räddningen är här - facebook

Jag kanske ska nämna att jag ska/har slutat blogga. Tror det i alla fall, känns så nu. Sen får man väl se om jag kommer tillbaka sen... Men nu tar jag i alla fall det enorma steget och slutar. Ha ha, känns som att sluta röka. Men men, ni får väl kika in nångång om jag ångrar mig.... Det som jag kommer sakna känns nästan nu att lägga ut bilder. Vart ska man nu göra det? Bilddagboken eller? Nej, juste vi har ju facebook.

Puss på er!!!  ♥
































.

top model

Okey, nu är det såhär. Inatt var ingen bra natt. Magsjuk är ordet och mer behöver ni inte veta. FAST idag har jag inte spytt och känner mig bättre, har dock sovit en hel del. Jag funderar på om jag är glutenintolerant för jag åt nog ganska mycket gluten innan och det var ju typ dom symtomen? Att tilläggas har min syster glutenintelerans och det går i övrigt i släkten också.. Åååh, min mage är verkligen ut och in just nu.

Puss på er mina fina vänner!

orkade bara inte

När jag vaknade idag pallade jag verkligen inte trycket. Kände mig omotiverad, trött, sliten och ledsen. Därför stannade jag hemma denna långa gråa dag. Har faktiskt fått gjort en del i alla fall. Vi har en del arbeten som jag har sökt information om bland annat. Men vet ni vad, nu spricker det upp och solen tittar fram, nu blev jag GLAD TJEJ! Yes, vad skönt!

Jag måste bara göra klart för mig vad det är som ska göras i skolan....

- Analys om hur Bilbältet har påverkat och haft betydelse på 1900-talet
- PM om Sri Lanka, tamiltigrarna och tsunamin
- Översätta en barnbok till spanska
- Matte B nationella "slut"prov
- Seminarium om Biståndsorganisationer
- Naturkunskapsprov, vet ej när
- säkert massa saker jag glömt bort

Nej, nu ska jag nog ta och gå ut en sväng i friska luften! Ha det super sötnosar

ett par bilder

Innan jag sticker iväg till VK på Intensiv tänkte jag visa er ett par bilder från Valborg. Fler kommer sedan :)









Nu hanns det inte med mer, skynda skynda, men som sagt - fler kommer sen! Sista bilden - finaste!

Puss på er!

saknar zantestekargänget - hela gänget är top

Valborg var underbart. Alldeles lagom och riktigt kul på sina höjder! började med härlig minipicknick med jordgubbar och Rosé, med massa glada vänner, sedan gick jag och Moa runt på stan en stund och träffade ännu fler. Sillunch hos henne sen, supergott och mysigt! Senare mot kvällen var det dags för grill hos Mathildisen. Villt och jättekul var det! Bilderna har jag inte laddat över än men när det är gjort kommer bilderna :)

nu känner man ju vårkänslor på riktigt i alla fall, perfekt väder för valleballe liksom. Idag har jag snurrat runt här hemma bara, eller var en vända runt IKEA med mamma och så har jag solat lite också, tills jag blev riktigt dåsig, haha. Menmen, nu ska jag göra nåt vettigt, hare chillis :)

RSS 2.0