sol&bad

Hej mina vänner som ovänner :)

Idag har jag vart och solat och badat! Jättehärligt! På Vårdsätrabadet. Hoppas alla har fått känna hettan idag för den har vart underbar! Mina planer för ikväll är inte helt klara..... antingen så blir det party, eller typ mys i nån park för att ta vara på denna ljumna kväll. Eller... hmm, vet inte, hör av er i alla fall, så kanske vi kan hitta på nåt? :)

Har vart ute och gått idag också, jag kom just hem från en promenad och så gick jag på morgonen också :) Men nu yo tengo hambre!!

Ha en trevlig kväll!

image156

Tjo broshään

image155Tjo.

Det har vart en innehållsrik dag idag. Började med att jag gick till skolan för att jag inte har någon cykel för tillfället.... jättejobbigt, jag är ju beroende av den. Aja, det funkar väl att gå för ett tag. Sen hade jag två lektioner i skolan, plus drama. Skönt att få allt klart med det! Nu blir den lite rolig också, hehe. Lyckossar alla som får se den ;)

Efter skolan gick jag helt otippat hem till Moa min hoea. Vi gjorde fetaste havregrynsgröten.... asså med rivet äpple, vindruvor, russin, kanel och mjölk, plus kaffe! Testa!!

Sen åkte vi ner på stan och idag kom studiebedraget in på kontot så jag shoppade tre skor på skopunkten :) Jättekul, var så längesen jag köpte nåt! Satte..... Sen bar det av mot Talangkampen (visst hette det så?), alla var där, jättekul! Och de tävlande var ju inte sämre, värsta underhållning med skoj blandat med skönsjungande sång! Vackert. Björn Gustavsson var där också, han är roligt. Liksom att åka skidor samtidigt som man bajsar är väl inte alla som kan?? :)

Jag var så trött och hungrig så jag åkte hem efter talangisen, annars hade jag nog stannat på stan, eftersom det var en förhållandevis ljummen kväll som man kunde mysa till det rejält med :)

Vill du vinna resa för 35 000 kr? Gå in här!!! : tävlingslänk: http://www.alltforforaldrar.se/kul/promo/extpage/8777

Imorn ska jag soooola och kanske bada! Puss

Friiiiidaaay!

GE MIG NÅGOT MUSTIGT! (Björn Gustavsson ikväll?, ja..."värre" har man ju vart med om)

Jag vill ha moas Turbofniss lite diskret i mitt öra HELA kvällen!

Adios. (quires un polvo o te gusta fujar?) Jejjejeje


image154


sååååå suuuuuuuur

Tja på er!

Vilken fantastiskt underbar dag det har varit. Men när man kommer hem så är det världens fjortis hemma som tycker JAG är omogen...... SUCKSUCKSUCK. orka. Så grymt jobbigt.

Det var ett tag sen jag skrev nu, har inte varit inne på datorn alls mycket, det har ju vart sooool! :) Då ska man sola och få världens bränna :)

Sen sist har jag iaf vart i sthlm (kungsan) och sett Eriks nya show.... Den var faktiskt ball, kul moooves. Jag har också solat en massa och vart på skolkampen och kollat. Jag var dock inte med.

SOL på er :)

image152


jeppo

Har värstans sovmorgon idag, börjar ju efter lunch liksom.... :) Jag vaknade ändå rätt tidigt och åt frulle sen av jag mig ut i mysiga röbospåret och gick. Det var soligt och trevligt. Träffade på Maria i min klass också :) Sen gick jag förbi pappa och hämtade "Reagan-kläder", stjorta och slips och så ska ja ha min hatt. Hoppas det går vägen. :) Vinner gör jag ju inte, haha.

Nu ska jag svischa in i duschen och sen reeeejsa med cykeln till skolan, jag ska äta mat där eftersom våran mat är gudomligt god på rosendal. Tack och hej.

 
Reagan.

Dä ä najs.

Tjenare igen :)

 Det blev en runda. Mamma skulle ut med så jag hänka på henne. Vi sprang runt högarna, så det blev i 40 min. Det är lite längre än vad jag brukar springa. Men det är ju så att man kommer in i det ju längre man springer så egentligen så är det ju inte jobbigare på sätt och vis :) Dä ä najs. Sen hoppade jag in i duschen för att sedan gå i pyjamasbyxor och grå hoodis till affären.

Nu ska jag borsta tänderna, städa lite på mitt rum och sedan lyssna på musik och somna. mmmm mmmysigt.

 
// marrisparris (marisparis)

tjohooo, det ska bli sol i veckan

Hajpådaj!

Shit vad jag var trött idag, hela dagen. När jag vaknade, när jag gick, stod, satt och nu. Ska verkligen försöka lägga mig tidigare idag, det är så värt. :)

Idag har det inte hänt för mycket. Eller jag minns inte förresten.... Maten var ju god ja, det var pasta och skinkgratäng. Och sen hade vi en engelskapjäs som spårade ur. "You have growing up" Sara kollade på han(s). Eller hur det var. suuukt kämperolit. (norska?)

Ikväll måste jag fixa utklädnad....... Imorgon börjar jag klockan ett och då ska alla ettor ha "historisk mingel". Jag ska vara utklädd till en amerikansk president vid namn Ronald Reagan. Jag har inte fixat nåra kläder än liksom.... Menmen, kanske en hit och komma naken?

Sen ska jag ta mig ut på en joggisch-runda också ikväll hade jag tänkt. Hoppas att jag gör vad jag lovar.

Men vet ni vad? I veckan ska det bli jättefint väder!! :) Sol varje dag utom imorn, då det ska bli liiite moln men ändå sol:) Typ 22 grader som mest, i Uppsala iaf! Det kallar vi niiiiice. Ska sola gärnet. Ska bli brunare än din mamma :)

Men lycka till ikväll med allt som händer, puss.

hoho

hej allihopa. Det var en trevligt kväll igår med smipiga vänner :) Vi grillade och hade det allmänt mysigt plus roligt. Just nu är jag så sjuk trött så jag skulle kunna somna här och nu. Därav kortblogg. Men kan ju langa in lite bilder.... :)

       
Haha..... både maria hammarling och Gordon var lite borta :P Bilden på mig och linnea är också SÅ klockren.... liksom vaa?? cecilia (på bilden) och linnea badade...... wooooouuupsi.
 
Söndag:

   

Jag kom hem och åt och duschade och sen cyklade jag ner i det soliga vädret till stan och mötte Mois, vi köpte med oss jordgubbar och cashewnötter och la oss i stadsparken och solade. Det var jättevarmt och härligt!

  

Nu har jag vart och grillat hos pappa, det var otroligt gott ;) det här blev lite av en bildblogg..... :) Jaja, ha det bra! Ses, puss!

Ut i solen med er!!

Tjoho!

Ni som inte är ute är dumma. Det är jätteskönt, ut och sola med er! Har suttit på ballen med kaffe och musik ett tag och nu ska jag ut på gräset..

   

Dom här går i min klass:



Ha en riktigt solig dag! Puss

kaos och party :)

Tjolahopp!

Gick till skolan idag, tog 40 minuter. Puh det var lite jobbigt, men det var varmt och skönt! :) Sen hade vi en lektion och sen lunch. Klockan två skulle vi ha stadsvandring med historian men läraren kom aldrig.... Såååatt. det blev inte så. Nu sitter jag hos Moa och vi har just kollat kläder och ätit. Moa går runt i hööögklackat (linneas nya!), hennes mammas shorts och lee-linne. Satsare. Jag sitter i chillkläder... levis och bangbangbang-linne :)

Ikväll ska jag till Madde som fyller år idag, på middag, ska bli trevlans! :) Grattis på henne liksom :)

image133 Bilden är från förra sommaren när vi åkte cabbat. pimp.

Ha en bra kväll! Puss!

slut

Yo.

Idag har varit motionens dag, jag är i alla fall helt slut i benen. Det hela började som vanligt med cykling till skolan, och det är ändå en bit och sen så hade vi coopertest (som jag fick mvg på!! woho!) Sen cyklade jag till stan och sen sen och sen cyklade jag till träning som blev ett halvt intensivpass och gym och sen cyklade jag hem. Asså..... cykling, ganska trött på det. Men det är väl bra.... :)

 Igår skulle jag visa 25-åringen Sara hur jag fick träningsverk i käken efter nyår för att jag log så mycket på VARJE kort. Skojar inte. Varje kort! Och vet ni vad det resluterade i?? Jag har träningsverk i käken igen! Det är jättejobbigt... Ha ha, typiskt -.-

Jag har för övrigt just ätit pannkakor med spenat, dom är superfinfina - gröna. Och jättegoda och nyttiga :) Plus att jag hade keso och drottningsylt på, mums.

Nu ska jag viiiiiila gärnet. Och kolla på morgonsoffan klockan halv tio på kvällen. Hur kan det komma sig? Morgon? Marjo fattade i alla fall inte det. Det är ju en parodi på morgonsoffan marjosötis ;)

 Jag saknar Paula.

Stek imorn. Stor, varm kram..


SOOOOOOOOOOOOOl

Tjenahejsan, Maria Källan här!

Sitter ute i solen i skolan och steker med Sara Wall. Det är SÅ härligt. Var ju et tag sen det var soligt nu så nu är det bara att ta igen allt regn. Schteeek. Jag och Sara planerar att åka till Gotland med en massa vänner och bada och sola och campa. Är det nån som vill hänka?

Sara Wall hälsar rooumpaaahhhhh.

Hej.

image131

känner för att goffa

Tjenare folk/människa?

Dagen har varit normal, liksom inte så jobbig i skolan vilket är skönt men samtidigt känns det som att det är onödigt att gå dit när man inte gör nåt viktigt. Imorgon ska vi i alla fall springa coopertest i skolan, jag satsar högt, hoppas jag blir nöjd.... Sen typ en engelskapjäs ska spelas upp som är helt onödig, lär sig inget, det är typ bara meningar som "So do I" eller "So's mine". lyckat.

I alla fall, idag har jag inte tränat nåt, vilar mig för coopertestet.  Istället har jag goffat... Har ätit upp en hel mandelpåse (den var dock inte alls full), en masa russin och lite rostade och saltade frön (kommer verkligen inte ihåg vad dom heter, sajko). Helst skulle jag vilja ha cashewnötter! Mmm, det är så fantastiskt gott! Men nu känner jag mig ganska mätt och det är inte bra för jag anar att jag snart ska äta. Igen. Hehe, men jag hade ju abstines satt.

Nu kom jag på det... solrosfrön.

Åh, vad jag längtar tillbaka till Eskilstuna, till Paula, till allt där borta. Det var så kul och det var så lagom alltihop.



Min sommar är ganska fullproppad tror jag, fast inte allt för proppad. Lagom. Hoppas jag! Men en sak som oroar mig är om jag inte får jobb på fotbollsskolan.... Hoppas. Men.....

-  Jag ska ner till blekis igen till my next family. Det är så fantastiskt underbart där. Liksom vid havet, på klipporna med mysiga stugor, värme och gosigt folk. Mums, plus shopping och glassiären! Åh, så underbar glass, alla sorter finns, grymt.

- jag ska förmodligen till min stuga i Norge som jag inte har vart i på två somrar. Jättemysigt verkligen! Ligger också vid vattnet...... fast det vattnet är en älv. Haha, myyys. Man kan bada i den fast det är huuur långgrunt som helst och svinkallt :)

- Jag ska till göteborg med m-flicks. Typ. Om Math tar körkort (du har ingen som helst press på dig!) så ska vi åka ner dit och det blir partyparty osv. Jättemysig det med.

- Jag ska till Öland, Gotland eller Malmö eller nåt sånt mysigt med Moa och våra mammor. Bådas är bådas. Jättesöta.

- Jag ska till Zakynthos (Grekland) med Malin och Moa. Bäst! Det blir party, sol&bad, shop, party, sol&bad shop.

Det känns inte som jag kan tveka på sommaren, det ser lovande ut. Plus att när man är hemma blir det nog en hel del hopp och lek också. FETT nice.



Jag känner en tjej som är charmig och söt. Hon gillar att tänka sig in i konstiga situationer och hon gillar att träna. Ett stor intresse den här bruden har är att shoppa, hon gillar mode och hon gillar att klä sig som kändisar. Men oftast har hon inte mycket pengar så det handlar egenltigen bara om att titta på kläderna. 
 Tjejen pratar mer än ofta om ett specifikt träningställe och är på det mer än man kan tänka sig hinna med. Hon lever där och det syns på kroppen. Bruden är extremt hälsosam och tänker på vad hon stoppar i sig även fast hon har enormt sug efter en massa socker, fett oh crap. Men hon kollar på en supermodell och stoppar suget.
Flickan har höga (stora?) förväntningar på sig själv och sätter inte ribban långt ner precis. Hon kollar på objekt som är långt högre upp i status än hon och tror att hon ska lyckas med en flört. Det gör hon också. Oftast. Hon är i den yngre åldern men verkligen inte för ung, hon är fräsch, glad, inspirerande, nogrann, pålitlig, snäll och snygg. Är du intresserad? Ring 076 40 10 500



Jag har som alla andra i Sverige just nu en crash på Jason Mraz. Bara för att han kom till Sweden och spelade live liksom. Men nej, jag har faktiskt lyssnat på han förut, sådetså.

Den här bloggen blev enorm. Lovar att inte en enda orkade läsa igenom den, vad du än gör.... läs kontaktannonsen, hon är i stort behov av ........ nåt. flummpuss.



Skoooola

Tjoho.

Sitter i skolan och surfar runt. Det har vart en skön dag i skolan hittills, och vi har bara två lektioner kvar, så det känns niice. Gårdagen träning var speciell, bestod av trappspringning upp och ner och en massa styrka. Nu ska jag gå till matsalen och äta våran berömda mat.

Man vet inte vad man har förrän man förlorar det . . .

Puss.

människor + träning = glädje

image128


Är du nere? Ta tag i livet - ut och träna!

Har tänkt på det. Alltså när man är nere, man pallar verkligen inte. Man vill bara krypa under det mysiga täcket och sova, eller kanske tröstäta? Just i den sekunden är det bästa att ta sig ut och träna och möta det 'normala' livet. Man blir verkligen glad av att träna (iaf jag) och man känner sig värd att få vila resten av kvällen. Plus att det är lättare att somna i tid om man har svårt med det. Det gäller bara att komma på vad man tycker är riktigt kul, för det är då man vill fortsätta och komma dit flera gånger. (jag försöker inte varva medlemar på friskis, nejnej) Men det gäller väl att prova på olika sporter eller aktiviteter. Det har jag verkligen gjort genom åren. Men man får ju en sån kick av träning!

Kände mig inte jätteglad idag, efter träningen kom jag ut med ett leende på läpparna, i princip.... hehe. Jag har just kommit hem från ett skivstångspass, körde lite tyngre än vanligt, men jag klarade det! Det känns så bra, liksom helt slut i kroppen på ett skönt sätt! Det är värt, kan man lungt säga...!

Nu ska jag vila vidare och gå och lägga mig tidigt. Imorgon väntar en temadag om Kina, ska bli kul. Det ända jag vet är att vi ska äta kinesisk mat, hehe. gooooott :) Puss på er söta.

skönt

Är hemma från Vara nu. Har precis vart hos pappa och hämtat grejorna och har redan packat upp! Riktigt stolt är jag faktiskt :) Har ingen blogglust (roligt ord) nu, så får väl kompletera sen.

Nu är det inte långt till det feta sommarlovet . . . . !

Sov gott! Gå inte och lägg er för sent bara..... Då blir man trött, men man kan ju självklart vara fin ändå.

image126 image127

rix fm-festival i kungträdgården

Hej på er!

Sammanfattning - Charmigt, puss, kläm, drag. (<---Ha ha, jag misstolkar min egna mening, heheheh)

Igår var det Rixfm-festival i kungsan, premiären liksom, wohoooo. Först och främst vill jag bara säga att jag har saknat Sthlm sjukt mycket verkligen! Vi fick ju en liten chock förra gången.. så, ja, nog om det. Det var kul att vara i Sthlm igen helt enkelt! Christina, Karro och Anna var där när vi kom, och dom var så förväntansfulla för att få se och träffa Mr. Mraz. Hatten som Anna har på sig på bilden kastade dom upp på scenen, bra strategi där ;). Jag och Moa har inte så bra ekonomi just nu så vi tog med oss mat istället för att köpa, hehe. Typiskt oss, men det är ju bra. Till lunch - Pannkakor , nåra med  sylt, nåra med äppelmos, nåra med keso och riven morot. Till middag - pastasallad. Det var gott. Sen kom snygga Paula! :D. Träffade Frida också, jättesöt tjej :)

 När det började närma sig så packade sig folk närmare och närmare scenen..... Shit, kan småkillar sluta underhålla sig med att förstöra för andra och trycka in folk i så man blir klämd? Men dom kom på lite avtånd när dom fick känna på Paulas muskler! Haha! Bra med pump ;) Artisterna var bra iaf, Amy Diamond var jättesöt och Mr, Segerstedt, Andréasson och Saucedo var heta. Det var värsta draget, i o för sig kanske alla var där..... :) Sjukt mycket folk! Men det var ganska kallt så vi gick in när det inte var så värda artister till ett café, sen hörde vi att hela stockholm gungade och lite "the remedy..." så vi begav oss ut till Jazon Mraz. Han var fet! Riktigt bra! Träffade ju Tillan med, kul att ses! Och Therese skulle vi träffa men det blev inte så :( Åkte hem med Malin, Madde och Hannah :) Det var det! Kul!

      Jag kände mig som en död torsk eller nåt och Paula var trött?

///// maria

Frukost slår allt

image118
Fil med russin och hasselnötskärnor, två hårdmackor med skinka, sallad, keso och paprika. plus te. Bästa starten på dagen!

Idag tog jag en jättelång frukost (denna), så skönt att inte stressa! Nu ska jag snart iväg till skolan. Ha en bra dag! Puss!

skön vecka!

Hejsan!

Nationellt prov i matematik stod på schemat idag. Bara det, så det var skönt. Det gick ganska bra, fast vet inte, har en del fel redan som jag vet. ig blir det väl inte iaf, känns ju tryggttryggttryggt. Jag åt lunch i skolan och sen åkte jag hem och städade lite granna. Har varit ute på en springrunda också, skönt att ha träningen gjord såhär tidigt, brukar alltid bli lite senare. Nu har jag hela kvällen ledig liksom fast snart ska jag iväg med pappa och kolla lite lägenheter snart :)



Det här över skrev jag innan jag hade tittat på lägenheter. Fick lite brådis såatt fick rusha. Men iaf, lägenheterna var jättefina, nybyggda och fräscha. Men solen låg inte rätt till så man fick typ aldrig nån sol på sig så då var det lite ovärt tyckte vi. Övningskörde lite också, eller det gör jag ju mest hela tiden, så fort vi ska nånstans i princip... satt.

Våran skola är så bra! Idag hade vi som sagt bara en nationella på förmiddagen och imorn har vi bara en lektion - historia. Där vi ska göra en hemlig gej som inte är jobbigt, liksom lätt som en plätt. Sen ska jag förbi Moa, vi ska prova lite klänningar och sedan ska jag förmodligen förbi mormor och städa, om jag får. Har inte kollat med henne än. hehe ;)

Nu har jag just ätit, känner att det här blogginlägget kommer bli lite osammanhängande. Jag har skrivit lite här och var vid olika tidunkter. hoppas det gick att ta sig igenom det ändå!

Saknar er, pusspuss!

Shit.

Jag klarade mig.

Det var grymt lång väntetid men tillslut fick jag komma in och det var inte alls farligt (kanske berodde på att jag hade bedövning, hehe, men det skiter vi i).

Nu blev jag tröttis, så tänkte väl dra en sömn snart, inte än, men snart. Så är läget. Alla som har Matte A del 2 nationella imorn - lycka till!

// Marrrrrrrris

rädd

Hejhej.

Idag var det nationella prov i spanska, gick hyffsat tror jag så det känns ju lite smånice sådär. Men shit va kallt det var idag. Visst, jag var förberedd på att det skulle bli kallt men inte hade man trott att det skulle kännas sådär huttrigt. Har man redan glömt hur kyla känns? Menmen, det var sol iaf :)

Snart ska jag ta vaccin mot TBE - sjukdom man kan få av fästingar. Och jag är så rädd. Jättespruträdd. Aj. Stötta mig.

Hörs senare om jag lever, puss.

sammanfattning av helgens shteeeeeek

Yo!

Nu är jag hemma från helgen. Har inte alls tillbringat mycket tid hemma den här helgen. I fredags var jag med Moa och Malin - vi grillade och hade det allmänt mysigt, kollade på bilder. På lördag var det jättevarmt, härligt väder! Uppskattar det till högsta grad! Jag jobbade iaf 10-12, sen åkte jag till Moa och stekte på hennes uteplats. Sen skulle hon jobba så jag hänkade, låtsades vara vikarie, varför inte få in lite mer pengar...? :) På kvällen blev det bara chill och grill igen faktiskt! Så sommar.

    

Idag har jag och Hoe gått på en promenix längs ån samtidigt som vi fick en brunare hy ;) Sen åkt vi ner på stan och kollade runt lite, förebyggande syfte, mm :) Nu är det 25 grader ute och 27 grader inne, shit! Men jag måste vara glad oh tacksam för imorn ska det bli mindre varmt igen.... Så, njut nu av denna hetta! Ikväll tänkte jag bränna nåt friskispass, ska in och kolla vad det finns och välja på nu tänkte jag :) Sen är jag bara så sugen på cashewnötter och mandlar så jag lär kila iväg och inköpa det snarast! Åt nyss en mango förresten, dundergott.

  

Hoppas alla har haft en solig, skön och utvilad helg och att ni är redo för en ny vecka! Inte långt kvar till sommaren nu! Lycka till med äventyren i veckan :)

SOMMAR

Tjohopp!

Snart är det samhällskunskapsprov!! Jättesnart! Hoppas, hoppas!

Idag på lunchen satt hela klassen ute på gräset och solade i bikini! Fatta nice.....! Verkligen solrekord säger vi til det alltså.. hooo :)

Nu till  en sak som Maria Hammarling ville att ajg skulle ta upp. Vi hade opponering nyss och då flög det in en humla eller dylikt. :O Shit liksom! wowowowow :)

Okej, redo för prov, pusspuss!

Ät mango oftare

Hej på er alla söta

Denna dag började med idrott, vi körde boxning, jättekul! Väldigt jobbigt men riktigt kul verkligen! Efter det var det lite håltimmar. Superskönt! Vi låg i solen före lunch och efter lunch, fett chill.... Det var verkligen varmt! Blev lite flashning..... hoho!

Efter skolan blev det Skivstång på friskis. Känner att vi kommit igång med det igen, jag och Moa :) Bara det inte blir så ofta som förut så man blir större än killarna (nämner inga namn) :) Men iaf, det är så skönt efter man kört ett skivstångspass, helt slut i kroppen! En skön känsla alltså....

Nu har jag pluggat lite (sista dagen innan provet) samis och ätit mango. Det är ju jättegott! Man borde äta mer mango alltså. Om det är nån som inte har ätit det så prova!

Nu ska jag dricka te och kolla på nyheterna. Puss

image105

Nyttigt

Viktigt blogginlägg: http://idarehnsbo.blogg.se 










      
// Marris

Mums

Tänk er värme, tänk er kärlek. Tänk en mysig sommardag när inget är planerat och man sitter på en skön restaurang med jätteogd mat och dryck, alla skrattar runt om än och allt är allmänt mysigt. Tänk er charm och allt kan hända.

Den känslan fick jag idag när jag cyklade från skolan nyss. Grejen var den att det regnande. Men det gjorde ingenting. Det var sådär varmt och luktade jättegott när det regnar på asfalt. Jag kände.... Sommar! Mums.

Planer för ikväll då... hmm.... Jag ska plugga lite samhällskunskap och träna på Friskis&Svettis :) Det är väl det liksom, känns väldans tryggt det där alltså....

Ha en fortsatt trevligt dag!

sommar--- >

bajsräknare

Tjolahopp!

När jag åkte ner på stan och köpte min miniräknare (som för övrigt är bajskonstigt inställd :S) passade jag och Moi på att gå i massa skoaffärer - vi var på g! :) Finns ju massa snygga vårskor! Men jag har inte riktigt råd.... Vill ha dom nu men måste nog vänta till nästa månad, jag blir så hetsig när det finns nya saker i affärerna... :) Sen satte jag, Moa och Pelle oss på en bänk och pluggade lite, det var trevligt, här kommer många onödiga kort på det (går tydligen inte att vända korten rätt :S), se&njuuut:

    

ööhhm... vimmel............

   sista bilden var rolig - en trio :)


Pusspuss och lycka till alla som har matte nationella imorgon bitti (inclusivo jag)!


ledig dag :)

Hejsan :)

Idag gick jag upp runt nio och gjorde frukost och kollade på nyhetsmorgon. Efter det gick jag på en promenad med Truls och sen tog jag en dusch och sen var det bara att sätta igång med städandet (Operation dagsverke). Nu är jag klar! Det jag gjorde var: plockade ur och torkade massor av skåp i köket, tvättade, strök, kastade gamla skor, sädade hallen och köket. Puhhh.... Nu ska jag bara hänga upp sista tvätten.

Sen ska jag plugga lite samhällskunskap - prov på fredag.... Och sen måste jag ner på stan och köpa en miniräknare till nationella provet imorgon. Vi har förövrigt två nationella imorgon! matte och spanska! Yeah!

Det är lite småsnyggt väder ute nu ju! :) Det gör alltid vardagen liiite enklare! Ska ut på en promenad sen efter stan tror jag så man tar vara på dagen.

Ha en jättebra dag!

 snygg kille.

måndag i en fotölj

Heeeeeeeeeiiiiiii! neiii, neiii, niiii :) mer o mer gay :) gillart.... sött.

Idag har vart en dag av lite förvirring, chill, goff, rejäl träning och Operation dagsverke :)

Började med att vi skulle till fredsmuséet vid slottet typ halv tio och kolla på smip05 som hade en utställning om Bangladesh där dom var på fälltstudier. Det var visserligen kul och se men vi fick ju vänta så otroligt länge på att bli insläppta så jag vet inte. Det var lite jobbigt helt enkelt :) Sedan blev det lite chillibillie i skolan och sen åkte jag och Moa hem till henne och åt väldigt långdraget mellanmål..... Vi åt två hårdmackor och goffade massa nötter och russin, haha. Sen åkte vi iväg och tränade på Ultuna, vi väntade oss styrkemedel men det var bara medel. Vi gav det en kort chans men bestämde oss ganska snabbt att ta en sväng på gymmet istället! :) Kul! Sen cyklade jag hem gaaaanska långt..... Ultuna är liksom helt på andra sidan stan om Svartbäcken så blev väl typ en mil.... mina ben är lite trötta. Men det är skönt när man känner sig igenomkörd, slut liksom, skön känsla!

Nu sitter jag i min fotölj och imorgon är det Operation dagsverke Rosendal, det är som vanligt Operation dagsverke (vanligt är att man ska jobba på valfritt ställe och samla in pengar!) fast det går till Bangladesh. Till en skola och jordlösa människor.... Bra intiativ tycker jag, det är alltså elever som har anordnat det!

Nej nu ska jag fortsätta digga musik här. Puss&mys

nu äre reklam i parlamentet

Hej!

Jag hann göra en del i eftermiddag faktiskt.... Knöt på mig nya skorna och tog mig ut på en skön runda. Sen duschade jag och satte på mig chillkläder och cyklade iväg till ekebyvallen där UIF mötte Funbo if (rätta mig om jag har fel). Det var mysigt och dom var mucho bien! Vann med 8-0. Bra där :) En sak som jag dock förvånades över var att backen Mathilda spelade mittfällt. Även fast jag har tagit ett break så vill jag veta nyheterna hörrni, bättring på det! Ni var även snygga.

När jag kom hem kände jag att jag verkligen ville skapa...... mat alltså. Så jag tog fram det kreativa i mitt sinne...... det blev till att steka köttbullar, koka pasta och göra en sallad. Det blev jag nöjd med och oj vad jag hade använt det kreativa, eller hur :)



Nu är det tv:n som gäller. Puss!

middag för sex

Tjohoooooooooooo!

Gårdagen var helt underbart solig! Oj va skönt det var! Jag låg där ute i trädgården hur länge som helst och lyssnade på musik. Då och då tog jag upp samhällskunskapen och antecknade lite, nice nice :)

image91

När klockan närmade sig två åkte jag ner på stan till stadium och köpte ett par nya löparskor. Dom provade jag extremt snabbt. Jag åkte nämligen till Moa efter det och vi tog oss en runda längs ån! :)

Klockan sex var vi hos Madeleine Torslow. Vi skulle göra en middag för sex (personer) :) Vi gjorde kycklingpaj, den var mycket god! Sen kom även Alex och dansade loss med oss :)

  

Nu ska jag fortsätta med mina antecknnigar om brott - wihooo!

Äntligen

nasjeh!

Nu kommer bloggen som jag skulle utföra igår när jag inte hann. Igår var jag på stan i princip hela dagen, det var trevligt. Med mig var madde, malin, mathilda, moa och hannah! kul, kul! Jag köpte en och en halv bikini, lite klitchigt&stekit värre, eller hur. När klockan närmade sig halv fem gick jag till luthagen där min mormor bor, jag, mamma och annika skulle nämligen dit på middag. Det var jättegott - lax med potatis, sallad och citronsås! Till kvällen åkte jag som sagt till maddelito. Vi kollade på sex and the city, det är mysigt det!

Men i alla fall...... Det blev rätt sent igår så jag tänkte sova läääänge...... Men klockan nio ringer det någon verkligen jättelänge, typ två minuter! i början tänkte jag liksom bara fortsätta sova men det ringde verkligen jättelänge så jag gick upp och svarade, öhhh ok.... när jag svarar första gången är det inte ens nån som svarar och när jag säger "hallå?" igen så säger han "hallå" och lägger på....!! Yes, där "slapp" jag min sovmorgon. shit vad onödigt! Verkligen.

Nu ska jag snart ut i solen! När jag har legat där allt för länge tänkte jag åka ner på stan och köpa ett par löparskor som jag la undan igår! Skönt med nya, mina var så slitna! Efter det kanske det blir en runda i de nya löpisarna.

Ikväll igen ska jag till Madde men idag tänkte vi lite mer middag först, party sen. Vi ska göra ost och skinkpaj - mums!

Nu ska jag ta en titt på swedbank.se och sen ut i solen och steka! Puss

 det där var en dag i skolan.


2 maj -08, då allt hände

Nu tänkte jag blogga men nu skulle jag visst åka iväg till madde. bloggar sen, pusshej!

Valborg!

Tjooohooooooooooo!

Solen lyser lite bakom molnen och jag ser ett grönt träd utanför mitt fönster. Inga planer för dagen förutom skivstång halv sex, det var ett tag sen jag var på det passet vill jag säga... hoppas det blir kanoners!

Valborg. Jag började med att dissa forsränningen - sov istället. Sen när klockan drog sig mot halv tolv begav jag mig till Lägerhyddsvägen (moes hem). Åt en sillunch där som var jättegod med en massa olika rätter och en massa olika roliga människor. Men sen bestämde vi oss för att åka ner på stan och träffa allt folk! Det var mysigt, vi gick först till engelska parken med lite picknick och sedan gick vi vidare till ekonomikum, men där var det inte läge att vara när hela dagen hade gått för det var packat med skräp verkligen! Träffade iaf massa folk där med :)
Mot kvällen blev det grill i Luthagen hos Julia. Det var jättemysigt och lagom mycket folk. :) Mathilda var söt, Sofie var rolig och kattekillen var het.... eller hur var det Madde? ;) Efter det pallade inte ja och Moe nåt mer så vi riktade väl skorna mot Tunabackar kan man väl säga. Och så hjälpte vi några killar som var lite lost. Dom kom till Uppsala när vi skulle hem och undrade var festen var... Dom hade fått en sms "det är festivalstämning" men det var det inte rikigt längre.... haha, det regnade typ och var inget folk på stan. Det är ju på dan det är festivalstämning på valborg i Uppsala... Stackarna.

Juste... förlåt Sara för att jag inte hjälpte dig, haha :)

Hur var eran valborg?

Nog om det. Nu ser jag att det klarnar upp och jag måste göra någonting av dagen känner jag. Läääär ju ut i solen nåt :)

Bilder från igår :) dock inte så bra bilder, men det skiter vi i, eller hur ;)

           bra avslut :)

Puss på alla sötnosar!

RSS 2.0