Nåt tänkvärt

Hey!

Moa är i duschen, vi har precis vart ute på en springrunda i det vackra vädret, vi sprang skitfort.

Hon bad mig skriva om något tänkvärt... här kommer filosofin.

Jag lyssnade på en föreläsning i skolan för ett tag sen där killen som föreläste tog upp att man måste ta vara på tiden. Slösa inte bort din värdefulla tid på att sitta och fördriva tiden med till exempel dataspel eller dylikt. Tänk vad mycket man kan göra, att bara gå ut med hunden kommer man ju ihåg mer än att man kom vidare en nivå i dataspelet man spelade. Gå ut o gör nya saker, åk nånstans du aldrig vart förut eller gör en ny grej, vidga dina vyer! Tänk när du sitter där 80 år gammal och tänker på livet.... Då är du nog glad att du va på den där picknicken i det gröna istället för att du satt inne och gjorde ingenting.... Tiden går så fort, man hinner ju knappt med. Man måste ta vara på den tid man har, för den kommer inte igen! Aldrig! Tänk.... när du läser detta.... sekunderna går, minutrerna går, timmarna går, dagarna går, åren går.... snart sitter du där gammal och skryngklig. Vad minns du? Mysiga picknicken eller tidsfördrivet?

Tänkvärt.


Födelsedag!!!

GRATTIS MATHILDA 18 ÅR!

Hoppas dagen har varit bra!

Puss!
  

Svar

Tjena!

Jag är sjuuuuukt trött, fattar inte varför jag är uppe. Jag har ju börjat lägga mig värsta tidigt och nu är klockan elva...

Menmen, antar att jag "måste" skriva vad jag gjorde i Storvreta ikväll.... Jag och Moa åkte dit för att grabben Hiding skulle spela 20 minuter bort från oss och varför bangar man på en uppfriskning av en annars vanlig söndagskväll? Det var iaf mysigt och han sjöng bra! Mer blev det kanske inte... eller vi fick väl lite "good to know" kanske men..... :) Sen hände det en "insident" i skogen också, nog om det.



Nu ska jag sova, hoppas alla har haft en bra helg! Sanningen är våran bästa vän, med den kommer vi längst! Puss och sov gott! (lägg dig i tid så du är pigg imorn, det är värt. Jag kommer vara trötter :( ajabaja) (jag svamlar)


Storvreta?

Tjooooooooo!

Sitter med en handduk runt om mig, har precis duschat och ätit efter en joggingtur, det var skönt att komma ut trots att jag gick till mormor och hjälpte henne att städa. Hon är snäll hon.

Ja, det är väl vad min dag har bestått av.... vaknat med god lugn frukost, gick till mormor, städade, gick hem, sprang, duscha, åt. :)

Igår var jag på Friskis hela dagen (det lunktar fortfarande rök från lilla branden men det luktar ju rätt gott.. hehe) det var rätt mysigt och roligt. Började med en jumpa som inte var jumpa utan massa olika danser, kul och prova på. Plus att ledaren var otroligt rolig trots att hon kom från norrland.... neee skoja bara. inget fel på norrland. det är väl ingen fara, som man brukar säga :)

Nu måste jag avsluta.... ska klä på mig och sedan åka till Storvreta.... Japp. Mer info om det kommer senare!

Ha det!

Puss&kontrolerad klapp på kinden :)

Ute på ballen

Hej mina vänner!

Nu sitter jag på balkongen och solar i endast bikini! Är det inte fantastiskt? :) Jag har ätit en jättegod frukost här också och nu dricker jag kaffe med kakao och en liten skätt vaniljsocker. Utsökt!

Snart ska jag cykla iväg till Friskis, det är en dag för alla som jobbar där! Vi ska först träna, sen luncha och till sist gå på några föreläsningar, ska bli kul! Fast vi mestadels kommer att vara inne, vilket inte är jättekul... Jag är beroende av solen, men vi får gå ut och äta lunch i solen iaf! :) Det kommer bli myyyyyyys.

Ja, nu ser jag knappt vad jag skriver faktiskt för solen lyser så mycket. Men det skiter vi i, hoppas det syns när ni läser det bara ;) Nej, nu ska jag sola vidare och snart åka iväg, ha en skön dag och ta vara på solen!!

Puss&kram!

image74

Mys

Hej!

Nu rullar Talang på tv:n och jag har framför mig en mysig hemmakväll. Känns jätteskönt! Ska upp ganska tidigt imorrn så det passar ju att vara utvilad.. ! :)

Efter skolan idag åkte jag och Moa ner på stan och satte oss på uteserveringen på Joel´s. Det var jättevarmt och bara mysigt! Det var så extremt varmt så det var bara att steka liksom ;) Christina och Tove kom också, vi alla tog en varsin smoothie, alla av olika smak! Verkligen den perfekta drickan i solen! Tyvärr hann jag inte ta kort på de när det var innehålle i.... :( he he...

  

Sedan gick vi mot Restaurang Papparazzi. Den är jätTemysig med mycket god mat. Jag åt kycklingfilé med klyftpotatis, sallad, jordgubbar och en sås av hallon och jordgubbar om jag minns rätt!

 

Nu ska jag kolla vidare på tv:n och knapra på ett äpple :) Ha en skön kväll vad som än händer! Puss!

Solen är min bästa vän!

Cool!

Har lite tid över såhär på den fina morgonkvisten, tänkte dra en blogg!

Igår efter Core-passet tänkte ju jag och Moa springa på löpbandet men vi sprang ute! I bara linne och shorts, underbart! Klockan var ändå halv åtta men ändå funka det i de tunna kläderna! Det kallar vi nice!

Idag är det fredag och fortfarande fint väder! Blir så lyckligt! Snart ska jag cykla iväg till skolan och räkna matte och sen lite gegrafi mm. Idag är nog den första (och sista) dagen i denna vecka som vi har en fullständig dag i skolan! Gaanska nice. Vi har haft så mycket hål, och jag gillare.

Iaf, efter skolan ska jag ner på stan och fika sen ska jag äta på någon restaurang på kvällen, ska bli gott :)

Ha det bra idag! Lycka till om du ska göra något presterande! Och vi ses om vi ses!


Snabbis

Tjena!

Blir en snabb-blogg nu! Jag har just kommit till skolan från en promenad på stan. Hade två lektioner på morgonen, vilka bestod utav idrott och engelska och snart ska vi på u-landskunskap! Ska bli kul, men helst av allt vill man ju bara ut i solen! Det är så hett och det är fett!

Ikväll blir det ett Core-pass och lite på löpbandet. Kul ska det bli!

Nu börjar jag, måste bara säga att alla är lite rööare en vanligt idag igen! :)

Jag har klipp mig!

Tjo broschään!

Solen lysen in i rummet genom fönstret och jag bara njuter!

Efter en kort skoldag med endast två lektioner åkte jag ner på stan och satte mig vid bryggan med Sara och sooolade! Jätteskönt och varmt. Sen for jag iväg till frisören, det var väl dags skule man kunna säga.... (Sara skulle också klippa sig - sammanträffande. Båda var lika skrajja) Men jag hittade ju inte dit.... Den ligger så insvept bland alla hus, typ vid musikens hus, fast mer åt mitt håll.... hehe, dålig beskrivning. Aja, efter lite letande hittade jag iaf! Tror det blev bra, ni får ta er en titt själva när ni ser mig :)

Bilder från schteeeek i skolan och vid bryggan:
   

Nu håller jag på att fylla i en grej som vi gör i skolan om vatten. Hur mycket vatten man använder per hushåll. Det är ju inte lite kan jag ju säga.... inte bra, inte bra. Det är en undersökning som vi är med i. Vi ska sedan jämföra med andra länder som också gör det och se skillnaden tror jag. Det sämsta måste ju ändå vara att köpa vatten på flaska när det redan finns vatten i kranen som är jättebra! Så onödigt!

Aja, nu ska jag sluta tjöta. Stor kram på dig!

Goderafton allesammans i försammlingen

Tja alla fans!

Hur e läget liksom? Hoppas ni njuter av livet!

Jag har precis kommit hem från en liten intervju om att bli Värd på friskan. Hoppas det gick bra, dom skulle komma med besked i veckan så jag får veta det snabbt satt säga..... woups.

Jag började iaf skolan tjugo i nio med en föreläsning som var intressant med lite influenser av humor, det gillar jag. Sen åt vi wook och sedan bar det ner mot stan, där vi skulle besöka Tingsrätten med klassen. Det var även det intressant att beskåda. Det handlade om misshandel, ett förhållandevis litet brott men ack så intressant att titta på. När denna händelse var svald gick jag och Moa Malin till mötes. Trevligt att träffas, lite kort dock....

Ojoj, nu var mannen på radion!

Ha det bra ikväll, tänkte dra lite tv och kanske lite te nu! Pusspuss!

Jason Mraz - The Remedy

Hej trevlige bloggläsare!

Måste börja med att säga att jag är överlycklig av detta vårväder! Kan det bli bättre?! Nej.

Just nu: Knaprar på en apelsin.... nej smaskar. Fast det är MASSOR av kärnor så det blir ju lite av ett knaprande. :S

Dagen: Började med att jag inte var så värstans trött när jag vaknade vid sju vilket är underbart! Det var på grund av att jag la mig i tid! Så extremt värt att göra det! Då är man pigg liksom! (Kom jag på det nu?)
   Skulle i alla fall iväg till skolan och gick ner till cykeln men insåg att min cykelnyckel var borta...... Jättejobbigt, så jag fick ta bussen i det vackra vädret, inte läge. Aja, jag kom i alla fall till skolan. Jag hade inte så många lektioner, det är ju en massa nationella prov så om man har gjort dom så blir det liksom en massa timmar ledigt. Dom timmar ägnar man på solen! Satt ute en hel del och solade, jätteskönt! Plus att man bli lite brun förhoppningsvis..... eller kanske bara lite röare än vanligt..? Eller va säger ni?
   Jag gick i alla fall hem pga min cykel.... en aning irriterande...! Det tog mig hela 50 min, tar liksom 20 med cykel, aja, det var ändå rätt skönt att promenera hem. När jag kom tog jag mig lite havregrynsgröt och så ringde jag min mors mor, mormor. Jag måste hjälpa henne att städa så jag gick till hennes andrahem - kyrkan ;). Det är riktigt mysigt där, och mormor är även hon mysig och glad! Sen vandrade jag hem och åt pastasallad och nu sitter jag här.

image64


Ja..... idag har det blivit en del gående alltså, det får bli dagens träning.

Shit vad tiden har gått fort på sistone! Verkligen! Det är typ sex veckor kvar i skolan, nästa vecka är det sista april.... Snart går jag väl i pansion.... Oouups.... :)

Ha en bra kväll! Puss!

Jätteglad + summering av helgen!

Tjenare alla stekare!

Nu börjar helgen lida mot sitt slut men det känns inte så tugnt! Jag har tagit det lugnt hela helgen vad det gäller festande osv. I fredags var jag och Hoe hos mig och tog det lugnt, först var vi på stan i shoppade lite :) Sen gjorde vi en god middag bestående av lax, pressad potatis och sallad! Vi tog oss sedan en titt på tv:n, det var jättemysigt och skönt! (att kolla tv alltså)

På lördagen gick vi upp förhållandevis tidigt och gick en 35minuters-promenad innan frukost. Sen åt vi gröt med rivet äpple, hårdmacka med leverpastej, tomat och citronpeppar på och en kopp kaffe. Verkligen jättegod frukost! Sen cyklade vi iväg till Friskis Väderkvarn och lämnade in tidkort för jobbet, sen gick vi en runda på stan, träffade lite folk., bland annat Hannah som var ledsen för att Italienarna hade åkt hem :( Vi gick även förbi musikens hus där Tove jobbar, hon var i full fart - såg bra ut ;) Efter en trevlig vistelse där cyklade jag och moa hem i det extremt våriga och mysiga vädret och gjorde i ordning tacos! Tove var på ingång nämligen! Det var en rolig kväll med lite planer för både sommaren, veckorna framöver och en resa i trean! Kul! :) Plus att vi gjorde en grymt god smoothie som innehöll vaniljyoghurt, hallon och musli!

Idag har jag svoit över hos Moa den lilla flickan. Även denna morgon gick vi en promenad innan frukost, det är väldigt skönt! När vi kom in från det fina vädret även idag så åt vi en smoothie gjord av yoghurt, banan och musli! Och så åt vi hårdmacka med diverse pålägg och kaffe :) Sen gick vi ut på balkongen och satte oss och solade lite. Snart bär det av mot stan!

Ha en mycket trevlig dag i solen allihopa!

bomb

Hej!

Jag känner mig helt mombad i huvudet......men egentligen borde jag inte vara det för jag har bara haft två lektioner idag. Men det beror inte på det....det beror på att jag åt lunch typ elva och har vart på stan och nyss åt jag, vilket är åtta timmar sen jag stoppade i mig föda, inte okej. (konstig mening)

Idag igen var det en vacker vårdag vilket jag diggar rejält och fullkomligt! Mums säger vi till det.

Är det nåt bra på tv idag?? :)

Nu ska jag surfaaaa.....

Hoppas eran dag har varit trevlig! Puss&kram!

Myser med Truls :)

Hejsan!

Idag har jag haft två lektioner sen lunch och sen for jag med stormen till Moa och fixade och trixade :) Sen cyklade jag hem i det vackra vädret längs ån - mysigt, men varför måste det vara dessa stenar längs ån?? jobbigt at cykla på ju!

När jag kom hem åt jag mat och chillade lite, sen gick jag ut på en promenad vid gamla uppsala högar. Mamma var ute och sprang med Truls så dom kom precis tajmat så att jag kunde ta över Trullebulls. Så då gick jag med han hem studsande. :) Agradable y exelente.

Imorgon har jag inte så värst mycket lektioner heller.... :) Typ Engelska nationella på morgonen och sen ska jag räkna lite matte, äta lunch och sen har jag bara en lektion på eftermiddagen - Ulandskunsap! :)

Nu ska jag kolla på tv och dricka te. Pusssvejs.

George Michael - Careless Wisper

   

Oboy, vilket vacker väder.


Idag hade jag en lektion. Engelska klockan ett, väldigt skönt! Sånna dagar är mycket värt såhär i vardagen :) Gick upp runt halv tio när solen lös genom fönstret! Åååhh, va härligt! Åt en mysig frukost och sen satte jag mig i solen ute på min uteplats! :) Jätteskönt, det var ju riktigt varmt idag! Sen cyklade jag till skolan i min fjällrävenjacka (dock inte bra i jackan ;)) som jag hittade i källaren, mammas gamla :)

Efter skolan va jag en stund på stan - det var fortfarande sol! Man blir så glad av sol! Värsta glädjespridande ju! Gillart! Tänk va depprimerande det skulle vara om det regnade. Men nu är det soooool! 

Jag är fortfarande förkylld..... pallar inte :( Men tror jag ska träna imorgon ändå, jag dissar min sjukdom. Nu ska jag läsa igenom lite plugg och sen bara chilla oh kolla på Andra avenyn. :)

Jag har fastnat för en jättehärlig låt! George Michael - Careless Wisper, check it out!

Ha en skön kväll. Puss&kram!


Engla

Måste bara säga några ord om Engla. Stackars flicka, men framförallt stackars familj! Det kan inte vara lätt... :( Hon var bara 10 år! tänk.... :/

Tänd ett ljus i ditt fönster idag klockan 21 för Engla och hennes familj!

soft

Halloj på eder alla!

Idag när jag åkte hem från skolan så regnade det. Det var inte en vacker syn men så plötsligt när jag gick på min gata så lyste solen upp! Då blev jag glad! Och så såg jag värsta regnbågen, jättefin. 

Just nu sitter jag bara och softar i soffan... Och det är så det kommer bli ikväll, ska kolla lite tv, äta nötter och dricka te :) Jag har just kollar lite smygtittar på svt.se på Andra avenyn. Det ska jag kolla på ikväll med, aa alltså. Vad ska ni göra? :) Det är endast jag och Truls hemma vilket är otroligt skönt.

Imorgon börjar jag inte förrän klockan ett! Det är ju extremt skönt, har bara en lektion. Så jag ska soooova massor! :)

Ha en bra kväll! Sköt om er, puss!


dags att få slut på snytandet!

Tjoho!

Nu är det söndag och jag är fortfarande krasslig :/ Har inte gjort så mycket idag... Har vart på ikea, åt där, det var gott :)

Jag orkar inte vara sjuk längre! Har inte tränat på en vecka och jag har abstines av det.... hehe

Och detta bajsväder....?!? Varför? Usch och fy, inte kul.

Nu känner jag att det här blev ett lite väldigt negativ inlägg.... sorry. Gårdagen var kul iaf, det blev party! Även fast det var mer för vissa och lite mindre för andra, det var skojs :)

Nu ska jag surfa in på facebook och lyssna på en massa skön musik. Ha en trevlig kväll! Puss

Lördag - partydagen! ;)

Tjeeeeeena!

Idag har jag vart och jobbat på friskis, det var myspys. Och nu har jag precis tillagat pasta, köttbullar och en mustig sallad..... jag var så sjuk sugen på köttbullar, har inte ätit det på baaooooouuutaänge :) Det va gott iaf. Nu har jag precis ställt i ordning i köket och ska snart ta mig en dusch!

Ikväll ska jag till Kristin för att fira henne och Christina! :) Ska bli mäkta kul. Jag och Moa har smort ihop en extremt angenäm present.... :)

Igår besökte Hals mig, det var ju nämligen så att Så ska det låta var väldigt intressant just denna gång :) Japp. Segerstedt gästade, han skrek ju bra, varför inte vinna liksom? Men han var söt, lite annan frisyr och såg ut som en uggla ;) Det var meganice, sen kollade vi på Vart fan är mitt band?, med Magnus Uggla. Känner lite connection med Uggla och segerstedt.

Jaja, nu ska jag röja lite på mitt rum och måla naglarna och duscha och fixa allt möjligt faktiskt :) Ciao!

Jag är fin.

Hello sweden!
Idag är det fredag. Jag sitter bredvid min oerhört trevlige, ambitiöse, nogranna och fantastiska kompanjon Linnéa. Vi sitter i matsalen och föröker planera Italien resan istället för att räkna 8 sidor matte. vi har kul.
Det var blandad mat i skolan idag. Jag drack vatten som vanligt, tog även en apelsin...
inför helgen finns inga planer, eventuellt en middag med släkt ochfamilj.
Jag överväger såvida jag ska studera matematik eller det engelska språket...
Ehh jaha.. jag vet inte. Det talas om glass i närområdet. Jag blir lite sugen måste jag medge, särskilt nu när det lockas med halva priset!!!!!!!!!!!!!
det är en del sol utom hus. det glädjer mig eftersom att jag då harmöjligheten att ta en liten promenix efter skolans slut med TRULLEBULLE.
Det var väll allt jag hade i tankarna under denna halvminut. nu gäller det.
EN STOR MUSTIG SMÄLLKYSS TILL ER ALLA FRÅN OSS ALLA( MARIS OCH LINNIS)


sjukis? :(

Tjena!

Igår tog jag mig ut i det fina vårvädret (nej det var regn) och tog mig en liten kvällsfika på Joel´s med Malllan och Toan. Det var jättemysigt och man borde göra sånt oftare.... Det blir liksom inte att man tar sig samman och gör nåt kul på vardagskvällarna, ändring säger vi till det! ;) Vi kom på en nice grej som ska utföras om nåra veckor! Mer om det då. :)

Idag tog jag en sovmorgon till engelskan som var den andra lektionen för att vi har idrott på morgonen och den kunde jag inte vara med på för att jag är sjuk...! :( Jättejobbigt, fast är inte jätte... typ förkyld och hängig... :/ Hade iaf ingen mer lektion efter engelskan förrän kvart över två så vi åt en riktgit god lunch - lasange! Och sedan cyklade jag, moooeee och linnet till staden och vandrade runt lite, träffade Malen där också, myset ;) Sen åkte vi tillbaka och hade u-landskunskap!

Ikväll ska jag baaaara ta det lugnt, typ kolla på tv så jag klarar av morgondagen. :)

Ha en skön kväll och kolla "min" häst i Eskilstuna, hehe ;) Den är jättegosig!

image57


Platt

heiiiiiheiiiineiiineiii )

Har varit i skolan hela dagen, fast det var rätt chill, hade typ tre lektioner, slutade efter lunch! :) Snart ska jag äta och sen ska jag vandra ner på stan och kvällsfika med Malin och Moa - Zakkebrudarna liksom!

Idag bestämde jag typ att jag ska till Italien i sommar också! Värsta härligt ju! Linnea min trogna vän brukar vara där på somrarna så hon känner stället satt säga ;) Så vi flyger dit (inte helt bestämt -  men på god väg!) billigt och sen campar vi och lever på typ nudlar, frukt, vatten, sol, bad och feest :) Det kallar jag niiice! (vi ska flyga till nice, hehe)

Idag plattade jag mitt hår.... shit, det är jättelångt! :)

Sooooommar!

image56 Det här är när jag var i Italien för nåra somrar sen, jättehärligt!

PARTYYYY!

Hej!

Nu har jag gått i skolan. Jag sitter hos Moa, vi ska snart ta oss lite kaffe. Men våran dag har varit lite skoj sådär :) Vi började med lite random matte i en timme och sen hade vi inte nån "lektion" tills klockan två så vi åkte hem till Molito.... :) Vi chillade lite och sen när klockan närmade sig tolv så cyklade vi iväg till skolan igen och åt mat! Mumsi, det var nån makaronigratäng :) Sen gick vi på journalistikarnas föreläsning istället för väran klockan ett. Så vi sparade en timme ;)

Nu kommer mois med kaffe, tack <3 hihh lol

Tjejen är skojig.... Hon går runt i partykläder såhär mitt på dan.... ja varför inte? :) I like it,...... a lot.

Jag älskar kokosdricka, den gör kvällen

Pusspuss

image55 Jättesöt, min lilla idis :)

ringfrost

Tjooooooooooooo!

Läget? :) Hoppas det är bra med dig! Det förtjänar du efter en lång dag! Det jag undrar är väl liksom lite sådär..... vad händer ikväll egentligen..... ? :)

Jag ska bara ta det lugnt :) Kolla lite på tv och sådär. Just nu lyssnar jag på en skön låt!

Idag när jag vaknade fattade jag inte att det var morgon! Jag var jättejättetrött och hade riktigt ont i halsen! Så jag stannade kvar i sängen och sov en stund till.... till klockan elva typ. Åt frukost och bestämde mig för att gå till skolan. Var där och stannade ganska så länge och pratade massa :) Sen åkte jag hem på pakethållaren till Moa för min cykel var hos henne och sen cyklade jag hem.

Nu har jag just ätit gott: pasta, skinksås och saaallad :)

Ha det bra ikväll allihopa! :) Puss!

image54 Varför var vi tvngna att lämna Eskilstuna? Det var ju kul.


Den fantastiska helgen:

Tjobreee!

Nu är jag hemkommen från Eskilstuna som jag har vart i hela helgen! Det var verligen grymt kul! Efter skolan åkte jag och Moa till tåget som gick mot Ekils...
  
 
Tillslut kom vi till Paula som vi inte hade träffat på flera långa veckor! Jättekul var det! Vi lagade lite gott (!) käk och sådär! Sedan fixade vi oss till Lotus där Erik the man skulle spela... :)
 

Sen bar det av mot Lotus, det var verkligen riktigt kul och värsta draget! Liksom "Turnépremiär, ho ho ho!" Haha!
           Ja, här var liksom redovisningen för kvällen.... den var pimp :)

På lördagen var vi med Paula i Stallet, hon ville se oss mocka (heter det så?) och allt som här där till.... Vi var liiite sega så det gick inte så fort. Sen hade vi inte ätit nåt heller PLUS att vi hade de värsta skavsåren man kan ha av våra skor från fredagen så vi var "lite" borta.. ;) Men jag gillart! Sen blev det bara en myskväll hemma hos Pauuuie. :)

Idag åkte vi som sagt hemåt till Uppis :) Tråkigt att åka ifrån Eskilstuna-tjejen liksom.... :/ Menmen...
På väg hem:

Okej, n pallar jag inte mer.... Jag tror jag har blandat ihop bdb och blogg.... ;) Aja, ha en bra söndagskväll! :)

fryyyyser gör jag, aaaa det gör jag

Hej!

Sitter för tillfället i min röda soffa och kollar lite grann på Spårlöst som går på fyran.... Lite kul är det, men lite segt. Men det är ju så synd om de som inte träffat föräldrarna sina.... Nu ska de just plinga på pappans dörr där han bodde förut... stackare! Hon är jätteledsen/nervös :(

Tog mig nyss en liten dusch och ska efter det här packa till Eskilstuna! :) Ska bli jättekul att träffa Paula igen! Var så längesen som vanligt! Vi träffas lite för sällan alltså... :/ Bättring på det hörni.... :)

Imorn har vi ett mattetest som jag inte har pluggat kanske så mycket som jag borde... Hoppas det går bra. Önska mig lycka till!

Jag borde sätta på mig lite mer kläder i och med att jag fryser. Tack och hej..... Där försvann min lättklädnad. :( he he

Nej nu har jag inte tid med mer skitsnack.... puss på er! Imorgon far jag till e-tuna mina vänner :) ♥

Snart mat! :)

Hej!

Jag är just hemkommen från intensivpasset på ekeby. Ett mycket roligt pass med en insprierande ledare och mycket folk som man känner som går på det också. Och det är ju kul! :) Snart ska jag äta, ska bli riktigt gott... :)

Ikväll ska jag bara ta det lugnt..... Typ kolla igenom min historieuppsats och sådär.. göra lite spanska... vale balle liksom. Förhoppningsvis lägger jag mig tidigt för jag var ganska så trött idag i och med att jag gick i säng en aaaning för sent... ajaj, inte bra! Måste ju vara pigg till imorgonbitti för då direkt på morgonen är det idrott, vi skulle köra nån slags boxning tror jag :)

En vårkänsla: jag cyklade från friskis utan jacka... med bara en tröja! Åghh, så skönt :) Är riktigt glad för våren! Den är bäääääst.

Juste! Björn beställde biljetter till Talang... va heter det? jakten? 2008? Så då får jag en bijlett iaf. Jag hade glömt beställa men så fanns det!! :) Wihoo!

Nu ska jag surfa in på lite kul sidor......... he he

Ha det bra och ta vara på kvällen mina vänner! Gör något oväntat! Gör något som ni inte brukar! Puss!

image34 Kolla vad härligt :)

Historiaaaa

Tjohoo!

Sitter för tillfället på en historialektion som är avslutad..... Hooo... Min historiauppsats är i alla fall snart fullständig. Men jag vet inte om den är innehållsrik.... Den kanske är för lång också, det vet jag inte. Igår när jag skrev på den den så var jag just klar typ, och så sparades det inte! Liksom yeees... Så jag skrev om det. puuuhh.

Nog om det. Idag ska jag gå klart skolan och sen ska jag på ett intensiv-pass. myseet (som malin skulle säga)!

Nu ska jag snart pysa iväg på matte. Mycket trevligt med roliga/konstiga/intensiva/flummiga/ lars som är en rackare på att ge mig skrattattacker..... Han är typ bakis varje dag.... gulligt.

Puss&kram! Din egna Marrrrris


Asså omg lol piiiiip my funking god are you kidding with me?

Location: Moas rum

Ställning: iiiiiingen aning

Röst: piiiiiipig

På g: Stan?

Tänk: En tjej som tänder på att chatta samtidigt som denne har sex. Att man sitter och smeker sin flickvän (inte vilket flickvän som helst.... vi tänker "Eva 45")samtidigt som man signerar.

Klädsel: Jeans, pumps, pappas skinrock, uppknäppt bh, burka och solbrillor.

image33 Älskatrosan.

heeeej !

Bloggen funkar! Shit va skönt.... kändes lite tomt där ett tag när ingen blogg var uppdaterad och man inte kunde logga in och checka läget liksom.... hehe ;)

Nu skiner solen och jag och Moa har slutat vår dag som endast bestod utav drama. Vi ska snart promenera till Moa i solen. Och sedan ska vi sätta oss på hennes altan och dricka kaffe och sola. Sen ska vi gå ner på stan och kolla i lite affärer. Jag ska köpa en klänning! :)

Ha det bra allihopa och njut av solen! Man vet aldrig när den kommer igen. (Kan en sol komma? aja) fetkram.
image32

RSS 2.0