ALLT! :D

NU är allt bokat! LONDON 20-24 JUNI. Det känns guld!

Måndag är klar och färdig också. Det har varit skola för hela slanten och sedan Puls på Väderkvarn - riktigt kul!


Och nu är det inte långt kvar till Prag heller, på fredag bär det av. Vad skönt det ska blir! Och i samband med det är det ju påskis, och då mina vänner; dudududuuuu..... trumvirvel: då har det gått ett år från jag och min vän Mojs sa NEJ till socker, hehe. Vi hade alltså sockerförbud i ett år och nu i påsk går detta ur. Så i Prag kan jag ta mig en góbit om jag så skulle vilja det! Det kommer kännas konstigt. Fast jag tror inte direkt det är godis jag kommer moffa i mig när jag får. Det ser inte så jättelockande ut måste jag säga, jag saknar mest krämiga kakor, kladdkaka och choklad!

Imorgon är jag ledig. Så fantastiskt skönt!!! Har bara ett smipmöte klockan 7 som ska handla om våran resa med klassen som kommer ske nästa år i februari. Vi ska till Kenya på fältstudier till en ö som heter Lamu och vi ska studera turismen, längtar!!!

Ha en bra kväll allihopa!

Ärligt och härligt

Hejsan! Igår var jag hos Madde med alla m-flicks och vi kollade på londonresan in i minsta detalj kan man säga. Det blev lite dyrare än vad vi hade tänkt som sagt, ni vet lågprisflyg lägger ju alltid på en massa avgifter. Men jag tycker vi lyckades bra och om ingen bangar inom några timmar så blir det bokning ikväll! Det känns galet kul! Jag satt och räknade på min friskislön ch jag tror jag exakt kommer iväg, haha. Har räknar man enkronor! Det är inte lätt att vara fattig student om man ska till både London och Naxos på en och samma sommar. Men det går ju bara man vill!

Nu håller jag på att packa litegrann till dadicool, lyssnar på p3 och ska snart ut och springa och sedan gå på ki yoga på friskan. Ärligt och härligt


en evighet!

Jag kan hålla på med bilder hur länge som helst - nonstop. Verkligen. Det är så roligt!


Igår.


Jag dukade upp en fin frukost till mig och mamma imorse.











Lek du med: http://photofunia.com/


såg mig själv på stan


ja tack!




grrrr

Jag vet att det var längesen jag skrev här, ett tag sen var det i alla fall. Men jag känner att jag skriver när jag känner för det. Så bara så ni vet så kan det komma fem inlägg på en dag eller inga alls. Det beror på humöret helt enkelt. Tänkte bara säga det så att ingen undrar ihjäl sig. Tycker det bara är onödigt där folk skriver att dom är "dåliga bloggare" - det är ju inte roligt att läsa om. Nog om det.

Idag var det våffeldagen. Jag och Moa firade rejält med två sorters våfflor! Den ena sorten med hallon, blåbär och vaniljgrädde och den andra med stekta äpplen, kanel, mandlar och kanelgrädde. Det var sjukt gott. Självklart var det fullkorn i våfflorna :)

Så det var kanoners! Efter det blev det kaffe så att vi skulle orka med skivstångspasset som stog på schemat efter det. Det kan jag rekomendera starkt, jättekul och bra träning!

Bjuder på en grrrr-bild och våffelbilder.




hiphop and RnB

Jag var på stan hur länge som helst idag med Moa, vi gick och gick från affär till affär, det var mysigt och skojigt! Sånt är en bra start på en vecka när man känner sig trött.

Jag har precis tagit ett skummigt varmt bad, verkligen jätteskönt!

Tända ljus och tvmys samt tankar om resor blire nu, pusshej!


 


lyckorus

Jag insåg nu att jag har jättemycket att se fram emot!

Om två veckor åker jag till Prag (det blev inte London som vi hade tänkt innan utan Prag istället), det ska bli jättehärligt. Dock vet jag inte exakt vad man gör där, någon som har varit där? Det är ju i alla fall en storstad med massa mysiga kaféer, gator, shopping och sevärdheter vad jag har fattat det!
















Och igår var det Finismiddag
vilket betyder Jag, Moa, Malin, Madde, Mathilda och Mini - Hannah. Vi har nästan bestämt oss för att åka till London i sommar. Det började på Gotland och slutade i London liksom, gillare! Så nu håller vi på för fullt och kollar billiga resor och så vidare. Jag hoppas verkligen att det blir av!
















Sist men INTE minst
har jag ännu en resa att se fram emot! NAXOS 09. Tjohooo! Jag och Moa drar ju till Grekland i sommar igen, till en annan ö som ryktas om att innebära mysiga grekiska gränder, långa sandstränder och spårat uteliv. JA TACK.

















Ja, vaf säger ni, vad ska man deppa för?

more













Sara och Maria modellar

Vi gick ut och fotade lite. Det är sjukt hur man kan fastna framför datorn och redigera. JAg måste skynda iväg till Friskis nu. Sara ska köpa kort och sedan ska vi gå på danspasset! Superkul! Sen ska jag hem igen och kolla på alla bilder vi tog! Lägger ut flera sen, tror det blev en del snygga! :) Puss på er.











jättesöt dikt











torr asvalt
grus bortsopat
solen skiner
alla glada
våren är här....











....tror vi :)





diskussion på kvällskvisten


ruskigt skön dag

Idag har varit en bra! Jag började med en mysigt lång morgon och fortsatte att mysa hemma i lägenheten tills Moa och Therese meddelade att de var klara för att ta sig till Frishov där vi skulle simma idag med skolan. Vi simmade 1000 meter, bubblade lite och sedan kände vi att vi var klara där inne bland allt klor. Jag förstår faktiskt inte hur man kunde tycka det var så kul där förut, eller det gör jag ju. För det var ju faktiskt väldigt kul. Och jag trodde jag sklle tycka det var kul när jag kom dit idag också men jag kände liksom bara att ag ville  bubbla lite och sedan upp och ta en lunch på stan. Vuxenpoäng?

Det var precis vad vi gjorde. Men solbrillorna på gick vi ner på stan i det sköna vädret, satte oss på Barista och pratade igenom livet. Det var jätteskönt och trevligt. Sedan gick vi en "runda" på stan. Kom inte hem förrän strax innan sju.

Kvällen tänkte jag spendera framför tv:n och ta det lugnt, kanske att jag läser några skoliga papper också. Men det är inte säkert. Bara i fall det verkar intressant.





imorgon blir det fyrishov med hela smip

När man är så mätt som jag är nu,
passar det väl inte bättre än att
ladda upp snygga bilder på mat?




Stekt lax med citronpeppar och sesamfrön, matvete med russin, broccoli och fetaost


När jag kom hem till mamma hittade jag Icas "Buffé" - mycket gott!

kanske inte så jätteaktiv

Ja, jag känner mig inte så jätteaktiv i denna bloggdjungel för tillfället måste jag säga. Helgen har varit fullproppad med Friskisnördar, det är grejer det! Verkligen superkul med utbildning av både träning och att vara en bra värd för motionären plus en massa kul träning :)

Igår fick jag värsta vårkänslorna än igen, när slutar man med det liksom? Kanske när våren är förbi och sommaren är här... :) Jag är för övrigt jättesugen på en jeansjacka i vårmodet, sjuktligt snyggt. Tack och hej, kanske bloggar mer när jag återkommer till hemmet mitt. Puss i stjärten.

Blev lite fast....


....i min nya tröja, en liten crush kanske man skulle kunna säga...


dipp och grönsaker

Det var bara en lektion som stod på schemat idag, vilket var riktigt skönt. Dock var det prov i Etik, bortsett från att man är helt utpumpad i hjärnan så var det skönt att ha det gjort som vanligt! Jag tror att det gick hyffsat iaf. När jag åkte ner på stan idag insåg jag att jag inte hade varit där på säkert två veckor (förutom att jag cyklar igenom där varje morgon och eftermiddag), så att jag fick lite shoppingsug.

Jag köpte en kofta på Vero Moda för bara 69 kr, riktigt billigt att det inte gick att motstå. OCH så var den en riktigt tillsats i garderoben också så den är jag glad för. Blir snyggt till i vår. Och sen blev det ett impulsköp på Weekday ("såklart", höll jag på och skriva, och det skrev jag ju också......), köpte en röd slapp tröja som kostade mer än koftan - underligt! Men snyggtsnyggtsyggt.




Ikväll ska jag chilla och köra på dipp med grönsaker. Det låter jätteskönt tycker jag. Jag måste vila inför imorgon då jag ska på Värddagarna i Sthlm som håller på hela helgen. Det är utbildning, träning och en schön stämning med massa Friskisjobbare! Det ska bli superroligt :)


solglasögon tack

Hejsan!

Snart ska jag iväg på en teater med delar från min fina klass, hoppas den blir kul! Någon engelsk är det i alla fall.

Jag känner att jag vill köra med solbrillor snart, det är så underbart och vårigt! Och så känner jag att det är många med mig som trotsar vintern. Jag kom på mig själv när jag cyklade till skolan i vita tygskor + chinos + rosa t-shirt. Det tycker inte jag symoliserar vintern i alla fall.


Män som hatar kvinnor

Idag har jag varit på "Män som hatar kvinnor" baserad på Stieg Larssons verk. Ja, vad säger man? Jag kollar aldrig på deckare annars av personliga själ. Nerå, men jag är lite skraj så jag vågar aldrig kolla. Och så är jag rädd för mig själv för att om jag har börjat kolla så kan jag inte sluta även fast jag inte vill se den egentligen. Eller jag vill ju men jag vill ju inte. Ja, eller nåt. I alla fall! Jag såg den och det var verkligen en stark film enligt mig, mycket bra!

Nu håller jag på för fullt på med att plugga in olika faser man har i livet, olika livskriser och vad är egentligen identitet? Den är väldigt viktig i ungdomen och det är där man stänsigt ställer sig frågan "Vem är jag?". Ja, det här handlar om Etik&livsfrågor-kursen kanske ni förstår. Intressant på lektionerna men att ha prov är väl inte så populärt i någon form men på fredag gäller det. I övrigt så utförde jag alla redovisningar bra idag, väldigt duktiga var vi!



Hörrni familjemedlemmar, var vänliga att lämna min blogg! :)

toksnygg!

När jag kom till skolan kändes det lite skumt. Något kändes en aning fel. När jag kom fram till dörren där svenskan och engelskan ska äga rum kommer jag på det. Jag börjar ju en halvtimme senare....så är det. Här sitter jag nu och kollar lite på mina redovisningar som jag ska göra idag. Det som står på schemat är en engelskapjäs, en svenskabok"redovisning" och spanskaredovisning i form av dans och hablando (prat). Dock är det inte så tråkigt, det mesta är kul men lite prestationsångest har man ju alltid.

Nu tänkte jag kolla lite på politiska ledare som vi gör i samhällskunskapen. Här är Anders Fogh Rasmussen (Danmarks premiärministär).



Fett söt!

glädjerus

Åh, vad jag blev glad nu, helt överlycklig. Läste nyss Pauies blogg! På lördag händer det! På lördag ses vi igen allihop. Men framförallt (måste jag säga) ses vi - Paula. Hur längesen var det inte nu? Till lördag är det tre dagar. Det är dan före dan före dan föredopparedan! Aaahh..!



Jag är inte så teknisk, vet inte hur man länkar. Men supertjejen är Paula - paulagocko.blogg.se

Från Sushin med stort s





- Vi fick ingen sked.....
- Man brukar dricka soppan
- eh?!?. jahaa.........!!!

Schön.

Hej!

Har ni haft en trevlig helg?

Jag har haft det fint jag. Igår var det jobb och sushi med Mois. Kändes lite undligt, nästan lite ovant att se henne. Jag menar, det var ju en vecka sedan vi sågs. Sånt händer bara på sommarlovet någongång ibland. Sushin var i vilket fall som helt tokgod. Och partajet igår var också skoj!

En söndag som denna har jag pluggat och planeran för eftermiddagen är yoga, fast innan det täcktej ag ut och springa på löpbandet, hehe. In och springa kanske. Sen ska jag till mammi och käka middag med min syster och mormor. Ladies night. Det var allt för mig denna gång!

Ha en fortsatt lugn och fin söndag! Puss på er

Förresten, jag ska förmodligen till London en weekend i april. Pappa fyller 50. Det skulle vara underbart kul, jag har aldrig varit där!



Vad snälla ni är, mina kompizar! ;)

God morgon!

Idag har jag varit duktig! När jag vaknade gick jag upp och tog en promenad ner på stan, det var jättehärligt. Jag kände massa vårkänslor och det är en så mäktig känsla. Sen åt jag och pappa grym lördagsfrukost och sedan har jag pluggat naturkunskap som jag har prov i på tisdag. Det känns faktiskt ganska bra, förstår dt mesta och det är nästan intressant. DET är stort, inte ofta det händer med naturkunskap måste jag säga.

Om, i runda slängor, tio minuter ska jag åka till Ikea med Annika och pappa och kika och beställa hem grymma varor! Lunch och jobb och sushi med Moa (vi har inte setts på den vecka!!!!) och 18årsfest. GRATTIS Mikaela!

Hallelujah, vilket lördag!


bildregn


Mitt nya favoritträd sitter på min vägg






Rakt håååår!


Vad är det som luktar indiskt?

På grund av mycket plugg så är det inte så mycket uppdatoering från min sida. Väldigt trist men jag tycker det är onödigt att skriva om klagande plugg, plus att jag inte har någon blogginspriation, kanske kommer ikväll. Vem vet? :)

Måste berätta om en rolig händelse igår i alla fall. Jag satt på bussen på väg hem från skolan med några från klassen. Linnéa började fråga vem det var som luktade så mycket. Hon tyckte det luktade indiskt. Vi försökte verkligen komma på vad det var som luktade. Men vi fattade verkligen inte. Efter att vi hade spånat ett långt tag så ser jag en indisk kvinna bakom Linnéa. Det var så sjukt kul - HAHAHA! Fniss.


skit på dig

Körkortsteori kan ta sig. Jag kan ju köra, men jag kan ju inte den där teorin. Kommer bli i sommar. Skit på er!


lång dag är slut






slut på ett skönt sätt

Shaaa!

Jag är helt slut i kroppen. Men på ett skönt sätt. Ni vet sådär skönt trött man är efter ett hårt träningspass. Så känner jag nu. Vill bara krypa ner under täcket som finns mycket nära mig i nuläget. Jag måste bara läsa några texter tills imorgon då vi ska redovisa våra konfliktgrejer. Det kommer bli en heldag med konflikten från hela världen azzå. Coolt. Det kommer bli tufft, hoppas på att det bli kul i alla fall!

Nej, nu ska jag läsa sista texterna och sedan lägga mig i min sköna säng.


spooookie


Snart ska jag jag ta mig till Friskis för lite gym. Ska bli härligt - jag är så farligt trött. Skönt att sätta igång kroppen lite känner jag. Hoppas ni har haft en trevligt dag!


Förresten. Idag i skolan serverade de endast vegitarisk mat. Det gillade jag. Jättebra ju. Vet inte om de kommer fortsätta med det men väldigt bra ändå. Vet ni att en köttbit omsätter lika mycket energi som att åka bil i en timme? Jag hörde några, ursäkta, naturnördar sucka om att de ville ha kött. Men hallå, EN dag i veckan eller kanske månaden gör ju faktiskt väldigt mycket om man skulle äta vegetariskt. Tänk om alla skulle göra det. Vad vi skulle spara på vår planet!

Jaja, hare sweet alla fina människor!

älsklingar

Er tycker jag om. Det ska ni veta!


Saradygn

Tjenare alla snyggon där ute!

Igår hände det en del. Det började med träning och jobb till klockan sex. Sedan satte jag mig på bussen mot Gottsunda och Sara. Vi tänkte ha lite myskväll och det började väl bra, men sen blev det inte så mysigt-kolla-på-film. Vi tog oss ut i mörkret istället, gick lång promenad och åkte pulka så det stog härliga till! Det var väldigt läskigt men ruuuligt! Sen satt vi i ett träd, på en "bergstopp" och pratade och kollade på horisonten. Jättemysigt. När vi kom hem somnad vi till Sex and the city.



Efter frukosten tog vi oss ut igen. Nu i lite ljusare tider. Det har ju varit underbart väder, och Sarisen visade mig hela sin barndom genom naturen, haha, filosofiskt. Vi gick till Vårdsätrabadet och gick ut på isen, jättemysigt!



Nu har jag varit på Yoga, slappat, ätit osv. Och sen tycker jag att vi ska skicka en tanke till Moa. Hon är sjuk, magsjuk Usch, hoppas det blir bättre sötnos!

Här skulle jag lägga upp en bild på Mojs men det funkade inte.

Puss på er!

RSS 2.0