känns off

Min blogg känns helt off och ointressant. Jag skriver ju inte så mycket, eller? Och den är inte så aktiv av er heller, haha. Men men, det gör mig inte så mycket. Det ända jag funderar på är väl om jag ska stänga ner den igen?

Jag måste i alla fall säga adjö för några dagar! Jag ska åka till Skåne imorgon och jobba där som personlig assistent i fem dagar. Vi får se hur det går, jag har inte riktigt fattat hur det kommer vara. Jag ska ta hand om en person, konstant, i fem dygn. Ja, varför inte. Ända frågan är väl när jag ska ta hand om mig själv.... haha. Ja, det blir en upplevelse. Men det jag skulle komma fram till var egentligen att jag kommer sakna alla min underbara vänner. Mina små fina vänner. Många är redan ute och reser på egen väg, eller ska snart åka och jag hoppas ni har för alldelles underbart bra! Men ni som stannar kvar hemma får inte ha för kul. När jag kommer hem har vi ännu roligare, okej? :) JAPP. Jag kommer sakna er bästisar. Puss och kram. Jag finns förhoppningsvis på mobilen! :)




Ps. Det känns fortfarande skumt/roligt/konstigt/spännande/grymt att jag kan ta bilen själv och åka och hämta en resväska hos mamma. Ds.


rap das armas

TJENARE. Idag har jag ägnat dagen åt att ligga ute i solen med en fin vän, skön musik och en bra bok. Det var allt som behövdes för denna dagen och jag gillar det skarpt. Att ligga på mallans bakgård kan vara mycket värt ska ni veta. Nu ska jag ta en snabb dusch och sedan ta på mig något lättklätt (läs det rätt) för att sedan träffa Moa, Sara och Marjo på stan. Trevligt återseende tycker jag det låter som! Ha en rolig lördagskväll allihop!

galna tjejer


Malin, jag, Mathilda, Madeleine, Moa, Hannah. Kärleksbarnen.


The gangstaaahs, puss på dig!


Passade på att hälsa på drottningen när vi ändå var i stan, hon var trevlig och flaggan var på topp.



Okej, nu ville min dator tydligen inte mer. Tänkte ladda upp fler blider men lilla äsklingen är FÖR överhettad att jag nästan funderar på om den kommer dö snart. Får skynda mig, antar att den vill sova lite. Det är var ju nåra bilder från london i alla fall. Idag har jag jobbat hela dagen, sedan träffade jag pappa på stan och vi gick och åt på en indisk restaurang. Det var jättegott, sen svängde jag förbi hemma, fixade mig lite och gick sedan ner till uteserveringen Salt och tog några cider med Malin och Lisa. Mysigt och tidigt kväll, det var skönt! Nu ska jag lägga mig och läsa en bra (ungdoms:P)bok. Det gillar vi. Imorgon väntar en heldag i solen, me like!

PUSS PÅ GOTT FOLK!


coolt

Nu är jag hemma från London! Det har verkligen varit helt perfekt! Sex tjejer, shopping, sol, middagar, skratt, storstad, hotellhäng, pubar, parkhäng, osv! Första heldagen tog vi bara en turistdag - kollade runt på nästan allt man ska se liksom. Andra dagen blev det shopping, likaså tredje dagen, då vi hann med solning i Hyde Park och sådär. Jätttemysigt. Fast jag ska verkligen åka tillbaka, finns så mycket som jag inte hann med att se och göra som jag hade velat. Men FETT NICE resa som vi säger, GILLAR DET GROVT!

Bilder får ni se på fb, det kommer väl upp lite här med men just nu har jag inte hunnit ladda över de än, jag har STÖRT mycket bilder!

Idag har jag hunnit med att hämta ut mitt körkort, känns ganska bra måste jag säga, ikväll blir det en kväll med malin såklart. Vi ska kolla på fotboll klockan sju och sedan ska vi ut på bj:s sommarpremiär, om jag inte är ute och cyklar? Fast det är jag inte för cykeln står ute i cykelstället och jag sitter i sängen, så det går inte.

NU FÅR NI HA DET SÅ UNDERBART!

obeskrivligt

sitter hos mallan nu, vi har just ätit och nu packar hon det sista! VI ÄR SÅ PEPP


destination unknow

destination unknow - standard för londongänget! follow me, and lets go

hej hopp nu går det undan. Igår var en dunderdag och kväll - hoppas moisen var nöjd! men det tror jag, det verkade ju så. fick ju stjuss och grejer!

idag vaknade jag som vanligt en obekväm tid på grund av borrande ute på balkongen. pappa försöer liksom vara tyst men det hjälper tyvärr inte om bara han har öronproppar..... haha. aja, jag har ätit frukost, taggat, duschat och allt det där, taggat, försökt slutföra packningen, taggat och planerat dagen. det ser ut som så att jag går och hämtar ut mitt körkort (!!) ifall det är öppet på posten idag och sedan åker jag till malin, äter lunch, åker till mathilda, firar lidsommar/taggar, osver där, vaknar, åker till flygplatsen och mer eller mindre befinner mig i london på kvällen. det låter som en najs plan tycker jag. orkar inte organisera inlägget, är lite splittrad. händer så mycket nu. men ha en SUPERKUL midsommar allihop, puss på er!


bryggan i förrgår :)


där med...


Moas kalas, min dukning :)


mina två sötingar

nu är det så att det tar jättelänge att ladda upp bilder, kommer mer sen kan jag kanske lova ;)

nu är jag för stirrig frö att skriva nåt, ha det bra världen så ses vi snart igen!

PUSS OCH KRAM

GRATTIS ÄLSKLING

HEJ PÅ ALLA SNYGGINGAR!

För att summera de senaste dagarna kan jag väl säga: mallan. Vi har spenderat en hel del med timmar tillsammans de senaste dygnen. Men inte mig emot! Om tio minuter ska jag ner på stan för att möte mallan, sen förbi mammas jobb och hämta en grej, sen förbi mamma (lägenheten den här gången) och hämta ett par skor. Efter det ska jag förmodligen vara hemma, fixa mig och bege mig till MOA! Hon har middag/förfest idag för hon fyller 18!

Min lilla vapendragare fyller äntligen 18 år, jag kan inte fatta det. Som vi har längtat! Det går inte att beskriva. Vi har varit tillsammans tänkte jag skriva hahaha, nej vi har varit kompisar i fem år nu. Det är inte så himla länge, ändå, men i sjuan blev vi kompisar och vi klickade ju direkt ;) Den där bruden alltså, vi har gjort så mycket tillsammans. Så många minnen. Fina, roliga, spännande, charmiga, luriga, smarta haha, ja allt. De här åren har varit bäst. Vi kommer då det underbart i London och Grekland! UNDERBART.


Tänkte ladda upp fler bilder, men kan fortfaranade inte göra det! Vad är felet?

Jaja, ni vet kanske hur hon ser ut ändå! ;) Fett snygg. Nä men jag vill i alla fall säga
STORT GRATTIS TILL MOA HON LEVE HURRA HURRA HURRA!

Älskar dig Moehoe, love!

tru, höpp å kärläk

Vad jag längtar till mycket saker nu alltså. Jag är i något slags lyckorus tror jag. Riktigt härligt ju! Fast jag är fortfarande stressad sedan våren med FÖR mycket saker att göra så jag sover inte så bra, kan inte sova länge på morgonen och så....måste chilla :) Jag längtar till London, till jobbet, till varma sommarkvällar, spontanresor (med bilen maybe, kanske gbg), GREKLAND. Tänk att avsluta sitt sista sommarlov med Naxos, kan det blir mer på topp? Nej, jag tror faktiskt inte det. Sen får vi väl se om vi kommer tillbaka slitna eller utvilade, he he. Bruna och fina kommer vi vara i alla fall, jag och mojsen :)

Idag har jag i alla fall växlat pengar, hoppas dom räcker, ha ha. Sen ringde mormor och ursäktade för att jag hade fått för lite pengar när jag städade igår, så söt. Så jag gick till henne och tog emot det belåtet ;) Sen prackade hon på mig en liten eng-sv ordbok OCH en "engelska på resan" som hon hade haft förut när hon reste. Min mormor vill verkligen dela med sig av allt hon har och det gillas. Ja, oftast i alla fall. Vet inte om jag tänker ta med mig den där handboken alltså. :)Det stod bland annat översättningar som "min fru och jag vill gärna bjuda er på lunch" under fliken "nya vänner". Ha ha, mormor sa "då kan ni ju säga jag och mina fem vänner vill gärna BLI BJUDNA på lunch". Den kör vi på tjejer!

Snart kommer pappa hem, då ska vi och min lillsis ut och äta en bit mat!

(varför kan jag inte ladda upp bilder för?!)

emotional girl

Igår körde jag bilen till Malin helt själv! Stolt tjej..... Det var lite läskigt, jag var som lite hög på min lycka, haha. Men det gick bra - hög musik och gled omkring på stan innan jag åkte till Mallan. Där busade och trixade vi lite, blir toppen verkligen. Kul att tjejerna tror nåt heeelt annat! Alltså nu är det så nära London att jag har börjat packa lite smått. Eller i alla fall börjat tänkt ut vad jag ska ha med mig. Det blir bara handbagage så det får inte plats så mycket, fast ändå en hel det (!). Jag har redan kommit på mig själv med att lägga fram fyra linnen, två tröjor, två klänningar......och så ska vi vara där i fyra dagar, det går ju ihop. Verkligen :) Men det funkar nog, man får ju tänka att det blir en del shoppning också! :) HEY vad jag längtar!


Idag ska jag passa på att vara ute i solen när den äntligen (!!) är framme.
Ska gå en sväng på stan och växla pengar med några finisar!
Ikväll ska jag fira att jag har fått körkort med pappsen ! :)

Puss på alla söta!

KIRRAT KÖRKORTET

HEJSAN ALLA GLADA!

Jag har tagit körkort idag, så sjukt skönt. Går inte att beskriva känslan! AAAAAAAAAAAAAAH SÅHÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄR GLAD ÄR JAG NU. Nu har en tung sten fallit från mina axlar. Ingen mer övningskörning, det kommer kännas konstigt. Jag gillade det ändå, det var riktigt mysigt och så fick man en stund att umgås med pappsen. MEN GUD SÅ SKÖNT! Jag är så GLAD!

Men jag förstår det inte! :) För övrigt bombas jag med mejl från Ryanair, tjejer, nu kan vi checka in online! Vi gör det så fort som möjligt tycker jag! :)





































Jag är sjukt mycket gladare än tjejen på bilden....

bubbelbad

Hej mina vänner!

Jag har tappat det där med att uppdatera stup i kvarten men det är bara skönt. För mig i alla fall! Igår var en mysig dag, bara att jag var riktigt trött, hade bara sovit fyra timmar, det är inget för mig alltså. Jag behöver min skönhetsömn :) Idag har jag varit med Moa tills hon åkte och hem och jobbade. Vi planerade hennes födelsedagspryl en del. Sedan åkte jag ner på stan och trixade med Malin som det stod inskivet i allmenackan. Det blir nog super!

Snart ska jag åka till pappa. Förlåt, det är verkligen jättetrisst med personer som skriver om vädret. Men det är inte okej. Jag klarar inte av det. Blir verkligen deppig! SLUTA NU

Den här veckan ska bli super, jag har ju en del inplanerat så det går nog vägen. Inte minst London på lördag och Moas födelsedag på torsdag! KANONERS


Två (oförberedda) snyggingar!

done


Klassen på skolavslutningen

Snyggingen Lina såklart

Julia och jag

Vouge

Sara tar farväl från skolan

Tack för i år!

Bilder från igår som började med lite avslutning, alltid lika mysigt. Efter det fikade vi med klassen, Karolina (mentor) hade bakat supergoda små kakor. Sen åkte jag hem och väntade på Sara som tog en väldans lång tid på sig, vi hann i alla fall hinna se ett, två avsnitt av Ugly Betty och sen åkte vi till Tzatziki och åt grekiskt tillsammans med delar av klassen. Riktigt mysigt var det! Tråkigt att vi inte kommer ses på väldigt länge nu, några av er, tur att vi har ett år kvar! Sedan blev det utgång, natten var ung och kvällen var barnet, haha. Favoriten.

Idag förstår jag inte hur jag orkade mig upp, men för två timmar sen var jag ute på vägarna. Idag och ikväll ska jag umgås med älslingsmojsis!! Puss på er och puss på dig!


God natt mina små cupcakes




hihi, dessa bilder alltså. Tack för idag ♥

"very nice, how much?"

Idag har det varit mycketmycket på gång. Ganska mycket i alla fall. Jag började klockan tio i skolan med lite tävlingar och föreläsning. Sedan åkte jag direkt och jobbade från tre till strax över åtta. Tjoho, vad trött man kan bli. Jag har ett nytt jobb för de som har missat det. Personlig Assistent är jag numera förstår ni. Jag trivs för det mesta, idag hade vi det väldigt mysigt samtidigt som det var lite jobbigt ibland. Men det är ju ett jobb så det ska väl inte vara så lätt alltid kanske.... Men jag gillar det i alla fall!

Idag var den sista lektionen på tvåan och imorgon är det skolavslutning. Sista skolavslutningen ever!! Nästa gång är det studentet, det känns sjukt. Jag längtar så förbannat samtidigt som jag bara känner att jag vill ta vara på det här sista året som är kvar. Framförallt sommarlovet. Det ska jag absolut göra med både, svensk sommar, londons sommar och greklands sommar.

Nu ska jag fortsätta på mitt te som smakar kanel,
måste kolla vad det var för smak, riktigt gott.
Och så blir det tv såklart! PUSS & KRAM!

yeah

Nu är jag verkligen igång! Ny header så städas vintern bort lite. Jag har även städat big time här hemma (och hos mormor, ska man till Kenya nästa år måste man samla på fenomenet pengar.) både i hela lägenheten och i mitt rum. Nu är mitt skrivbord HELT clean! Det är så grymt SKÖNT! Välkommen sommaren känner jag! Och så kollar jag ut. mhmmm yes.

Om tio ynka dagar åker jag och mina tjejer till London! Sex tjejer and the city liksom! LONDON HERE WE COME!


:)


Vi seglade i kursen Natur och Friluftsliv, fick mvg i den, värt. Kul att jag bara får mvg i idrottskurser.....aja, man kan väl inte vara bäst på allt


Projekt Fyrisån på Naturkunskapen, mysig dag, OMYSIG labrapport! Shit, hur ska man klara nk b? :)


Kul....kul! (hoppas du har det bra i blekfiseland baby)


Det var mors dag så vi


gick för att kolla på solnedgången mellan träden



Det var så varmt att jag kunde ha mina gladiatorsandaler, det kan man ju inte ens ha nu på sommaren?!





Det kanske är någon av dom här bilderna jag ska ha på spanskabrevet Moa&Sara HAHA


MALINÄLSKLINGEN TOG STUDENTEN! PUSS


Matte förstod kanske inte riktigt, men mathilda du tog faktiskt STUDENTEN! GRATTIS SÖTNOS


Och så kom vi till bilderna igår, på väg till tåget


Lunch på Brasco med Mikaela, riktigt mysigt med studenter skrikandes på sina flak untanför :)


SAGA TOG STUDENTEN! Härligt att se er alla igen, BIG TIME!


Där fick du till en pose mickis HAHA sötnos


YEAH!

MARRIS ÄR TILLBAKA; STARKARE ÄN NÅGONSIN!

HAHA :)

JAG KAN INTE HÅLLA MIG LÄNGRE! SHIT VILKET ABSTINENS! Jag har varit borta ett bra tag men nu är jag tillbaka igen. Jag hade så sjukt mycket i skolan och i resten av mitt liv den sista tiden så jag hade varken tid eller lust till det. Eller jo, ibland ville jag blogga, men jag kände att det var bäst att vänta till jag riktigt kände för det. Det är sjukt hur man kan gå och tänka på dagarna vad man ska blogga om så kommer man på sig själv. Haha, det är blogosfären alltså. Men jag gillar det, trots allt.

Samtidigt som jag har varit med om mycket slit så har jag hunnit med en massa skoj emellanåt. Jag tänkte köra ett stort bildregn i ett inlägg som ni troligtvis kommer att få se SNARAST! :)

(vi får väl se ifall jag fortsätter blogga, men jag kan tänka mig att det blir lite över sommaren!)

RSS 2.0