mätt

Hej! Jag har precis ätit och jag är proppmätt! Det var tänkt att jag skulle träna idag, nu, om fem minuter, men det kändes inte så skönt att vara fullproppad med mat när man ska träna.... Förlåt Moa! Jag får väl träna nåt annat idag istället, kanske tar en joggingtur eller promenad!

Make up-rådgivningen var kul och lärorik, det blev en vardagssminkning. Min snälla mamma köpte ett par produkter till mig också! En rouge/foundationborste, blush créme (rouge), fuktighetskräm för ansiktet - både natt och dag, body butter - pink grapefruit. Och jag fick en fotkräm med hem också!

 

resultatet:
 

Regn är väl inte så farligt?

Tjo! Igår var jag hemma hos Amanda, vi kollade fotboll och pratade en massa, alltid kul! vi slog vad om matchen och jag vann! Yeah, tio kr liksom... hoooo... Moa ringde ett tag efter machen och hade inget att göra, så vi mötte henne på stan. Det var mysigt att bara strosa runt i stan och prata, vi kom hem hyffsad tid iaf, även fast vi fastnade om ett samtalsämne gaanska länge utanför min port. Men det var roligt!

Moa sov hos mig och nu ska vi försöka ta oss till stan i regnet! Men det klarar vi väl? Man klagar mycket på regnet, men tänk vad mycket hemskare saker det finns.... än vädret liksom. Jag ska försöka att inte köpa nåt på stan idag..... Måste spara till Göteborgs shopping, hoppas jag klarar att inte lockas av rean idag igen... :)

Nu ska jag fixa mig, pusspuss!

cool

Hej! Idag har jag bara varit hemma, pratat med mamma, ätit lunch och chillat i princip. Det har varit skönt! Snart tror jag att jag ska ut och gå en sväng, det är alltid skönt likom! Tråkigt bara att det inte är lite finare väder, men jag klarar mig. Sen ska jag nog ta en nyinköpt avocado! Det är ju så amazing.... Ikväll är det ju final, den ska jag inte se långt hemifrån så det blir skönt. Hemma hos Amanda rättare sagt, kul att ses, det var ett tag sen kan man säga! Men vilka hejar man på ikväll? Jag vet inte.... :)

 cool.

Hejsvejs!

jag hittade en rolig bild

Igår var roligt. Vi kollade på film, dansade och pratade. När Madde skulle cykla hem så tog jag och Moe oss ut på en jogg, det var faktiskt skönt även fast klockan drog sig mot ett på natten. Men då slapp vi ju göra det idag! Soooft.

Idag har jag inte jättemycket planer, jag tror jag ska titta förbi mormor och hjälpa hennes städa lite eftersom hon har opererat höften.

Hittade en bild från i våras/början på sommaren när jag, Moa och Malin låg och solade på bryggan. Den var rolig!



Hejhopp!

tröja, solbrillor, nagellack, makeup-rådgivning och tågbiljett

Känner att jag har kommit igång med bloggningen nu igen, känns skönt.

På stan idag köpte jag en tröja från indiska på rea, verkligen oversize... Och ett nagellack - färgen la paz. Inhandlade även ett par solglasögon från indiska, även dom på rean! Sen bokade jag också en tågbiljett till Paula i Eskilstuna och make up-rådgivning på the body shop. Ska bli roligt, det är redan på måndag!

 


Nu ska jag nog måla på mitt nya nagellack och borsta tänderna och sedan försöka pricka in en jogg när det inte regnar. Senare ikväll ska jag mysa hos Moa med henne och Madde, ska bli kul att ses!

Puss!


Vad skönt det är...

...att vara hemma!


Jag skulle nyss cykla till lidl för att köpa deras absolutgodastemûslijagvet och nötblandning men när jag gick ut regnade det lite och jag hade bara mina nya jeans och en kofta så jag skippade det. Jag handlar det på vägen hem från stan istället, som jag ska till om en kvart ungefär. Hoppas det har slutat regna då! Men det tror jag, eller kanske mer hoppas....

En bild från blekinge tackar väl ingen nej till??



shopping

I Karlskrona köpte jag två t-shirtar från Carlings, en klänning från H&M på rea för 50 kr (!!), ett armband som jag länge velat ha och ett par jeans som jag har vart i stort behov av. Så det känns skönt. Dom är från märket Puss&kram förresten :)




heeeey! I'm back! (har du booaarn?)

 HEJ PÅ EDER ALLA!

Nu är jag hemma igen från blekinge! Det har varit väldigt mysigt i Moas stuga i Trolleboda som det heter, gulligt! Även fast det ibland blev lite långtråkigt, men det är bra att inte ha nåt att göra ibland så man uppskattar allt vardagligt som man alltid får, eller hur... I lilla Trolleboda badade vi (inte mycket, hehe) och solade typ en och en halv dag. Det var inte så bra väder, dom andra dagarna har vi på något sätt underhållit oss genom film, kortspel, EM-tittning och en massa garv. Typ det.

Dom två sista dagarna var vi i Rödeby hos Moas kusin Martina, där fanns det lite mer att göra, vi var i Karlskrona där jag shoppade en massa, vi har även haft lite spa och kollat på film, det var roligt!

Bilder från söder:


Måste bara säga att jag åt en jättegod middag idag. Jag stekte en hamburgare och gjorde en stor härlig sallad! Mmmm....

Nu ska jag kolla på mina kläder som jag köpte i karlskrona, kanske lägger upp bilder på dom senare! Puss


Bleeeekinge :)

Tjohoooo!

Sitter och softar i stugan i Trolleboda. Fett nice :) Det var sköj igår på midsommar, det var villt. Nu lagar vi (Moa) fullkornspasta och ska gräppa en korv är det tänkt. Vädret är inte det bästa, men det funkar. Jomensatt.... :) Jag kommer hem nästa helg någongång, beroende på vädret :)

PUSS!


på väääääg

Tjolahopp! Har just tagit mig en jogg och en dusch, det var skönt, även fast jag var lite för trött för det. Snart ska jag äta och sen ska jag stjussa min mormor till enköping där hon ska operera sin höft. Mamma får hålla koll på mig så att jag inte somnar vid ratten, skulle inte vara läge liksom..... Fast man skulle kunna göra det till en grej?

Imorgon åker jag iaf till Blekinge (till Moas släkt) med buss helt själv. Känns inte så kul att sitta där i bussen helt själv, jag brukar ju alltid ha med mig minst en underhållare, men jag får väl köpa en tidning och leka att jag har det bra. Det får bli lite sådär. Jag har sjukt mycket packning, det är inte så chill, det är mer fett med soft liksom.

Jag är så hungrig så jag vet inte vad jag skriver, men hoppas det smakar och hoppas allt rullar som det ska, då känns det ju bäst.

Pözzzz...

inte chill

Alltså vädret idag... hooo, va rädd jag var. Det oskade och blixtrade hur mycket som helst! Det tog aldrig slut. Och det är så jobbigt när det oskar, för man kan inte göra någonting som har med el att göra och man är inte sugen på att göra nåt annant heller för det är så läskigt, så man sitter där vid köksbordet med en liten söt hund som sitter och skakar av rädsla. Inte chill.

Jag har alltså inte gjort så mycket idag. Eftersom det inte är läge att sätta foten utanför dörren liksom. Det oskade ju inte bara. Alltså hur mycket kan regnet ösa ner igentligen? Idag har det ju regnar/öst hela dagen! Men NU är det sol! Jag har iaf packat lite till blekinge idag, som jag åker till på onsdag! :) Skönt! Men det känns lite stressigt vilket det inte får göra såhär på sommarlovet, men det gör det och det är jobbigt.

Jag har just vart och tittat på lägenheten som vi förmodligen ska köpa med pappa. Vi ska göra om den lite (om vi köper den) men det får vi ta när det blir aktuellt. :) Nu ska jag snart möta upp lite folk på stationen och ta mig till Gordon på Party. Yeah.

Puss!

ööööös

Det är ööööööööööööööööös....

....regn.

Det verkligen öser ner regn nu alltså! Shit, läskigt. Jag har köpt en sommarklänning idag i sthlm på topshop :) Den var fin. Det gjorde Moa med, den var också fin, så, tack&hej. Aj, jag har ont i magen.

 Den här takboxen har jag sålt, så nu är jag lite rik, jippie!

Pusshej!

tips

Måste bara säga en sak. En jättegod sak. Jag åt nyss det. Pannkakor, färska jordgubbar och keso. Verkligen Jättegott och somrigt!


:)

Hej! Igår var jag på stan och på kvällen var jag på Gröna Lund och såg Håkan med Gordon, det var massa folk och mysigt. Idag måste jag ringa min morbror, Sten, för att kolla om det går att finisarna kan bo i deras lägenhet när dom är borta. Alltså i gbg, det kommer bli skoj :) Sen måste jag också iväg och handla en hel bunt jordgubbar till ikväll....meeen det är ju gott satt blir väl bra.

Puss på dig

mysigt

TjenaHejsan! Sitter på mitt rum med Moa och Truls och kollar fotbollen, woho hejja polen och paula ;) Nu pratar Moa med Tove, de va skönt. Jaja, ikväll blire bara chillchillchill. Truls är jättesöt just nu, mysig.

Mys på allihop! Puss&kram

jättekul

Tjenare. Gårdagen var kul, tre som jag jobbar med kom hit till mig först, det var mysigt. Dock inte så långvarigt. Sen åkte jag till en lägenhet vid slottet, hos Rickard, det var mycket roligt :)

Idag har jag vart med och besiktigat (stavning?) bilen med pappa och fixat en cykel! Det fanns en i min mormors trapp som ingen använde så jag fick den! :) Nice, eller hur... Så nu ska det cyklas

Det här var inte kul, aja, ha det niceigast nu! Puss

Hej allihopa (tänk blondinbella)

Idag var det skolavslutning, lite långdragen, men det var kul och likaså mysigt :) Efter det åkte vi ner i regnet med delar av klassen och åt lunch på cupido! Det var gott, sen gick jag och Sara på stan väldigt länge, köpte ett armband för 20 kr!! Yeah. Och en present.

Nu ska snart två stycken som jag jobbar med och deras kompis komma hit, och göra... nåt. Vet inte än, men sen tänkte vi hitta nåt partaj. :)

Ha en värd onsdagskväll allihopa!

Visst skulle jag lägga upp den här första bilden på dig Sara?


futböl

Sprutan gick bra. Det gjorde verkligen inte så ont som jag trodde! Fast iofs hade jag bedövning, menmen. Och så blev jag svimmfärdig. Men...... annars gick det bra. Men jag blir svimmfärdig för att jag vet att jag alltid blir det och då "vet" kroppen det och då blir jag det..... typ. He he, iaf så gjorde det inte ont :)

Nu kollar jag fotbollen, kan dom göra mål eller?! VI SKA JU VINNA!

Jag hittade förresten en jättegammal (iaf 2-3 år) fotlänk, den är från Italien. När jag var där med Moa. Shit, va mycket minnen det väcker! Och iår åker vi igen, med är ju också malllan, fast vi åker ju till Zakke denna gång!

Avslutning imorn!! Yeah, va skönt! Nu har fotbollen börjar igen ju! Pusshej!

Stackars skakis....

Hej! Jag sitter med Truls i knät och lyssnar på musik..... Han skakar! Det åskar här och han är så rädd! Stackars lillen... Men nu är det över tror jag, fast han fortsätter skaka....



Jag vill ägna en tanke åt Moa Hals, hon är sjuk! :(
Jag skulle gärna kommit med en panodil till dig om
jag hade hunnit, gör tyvärr inte det nu.... KRYA PÅ DIG! :)




Nu närmar det sig livmoderhalscancersprutan...... :/ Hjälp.

Puss

tjuuuu


Tja!
Idag började jag skolan klockan nio. Vi hade bara tävlingar mot den andra smipklassen. Jag tror vi vinner (hoppas). Nu har jag precis målat mina naglar och provat/kollat kläder till imorgon. Kul! Avslutning och sen är det sooooomarlov!!! Det ska bli jättehärligt och det känns som det kommer bli en mysig sommar!

Ikväll ska jag ta vaccin mot livmoderhalscancer!! Aaaaah, kommer dö....... nästan. Men jag ska klara det. Punkt slut.




ps. Mitt hår var mycket lockigare igår/idag, jag använde mig av en ny torkningsmetod efter duschen. ds.




Puss och kram

Vad tycker ni?

Sol, vind och vatten.....

Jag har precis kommit in från en solig dag igen! Det är så härligt att ligga ute på gräset och sola. Och det var lagom varmt idag också, inte sådär stekande hett, och så blåste det lite, vilket var skönt. Truls gillar också solen.

  

Nu ska jag laga mat, puss!

Jag har en handduk på huvudet.

Hej! Klockan är inte mycket men jag har hunnit med en del idag ändå, det känns bra. Klockan halv nio väckte pappa mig och sa att mäklaren skulle komma och kolla på vårt hus klockan nio, vi ska förmodligen flytta i sommar. Då gick jag upp och städade lite på mitt rum och åt. När lilla mäklaren hade vart här så gick vi och kollade på en lägenhet i Löten, fast bara gården och så, det är visning nästa vecka. Men det kan nog bli bra. När jag kom hem från det så gick jag ut och sprang runt Högarna (gamla uppsala högar), det var väldigt varmt men det funkade. Nu har jag ätit och duschat.

Nu ska jag nog föra över lite låtar till min mobil och sen ut i solen lite. Det var visst fint väder idag med! Yes! Men resten av veckan såg det ut som det skulle bli dåligt :(

Aja, ha en skön dag idag!

Solen var ju visst här idag ja,

Hejsan! Barnvaktsavslutningen var inte det bästa. Det ända som var kul var skivstångspasset och maten, hehe. Sen var femkampen liksom massa barnlekar, typ bowling med klot lätta som fjädrar och fiskdamm :S Bara för att vi är barnvakter kanske vi inte gillar att leka. Jag trodde femkampen skulle vara att kämpa liksom, hehe.... Aja, inte SÅ stort :)

När jag kom hem från det där så gick jag ut och la mig i gräset med en tidning och musik och solade, det var skönt! Sen gick jag ut och gick i 45 minuter, så nu är jag trött i benen :) Åt också nyss pajen från igår, den får fortfarande MVG.

Nu ska jag surfa gärnet, hörs!


Vad hände med solen?! :(

Hello! Idag ska jag på barnvaktsavslutning, vi ska köra ett skivstångspass och femkamp (femkant?) på friskis. Men lite tråkigt att inte solen är kvar. Hoppas den kommer! Det blir så mycket roligare då.

Vi var på "bryggan" igår


Puss


PAAAAAJAR DU

Hejsan!

Jag håller på att laga en paj, den står i ungnen nu, snart klar! Gottish!!

Och jag var visst inte så dålig på att plantera blommor, pappa sa nyss att sven tyckte det såg jättebra ut, YES! Det känns.......... STORT! he he

Ikväll ska jag grilla med nåra personer från klassen, eller vet inte om nån kommer grilla men iaf :) Chilla får vi säga istället :)


Så stor grej

Tjo! Jag frågade pappa om jag kunde hjälpa till att rensa ogräs eller nåt bara för att inte jag inte skulle ligga som en plattfisk på gräsmattan. Då ger han mig värsta blomplanteringsarbetet.... Gaaaanska jobbigt. Men jag är klar nu, jag skulle plantera blommor längs våran uppfart, ett par gula, jag har ingen aning om vad dom heter.
I alla fall, våran granne är värsta blommgalning så pappa är väl lite insprierad av honom, han brukar i alla fall få /köpa blommor av honom. Och då håller han på och inspekterar mig hur jag planterar blommor. Liksom jag har aldrig gjort det förut och så har jag en (väldigt snäll egentligen) blommgalning om granskar mig. Aja, han sa att det vart bra iaf. Det jag ville säga från början var att den lilla grejen med att rensa lite ogräs blev ganska stor...!


Jag fick i alla fall lite sol på mig där ute i planteringsvärlden. Nu ska jag duscha och sen ta något att äta, kanske en sallad :) Efter det åker jag nog ner på stan! Och i eftermiddag ska jag troligtvis kolla på volleybollen på vaksalatorg, kom dit! :) Vi ses!

fett

GOD MORGON!

Nu ska jag ut i solen, ha det fett!


Hej!

Hej!

Jag har precis kommit hem från Mathilda Axelsson! Var där med fotbollsbruddsen minus Madde. Det var mysigt! Vi kollade på film och gjorde bärsmoothis!

På dagen var jag som sagt i (säger man på eller i?! jag kan aldrig bestämma mig) Vårdsätraviken, det var absolut värt att vara där så man kunde svalka sig!! (Killen på tredje bilden var tio år (seriöst!) och snusade.... läskigt var världen har tagit oss)

   
  

Nu ska jag sova! Hej!

vårdsätraviken!

 alla finisar utom madde var där, plus marjo och hanna! :)

Tjenare. Sitter hos Mathilda, vi har varit på Vårdsätraviken några stycken, verklige jättehärligt väder! Vi har minst sagt stekt ;) Nu ska vi snart sätta på en film och sen får vi se vad som händer ikväll :)

Puss och SOL //marris

fjortissyrran blev femtis

Tjoho, nu har jag firat min fjortissyrra till femtis. Men hon skulle iväg snabt och hänga på heidenstamsstorg, värt säger jag till det alltså. Verkar ju rigtigt mysigt och värsta draget där alltså..... eller hur? :)

image173 image174

En bild från idag på dagen :) Notera våran matchning på bikinisarna, samma men olika färger :

image175

STEK

image172

Hejhej :)

Idag har jag varit på bryggan och solat gärnet med zakkebrudarna Moa och Malin. Det var chill! Har lite bråttom nu för jag ska fira min LILLAsysters 15årsdag. Grattis till henne! Efter det blir det till att göra nåt riktgit kul, men vet inte vad än, den som lever får se helt enkelt! :)

Puss och kram, återkommer senare!

hoho

hoho, jag blev helt trött nu helt plötsligt. Jag har ju iochförsig vart igång hela dagen så det kanske är acceptabelt... Men vet inte vad jag ska göra, för jag vill inte sova.

Mitt hår har blivit jättejlust i fram märkte jag nyss:)

Nu ska jag checka tv:n.

Puss

bildspel

Tänkte langa in lite bilder nu från senaste tiden. :)

 
Jag var Ronald Reagan på efterfest.


Det var skolkampen :)


Det var en dag på bryggan.


Det var en dag med goood mat.


Det var en mamma som hjälpte mig sätta upp........ det där.


Det var Rosendagen.

utomlandsfeeling idag alltså.....! :) yeah

image163

Yo everybody, wazup?

Jag gjorde en väckarklocksmiss imorse...... Ställde en klocka som jag aldrig bruka ställa och det var inte bra. Jag somnade om och försov mig rejält.... Vårat lag skulle samlas kockan halv nio på vaksalatorg där det skulle spelas volleybollturnering, klockan halv nio vaknade jag! Men jag var snabb, kom dit tio i liksom wohoo. Men vi vann iaf dom två första matcherna och sen var jag tvungen att åka till skolan för att spela upp min teater, så då missade jag en match. Teatern gick bra, blev väl lite improvisation menmen... Åkte sedan tillbaka till den coola sanden på vaksalatorg och spelade en match till, den förlorade vi. Syyyynd.

Det var iaf stekhett där så jag blev en bränd pannkaka. Apropå mat så hann jag inte äta någon frukost....! Shit, det är stort för mig. Tror aldrig det har hänt. Jag fick Moas banan som hon hade med sig när jag kom fram, för jag kan inte leva utan frukost. Tacktacktacktacktacktacktack typ. He he :)

Efter volleybollen åkte vi till minigolfbanan vid studenteras för att inhämta vårat pris för att vi vann på Rosendagen, yes! wow.

Nyss åt jag en jättegod tonfisksallad med ägg och en massa grönsaker, men bara lite för jag ska äta med pappa sen också, men jag var så hungrig.

Nu tänkte jag gå till mamma och ta med mig truls och hämta lite grejjjjjs som jag glömde, sen ikväll ska jag träffa Malin och kanske Hannah och Mathilda på bryggan :) Kanske Moa också..... orka. hehe. nej. jo. absolut.  

Puss och kram!

rosendagen

image162

TJENA.


Idag var det Rosendagen på Rosendalsgymnasiet det grymma. Det var roligt, en massa grenar som man skulle tävla i och våran klass var riktigt bra! Hoppas vi kommer högt upp på pallen satt säga, vi slog iaf smip07a, yes. Dom som va så kaxiga, ha!

Pastasallad blev det till lunch och sen åkte vi ner på stan och checka tik-tak... eller kolla väl mer lite på kläder o sånt där som man gör. Jag köpte två nya prylar från dove, en deo och en shower som jag provade nyss. Fräääscha, jag lovar dig. Och sen så köpte jag också en klänning med stora ränder så det är knappt ränder, hehe, och en svart jeanstjol på H&M.

Efter det åkte jag och Moa hem till henne och åt ett kanske för somliga ovanligt mellanmål.... Vi tog det vi hade, en halv tomat, ett ägg, hasselnötter och gurka. Sen chillade vi och gick ut och sprang en runda. Efter det cyklade jag hem och åt räksallad, jättegod! Nu sitter jag i min säng i min nya klänning och känner lite sådär..... nu leker livet. :)

Imorn är det volleybollturnering på vaksalatorg, jag, moa, mattias och micke ska reprensetera våran klass, så jag går inte i skolan förutom klockan ett då jag ska spela upp min pjäs :)

Ha en skön kväll! Puss

massa konstigheter här

Det blev som jag trodde. Här sitter jag i mörkret och har segat hela kvällen. Blev inte så mycket klädbyten, jag packade mest upp sakerna jättesegt. Komsikt segt. Och gjorde situps. Haha. Nu ska jag nog sova snart, imorn ska man ju va pigg och stark, yeah right.

Inte läge med bj nu, haha..... tydligen drag.

Visdomsord från smarr i mörkret.
Slösa inte bort tiden. Den kommer inte igen. Gör allt som är kul och satsa allt just då, för det kommer inte igen.
Ta vara på möjligheterna. Tänk om dom försvinner.
Lev väl så lever du längre och kan uppleva ännu mer roligheter.
Ha kul.


Sov sött! //smarr

image161 det var kul.

ojojoj

Hej!

Idag var en chilldag igen, även fast det var svårt att komma upp  på morgonen....  hade inte många lektioner int. :) Jag spelade även upp en teater som jag lite halvt var med i, det gick bra, även fast jag lärde mig allt idag :) liiiite stolt. Men min riktiga teater ska vi spela upp på onsdag. hoppas det faller dramaläraren i smak. Den är rolig iaf! Efter skolan åkte jag direkt till mormor, det var städning på gång. Jag gjorde riktigt mycket idag faktiskt: damsög hela lgh, moppa, torkade av i, utanför och bakom spisen och frostade av frysen. Plus att hon bjuder på en jeeedrans massa mat. Först åt vi rabarbersoppa typ och jordgubbar, sen åt vi rostbiff med potatissallad och sallad och till efterrätt melon och jordgubbar. Satt.... lite mätt.

Nu tänke jag ut och springa men det gick visst inte, för min hoe har skorna, så jag ska nog gå en promme med hooon (hunden på skånska (pappa är skauning)) heheheh.

Imorn är det chilldag också! Vi börjar halv tio och slutar ett! Det ska bliva en såkallad rosendag. Vet inte exakt vad det är så återkommer mer om det imorgon, om det var värt.

Jag måste packa upp mina grejsisar från mamma, har inte gjort det än, heheh. Det var så mycket den här gången. Lite jobbigt sådär. Jag känner att det här kommer bli en sån där kväll som man gör en massa konstiga saker.... typ provar gamla kläder och dröjer ut på tiden för att man inte orkar gå o lägga sig. Kanske chattar lite också liksom. Och gör lite situps, hihi. Kanske vara uppe hela natten. Bara för att vara i toppform till imorn liksom.... Nu ska jag sluta flabba och bege mig ut med sötnosen Trullebulle :)

Pöss mitt på nösen.

image160
 let´s dance.

par i elementet

Hejhoppsnopp

Två veckor går så extremt fort! Jag är nu hos pappa, har alltså vart hos mamma i två veckor. Innan jag åkte därifrån satt jag upp lite egengjort matrial i mitt rum hos MAMA. Kom hem till mig om ni vill se det :)

image159

Idag var det soligt igen!! Så underbart... Nu kollar jag in parlamentet (= par i elementet). SHIT VA KUUUUL, skojjjjjjare.... nej, inte jätte. Snart kanske jag ska ta en liten talrik fil med musli, bara för att det finns så god musli här, heheh.

Ha en jäääääääättekul kväll ikväll! Pussss

:)

Tjosan!                                                                                                                                                                                  (hahah) 


image158

Igårkväll var jag med Sara, Moa, Gordon och Fredrik. Det var kul vare, innehållsrik kväll, även fast det inte blev som vi tänkt, haha.... Men det var kul, vi hängde på bryggan, vi åkte cykeltaxi, vi gick en heel del, vi gjorde nästan "inbrott" på en båt, vi var påväg till bj, vi var på våg till skyttorp men hamnade ändå tillslut hemma hos mig i Tunabackar. :) :)

Idag har jag vädrat mina lakan och solat. Snart tänkte jag ta tag i mitt rum ännu mer, städa lite och packa till pappa.

Vädret är så konstigt idag. Typ vit himmel men varmt. Jobbigt. Jaja. Hoppas dagen har varit värd för allihopa.



Puss&kram // marris


RSS 2.0