Gott nytt år!

Bilder för ett år sedan! Förra nyårsafton med andra ord. Tiden går undan med en faslig fart ...








sömn på g



Var tvungen att testa lite smink också. Jag
har några alternativ att välja mellan, hur ska
det gå ... I-landsproblem på HÖG nivå.
Men nu är jag nog redo för att sova en stund.
Måste ju vara pigg för morgondagens
STORA händelser.

förhandsvisning!!! WOW

Jag har nu provat min hela outfit till nyårsafton och tänkte att ni kanske ville se? Eftersom jag inte kommer sätta på mig den i samband med någon dator imorgon tänkte jag. Hehe. Vilket lir.

Jag på mig en klänning från Carlings, strumpbyxor och armband från Åhléns, örhängen och kavaj från Veromoda.


Man måste ju passa på att leka lite medan man målar...


Hej allihopa! Nu har jag målat några väggar i hallen. Det krävs ju en hel del
energi till att måla alltså! Så nu har jag slutat. Tänkte ta mig ut på en jogging
nu. Får se hur det går. Var längesen jag var ute och sprang eftersom jag har
varit sjuk. Sen vet jag inte vart jag ska springa heller. Eftersom jag är hos
pappa. Men det löser sig nog. När jag kommer hem sen blir det lite lunch
och sen en sväng på stan. Ha en trevlig dag! Puss

sjukt vad tiden flyter iväg

msnkonversation - 29/12-08

Sara säger:

jag vill hälsa på dej!

Maria säger:

komsi

Sara säger:

hihi

Maria säger:

kanske nästa år?

Sara säger:

haha aa nästa år blir bra, då säger vi det


jag som trodde


Nu är jag tillbaka från jobbet igen. Det var ett kort pass idag och imorgon är det ingenting för då är jag ledig. Men jag som trodde jag var ledig har erbjudits jobb av pappa helt plötsligt. Han vill att jag målar hallen imorgon. Så det får jag väl göra på förmiddagen så tar jag shoppingen på eftermiddagen. Det låter lysande tycker jag.

Nu ska jag dricka upp mitt té och surfa gärnet tills jag ska somna i mina nyinköpta lakan!


Sannas matbok, det är grejer det

Hej hörrni.

Idag har jag hunnit med mycket. Eller ja, lite mycket i alla fall... På morgonen kilade jag iväg till Willys och handlade lite mat, för sen cyklade jag till stan och träffade Madde, Malin och Moa (och Mathe litt gränn). Vi gick och gick och gick. I flera timmar och kollade i massa affär. En lunch hann vi med också. På Café 018. Jag fick i alla fall med mig en nyårsklänning hem från Carlings. Imorgon återstår det "endast" att handla smycket och leggings/strumpbyxor. Får se om jag kör på guld eller silver!

Nu måste jag göra mig iordning för jobbet!




nya plagg och bilder från gårdagen

Idag blev det en runda på staden med mamma. Jag köpte stjortan som visas här nedan. Snart ska jag äta en jättegod (hoppas jag) paj. Innehåller kyckling, soltorkade tomater och fetaost, det kan ju knappast bli dåligt!? När jag är mätt och belåten ska jag bege mig hem till pappa och sedan blir det jobb ikväll. Ha en bra söndagskväll allihopa!


Tishor från Carlings och Monki!


Ny Stjorta!


Min bästa kompis Emma


Sötnosarna Moset och Pålla!


Körerna


Vi blev tjenis med vakten


inte alltid så lätt

Körslaget igår - riktig stämning var det där i frihamnen!

Stan idag - röjer med mamma om några minuter ...

Till pappa - ikväll flyttar jag till dadiiii


Jag har inte riktigt fattat min kamera än ...

:)


Fika hos mormor


Brallan fyllde myndig, ni ser vem som är gladast?

GRATTIS MALIN

Ikväll har jag varit hos brallan som fyllde myndig. Hon är nog på krogen nu och röjer som bara den! Jag, Moa och Madde gick hem till Torslow's innan jag cyklade hem. Nu sitter jag och tar tillbaka lite datortid, som jag har missat under julhelgen. Jag var på rean idag också förresten, köpte två tischor. Kan visa imorgon om jag hinner, kan även visa lite bilder från kvällen! Kram på er!


julstämning

Julafton idag! Jag sitter och pysslar med min kamera som jag har fått i julklapp, jättekul! Mer än kameran har jag fått två sorters té, chokladkaffe, en stor jättesnygg mugg (passar i mitt rum!), kokbok, vanlig bok, underkläder, smink från The Body Shop, en stor hylla, en liten hylla och pengar. Typ det. Jag är supernöjd. Men nu ska jag äta risgrynsgröt!












glögg

Prästens hår

Det var trevligt på jobbet idag, presenter delades det ut också. Av mig fick Moa en Olivserie med bodylotion etc. Jag fick Doves body lotion och tvål, samt ett par skrubbvantar. Mycket behövligt och den där dofton påminner mig om Zakynthos kom jag på. Värsta nostalgi!


Dator, kaffe och disco var det där!

Efter jobbet mötte jag mamma och så åkte vi vidare till mormor och hämtade lite (läs: mycket) julmat och julkakor och massa mumsigt. Nu sitter jag och dricker Proviva (obs: väldigt juligt!), tänkte städa lite och sen lägga mig förväntansfull om jag kommer få något i julstrumpan imorgonbitti!

Lussebulle

bom, pang, krasch

Hallå i stugan folket! Det har varit en lugn dag för mig, vilket är skönt! Jag har äntligen skrivit klart loggböckerna till svenskan (Sara, du kan låna min bok), ätit lunch, tänkt ta en promenad, väntat på  att Truls ska komma hem och planerat ta promenaden med honom istället. Och så har det rullat på. Glider runt i mina Levi´s baggy, som jag nästan hade glömt existerar, alltid kul när man hittar något nytt i garderoben som egentligen är gammalt.
 



Snart cyklar jag till Väderkvarnsgatan och Friskis&Svettis och hålle det öppet för er som vill träna. Kom gärna förbi så får ni ett fint julkort. Jag och Moa står i receptionen och förvänta er en julig stämning av oss. Vi ska nämligen ha lilla julafton med presenter och grejer. Moa har sagt att hon har hittat en perfekt julklapp till mig. Spänning!

bygge på stort allvar

Här har jag sprungit runt i hela lägenheten, lyssnat på julmusik, bakat julgodis och det största av allt: jag har gjort ett alldeles eget pepparkakshus! Det var inte så enkelt men jag klarade det, efter ett ras! Jag är mycket nöjd!


Snöbollar och slaskbollar (nee.... mörk choklad, mandel och russin)


Först lastade jag på för mycket godisbitar på taket --> krasch


Men sen klarade jag det! WOHOOO, mitt första egna hus....

Nu ska jag byta om, ringa Moa, packa, åka ner på stan och köpa sista julklapparna och efter det blir det körlektion! Ikväll är det ju jobb också.....wihoooo!


långis

Dagens händelser har varit på IKEA, i nya rummet, på jobbet och landning hos mamma med presentinslagning


Ett köp: tavlan, från butiken Chilli


Flera köp: förvaringskorgar och ljus från IKEA


Jag älskar att slå in paket och göra dom superfina och speciella! Undra vems dom här är ....



Nu tänkte jag sova, det har varit en lång dag och imorgon blir det likaså en lång dag. Så det är nog bäst att vila ut sig så man orkar med den med! Hoppas ni har haft en fin dag och sov jättegott och tänk lite extra på tomten, nu är det två dagar till att vara snäll på tills han kommer! Skynda, skynda ...


cruise


berg&dalbanan fortsätter

Igår var det avslutning i skolan, det var mysigt. Efter det åt jag, Moa, Marjo och Sara på Indisk restaurang - gott&trevligt! Idaa och Saga kom förbi också! JÄTTEKUL att se dig Saga, flera månader sen ju! Men efter vi hade ätit mådde jag sämre igen så jag gick hem och var sjuk.

Idag när jag vaknade så mådde jag bättre såklart (enligt berg&dalbanan), men måste ta det lugnt för att klara jobbet klockan två till fem. Hoppas jag klarar mig - första riktiga jobbdagen som värd. Men det går nog bra hoppas vi. Pappa håller på för fullt med renovering här hemma. Ni som väntar på inflyttningsfest får stå ut lite till, det är långt ifrån klart tyvärr. Men det kommer, det kommer!

Bilden - det var i Eskilstuna, det var hos Paula, det var Sommar


berg&dalbana

Vad jag har flängt fram och tillbaka känns det som. Jag hann knappt bli frisk förrän jag åkte till skolan, gjorde matteprov, halvsprang till Moa, tog bussen till stationen som tog oss vidare till Cinderellakryssning som nu redan är över. Pjuu.... Vilket drag, eller vad säger ni som var där?

Förlåt för att jag inte har några bilder. Min mobilkamera tar inte så bra bilder, speciellt inte när det är något i rörelse man ska ha på bilden. Men jag önskar mig en digiikamera i julklapp, så att "vi får se vad tomten kommer med".


Sov sött!

snart så!

Blev en dag till hemma, kände mig inte riktigt på top ännu, bättre att vila upp sig helt innan man tar sig ut antar jag. Fast jag var i skolan och hämtade spanskaboken - prov på onsdag. Det är så svårt att veta vad man klarar av när man håller på att bil frisk. För att när man sitter här känner jag mig så gott som klar att ge mig ut, men när jag börjar aktivera mig så känner jag motståndet. Vila är svårt helt enkelt.

början till ett rum




Nu har jag gjort i ordning lite grann på mitt rum, så att det går att sova här i alla fall. Det känns bra, fast lite tomt på väggarna måste jag säga, kollade faktiskt på tavlor idag som skulle kunna pryda väggen, så att vi får se hur det blir med det. På en andra bilden ser ni min långa spegelvägg - heaven. Typ två meter lång och hög upp till taket. Där kan man stå många tjejor och fixa sig.

bättringsvägen

Ä n t l i g e n ! Jag är bättre med min sjuka nu! SÅ skönt! Känns inte som det är någon idé att jag berättar hur den var men den va inge najs asså.

Idag ska jag nog mest ta det lugnt - känner de vibbarna. Ska packa till pappa, städa lite, kanske ta en sväng till IKEA och sen på kvällen kanske gå dubbelt med en värd på Väderkvarn. Får se hur jag mår men det skulle vara väldigt bra om jag orkade göra det för jag måste kunna värdjobbet snartsnart! Till julschemat m.a.o.

Hoppas ni har det bra alla kåmpizar! Vad har ni gjort i helgen? Kiss

är jag sjuk?

Hej på er. Jag är tydligen sjuk idag. Jag fattade det inte förrän jag hade duschat, ätit upp min frukost, satt med filten om mig i soffan och frös. Då kom jag på det.... Måste ha blivit sjuk. Kommer inte ens ihåg när jag hade feber sist, så längesen så jag hade glömt hur det kändes. Jag har i alla fall tagit alvedon, sovit lite och kollat på film, så nu känns det bättre, tack och lov.

längta, sakna, drömma






Godmorgon

Vaknade ganska tidigt idag så nu har jag mycket tid. Tokskönt. Igår provade min syster ett lucialinne som hon ska använda imorgon i hennes skola och såklart är det förlitet, det är så typiskt lucialinnen! Alltid i våran familj har det varit så i alla fall, men det är lite mysigt ändå, det behöver inte vara perfekt. Det viktiga är att hon står där och sjunger med ett vitt "nattlinne", då funkar det.
















Ha en trevlig och julstämningsfull dag!

mattepanik

Gudars skymning vad jag har varit inne i matten dom senaste två timmarna. Men det är dom enda timmarna jag har ägnat åt dethär provet också. Fick lite panik där ett tag men det är ett jättekort kapitel så jag får hoppas på att det går bra imorgon.

Det är alltså matteprov som står på schemat bland annat imorgon. Det jag mer ska göra är att möta Annika på Friskis, vi ska gå igenom avtal etc, efter det tänkte jag träna. Till kvällen ska jag, mamma och Annika äta middag hos mormor och sen får vi se om mormor kanske kunde boka soltid till oss. Hon har nämligen sånt i hennes lägenhet, inte I lägenheten utan i källaren. Skönt att få en tan i alla fall skulle jag tycka, hehe.

Nu känner jag att jag måste lägga mig snart om jag ska hinna gå igenom matten imorgon. Vi har blivit bortskämda med sovmorgon i våran klass. Vi har det var och varannan dag känns det som. Visst är det skönt, men våran schema är så snefördelat att vi kommer ha sjukt mycket i vår ... Inte så kul, men inte så mycket att göra åt. Det har ju varit skönt den här terminen i alla fall. Jag får ta vara på sovmorgonen imorgon. En lektion som börjar kvart i tolv är ju inte så dumt tycker jag.

Sängen var det ja ... God natt!


partyprinsessorna ♥

dagordning


Möta Sara för lunch: 11.30
Skola: 11.55
Gå dubbelt med värd Ekeby: 16.30-19.30
Plugga matte: kvällen

MOA, du kan ringa mig strax innan fyra, jag kommer åka direkt till jobbet. Krya på dig!

Ett rätt fullspäckat schema idag, om man bortser från sovmorgonen då.. Ha en soft dag!





träning på g


REDO, HO HO HO!

Nu kan bara tre sorters människor träna på friskis&svettis


Dagen började med lite soff/frukost/tv-häng. Jag hade sovmorgon till klockan halv ett då jag hade ett seminarium på Geografin om befolkning. Det gick bra och fort. Efter det har jag varit på stan och försökt julshoppat med Moa och Sara, blev en julklapp i alla fall, till min syster. Nu är jag hungrig och mamma står vid spisen så snart ska jag få mat i magen och sen ska jag på Intensiv och Yoga i Friskis och Svettis lokaler! Dagen slutar med lite säng-häng.




Ses!

to all financial




Dags att ses snart va?!

face mask


Tvättade just bort min ansiktsmask av en julig lukt, man måste ju komma i stämning även på den fronten. Nu är min hud som en babyrumpa! Det är jätteskönt, någon som vill komma och klappa kinden?

Nu ska jag kila till tv:n och kolla om det finns något mysigt. Har för övrigt börjar klura på julklapparna. Varför ska alla ha så bråttom? Det är ju två veckor kvar, om inte mer. Har i alla fall kommit på några som jag ska ge, så jag ska ner på stan imorgon tror jag och shoppa lite. Och så har jag kommit på vad jag önskar mig också, lite i alla fall, bland annat en kamera eftersom jag inte har någon!

Malin, you´re so nice so I don´t know what to say ...

full rulle hela dagen lång

Idag har jag satt ihop två stora spegelgarderober i mitt rum hos pappa, så att det är en hel vägg med speglar - me like. Och så skruvade vi ihop min säng också, så nu kan man så gott som bo där vilket jag ska göra nästa vecka är det tänkt. Jag har faktiskt saknat att inte bo hos pappa!


Bangar aldrig!

Nu ska jag återgå till parlamentet! Svej!


exciting

Snart cyklar jag till jobbet och träningen. Det här är nog det sista eller näst sista barnvaktspasset på Friskis. I vår jobbar jag som värd. Det ska bli skönt. Men i alla fall, efter det idag ska jag till pappa och fixa i lägenheten, skruva ihop två garderober bland annat. Spännande!

blueberry

Hemmakväll ikväll på hög nivå. Är så slut att jag inte kan ägna mig åt annat. Truls ligger på en fotpall och myser, ser helt underbart harmoniskt ut. Och jag halvligger i soffan med filtar och kuddar och myser med tilltugg i form av vindruvor, mandarin, melon och blandade nötter. Och té såklart!









.

äntligen hemma!

Igår åkte jag och Moa till Stockholm och hälsade på Malin och Petra som bor på Söder i några månader. Det var en mysig lägenhet, framförallt var läget ruskigt bra. Senare på kvällen bestämde vi oss för att träffa Amanda i min klass, Arvid och Sasha i Amandas lägenhet. Det var mycket trevligt och "stojigt"!

 

Idag gick Moa och jag runt lite på Söder och kikade i söta affärer. Moa hittade ett par svarta, höga jeans från Cheap monday, och jag köpte en röd spetsbh såhär till julen!


Moa funderar på att klippa lugg, vad tycker ni?

looking lockigt


Kanoners!


Jag klippte mig idag, såhär blev det. Hon plattade det, så hur det ser ut
lockigt får ni se någon annan gång


Lunch med Moa och Sara, supertrevliga tjejer!


Håret uppsatt


Supersöta silversara!


Kycklingsallad på Barista. Kanoners!

from something to nothing


Det var inget värdmöte, men det fick jag inte veta förrän
jag hade stressat från jumpan, hoppat in i duschen och
dragit på mig kläderna i turbo. Men sånt är livet, det gick
 ju fort att komma hem.

prövning och i denna stund


Yesterday I tried some partydresses, high heels, and leggins


This moment

dundervecka

Det här är verkligen en dunderbra vecka!

Idag har jag en lektion klockan tjugo i ett, drömmen. Efter det ska jag hem till Moa och gosa och efter det ska vi både ta oss till Friskis och träna. Efter träningen blir det Värdmöte. Nu sitter jag och kollar på lite tv, sen ska jag nog plugga lite spanska även fast vi tydligen inte ska ha prov idag för att våran lärare har brutit fotet. Stackars Cecilia! Nu kan hon ju inte gå på Core bosu på Friskis som hon alltid brukade ...














Är så glad för oss ! ! !

off

Just nu sitter jag och mediterar i sängen. Nästan i alla fall. Tare chill kan man också säga. Jag har precis kommit hem från Anna-Lenas intensiva intensivpass och därefter ett yogapass på Friskis. Riktigt skönt och roligt såklart! Snart ska jag hoppa in i duschen, då min syster är klar ...

.... en halvtimme senare .... (känns det som) Kan hon va klar snart?? Aja, Godnattpuss på alla snyggingar ute i landet!










.


ledig idag - extremt skönt



Åh, så skönt och behövligt det här är, att vara ledig! Det Känns verkligen bra. Jag har tagit det så lugnt så.. Har läst ut min svenskabok, skrivit lite stödord till den och nu kollar jag på Brokeback mountain. Efter det tänkte jag äta saffranlaxsoppa, mm! Nej, nu måste jag fortsätta kolla, hugs!

mysfikan

mysigt :)

RSS 2.0