda skynka, pusshej!


Godkväll

Sitter här och sveper te som en galning, har kommit in i värsta teperioden. Så grymt gott, speciellt när man är lite sjuk! Kom i alla fall just hem ifrån bion, Patrik 1,5 den var bra tycker jag. Rolig och bra säger vi för den. Mysigt att gå såhär på bio bara mitt i veckan ju. Det borde man göra oftare! (Tills biopresentkorten tar slut.....)



Imorgon har jag matte vid tolv och jag tänkte hinna med att städa hos mormor innan det! Blir sovmorgon iaf, sjukt skönt!

Sov gott allesammans! ♥

får man vara sötare?

Hola! Sitter i mammas stora stjorta och busar med Truls, ska alldeles strax gå ut med honom. Städade lite på rummet innan, alldit skönt att få bort allt skit! Sen ska jag göra lite samhällskunskap och kolla i hm-katalogen! Men ja, Truls var det ja... Seeeeees!


Truls och Sonya

wow

Godmorgon!

Sitter i skolan och myser med min klass. Supermys hörrni. Vi har just haft Geografi och ska ha U-landskunskap nu. Efter skolan ska jag hem och äta och sen klockan åtta ska jag möta Moa och Malin och gå på Patrik 1,5! Jag vill ha en randig tröja, men nu ska vi "sätta igång" säger hon, puss&kram!


lite täppt sådär

PROOOOOSIT.

Hallöjsan liksom. Sitter i soffan och myser med lite tv och te. Bara det att jag är grymt förkyld, sååå drygt. Jag vill ju träna men orkade verkligen inte det idag! :( Hoppas det går över fort, fast när jag är förkyld är jag det jättelänge :( Har i alla fall bestämt att jag ska på bio med Moa och Malin på onsdag, på Patrik 1,5. Och imorgon går jag i skolan halv nio til halv tio och sen börjar jag inte förrän halv fyra igen så jag tror jag åker hem till Moa där i mellan och så häller vi i oss lite kaffe! :) Och sen åker vi tillbaka till Skolan och lunchar :) Låter bra tycker jag. Yeah.


cool backstagebrud

Hola

Sitter nu i skolan, snart börjar matten, i 40 minuter och sen är det luunch! Skönt! Min bebis - dator (den här i skolan alltså) har damp idag! Den är lite seg (jag kanske har smittat den med min förkylning) fast det kan ju i o för sig bero på att jag inte stängde av den när jag lämnade den här i fredags..... ssshhhh! :)

Efter lunch har vi massa övningar i engelska som vi fick av fina evabritt för att hon är förkyld.... Och sen har vi etik och livsfrågor. Efter skolan måste jag vilaaaaa, vill inte vara så hängig ju...!

Ojsan, vi (jag och moa) märkte just att vi inte börjar förän om 20 minuter, hahah, vi sitter här i klassrummet helt själva och har lite "bloggtid", haha, nä, eller jo det har vi ju faktiskt, höhöh.

Nu ska jag surfa gärnet på min coola dator, pusshej!


sjukis

Heiiiisan :) Sitter framför tvn, fast det rullar inte nåt bra.. Har i alla fall packat upp alla mina kläder nu och lagt det snyggt i alla lådor och fack, eller ja, så snyggt blev det ju inte på slutet. Menmen, man är väl inte mer än människa! ;) Jag ska nog lägga mig snart, har helt plötsligt blivit jätteförkyld! Så stört drygt, för när jag är förkyld då är jag det riktigt länge! :/ uuuuuh :( Stackars mig, hehe. Får ta tag i det. Hur man nu tar tag i en förkylning, hm. Är lite trött tror jag eller så är jag bara lit flummisch.... ingen vet. Pusshej!

Har du en banan i fickan eller är du bara glad att se mig?


just nu: Bright Eyes - Jason Mraz

Godmorgon!                         (även fast jag har varit uppe ett tag :))

Pappa kom in i mitt rum vid tiotiden och sa att han hade köpt frallor, även fast jag kände mig lite förkyld (:/) så kan man ju inte tacka nej! :) Nu håller jag på att lägga alla mina kläder i flyttlådor, jag ska flytta alla kläder till mamma så att mitt "förråd" ligger där istället. Har ju haft alla kläder här hos pappa förut och bara flyttat "några" kläder fram och tillbaka (bor ju två veckor i taget) men nu känns det lättare att ha förrådet hos mamma pga av flytten. Plus att jag har jättestora garderober hos mamma, längs en hel vägg med andra ord! :) Aja, jag packar i massa (alla) kläder iaf, jag ska nämligen till mamma idag. Och så spelar jag en massa Mraz-låtar. Dä ä najz!

Ska rensa ännu mera också, massa småsaker och små saker man inte behöver ju... :) Sönt att bli av med en massa grejs.



Förresten, när mina pump gick sönder i klacken pga av ett hysteriskt springande i en brandtrappa (ha ha!!) har jag nu lagat dom med svart tejp, som nya! Fashion!


kulturellt, jomenvisst

Dansen vid konserthuset var kanoners och middagen hos Madde var som alltid supermysig! Nu dagen i bilder :)




inspirerad av dansarna??




Jättegod sallad med soltorkade tomater och fetaost


Snyggt glas madde

Hoppas ni hade det kul sen Malin och Madde! Och hoppas du hittade nåt Sara ;) Haha. Nu ska jag sova tror jag! Jag och min lysande arm, snyggve.

Hejdå! :)

kulturnatten

HALLÅ!

Dagen började tjugo över åtta hos Moa då klockan ringde. Det var dags att gå upp och äta frukost för att sedan bege sig till jobbet. Moa gick vid nio och jag stannade kvar ett tag hemma hos henne, började inte förrän tio. Nu har jag iaf kommit hem från jobbet, har duschat och packat lite inför flytten (fast dom ska ju inte flytta in förrän 26 nov), eller snarare slängt en massa gamla skor och kläder!

Åt nyss havregrynsgröt med blåbär och mjölk till lunch och en majskolv väntar. Jag tycker det är så grymt gott med blåbär till gröten, helt såld på gröt liksom, låter kanoners tycker jag. Plus att jag tycker ordet blåbär är snyggt, plus att blåbär är nyttigt, hehe.

Jahapp.... kulturnatten idag/natt då. Har inga riktiga superplaner, det jag vet är iaf att jag ska kolla på mikaelas dans och cecilias sång och träffa en massa människor. Sen ska jag äta middag hos Madeleine!

Nu är nog majskolven klar, puss&kram!

sitter hos moehoebimboe faktiskt

Tjolän.

Idag hade vi två lektioner på morgonen - etik och livsfrågor och samhällskunskap, sen blev det lunchis (förlåt) och sen begav vi oss till studenternas för att köra friidrott. Det var kuliiii, att kasta spjut är bara att kolla på mattias och hånskratta lite, så sitter det fint! ;) Prova det hörrni....

Just nu sitter jag hos Moa iaf och chattar lite gräään. Moehoe duschar av sig friidrotten. Vi tänkte laga köttfärspaj, det är supergott! Ikväll ska vi bara ta det lugnt, kanske kolla på SATC-filmen, det skulle var mys. Får se hur det blir helt enkelt. Och imorn blir det jobb 10-12 på Ekeby och sen lite senare ska jag ner och kolla runt på kulturnatten, Mikaela skulle dansa så kollar in det och så ska Cecilia sjunga på gågatan nånstan, det kan man ju inte missa! Vi ses säkert där!

Jag kollade runt på massa bilder och hittade dom här. Tror det var när vi skulle till Sara, det var ju trevligt!

majskolv och pepparmintste!

Dagens sysslor: skolan, till moa, hem, rensade på rummet, gick ut på promenad, åt, sitter här :)




Jag har just ätit en varm majskolv och pepparmintste,
det var supergött vettu. Sitter nu och kollar in idol!
 Ska förtsätta med det! Puss&kram!


dricker te och såg nyss idol!

Åh, såg nyss idol, tjejen i slutet, Anna Bergendahl (tror jag att hon hette), va verkligen jättebra! Och så blev hon så glad, ååh, puss på henne! Bara 16 år och sjöng fantastiskt.


sweet home alabama

tjo broschan.

Idag var en lång dag i skolan, men det gick att ta sig igenom ändå! Direkt efter skoldagen var över cyklade jag och Moa till Friskis Ekeby och skulle gå på Helenas Intensivpass men vi kom så tidigt och orkade inte vänta, så vi körde på gymmet istället! Har ätit och ringt mormor och grattat henne. Och idag igen håller jag gjort äppelringar i ugnen, eller dom är i ugnen nu! Ska bli gott. Jag tänkte ha dom till Idol, dom blir nog klara till det. Vi träffade förresten Malin precis vid friskis, hon skulle slita på jobbet, bra där!

När Moa och jag satt i bastun idag efter träning så kom vi på att förut satt vi alltid och störde oss på alla tanter som a l l t i d, efter varje ord, sa "aaa, ooo, aaa, ooo..." osvosv. Varför liksom?? Dom kan väl vänta att "svara" tills man har pratat klart. Haha, ganska kul. Vi kör ju ganska ofta med den, om nån har märkt det.... liiite norrlänska på det så (kontrast till stekarsnacket liksom) :)

Imorgon har jag bara en lektion (det har jag ju varje torsdag) klockan 12 - matte. Fast tror att jag ska åka till skolan lite innan och äta lunch, det är ju ganska värt att få god mat! Efter skolan ska jag till Moa tror jag. Har inte varit på stan på jättelänge, känns konstigt, eller jag var det ju förra veckan men har inte varit NÅN gång den här veckan.... :S Men det känns bara jobbigt att gå runt och inte kunna köpa nåt så får vänta tills lönen och studiebidraget kommer helt enkel. Eller jag KAN ju gå utan att shoppa loss men ändå, hehe.


sthlm i somras, på snyggingen och mig

godnatt

Jag känner verkligen hur trött jag är så jag ska lägga mig klockan nio, efter sommarkrysset :P det ska bli jätteskönt! Förresten, jag tränade på gymmet på friskis, så det blev inte pass eller springning som jag hade tänkt :)

Imorgon är det en heldag i skolan, så det blir nog rätt tugnt, men man ska väl kunna ta sig igenom det ändå hoppas jag.....! Mormor fyller år också :)


skön pappa! (dock moas) höhö

körkort



Jag sitter och läser teoriboken för körkortet, rätt drygt!
Så mycket på en gång men samtidigt är det ofta ganska självklara saker. Men jag måste ju läsa det här alltså..... Kan det mesta med körningen så det är teorin som fattas om det ska bli nåt körkort i vinter/vår!

Skolan är iaf slut för dagen, inte speciellt jobbigt. En lektion och sen lite sam-läxa/sara-sms, sen lunch! :) Ikväll kanske jag ska gå på nåt pass på friskis (ska kolla om det finns nåt bra), om jag inte orkar ta mig dit så får det bli en springrunda istället. Nu ska jag återgå till den mumsiga teorin, puss!


godmorgon

Sitter nyduschad och borstar tänderna och lyssnar på rix morronzoooooo. Ska åka till skolan om en kvart typ och på schemat idag står typ en timme spanska sen lite läsning och sen inget mer, tror dock vi ska göra lite samhälskuskap också så man inte behöver ta hem den stora boken :) I eftermiddag vet jag inte vad jag ska göra.... den som lever får se!

Lycka till i skolan och jobbet nu allihopa, puss&kram!


Skulle inte banga en sekund på att vara där just nu...

måndag

• Goderkväller

Bilderna säger det själv. Vi var ganska ensamma i skolan och det blev en del "sång". "heiii"





Jag kom idag på att jag borde skicka ett brev till farmor. Jag gjorde alltid det förut men nu har jag inte gjort det på jättelänge! Hon bor i Malmö, är över 90 år, hör dåligt, är skruttig och riktigt söt!! Men iaf så är det bäst att skriva brev för att hon ska uppfatta allt rätt, så jag letade fram det mest farmoriska brevpappret och skrev ner några rader, då blir hon nog glad! :)





Förresten. Nyss gjorde jag äppelringar i ugnen! Har ingen aning om hur man ska göra men jag skar äpplet i skivor, tog bort kärnhuset och satte in dom i ugnen på svag värme i typ en och en halv timme. När jag tog ut dom kryddade jag med kanel, blev faktiskt gott!


school

Halloj, sitter och väntar på en del klasskamrater som inte är klara med en fetingskrivuppgift vi hade på svenskan. Om den där texten vi läste.... Drygt, men nu är jag klar iaf! Dagen har bjudit på spanska, samhällskunskap, lååång lunch (gillare grovt), och svenskan då.
 
En lekton kvar nu: Etik och livsfrågor. Tills idag skulle vi tänka på: Vad är rätt egentligen?. Mmmm, det är en ganska svår fråga, det finns ju typ alltid nåt fel i det "rätta". Hehe, aja, den lektionen är flummig, tur det. För man skulle ju aldirg orka med nån hyperseriös lektion såhär sent på dagen :)

Nu regnar det bajsmycket! :( Jag har bara skinnjacka när jag cyklar, hur ska det gå? Kanske ska övernatta i skolan? :)

Aja, ha det suuuuperbra nurå så blir det purfa! Pussiluren ((malincomment) (nu var mois klar) Hei!


lördagen

Igår hos Malin var kul och mysigt! Vi åt en "kycklingsallad" med tacosinspirering skulle jag säga..... Alltså vi blandade ihop den själv. Det var mycket gott och det var kul att träffa alla, och alla pratade i mun på varandra ;) Jag och Hannah sov över och på söndagsmorgonen gick Mallan och Häänis upp med mig och åt frulle för jag skulle till jobbet. När jag ändå var där på friskan så passa jag på att träna. Sen åkte jag hem och åt lasange, jättegott!



like it


Jag gillar att det finns en sån där redigerarfunkition på mobilen, det är roligt!
Snart bär det av till Malin. Jag fick pappa att övningsköra med mig så jag beöhver inte cykla!
Yeah!

god eftermiddag alla damer&herrar

Puuh! Dagen till ära har jag gått upp halv nio och halv tio har jag tagit mig till Friskis&svettis och jobbat. Det var lite kämpigt men det går ju alltid! Efter jobbandet passade jag på att träna, sprang på löpbandet och körde mage och rygg Sen åkte jag hem och åt matii. Jag har lagt i en tvätt också som jag efter det här ska gå och hänga upp, supermoget låter det. Sen har jag ju pluggat - läst massa om ett fångläger om en kille som berättar allt in i minsta detalj. Han beskriver en dag på 130 sidor! Ganska drygt men lite intressant kanske. Jag har i alla fall passerat sida 100 så inte så långt kvar. Nog om det!

Ikväll ska jag till Malin Eriksson, superfinisen själv. Madde, Hannah och jag ska dit och äta och sen kommer Moa och Mathilda. Det var riktigt längesen vi träffades allihopa så det ska bli riktigt kul! Vi kanske kollar nån film också? :) Jag ska sova över där för på söndagen ska jag jobba på Ekeby igen så det är ju läge att sova hos Malin då som bor i Eriksberg!

Nej hörrni, tvätten var det va....? just. Ha det party nu allihopa - lördagen till ära!

hemmakväll

Tjenatjoooo!


Sitter hemma och bara chillirillar! Ska göra det ikväll, verkligen skönt! Det känns längesen jag var hemma på en fredagskväll såhär och det känns rehab liksom! Jag lagade nyss jättegod mat (jag tycker iofs den mesta maten är jättegod men :) ....) lax, med ris och tomatsallad + sallad. Och så hade jag gjort till pappa och Annika också och sen kommer pappa hem och säger att Annika ska äta hos mamma och att han redan hade ätit, så där satt jag helt ensam. Menmen.... gott var det! ;)

Shit vad det ÖSregnar i omgångar nu, eller inte just NU, men det har gjort det hela eftermiddagen! Cool...

Förresten, vi fick våra skolfoton idag! Klassfotot blev rätt bra tycker jag, alla var supersnygga! ;) Och på mitt egna kort...... hehe! När jag tog det så gjorde Moa så att jag skrattade så jag fick ta om ett par gånger :P Jag blev superglad... Pappa tyckte det blev jättebra.... hmm, får se hur det blir med det.

Ha en kul fredagskväll allihopa! Och hoppas det går bra att gömma sig på toalettet Malin!


Hejdå!

pellepellepelle

Godmorgon!

Sitter nu på första lektionen - Etik och livsfrågor. Pelle är läraren och han är en aning flummig. Vi har bara haft en lektion än så länge - nu inne på den andra. Hoppas det blir bra. Nu pratar han om en tio-top lista. Låter grymt....

Skönt med fredag idag! Jag ska bara ta det lugnt idag, och vara med Truls ;) He he.

Nu måste jag återgå till letionen! Puss

ändring

Det blev lite ändrade planer. Vi tog en apelsin&kaffe istället, haha. Det var gott. Vi åkte aldrig ner på stan, istället har jag städat/rensat i en massa lådor! Sjukt mycket och gamla grejer det finns där alltså! Nyss lagade jag mat, blev jättemätt, det är ju inte skönt tycker jag. Tur att jag inte ska träna förrän ganska länge!

Nu ska jag bara surfa runt lite och om en timme ska jag börja cykla till Ultuna... Ha´t bra (norrlänning).



Ps, snart är du 18 Paula! WOHOO!



leeeeedig dag!

Hola!

Moa sov över hos mig igår, vi är fortfarnade här.... Standard skulle jag vilja säga. Idol började ju och det var mysigt och roligt, alltid lika kul liksom.....!! Hanna Wikberk som vi skulle fika snart ringde nyss och sa att hon var sjuk! :( Tåkigt att inte ses, hon får krya på sig! Lite senare idag ska jag kanske tjäna lite pengar - städa hos mormor. Känns som jag har varit där jätteofta på sistone, hon fixade ju min tröja, det blev snyggt! Haha, värsta projektet för henne! :)

Ikväll ska jag till Ultuna - Friskis och träna. Skivstång+kondition, ska bli kul, provade det på kickoffen och det var ju kul så det bli nog bra! Moa och Mari (hennes mamma) ska också på det så man får ju lite sellis så att säga.... ;) Efter det ska jag hem till dom och mysa lite och sova över! Niiice, känner att vi har fått ett flow med övernattningarna hos varandra nu igen. Sen är det bra en dag kvar till helgen! Skönt!

Nu bestämde vi att vi kanske skulle göra lite picknick och sätta oss i nån park, haha. För ingen av oss kan köpa nåt på stan ändå så lika bra att inte gå och sukta efter en massa kläder :) Fast först ska vi hämta Moas grejer från Gå och löpkliniken.. rönnischgrejerna alltså :)

Aja, nu ska jag byta om, puss&mys!

No Air

Jag tar nu min sista pistagenöt från skålen, den smakar mumsi och lite lagom salt.

Skolandagen idag har varit kort, slutade vid lunch och åkte då hem. När jag kom hem läste jag en ganska jobbigt text/bok från svenskan som vi ska läsa. Inte särskilt intressant. Sen blev jag så extremt trött så jag var tvungen att sova för jag var så trött, så gjorde det i typ en timme. Sen läste jag lite till men sen bestämde jag mig för att jag var utvilad och gick ut och sprang. Det var rätt jobbigt men funkade.... :)

Sen har jag ätit och gått till mormor för hon skulle visa mig nåt med min kofta som hon skulle sy på en knapp på..... Att det ska vara så svårt..... (även fast jag inte kan det själv..... hehe) Men det var nåt med hålet ;O

Haha! Komiskt. Nu ringde mormor och hade en ny idé om koftan. Så gulligt att hon verkligen tror att det handlar om liv eller död. Men jag gillare!

 Längesen jag gjorde smoothie nu, kanske bli en banan-kakao idag... :)



Ps. Vet (eller ser) att det är en del som läser här. Roligt om ni kommenterar, för jag vet verkligen inte alla som läser! :)

Hola! nostalgibilder.....


förra hösten - ALLA finisar var samlade


.....


Haha, jag var Reagan på efterfest i Kungsan.


Det var ös


DRÖMMEN

Idag var det inte någon sovmorgon alltså! Kämpade mig upp klockan sju och tog mig till skolan, började med spanska och det kändes lite "långt borta" om man säger så.... Men det ska nog gå till slut när man kommer in i det, eller vad säger ni...? Sen rullade det på under dagen, hade lång dag idag... Börjar klockan tjugo i nio och slutar tjugo i fem! Men det funkar, det är ju första dagen i veckan så det är skönt att ha den gjord sen. Sista lekitonen har vi i alla fall indviduella val och jag har etik och livsfrågor. Det verkar roligt, lite flummigt liksom! Bangar inte! :) Det var liksom bara att prata om livet liksom och sen fick vi bestämma en hel del om vad vi skulle göra och ta upp. Så det var kul.

Efter skolan åkte jag och Moa (såklart min lilla sassy bebbe) till Gå och löpkliniken och hämtade ut lite träningskläder från Rönnisch, ett par svarta typ spriners med litemörkturkosa detaljer och en stayin-place sportbh. Jag måste prova dom, har inte gjort det än. Så det blir det efter det här. När jag kom hem så hade pappa lagat mat så då blev det lil käk så att säga. Sen gick jag till mamma och hämtade lite kläder som jag hade glömt, och så tyckte jag det var så skönt att bara vara ute och gå i lugn och rå så jag tog en liten promenad innan jag handlade lite mat och dylikt.

Jag ska lägga mig tidigt idag, typ snart. Efter att jag har provat kläderna och ska läsa lite innan jag sover okså. Jag ska inte glömma att ta med mina chinos till Moa imorgon också! (var bara tvungen att skriva det för att komma ihåg det!!! ska inte glömma!) Puss och en stor varm kram på dig!

RSS 2.0