mysfaktor på höööög nivå

Va mysigt det är med första advent hörrni. Efter fikan så åkte jag till Kvarnen och träffade Annika, mamma och mormor. Vi åt på Amazing tai, det var väldigt gott och trångt där!! Jag är så otroligt trött så jag ska sätta på Andra Avenyn och sova just precis nu, godnatt!

första advent!

God morgon! Igår var mysigt, mathilda, madde, malin och maria kollade på julfilm i maddes källare, supermsigt. Saknade dock min nyttiga vän bland alla onyttingar, men det gick :)


Bilder från kontoret på unt igår

Nu sitter arbetskläderna på så snart åker jag till Friskis och utamanar barnen i kullerbytta och liknande. Efter det kanske jag tränar om jag hinner eller så åker jag direkt till Moa som ska ha första advents-fika för några från skolan. Sen får jag se om jag kollar på fyverkerierna som är halv fem idag, skulle vara lite skoj!

Vi höres!

julmarknad

Hey. Idag har jag jobbat/hjälpt till på julmarknaden och lite event som hände på stan. Det var mysigt och så fick man ju ett presentkort också för insatsen. Danny spelade också på slutet, massa folk på det nya dragarbrunstorget, kul men kallt!

Nu ska jag göra mig iordning och sedan ta mig till bussen och till Madde, där också Mallan är. Mathilda kommer till kvällen också, kul! Och sen kanske Hannah och Moa? Vi tänkte umgås och mysa lite i alla fall. Ska hem rätt så tidigt för att jag ska jobba imorgon. Och sen ska jag till Moa på adventsfika. Va mysigt det ska bli med december månad!

snygging

ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅH

Hej!

Ikväll åt jag och mamma sallad med räkmackor, det var mycket gott. Sen har jag bara tagit det lugnt, kollat på idol och Fredag hel veckan. Riktigt klyschigt. Jag är så jädrans trött så jag vet inte vad jag ska ta mig till. Sova kanske? Det är nog bäst. Någongång ikväll blir det väl sömn.

Imorgon ska jag jobba för City, eller något. Fick veta det igår så det var lite "akut". Men det är kul! Gillar sånt.


saknar min snyggve

saga!

ÅH, jag chattade nyss med Saga som har varit och seglat med sin klass i FEM veckor! Saknar henne, vi måste ses snart! Hon utstrålar sån energi, det diggar jag.

Nu var det tänkt att jag skulle ladda upp en bild på snyggingen men det funkade inte pga en SEG datorn. Adjö!



hårknuten


Nu har jag bokat tid hos min snygga frisör. Hon brukar ha fullbokat men jag fick en tid redan på torsdag. Vilken lättnad! Nu blir bara frågan hur jag sla klippa mig. Ska jag ha luggen kvar? Ska jag ha tjockare lugg? Mycket uppklippt? Snagg?

 Hur ska frisyren bli tycker ni?

kommer vara trött imorgon, inte bra...


Nu ska jag få liv i
mitt hår och sen
ska jag sova.

Dröm sött & god natt!

lilla svarta

Hittade en svart klänning med uringning på ryggen. Kostade bara 100 kr på Veromoda! Kändes som det behövdes fylla på med sånna där basklänning, om man nu kan säga att det är ett basplagg. För övrigt var det mysigt på Gränby, inte jättemycket roliga affärer kanske, men Cafét Barista fanns så dit lär man gå någongång.


Nu måste jag packa träningsbagen och halka runt på gatorna till Friskis för träning. Kul!



























Suddiludd

Tänk efter innan du handlar

Efter skolan ska jag och Moa ta bussen till Gränby där det igår var invigning. Kanske blir det några kap på de nyöppnade affärerna.


Kiss!

Yoga är avslappning

Hola!

Nu har jag kört ett intensivpass på Friskis&Svettis och det var nästan som en liten klassträff - alltid kul! Efter intensiven så var det Yoga, så hoppade på där med som många faktiskt gör. Det var tokskönt och avslappnande efter träningen. Deffinitivt något att göra om. Nu har jag tagit mig en varm dusch och ska väl dra mig mot sängen. Bara det att jag är så pigg nu efter träningen. Tur att vi har sovmorgon till lunch imorgon!

Godnatt, sov gott allihopa!

Cykla eller gå?

Nu har jag lagat mat. Det blev en slags kycklinggryta med grönsaker och champinjoner med fullkornspasta till. Det blev gott men lite starkt. Annika kommer klaga på det men inte mamma, det är min gissning. Jag uppskattade det i alla fall och det passade bra som uppladdning till träningen ikväll. Snart bar det av till Väderkvarnsgatan men jag vet bara inte hur jag ska ta mig dit. Det står mellan cykel och gång. Känns så läskigt att cykla i detta väder. Man slirar ju hur lätt som helst. Det där får jag klura på i alla fall. Nu ska jag sitta på golvet.




himla mysigt

Lyssna på gammal musik. Kolla gamla bilder. Dricka nytt te. Mysigt!




Jag gick hem idag i solen. Det var himla mysigt. Gick med Moa till stan och sen fick jag gå själv och filosifera resten av vägen. Jag fick även veta att imorgon börjar vi inte förrän vid lunch så det är lurreburre att träna sent (och därmed somna sent). Jag satt nyss på min gamla musik, har inte lyssnat på den på länge. Det väcker minnen, åh. Och så kollar/rensar jag gamla bilder också. En liten nostalgieftermiddag skulle man kunna säga.

tisdag


Halloj!


Buss: 07.56
Skola: 08.40
Träning: 19.30
Borsta tänderna: NUUU


Jag plattade min lugg idag, det var väldigt längesen. Hade nästan glömt bort att den fans där bland allt krull. Men visst fanns den. Jag ska beställa klipptid idag, får se hur det blir med luggen då. Nu ska jag springa till bussen, Puss och kram!

att göra-lista

Min att göra-lista var lång idag. Fast bara med en massa småsaker. Som att måla naglarna, städa min städstol (har blivit en FET (jag menar verkligen FET) hög av kläder), skriva brev till söta farmor, läsa svenska bok, duscha, äta, typ. Haha, mycket intressant för er antar jag :)

Som jag sa var det verkligen kaos att ta sig till skolan idag. Jag som inte är någon speciellt van bussåkare tyckte i alla fall det. Det är som att alla är i chock av att det över huvud taget finns snö i Sverige.


Moa - fett cool och fett länge sedan

snygg dröm

Inatt hade jag en ytterst fin dröm, eller kanske vild. Det beror på hur man ser det. Mer tänker jag inte säga. Det var ju snöstorm idag som alla säkert har märkt så jag och mamma bestämde oss för att jag skulle ta bussen. Det var inte så mycket skönare kan jag säga. Den var nämligen fullproppat big time och stopknappen fungerade inte så man var tvungen att skrika STOOOP när man skulle av. Plus att man var tvungen att gå av i fram. Kaos.


Ha en härlig vinterdag!


helt nervös

Jag kanske är töntig men jag blir alldeles nervös av programmet Sanningens Ögonblick. Nu är det riktigt personliga frågor. Men paus just för tillfället. Därav lite bloggtid (tänk bellfis) haha.


nu blev det för mycket snö på en gång här

Lugn.

Jag tycker snön atackerar oss lite väl fort nu. Jag hinner inte med.
Jobbade idag halv elva, tog cykeln. Och jag kan säga att det tog
"lite" längre tid en vanligt. Jag diggar inte tokstormar.


Snö ska tittas på, inte färdas i


Ifrån köksfönstret

Denna enorma snömassa plus träning idag har gjort mig en aning trött, så nu ska jag vila lite och senare ska pappa hämta upp mig och så ska jag kolla på mitt rum. Han hade tydligen fixat lite mer, sen ska vi kanske åka och kolla på tapeter. Ha en fin söndag, ut i snön och lek vettja.

än bäld

Som vanligt när jag är hemma redigerar jag bilder med det enkla programmet som finns på datorn. Men det funkar. Och det är roligt att göra bilder lite snyggare. Snart ska jag nog gå och lägga mig i min varma säng!


öppen brasa

Hej!

Idag har jag städat hos min mormor, det har Moa med. Det var ju väldigt lämpligt att de behövde hjälp samtidigt då jag sov över hos Moa. Så efter att vi hade ätit en god röra till frukost så tog vi oss ut i den kalla kylan med cyklarna till våra mormödrar. Jag har nu varit där i fyra timmar!! Städade massor och så gjorde vi en god lunch - köttfärsbiffar med kokt potatis och morötter och min sallad. Det var väldigt gott och "mormigt".





Mamma har gjort en varm öppen brasa här i lägenheten, det är jättemysigt verkligen! Jag är helt slut i benen så jag orkar inte göra mer än att sitta här faktiskt. Egentligen behöver jag ringa Madeleine den fejn och meddela att jag nog stannar hemma ikväll pga av trötthet och jobb imorgon. Problemet är bara att jag satte mig så skönt här att jag inte orkar/har lust att resa mig. Jobbigt det där. Eller kanske rättare sagt: dagens i-landsproblem.

skolan

Nu sitter jag i skolan och jobbar med ett grupparbete. Snart är det lunch och sen är det idrott! Sen ska jag hem till Moa och sova över hos henne, det var jättelängesen så det ska bli riktigt mysigt! Vi kanske åker ner på stan en snabbis också och kollar nya t-shirtstore. Yeah


godeftermiddag gottiga folks

Jag hade bara en lektion idag men stannade till halv fyra. Det berodde på att jag gjorde mer matte och svenska så nu är det (nästan) klart, YES, gryyyymt skönt! Sara sällskapade mig också så det kanske inte blev BARA plugg men det är ju en vits i det med!

Nu står maten på spisen så jag får inte glömma bort den. Ska äta fullkornspasta med pesto, tomater, fetaost och bönor. Sen ska jag som sagt till Friskan! Ses där va?

snowflake

Nu ska jag snart cykla till skolan och ha matte. Vi ska börja med ett nytt kapitel och få tillbaka provet, ah, det känns inte så bra. Men skönt är det i alla fall att det vi bara har en lektion idag. Senare mot kvällen ska jag på ett skivstångspass, kul!




minnen får en på riktigt bra humör

Jag har inte orkat skriva något idag så det blir lite bilder från Eskilstuna i våras. Hoppas ni gillar det.
















ll


höstpromenad genom stan gånger tre

Idag gick jag till skolan, gick på promenad med Moa på lunchen och gick hem från skolan. Det resulterar i att jag har gått i 2,5 timme idag. Wow! Det kändes väldigt höstigt om inte vintrigt. På vägen hem från skolan tog jag några kort.....



Jag gillar skarpt det här med träd utan löv. Det blir svart på vitt med himlen




Svart + rött


Svart + vitt


Mina perfekta vinterskor - varma&sköna






Järnväg&tåg


Sådana här små rullande varelser gick jag om i raketfart


Läskig bild, ser ni både ute (jag och träden) och inne (trappen)?

GRATTIS!

Idag fyller mamma år så jag gick upp och gjorde lite extra kaffe, en fruktsallad med keso och nötter och en macka till henne. Tog fram presenterna och väkte Annika och så började vi sjunga. Haha, inte så bra, vi slutade direkt ungefär men hon blev väldigt glad ändå.



Av mig fick hon fyra stycken svarta, runda bordsunderlägg från Indiska. Gröna servetter (passar till köket) och en ljuslykta från Village.

Ikväll ska vi ha lite middag här hemma med mormor och hon ska baka sin traditionella värmlandstårta tror jag hon kallar den. Det är med mandlar och lite krispig sådär om jag miss rätt. Den ska jag slå till på, dagen till ära.

det var sommarmys

Malin, hur har du det i Stockholm?! :)


Bilden är ifrån somras i sthlm, så härligt så man nästan ramlar ur soffan

ljus är så mysigt!

Jag sitter och väntar på att maten ska bli klar, mamma håller på och pysslar i köket, det luktar mat och hon nynnar till mysmusik, kan ju inte bli mysigare. Får ju inte glömma ljusen, de lyser även idag.

Idag var det spanska i skolan och vid ett åkte vi ner till Reginateatern och kollade på en teater med klassen. Den var lite rolig men inte riktigt min humor. Efter den så åkte i alla fall jag och Moa hem till Friskis och körde på gymmet. Och nu sitter jag här och hör mamma säga att det är mat. Så man följer väl plikten.


cheap monday

Idag åt jag gröt med skivad banan, mandlar, valnötter, kanel och keso. Och så kom jag på att det var längesen jag tog kort på frukosten. Den såg så gullig ut tyckte jag så att det blev lite plåtning.



Såhär ser mina nya jeans ut på. De är riktigt tajta så det är bara att hoppas på att de töjer sig lite så man får några nyper luft att andas med.



Moa ringde nyss och vi bestämde att vi skulle gymma på Väderkvarn idag. Det låter kul så det kör vi på. Då måste jag alltså springa till mitt rum nu och packa träning. Hugs!

coolio




Nu är äntligen tävlingen igång!

Det du tävlar om är en heldag i studio tillsammans med professionella fotografer, modellcoacher och makeupstylister. Du får 3 olika smink och hårstylingar, 40 redigerade bilder på skiva och lunch.
Priset är värt 3400 Kr!!

Bilderna du får får du använda hur du vill, facebook, msn, blogg osv. Bilderna får inte säljas vidare eller användas i reklam eller vinnande syfte utan fotografens samtycke!
Plåtningen kommer att äga rum i våran toppmoderna studio i centrala Uppsala. Så är en fördel om man bor i närheten av uppsala eller har möjlighet att skaffa transport eller boende på egen hand.

http://malinnestor.se/2008/november/tavlingen-igen.aspx#comments

pink lady

Idag var jag lite pink lady. Det var trevligt på stan, Moa hade många ärenden på weekday, likaså jag. Så vi blev kvar där ett tag kan man säga. Men det är alltid kul! Jag köpte ett par jeans i alla fall, de gjorde mig pank för restan av månaden. Tur att det är ganska kort kvar tills man får påfyllning i spargrisen.


hej

Solen lyser, gud vad skönt det känns! Äntligen måste man ju nästan säga. Hur länge har det regnat nu egentligen, det var nästan som att det skulle kunna kallas standard, men icke. Sol ska det vara.


ÅH, jag (mamma) har hittat mina försvunna jeans! VAD GLAD jag blev. Verkligen! De har varit borta i typ en månan och så hittar hon de på en av hennes "klädstolar". Under alla kläder. Kanske ska städa där liiite oftare..

Idag ska jag mest ta det lugnt, kanske åka ner och möta Moa på stan, hon ville ha sällskap på weekday. Sen ska jag nog ut och springa och plugga lite. Men nu först måste jag ta en dusch och klä på mig.

otroligt trött i både armar och ben

Nu är jag hemma hos mamma igen. Golvet blev nästan klart hos pappa, han ska göra resten ikväll. Den här gången blev det snyggt och enkelt att lägga. Det vill säga -  mycket bättre. Det är roligt!

 
En liten sjuvkik hur det blev/kommer bli

Mami håller på med maten så ska äta snart, är superhungrig. Efter det ska hon jag och Annika gå på bio. Kommer inte ihåg vad det hette men hoppas den är bra. Sen var det ju kanske tänkt att vi skulle till Linnea men jag vet inte om jag orkar. Kanske ska prioritera att vila så man orkar med veckan som Moa gav mig råd om. Det kommer ju från en sådan klok person så man nästan ska lita på henne. Eller vad säger ni?

Hoppas det är trevligt på söder Malin. Snart måste vi komma och hälsa på och härja hos dig!

zante

Jag har kommit in i ett flow med att redigera bilder igen.
Den här gången med Zantebilderna. Åh, nu längtar jag
verkligen på riktigt! Ge mig värme, party och blått hav. Tack.



innan vi åkte


Malin, Maria, Moa


Vi va lite brunare liksom


Moa


Jag


SÅ HÄRLIGT


Det är vi ;)

Nu måste jag göra iordning mig för snart kommer pappa och hämtar mig. Vi ska till lägenheten och försöka lägga det nya golvet. Hoppas det blir bra den här gången. Ifall jag hinner ska jag träffa Moa på stan. Till kvällen ska jag kanske till Linnea med gänget och kika film. Får se hur det blir. De flesta är ju lediga imorgon så det skulle ju passa bra. Nu måste jag kila! Puss&kram


vackra moa


mango


Gick en promenad


Jag och mami åt jättegod lax med pressad
potatis och gröna fina små ärtor


Mysljus

Nu sitter jag och äter på mango, väldigt gott, och så blir det tv ikväll - skönt!

nostalgi



ÅH!

det är 15 grader varmt ute!

Hej på er!

Igår var jag som sagt och åt buffé med några från klassen och det var jättegott, både sushi och taia. Och så mysigt så. När vi var mätta och belåtna så kilade vi upp till Lina som bor mitt i stan, smidigt och bra! Där blev både livat och mysigt.

Idag har jag redan varit på både Bauhaus och Friskis och jobbat. Innan jobbet var jag och pappa på Bauhaus för att köpa nytt golv. Det vi köpte på IKEA var tydligen inte tillräckligt bra oh hållbart så vi slog till på nåt bättre om jag förstod det rätt. Förresten så har jag glömt och säga: Jag har blivit värd istället för barnvakt på friskis, känns väldigt skönt, har ju varit barnvakt så länge nu!

Idag är det lördag och jag har inte några speciella planer, det känns väldigt skönt! OCH SÅ ÄR VI LEDIGA PÅ MÅNDAG! För det är IG-dag, eller de som måste göra prov är ju inte det men jag är det.


Det var ju party HAHA

tjoho fredagggg

Tjoho!!

Nu är jag hemkommen från både skola och en stadsrunda för mig själv. Jag köpte tre små presenter till mamma, som passar ihop. Det var snyggt kan jag säga. Inte mer, det kan ni få veta på onsdag om det är någon som är riktigt (RIKTIGT) nyfiken. Jaja.

Jag har just tagit en dusch och springer runt och rotar i garderoben efter något lite festligt/gå-ut-och-äta till att ha på mig ikväll. Jag ska nämligen äta sushi med några från klassen, ska bli riktigt trevligt! Sen får vi väl se om vi bli party eller mysisar. Jag är beredd på båda!

 Stjorta blir det inte. Hej så länge!

äntligen fredag

Sitter i smipkorideroren på Rosendalsgymnasiet bland mina klasskamrater. Och äntligen är det fredag. Snart är det lunch och efter det är det bara idrott kvar. Skönt! Jag hade sjukt svårt att somna igårkväll och så när jag kommer till skolan så säger jättemånga att de också hade sömnproblem, och de beror på fullmånen. Jag har aldrig blivit påverkade av det men jag vet att mamma har blivit det så det kanske kommer med åldern. Höhö..... Men det var lite obehagligt i alla fall, är så trött nu också bara för att jag inte kunde sova. Onödigt av månen att göra så mot oss faktiskt.


chic

Skakis i benen är jag efter provet. Det var svårt och jag vet verkligen inte hur det gick. Menmen, man lever ju såatt det känns perfekt. Efter provet och lunchen i skolan gick jag, moa och sara hem till moa och maserade varandra, det borde man göra oftare. Och så drack vi kaffe och hade djupa samtal som vi är experter på. Ikväll blir det skivstång, ska bli mucho kul, verkligen längesen jag körde det nu. Kanske är supersvag!

Imorgon är det fredag, va skönt! Och då flyttar bruttan/malin till sthlm, bangar inte.


fet panik

När Lars har gått igenom på lektionerna fattar jag nästan allt, men nu när jag försöker räkna hemma så är det bara massa tal, funktiner och räknesätt som blandas i huvudet. Det här kommer inte gå bra. BAJS

how did you change

Det gick inte jättebra med golvet idag måste jag säga. Vi hade glömt köpa någon kloss man skulle ha för att sätta ihop det så att det gick lite segt. Och när vi åkte till IKEA för att köpa den där jeffla klossen så var den slut. Satteeeee det blev inte så mycket mer av det. Men det ser ut att bli snygg och fräsigt i alla fall. Tack gode gud för det.

Imorgon blir det nog lite plugg av matten för att det blev det inte så mycket av idag. Provet är halv tolv så att lär ju plugga lite innan det. Sen ska jag ner på stan och äta lunch med Moa, om vi inte äter i skolan. Maten får avgöra.


Vi ska verkligen till Grekland igen, bangar inte en endaste sekund.

Från ett ämne till ett annat. Saker kan vara så frustrerande ibland. Man vet liksom inte vad som händer, inte vad som pågår, bara att det finns där. Men inget mer och det kan göra oss tokiga. Rent ut sagt galna.

Godmorgon

Idag blir det skola till ca halv tre. Efter det ska jag cýkla till nya
lägenheten för att lägga nytt golv i mitt rum. Hoppas det går
rätt så fort och att det blir snyggt!


Grotesk bild på ett tåg

prosit

Tjo bre! Hoppas din dag har varit superbra! Min dag har varit lång. Åkte aldrig hem till Moa så vi stannade i skolan och pluggade diverse ämnen. Kom hem sjukt sent idag, halv sex typ. Inte riktigt acceptalelt alltså ..

Jag har ett dilemma, jag är lite/mycket (ädras jättesnabbt) förkyld och fick just lock för örat... Ska jag träna eller inte? Det är väl bara om man har feber man ska hoppa över träningen? Fast i och för sig sa idrottskandidaten så fint att man skulle följa sin kropp. Nu känner jag mig rätt sliten så det kanske är bättre att hoppa träningen. (Nu fick jag ont i huvudet också... ååh) Kanske är det bättre att gå ut på en promenad istället. Eller så tränar jag bara som vanligt. Ja, som sagt, dilemma.

Imorgon är det engelskatest och svenska"uppsats" och på torsdag är det matteprov, sen är det rätt lugnt. Så efter torsdag kan man alltså andas ut. SKÖNT!


a good-looking boy

Hey! Fiiifän, nu har jag precis slagit upp ett par spanskaord och kollat på matakuten, den där skolmaten börjar ju nästan likna våran nu, bra jobbat melker ;).

Imorgon blir det spanska på morgonen och sen ska vi ha svenska och titta på någon film. Sedan äter vi av den goda lunchen för att sedan bege oss hem till Moa, ja..... åtminstone jag och hon ska väl dit. Det blir riktigt mysigt, har inte varit där på jag vet inte hur länge! Så det blir riktigt superkul att få se sitt fjärde hem :).

Nu tänkte jag kolla på nåt avsnitt av Andra Avenyn eller nåt. JA, jag följer det och jag tycker det är sjukt bra. Så.

(Okej LITE pinsamt)

Puss och sov jättegott allihop och ta inte för många sömntabletter!

looking for a reward


Hello babes!
Man blir verkligen helt slut av måndagar! Men när det är över så är man lite stolt, och det ska man få vara efter starten på veckan. För nu kommer den bara rulla på och snart är det helg igen. Gud vad tiden går fort igentligen. Det är sjukt. Snart är det jul, jag lovar. När jag kom hem exprimenterade jag vid spisen, gjorde en tomat-böngryta med pasta. Det blev riktigt gott, så det kan jag också vara stolt över. Hehe.

Nu har jag gjort lite skolarbete som är avklarat, har lite kvar som jag säkert kommer göra i sista sekunden. Men allt kan man ju inte vara bra på.

Ta det chill alla där ute, hörs säkert mer ikväll!


skön känsla

Äntligen hemma. Efter en lång dag med både målning av tak, målning av golv, köpning av golv och allt var det var så är det skönt att sätta sig ner med datorn i famnen. Ja, det var det vi hann med idag och det var riktigt bra. Nu är det bara att vi ska måla en gång till på väggarna (pappa gör nog det ikväll eller imorgon) och lägga golvet. Och sen ska vi style:a lite (=ganska mycket) på det också.

Om en stund tänkte jag knyta på mig löpardojjorna (utan att känna verken från en hel målardag) och ta mig ut på en jogg för att sedan duscha och äta middag! Sen ska jag ringa min Moa också. Puss på henne och kram på er!


Haha. Eliten.


mysig fillt

En värmande filt över kroppen med tv:n på. Så står det till just nu. Snart ska jag äta grönsaker och potatis i ugn med kyckling, hoppas det blir gott. Det tror jag. I eftermiddags var jag med pappa till Bauhaus och handlade färg till tak och väggar och lite smågrejer. Vi kollade på golv också och köpte ett paket för att se om det passade. Så imorgon hämtar pappa mig och Annika här klockan halv tio och så åker vi till lägenheten. Gud va kul det ska bli att göra om rummet till mitt!

Är det någon som har något tips på någon rolig/annorlunda inredning (till väggar/skåp/bord/soffa/vad-som-helst)?


höhö :)

                              det som hände på stan - stannar på stan






































punkt.

målarfärg

Är på väg till någon färgaffär. För det är ju så att imorgon ska jag, Annika och pappa måla om mitt rum i nya lägenheten. Väldigt roligt! Även fast det skulle vara väldigt skönt om allt det där var över snart. Ändå har vi inte börjat, men imorn så! Kommer nog ta ett tag innan det blir klart, men när det väl blir klart ska det bli superfräscht!


partey

Sara har tydligen dragit med mig på fest. Så här sitter jag i parteydressen och undrar vad som händer. Men det blir KULI :)


sex drugs and rock n' roll


Idag var en lagom trevlig dag i skolan, två lektioner - Etik och livsfrågor samt samhällskunskap där vi fick tillbaka proven vi gjorde för flera flera veckor sedan! Efter lunchen var det bara idrottsteori kvar, det var chill (även fast vi f.d idrottsklassare hade sett den där filmen en aning många gånger för mycket).

Efter skolan åkte jag ner på stan. Med mig hade jag Sara och Emily var även med en stund. Jag köpte tillslut svarta spetsstrumpbyxor som jag så långe har velat ha. Från Rut m fl. kommer de faktiskt ifrån, jag har nog aldrig köpt något därifrån. Men de var vrälsnygga och inte så fasligt dyra så jag bangade inte. BANGA INTE DÅ



Efter att vi hade gått runt en HEL del, hade ont i fötterna efter en massa klackgång och sett allmänt fashion ut så bestämde vi oss för att sätta oss på något fik. Det blev Wayne´s och jag provade deras Chailatte vilket jag aldrig har gjort. Och den var sjuhukligt god! Verkligen! Sara slog till på en apelsin.

Nu sitter jag och knaprar/vräker i mig pistagenötter - mycket gott. Och så har jag en tidning att se fram emot, plus att jag har nåra chasewnötter också. Det blir alltså hemmakväll ikväll, superhärligt!

dom där impulserna


råslöa kan man kalla det + råcoola bilder

Tjo bre! Nu ligger jag verkligen och råslöar, lyssnar på Coldplay och sysslar inte med någonting nyttigt alls. Men det tycker jag att jag är värd eftersom jag har gjort samhällskunksapsarbetet så fint. Och hjälpt Sara med det. Kanske ska bjuda på lite pics av alla olika slag. A ver:



Ett år sen - vi släpper loss


Jag och Madde i somras hos Moe


Moa och jag i olika sinnesstämningar (väldigt mycket dricka var inblandat här såg jag nu)


Saknar den här tjejen grymt - snart blir det party Paula!!!


Snyggosarna Mathilda och Moa på sista april


På resande fot


På maddes landställe - supermysigt


Gillar verkligen den här bilden. På Moas sommarställe i blekinge.

HA DET SUPER!

godmorgon

Var sjukt trött idag när jag vaknade. Ändå sov jag betydligt längre än jag brukar. Till halv tio närmare bestämt. Nu är jag i alla fall lite piggare efter frullen, ska gå och klä på mig och sedan åka till mattelektionen! Jag fattar inte matten, det är jobbigt. På torsdag är det prov.


Malin och Maria i somras. I värmen.

en annorlunda bild


mittbena

Tjuuluuu!

Har som sagt varit på stan och i skolan idag. Vi gick runt i en himla massa affärer idag. Det var roligt, var ett tag sen jag var där som vanligt. Jag har verkligen tagit ner på det där med att gå på stan. Inget jag prioriterar längre tror jag så då blir det ju faktiskt roligare att kika när man väl gör det! Det är ju råsoft. När jag kom hem bestämde jag mig för att ta en springrunda, så det gjorde jag och då får man ju en dusch på köpet vilket jag inte tackade nej till......

Nu sitter jag och kollar på "Make me a supermodel", satte mig just här med mitt lilla té. Har inte sett förut förutom någon enstaka gång men det verkar bra, har ni sett det?



Hade en liten annan frilla idag. Emily tyckte jag skulle ha mittbena och tvinna håret sådär på sidorna så det gjorde jag idag. Vet inte riktigt om jag passar i det men jag tycker det är snyggt på andra. Det var inte så snygg bild på mig men det får ni leva med.

Nu blir det mer tv, puss!

onsdag

HEJ SNYGGON! Nu sitter jag i skolan, ska kanske skriva lite på ett arbete och snart är det lunch! Hoppas det blir gott. Har tre letioner i eftermiddag och sen ska jag ner på stan och kika lite. Kanske ska jag kolla på någon present till mamma som fyller år snart. IFALL hon läser kanske jag inte ska säga vad det är. Så det får helt enkelt hålla tyst om det. Ha det bra i skolan! (Alla som jobbar får faktiskt också ha det grymt bra.) CIAO!


fin bild

Jag gillar den här bilden. Vet inte vem det är - jag smygfotade en varm sommarkväll.

Ser ni vart det är någonstans?

tisdag

Tisdag betyder olka-schema-varje-vecka för oss smipare. Vi har visserligen spanska varje tisdag men sen är det olika vad vi gör resten av dagen. Idag hade vi redovisningar genom samhälsskunskapslektionen. Det var väldigt roligt att se alla redovisningar då många hade väl utformade teatrar etc. Problemet var bara att det blev "lite" försenat så vi satt och lyssnade i flera timmar och fick inte lunch förrän efter ett. Det var lite frustrerande och det blev en aning svårt att koncentrera sig där på slutet för att man var så hungrig. Efter lunchen var det pang slut på skoldagen i alla fall och nu har jag utfört lite pluggande och surfande.

Klockan sex ska jag iväg på ett värdmöte på Friskis och jag ska äta innan. Mamma gjorde en grön ärtsoppa igår som jag ska äta idag. Intressant. Hoppas det smakar tokgott :)



Hoppas ni har haft en bra dag och får en bra kväll, kram!

tacka för våra endorfiner

Var ute och sprang idag, det var skönt, mörkt och mysigt. Och så blir man på bättre humör, jättehärligt. Även fast det kan vara riktigt svårt att komma ut ibland! Kvällen bjuder på tv, lite läxor, fixning av naglar och förhoppingsvis ett tidigt "godnatt" så man orkar med morgondagen, även fast den är kort!

   

Puss på er! Ha en skön kväll!


skojare




En gammal bild som jag gillar ibland och ibland inte. Den ser i alla fall fri ut sådär på stationen och det vill jag vara nu. Puss&kram

party

Jag och mamma är på väg till IKEA. Vi ska dit, så det tar väl ett tag! Men det blir mysigt. Ska spana på lite nya grejer till rummet tror jag, vet inte vad mamma ville kika på, det återstår att se. Ikväll ska vi äta hos mormor, trevligt! Hörs hörrni, puss


blö

Snart ska jag cykla och möta Moa på Vaxala Torg som hon själv stavade det så fint. Vi ska sedan försöka ta oss till Idaa och Karro och mysa lite. Ska bli skoj. Vi får ta på oss mycket kläder som man inte stelnar av köld tror jag. Känns som det är riktigt kallt nu. Hoppas ni får en fin lördagskväll! Ta hand om er, pusspuss

snart faller jag

Verkar så glad men är egnetligen så jävla ledsen, arg och frusterad. JAG ORKAR INTE MER


Godmorgon

Ska strax cykla iväg till jobbet, hoppas det inte är för kallt! Jag ska i alla fall ta min vinterjacka, lika bra, så dumt att frysa. Plus att jag har blivit förkyld igen, visst var jag det nyss.....? Typiskt. Efter jobbet cyklar jag nog direkt till lägenheten, måste fortsätta packa upp och ställa iordning där. Ska bli kul, det roligaste av allt är ju nästan att vi ska renovera mitt rum först! Hehe, yeaaaaah!











RSS 2.0