Mysfredag

Sitter och myser i min soffa och dricker té. Kollar lite idol, redigerar lite bilder (helt såld på det, hehe!), och pratar med folk :) Precis som en myskväll ska vara tycker jag. Imorgon ska jag jobba från tio till tolv och sen skynda mig till nya lägenheten och hjälpa pappa att fixa iordning med flyttkartongerna! Ni får ha det så bra allihopa! Puss!

Paula&Moa mina älsklingar

Kommer ni ihåg den här dagen tjejer? :)


Det var dagen efter turnépremiären och vi var en aning slitna efter två timmars sömn. Trots detta så tar vi oss ut till Paulas häst, går runt i en skog hur länge som helst, haha, mysigt men grymt jobbigt (bl a. pga. grova pumps-skavsår) och mockar och allt vad man gör med en häst. Väldigt mysigt, vårigt och tillbakalängtande känsla. Puss på er töntar! :)

regn eller höst?


Är regn lika med höst? De flesta anser hösten vara mysig, även jag, men den mesta delen av hösten regnar det väl och det är inte det minsta mysigt. Idag är det en sån dag som det regnar regnar och regnar en fybubblansmassa. Usch och fy, det är inte det minsta mysigt tycker jag, mest äckligt faktiskt.

Speciellt äckligt är det för att vi ska fytta hela dagen idag. Jag får se till att vara den som tar hand om lådorna inne i lägenheten, grymt smart och grymt taskigt mot resten av folket, menmen.... hehe.

Just nu sitter jag och äter yoghurt med bär och nötter, det är jättegott, så tänkte fortsätta, kaffet är säkert inte hett längre heller, men vi hörs&ses mina vänner!

i full gång

Nu är jag i full gång att redigera bilder. Haha, kul ju! Plus att man minns alla fina studner man har haft, speciellt Grekland. Jag skulle så grymt gärna vilja ta en sista minuten nu. Skulle verkligen inte banga en sekund!


flyttningen är igång

Hej på er! Ojojoj, vad trött jag är. Efter vi (pappa) hade skrivit på papperna och checkat så att allt var klart med lägenheten så gick vi upp och låste upp den. Det är faktiskt så smidigt att mäklarfirman är i samma hus som våran lägenhet, så det är nära och bra om man undrar nåt! Jäjä, pappa hade redan fyllt bilen med flyttlådorna till köket så vi började packa upp - köket är så gott som uppackat. Så det är skönt. Imorgon ska jag gå till pappa runt nio och då blir det en heldag med flyttning. Hoppas man inte faller ihop helt, kommer bli en tung dag med många lyft antar jag. Hehe, lite skivstångsvarning på det alltså.




Nu ska jag mysa vidare med mitt té och tv-tittande! Pusss...

så gott så man nästan svimmar

Var bara tvungen att visa min frukost, den var så god så man nästan svimmar. Typ så. Liksom yoghurt med banan, kiwi och massor av blandade nötter (kan knappast bli godare), en macka med leverpastel, tomat och cintronpeppar med kaffe. Tack och lov att jag vaknade upp av svimmandet. Nej men det var gott i alla fall. Efter jag hade ätit frukost och kollat lite på tv, så satte jag mig vid datorn och översatte lite engelska ord som vi ska ha något quiz på nästa vecka. Sjukt mycket ord alltså. Snart ska jag möta pappa och mäklaren och skriva på papperna fö lägenheten! SHIT, snart är den våran! Det känns jättekul verkligen. Den ska bli så grymt snygg och mysigt, det ska jag allt se till! Imorgon och i helgen blir det mest att flytta och flyttstäda. Och så ska jag hinna med att jobba och njuta av lovet också, det blir väl lite spökliga händelser hoppas jag också. Jag vill bjuda alla barn på massor av godis, det är de värda.


HA EN KUL TORSDAG!

ojsan

Shit vad det är svårt. Jag vet att jag är grymt mycket efter med att redigera bilder men det är bättre sent än aldrig. Sen har jag ju inte något superprogram att redigera i heller såattstäga. Menmen, struntprat. En ihopklippt bild eller vad man säger.


tänk efter eller kör bara!

Jag har just varit ute och sprungit. Var helt slut och seg innan jag kom ut men bestämde mig ändå att sätta på mig träningskläderna och när de var på så var det ju bara att ta sig ut. När jag väl kom ut var det så skönt, friskt och befriande (från tankar och instängd "inomhusluft"). När jag var klar kändes det ännu bättre. Man blir så glad av träning!

Det svåraste måste ju vara att komma igång/komma ut. När man väl är igång/tränar så känns det så bra. Det är konstigt det, men det viktigaste är att bestämma sig för att både direkt efter och på lång sikt mår man verkligen mycket bättre, blir gladare och stoltare! Jag kan intyga. Många anser att det är tråkigt, och det kan jag också tycka innan ett träningspass ibland men när man tränar och även efter så är det absolut inte tråkigt, det är skönt. Det handlar ju bara om vilja. För ingen kan faktiskt klaga på tid. Att komma ut o springa tar endast ca en halvtimme. Det tycker jag är bra.

Nu tänkte jag koka mig lite té och sätta mig framför tv:n, det är jag värd!


bilder


Igår gjorde jag och vännen Moe smoothie


Det var fett partystämning på bowlaget


På kinarestaurangen!


Mys hos mig


Dagen efter-outfit

Nu känner jag att det mest blev bilder Madde och Malin. Inte för att de är finast utan bara för att de andra inte fick komma med på bild av någon anledning. Men Moa, Mathilda och Hannah, ni ska också ha en eloje (stavning?) för en lyckat kväll, finiskvällar är ju ändå på top!

toppenkväll hörrni

Hola! Igår blev en toppenkväll med bowling och kinamat i massor, sen åkte vi hem till mig och kollade på film&myste/sov :P Idag åt värsta goda frullen! Bär, frukt och massa gott kaffe med mera. Nu ska Moa åka och Madde och Malin ligger i min säng. Fint. Nu blir det film, puss!

just dance

Håller på att packa ihop mina träningskläder, ska snart till Ica och handla lite lunchvaror. Ska möta upp Moa på Friskis klockan elva och ska hinna handla innan det. Det ska väl gå. Efter träningen ska vi åka hem till mig och äta och efter det kommer Malin, Madde och Hannah (?). Vi ska umgås och spela twister, sen åker vi ner och bowlar på bowlaget, för att sedan ta oss till Dragon Palace och äta! Dit kommer även Mathilda. Alla samlade! Cool. Sen åker vi hem till mig ännu mer. Så blir det. Affären var det ja, puss!

fantastic


Bara för att vi var på väg!


Bara för att bilden var så sjukt fin!


Bara för att hon är hon och så BRA!


Bara för att hon pose:ar!


Bara för att jag inte tog någon bild på Idaa, Karro och Therese!

party

Sitter här och pumpar partymusik. Ska alldeles strax åka. Nu är jag redo!


hola guapos

Idag blir det Sthlm! Yeah, skönt. Känns som det var riktigt längesen jag var där nu. Ska träffa Moa vid tolv och hoppa på tåget, sen ska vi träffa Karro och Therese också! Plus att vi ska hinna med att gå på stan och äta lunch också. Roligt ska det bli! Hoppas det blir en fin dag med mycket sol.


CIAO!



citat


När jag städade mitt skrivbord hittade jag
en liten "dagbok" som vi skrev i Grekland.
Vi skulle skriva lite varje dag och det här 
var fredag kl. 19.30 - Moa är skribenten.





"Vi solar, lunchar med frukt, solar till fem, aj våra skinn,
bjöd in Tobbe, Ricke å Gurra på en kopp kaffe, vi är ju ändå på semester :)"


RÅHÄRLIG BILD!


YEAAAAAAAAAH

Håller på för fullt att städa på mitt skrivbord. HUR kan det hamna så mycket papper och skit där?! Det fattar jag verkligen inte. Det är som någon slags avslastningsyta. Och att man inte tar tag i att städa där heller för när man väl gör det är det ju rätt mysigt. Kommer fram gamla papper från ettan liksom. När vi just skulle börja på Rosendal och var små omedvetande smipare. Men en ÄNNU bättre sak var att jag hitta ett kuvert med pengar i! Yes, vad glad jag blev. Precis vad jag behöver! Det var liksom presenten från mormor som jag hade glömt bland alla papper. Tack för det. Lite roligare i Sthlm imorgon i alla fall! YEAAAAAAAAH!

orange

Gårdagen blev ju galant hörrni. Nej men det var väl kul trots allt. Orkar faktiskt inte berätta :) Idag ska jag hem till pappa och packa ner mer grejer och sen ska jag cykla till Gränby med mamma. En mysig söndag liksom! Fast först tänkte jag ta tag i lite engelskaord. Yey, faaantastic.



hoho

Tjaaaaa!

Hur är läget undrar jag. Hoppas det är bra. Vissa har ju lov nu, så då kan det väl inte vara annat än bra? Eller så tror man bara det. Kanske är många som har fullproppat schema även fast det är lov. Jaja. Hoppas ni mår bra i alla fall! Jag har Jobbat idag tio till tolv, sen tränade jag på gymmet, gick bra det där. Ikväll ska jag äta hos pappa, hoppas det blir gooott :) Och sen ska jag vara med några vänner från klassen. Kommer bli kuli. Sara och jag planerade ju lite i alla fall. Höhö.

Kanske vill nån att jag ska visa bilder på mina nya vänner - skorna? (Eva-britt och Larsa heter de i alla fall)

Ha det nu så bra och ta vara på varje stund på lovet! Kram&puss.


Det blir Sthlm på måndag - kul!

impulsivt

HEJ!

Dagens händelser har varit kul. Fikat var mysigt och jag köpte två par skor!! :) Sen har jag ätit här hemma och nyss duschat. Sara ringde nyss och ville komma och hälsa på mig, så varför inte? Mysipysi liksom!


Sara och Moa


Vi åt någon chokladkaka med kaffe

Nu ska jag snart ut och möta Sara vid bussen, pussen!

yes det är fredag



Blir tre lektioner idag - Etik&livsfrågor, samhällskunskap och Idrott. Sen åker jag, Moa och Sara ner på stan och fikar och går på stan. Och nån mer kanske följer med? Mysigt ska det bli. Sen är det ju hööööstlov, gud vad skönt! PUSS!

yihaa, god mat förlänger livet


Jag lagade nyss en broccoli&paprikapaj. Sjukligt god! Träningen gick förresten bra, jag körde 20 minuter cross och lite blandade styrkeövningar.

Imorgon på idrotten skulle det vara yoga. Det ska bli skööönt. Jag vill bli vigare :)

Jag vill även önska Sara, Cecilia och Emily lycka till i musikens hus. Ni lär ju stå där nu, så hoppas det går bra tjejer! Pussiluren!

buse


Truls busar på morgonen

Har vart i skolan nu - haft matte och ätit lunch!
Nu ska jag åka till gymmet och träna lite,
påvägen hem blir det lite handling till paj! Ciao!

jag minns gothia cup....


Det var kul det. Göteborg, små lagkamrater att busa med och fotboll.

G O D  N A T T !

today i'm wearing this



Skola + stan = min dag. Har varit en trevlig dag tycker jag. Har just fått i mig lite mat vilket var behövligt! Tänkte kolla vad det finns på tv och sätta mig och mysa där ikväll. Mysipysi, kan vara uppe hur länge jag vill ikväll nästan. Börjar ju kvart i tolv imorgon. Fast jag kommer nog ändå vilja gå och lägga mig tidigt. Det är ju bra. Så man blir pigg och kan skoja med Lars imorgon. Det ska bli riktigt skojigt. Puss OCH kram!

snabb-blogg

Dagen i kort:
- Kenya-dag i skolan - slutade 12.00
- Hem till Moa efter - ->löpning längs ån + plugg = mysigt
- Cykla hem, lagade god kyckling i tomat&paprikasås med fullkornspasta
- Chillirill


Nu:
- Plugga
- Kolla Andra Avenyn
- TV och té


Det tycker jag låter bra. Men nu måste jag plugga geografi! Snart är det höstlov, vad skönt det ska bli! Ciao!


bloggkoll

H a i i i ! (som paula numera ofta säger ;) haha)

Lång dag i skolan idag. Sitter och lyssnar på partymusik och kollar på min mya tavla med Zantebidler, åhåhåh. Försöker även förstå mig på bloggkoll. Det känns lite svårt men det är väl ett bra syfte så att man inte klickar sig in på bloggar som inte har uppdaterats! Det är helt fritt att lägga till mig på bloggkoll eller vad man säger! Använder ni bloggkoll?

Ikväll tänkte jag bara ta det lugnt. Kolla lite på tv, läsa lite geografi (prov på onsdag), surfa runt, läsa bloggar och dricka té. Skönt! Ha en skön kväll!


obs: gammal bild

exotiskt té

Nu har jag kollat på Andra Avenyn och Parlamentet. Har ätit massor av olika rotsaker och potatis i ugn med rostbiff och lite såser. Det var jättegott. Och sen drack jag ett exotiskt té också, jättegott! Nytt för dagen. Nu håller mamma på och fixar med sin verktygslåda. Hon är inte så bekväm med den men nåt kanske hon kan hitta som passar med ramarna och klockan;) Gulligt! Tänkte lägga mig tidigt idag, så jag orkar med morgondagen, så godnatt på er!




myyyyshöst och tända ljus

Myshösten är här och jag har en skön stämning/känsla. Har varit runt i hela lägenheten och tänt massa ljus och pysslat och klippt med min tavla som jag köpte idag på stan med mamma. Har satt in massor av bilder från Zakynthos och ska sätta upp den på väggen. Köpte en stor klocka också! Jättekul! (Och mysigt, hehe)





Bilderna blev inte alls bra nu på kvällen eftersom jag bara tar med mobilen, blir bättre i dagsljus. Den bilden brevid Zakynthosbilderna är på mamma när hon var liten, i Norge, på dass. Morfar tog bilden och hon blev jättesur sa hon, haha, gulligt!

Nu ska jag fortsätta här med mina ljus och nyinköpta latte-té mysa runt och läsa lite, och sen blir det mat, rotsaker i ugn ryktas det om, mm! Ta det mys!

BANGAR INTE EN ENDASTE SEKUND!!!!!!!!!

Hej! Jag hittade två stycken cd-skivor från mina engångskameror från ZAKYNTHOS! Skulle inte banga på att åka iväg på en sista minuten nu och bara steka i en vecka eller två. Men jag måste bara visa och minnas dessa bilder! Har dock inga från utelivet eftersom mina kameror inte höll för det. Hehe, blev en del misslyckade bilder genom det. men: TITTA&NJUT!


























söndag

Godmorgon!

Jag ska snart åka till Friskis på ett styrkemedel som Maria tipsade mig om, skyndar mig! Ska bara dra lite om gårdagen :)


Kvällens outfit som man brukar säga liksom, haha, jag ser ut som en smurf med den där frillan.

Middagen var väldigt god och mysig. Dock kom vi inte iväg från Moa, verkade bara som att det var vi som var på partyhumör så det blev inget då, men det vart mysigt och roligt ändå. Nästa helg kör vi på party då! Yeah


Det var efterrätten.

TJOHO, skynda till träningen! Kanskekanskekanske gör matmuffins idag, hehe. CIAO!

aaaveeeeesst

Det blev ingenting med kryssningen och det konstiga var att vi tänkte köra på att åka även fast vi inte hade en vuxen men sen när Paula ringde dit (tror det var så?) så var våran hytt avbokad! Jättekonstigt, eftersom vi inte hade gjort det! Menmen, det kommer väl fler kryssningar, javisst!

Har i alla fall jobbat idag i två timmar och efter det passade jag på att köra lite inne på gymmet - cross & mage+rygg. Träffade Björn i klassen och vi konstaterade att det är många som hänger på Friskis från våran klass. Värsta klasstämmningen! Hehe, det är ju superkul. Har just duschat och ätit.


Kvällens planer är ju som ni kanske förstår liite ändrade. Tror att det blir middag hemma hos Moe the Hoe med Maria Hammarling och nån till? Och sen kanske lite klassträff? Är det nån som vill hitta på nåt så ring oss! Vi tänkte röja ikväll för att sörja att vi inte hamna på kryssningen. Så det så!


Pussiluren!

PANIK


En liten mikrodekor. Tänk er små möss springa runt där inne och tokstäda.

Hej hopp! Fredag kväll, har just ätit husmanskost som MAMI har lagat. Sitter och kollar lite på nåt music på tv:n. Det är lite mysigt. Men vi trion - M,M,P har lite PANIK. Vi måste ha en vuxen till imorgon. Är det någon som är sugen på en kryssning på lördag som kan tänka sig vara trebarnsföräldrer. Eller haha, behöver bara vara det till en av oss  egentligen men skitsamma. Men seriöst, vi åker ändå. Måste. aaabstinens.... ;) Aaaah, det är så frustrerande.

Idag var det iaf lite skola med lite mysiga redovisningar och lite grupparbete och slutade med boxersize på idotten. Det var roligt! Det var ju med 28åriga Matte.... Kan det bli bättre. Haha, skämtosido.

När jag har smält maten ska jag fixa lite snacks. Mamma hade köpt naturella ceshewnötter som jag tänkte rosta och salta i stekpannan. GUD VA GOTT! Älskar de nötterna alltså....! Passar purfabulle till Idol ikväll, wie! Och i idolpausen blir det tre-panik-talk med Moa och Paula!











Nu blire tv, PUSS!

fredag imorn, tack

Hallå! Nu sitter jag i soffan, det känns väldigt längesen och det är så skönt att slappna av lite. Har varit igång hela dagen ju! Ojojoj. Vaknade runt tio nångång och gick upp och åt frukost med Mois, sen efter ett tag cyklade vi i ÖSregnet till mattelektionen. Den mattelektionen gick strålande fort och sen slängde vi oss iväg till Moas home och hämtade hennes träningskläder. Efter det cyklade vi till min mormor och åt lite köttfärsbiffar fyllda med fetaost, potatis, morötter och en mycket god sallad! Med fulla magar gick vi till stan och kollade lite granna på stans butiker. Sedan gick vi till gymmet, det var jätteroligt! Sen åkte jag och träffade min familj och sen åkte jag hem och gjorde couscous med stekt kycklingfilé och små coctailtomater och soltorkade tomater. Det var jättegott, och nu sitter jag alltså här i soffan och bara myser framför tv:n. Har just läst en novell som min lilla syster hade skrivit, den var jättebra! Egentligen borde jag läsa lite om mitt Etik och livsfrågor-arbete och lite svenska men jag orkar verkligen inte det så det får vänta lite. Måste ju vila lite också faktiskt. Är inte precis på topp just nu. Förlåt för att det här bara blev ett helt långt stycke utan några indelningar, men har du läst hit så är du riktigt bra, tack.



fredag imorn = helg - tack för det.

toa

moa är på toa. vi har ätit tacos. vi har det superskoj. chattar massa med massa människor och låtsas att vi är jätteroliga. hejsvejs!!!!!! PUSSI

mysig höstdag :)

Åh, va mysig hösten kan vara ändå! Om man bortser från allt regn och tråkigheter så är det ju himla mysigt! Lite lagom varmt och en massa fina löv! :) Det är just snyggt det. Och så kan man lyssna på en massa mysig musik också, "If I Used To Love You" med Daniel Lemma, till exempel. Pumpar den just nu.

Idag var det Afrikadag i skolan, eller för smip rättare sagt. Kollade på lite bilder från Nigeria bland annat. Grejjer det. Våran mentor som just den här terminen pluggar var i skolan idag också! Det var kul o se henne! Hon fick nog sig ett kik på Eleonora också (JA, det stavas så Moa, jag har alltid tänkt det så och det kommer alltid att stavas så, för mig i alla fall!!), hoppas hon inte blev skrämd, hon fick nog höra lite häxskratt också, men det dör väl ingen av. :)

När jag kom hem från skolan satte jag mig och läste, det var höstigt&mysigt det med, sen gick jag ut på en promenad, till stan. Även det var höstmysipsi, mi lajk.


Nu får jag för mycket feeling av min musik. Går inte riktigt att skriva. Men ska trya ändå. Mamma hade gjort en rolig pannkakssmet när jag kom hem från min myshöstpromme. Det var typ morotspannkisar med bovete och havregryn och nåt mer i. Mycket inressant. Jag hade mycket intressat fyllning i också. Exempel 1: keso och ajvar, exempel 2: keso och permesanost, exempel 3: pesto och keso. Det var väl kul? Visste väl det ;) ;)

Men vet ni vad? Nu ska jag kolla på The Body Shops hemsida (om dom har någon) om dom har nåt kul, för jag har nämligen 50 kr där. Det har jag också på Intersport och Stadium, så det är bara att sätta igång och shoppa känner jag. Om en stund ska jag kila ner till Ica och handla massor av grönsaker till morgondagens tacos. Moa ska hit och hon var sugen på riktigt tacos med riktig köttfärs, jag fick ge med mig där, men det blir bra!


PUSS SÅ LÄNGE!!!!!!!!!

Hola!

Dagens sysslor och kvällens planer kommer här, serverade som på ett silverfat.

Nu har jag pratat tresamtal (standard!) med Moa och Paula och ätit jättegod mat, och en förrätt till och med. Det är mamma som har stått för lagningen och det blir oftast succé då! Det serverades färska och kokta rödbetor med solrosstjärnor och en slags ostblandning till förrätt. Och sedan åt vi alla möjliga slags rotfrukter i ugn och quinoa med kassler och soltorkade tomater. Det var verkligen en smakrik måltid och nu är jag redo för träningen om en halvtimme! Jag ska gå på Pulspasset som jag var på förra veckan som var så kul, och nu ska Moa med också, sköj&röj!

Måste packa, hörs ikväll kompisar! Peace.

HAHAHAHAHAH

Ursäkta. Nu sitter vi kvar igen på sista lektionen. Alltså vad är grejen med mig och Moa på sista lektionen i Etik och Livsfgrågor?!?!? Hur rolig får man  vara? HÄXSKRATT OCH ELEONORA ÄR PÅ GGG!!!!!!!!!!!!!!

"Finner inga ord på våra trix och knep"

Dags för att åka hem kanske, hejhejhejehejehheejjeje! :)

måndag morgon igen

Hej!

Nu har jag gått upp, ätit frukost och är snart klar för att åka till skolan. Åt en jättegod frukost men först måste jag visa va mysigt mamma hade gjort i mitt rum när jag kom hit. Alltid kul att mötas av sånt tycker jag!



Och sen till min frukost då. Åt faktiskt bara en macka, en lingongrova. Men med mcket pålägg så den blev mättande faktiskt. En mandarin åt jag också. Och kaffe+te :)


Under paprikan, soltorkade tomaterna och skinkan döljer sig sallad och keso. Tror att soltorkade tomaterna gjorde allt alltså, riktigt gott! Tar med mig bananen till mellanmål också, vi går så länge idag!

Puss&kram!


lång dag

Hej på er snyggon!

Igår var trevligt. Vi lärde känna vårat tåg-ragg (det kanske är dags att börja kalla han Stefan nu) en aning bättre. Lyckat med andra ord. När vi kom hem efter det, jag åkte med Moa till henne så var det ju tänkt att Madde och Malin (?) skulle komma men vi och dom pallade inte så vi gick i princip och la oss. Det var sköners.

Idag skulle Moa jobba så jag var tvungen att gå upp tidigt med henne. Tråkigt utan sovmorgon fast å andra sidan var det bra för jag hann ju med allt idag då. När jag kom hem igen så packade jag ner mitt rum typ. Alla små pryttlar (tänk Hansen) och sånt där. Man hittar så mycket gammalt och barnsligt. Slänger mycket. Minns mycket. Sparar något. Efter det åkte jag, pappa och Annika till IKEA med mera och kollade på diversre kök. Vi köpte inget utan kollade mest vad det fanns och vad var och en tyckte var snyggt. Jag kan väl bara säga: det här kommer bli strid. KUL!!!

När jag kollade i mina gamla fotoalbum hittade jag nåra godingar:


Och den här ska jag slänga men om det är nån som vill ha den kan den få den (ELLER KÖPA!!! VÄRT). Jag menar. Det är jag som har målat den:


Det var allt för mig just nu. Om ni undrar nåt så kan ni nå mig på telefonen mellan alla tider som någonsin har funnits och i vilken situation som helst. Hej!

pickpack



På gång: Fixa mig, cykla ner på stan till Wayne´s - möta Moa och vårat tåg-ragg, fika, åka hem till Moa - finiskväll!










Puss&kram!

God eftermiddag

Idag har jag jobbat på friskis från 10.00 till 12.00. gick väl rätt så bra, bara det att vi var för få så det blev en del att göra. Menmen, bättre det kanske än att inte ha nåt att göra alls. Sen är jag åkte hem cyklade jag förbi mamma och hämtade två långärmade tröjor (en helgrå, en blå-vit-randig: snygga!), en mössa och en halsduk. Alltid roligt med lite nya grejer sådär. Efter det åkte jag hem hit och gjorde lite mat sen har jag bara packat i princip. Nyss tog vi loss massa delar av min garderob. Den är stor och fin den :)

Vi ses!

köptköptköpt!

OKEJ, NU HAR VI KÖPT LÄGENHETEN. Jag är SÅ glad! gick så snabbt på nåt sått. Eller ja, det gjorde det ju, var ju dels därför vi fick den faktiskt. Det ska bli jättekul att inreda den även fast jag vet att det kommer vara en del jobb så känns det ändå jättekul verkligen! Och läget är ju inte helt fel det heller! Att lämna huset som jag har bott i (nästan) hela mitt liv känns mindre bra men det är väl inte hela världen. Huset försvinner ju inte liksom. Man har ju kvar minnena. Så det fungerar skulle jag säga. Jag accepterar. Till fullo. Nu håller jag att kolla runt för fullt med allt som har med inredning att göra. Har faktiskt redan hittat en fondvägg som jag vill ha. Den är svart grå med svart blommigt mönster. Urläcker tycker jag! Mums på den.

Inte exakt sådär, men ni kanske kan
tänka er.... :)


Svar till Karros kommentar till förra inlägget. Jag vill, som du ser här ovan, ha en grå-svart fondvägg (om jag inte ändrar mig! he he) och andra neutrala färger men sen vill jag ju ha nån färg som "sticker" ut. Funderar på blå/turkos. Jag har en del sådana färger i mitt nuvarnade rum så det skulle vara praktiskt att föra över lite av de snygga grejerna därifrån! Låter det bra?

Just nu är jag nog helt galen. Googlar verkligen på allt som man kan tänka sig som har med inredning, kök, väggar, möbler, koppar att göra. Men jag gillar det och det ska bli så snyggooo. Yeahyeahyeah. Skulle det vara coolt med ett HELT svart kök? Med fyra sjukt stora taklampor på samma tak? Eller varför inte en sänghimmel???



Nu hittade jag till Housholds hemsida, massa snyggt!!!!

bland annat:



Läggdags, Sov Gott!

glad

HALLÅÅ! :)

Idag är en glad dag.  Det är väl dels för att vi troligen ska flytta, dels för att vi har en lektion, dels för att det är fredag, dels för att mitt hår känns långt, dels för att jag ska på skivstång, dels för att det blir mysfredag hos Moa. Var är inte bra?

En fråga, vilken färg tycker ni jag ska ha i mitt nya rum? (inte röd, det har jag hos mamma)


min frukost, omöjligt att motstå....


Yes, vad mitt hår ska bli långt


Fredag hos Moa!

äntligen

Hoho! Tror det var sista gången på ett tag som jag tittade på lägenheter nu. Den vi kollade på idag var nämligen något att ha, ja, när vi har renoverat den iaf. Jag fattar inte riktigt... Har vi äntligen hittat en lägenhet liksom? Vi har ju inte köpt den än, men förmodligen förmodligen förmodligen ska vi köpa den! HOHO. WOHO. Eller vad säger man? Jag är fett taggad på att göra alla rum supersnygga! Yeah! Juste, kanske ska säga vart den ligger. Det är ju såhär att den ligger i Fålhagen, två minuter från vaksalatorg, bara en gata in därifrån. Så det känns kanske lite chill. Ja. Jo. Det gör det. Och så är det en trea, vi ska sätta in ett nytt kök, nya golv, och tapeter o sånt!
 
Nu kollar jag på Andra Avenyn och chattar med Karrooooo! Vi taggar ;) Och så har jag och pappa varsin kronärtskocka på i en kokande katrull som nog är klart snart. Det ska bli gotti!

Nu ska jag kolla vidare, puss&kram!


ringar i ugn

Shena. Idag har jag som vanligt en lektion klockan kvart i tolv. En fågel har viskat i mitt öra att Mallah tha brallah ska till Rosendalsgymnasiet så jag ska försöka stöta på henne. Kulkul! Nu sitter jag och chillar med rixmorronzoo, på tv:n alltså. Dricker te och äter lite värmda äppelbitar med kanel, supergott! Har även äppelringar med kanel i ugnen, det är våra äpplen från gården. Smakar faktiskt bra, även fast dom inte är lika runda och fina som det där äpplet. Fast det är ju det som är charmen med egna äpplen!

Snart blir det frulle och så lite myspluggning, det tycker jag låter bra. Hoppas det blir någon god mat i skolan också - dagens höjdpunkt såklart. Hehe!




Gör något kul av dagen!

fet update

Tjena snyggingar! Nu är första gången jag är inne på datorn på hela dagen. Hehe, det känns konstigt, brukar ju alltid ha dator i skolan men jag hade ingen nyckel idag så kunde inte använda den såattsäga.


Dagen började med desayuno är-lika-med frukost. Och allt som här därtill, i alla fall så när jag skulle cykla till skolan så hittade jag inte mina nycklar. Letade verkligen ÖVERALLT. Fattade verkligen inte vart dom var men tillslut ringde jag pappa och kollade om han hade tagit fel och det hade han! Så då fick jag vänta en kvart och gå till bussen och då kom jag försent plus att jag inte hade några nycklar (vilket betyder att ajg inte kommer in i mitt skåp + datorskåpet). Efter lite lektioner och ett spanskaprov stannade jag och Moa kvar och kollade på alla föreningarna från våran skola, dom presenterade sig. Det var riktigt roligt! Speciellt fotofilmen som var litelitelite inspirerat av topmodel! Haha :)

Sen tog jag bussen hem vilket inte var skönt alls, helt trångt och varmt. Jag har inte åkt buss på jag vet inte hur länge! Men jag kom hem i alla fall, sen gjorde jag och pappa lite food - laxsås, pasta och grönsaker, och så packade vi massa flyttlådor, både med skräp och saker att spara. Är ju bra att börja i tid eftersom det är så mycket pryttlar vi har..... Bor man i hus så samlar man på sig kan man ju lugnt säga. Jag läste även en halvtimme i engelskaboken, jag blev rädd.

Nu har jag just varit ute på en promenad, fick lite dåligt samvete för att jag inte hade rört på mig idag. Visst, jag är sjuk men man måste ju röra på sig minst en halvtimme om dagen, eller hur är det? Brukar ju i vanliga fall cykla till och från skolan så nu hade jag lite energi som jag var tvungen att använda och nu svamlar jag.

Jag kollade runt på lite rum eftersom jag ska flytta.
Vill få så råsnyggt rum då! Ska verkligen satsa!
Den här väggen var ju lite läcker.


Nu ska jag duscha, pusspuss!

tävling



Varför inte vara med och tävla om en plåtning?! :) Skulle ju vara jättekul att vinna det!

kolla in bloggen/tävlingen här: http://operfekt.blogg.se/2008/october/tavling-vinn-fotografering.html#comment

Övrigt: är inne på min femte kopp té idag, ovaligt fenomen.

banga inte

Hey! Ojojoj, vilken dag. Idag har jag haft en lektion spanska och sen två timmars film som var fetingseg! Fattade verkligen typ ingenting. Menmen, vi slutade efter det så det var ju skönt, gick och åt lunch och sen pluggade vi lite efter lunch också innan det var dags att åka hem. Jag kan ju bara säga att det finns en tjej som är ruskigt bra på att "göra sig till", eller vad säger man?! Ha ha! När jag sen kom hem läste jag lite spanska inför provet imorgon och drack två koppar té plus två huvudverkstabletter. Då var det dags för att sova, från 4-6 sov jag! Lite ovanligt för att vara mig. Jag är nog lite sjuk ändå, åh, det är så jobbigt. :( Vill ju vara helt frisk! Jag vaknade av att pappa sa att han hade gjort mat. Det var gottish, vi åt makrill med hemmagjort potatismos, lingon och grönsaker. Det var riktigt gott. För övrigt så skulle jag inte banga på att vara så där brun som på bilden och framför allt inte banga på att vara där NU!

Nu sitter jag med ännu en kopp té framför tv:n! Ciao!

Godmorgon


Sängen man inte aldrig vill lämna


banan, äpple, grapefrukt, keso, havregryn, linfrön, solrosfrön, lingon och kaffe

Nu sitter jag och dricker té med rixmorronzooooo i bakgrunden. Ska fixa mig lite och sen cykla till skolan. Det ser lite kallt ut så vi får hoppas att man inte fryser ihjäl. Sol är det i alla fall. Det tackar jag grymt mycket för. Ha en kul dag i skolan/jobbet! Puss /Maria

hejhopp

Har precis kommit hem från träningen, det var jättekul, fick massa energi! Det är verkligen den bästa känslan efteråt ett pass. Älskar det! Just nu chattar jag med Paula, den finingen. Det pratas om viktiga saker. ;) Hoppas det löser sig. Det känns som det och då blir det skööj&rööj!

Förresten så har jag kommit på banan med övningskörningen igen. Eller asså för några veckor sen var jag inne i en liten svacka. Haha. Men nu känns det bra igen och pappa sa följande igår "Nu kör du som en rutinerad bilförare, du kör för fort". Hehe, ouups......

idag hade jag sex...

.... stycken lektioner. Måndagen är en lång skoldag med mycket lektioner. Det är tugnt men skönt när det är över. Nu har jag ätit lite mellanmål och tänkte plugga en stund. Klockan halv åtta ska jag på ett pulsmedel-pass på Väderkvarn, kommer inte håg vad ledaren hette (även fast jag kollade nyss...), jaja. Hoppas det är kul, annars får jag köra på gymmet helt enkelt!

Pappa tappade nyss ett glaslock på altanen och den sprack i tusen bita ! HJÄLP! Han blev inte så frustrerad som han brukar bli när något sånt händer. Bra där pappa.


tack gode gud för att det inte regnar idag


 

// M A R I A


 


plötsligt händer det........eller?

Efter att ha suttit inne en hel dag är man rätt rastlös så när pappa hade kommit hem från ännu mera lägenhetsvisningar så bestämde vi oss för att åka iväg och äta kinamat! Det är inte ofta jag gör det och det är ju onödigt eftersom det är så grymt gott. Fast då blir det ju extra gott när man väl äter det. Vi åkte i alla fall först till en lägenhet som han var lite mer intresserad av och kollade på idag och bara kollade utanför, var den låg. Efter det åkte vi till en kinaretaurang i närheten av oss och åt buffé. Det var verkligen gott och jag åt banan med glass och kaffe till efterrätt - supergott!

Nu har jag kollat på Andra Avenyn och Parlamentet. Båda var bra. Det kändes fett värt alltså. Och så har jag gjort klart nästan hela svenskaläxan. Det känns också fett värt. Tänkte lägga mig rätt så tidigt (om det nu kommer hända) och läsa i engelskaboken. Ja, nåra sidor i alla fall.

Puss&kram!

dålig hårdag



Jag kom på att jag hade glömt bort våran engelskabok. Den ska ju vara utläst nästa måndag eller vad det är. Måste turboläsa den nu, vilket jag inte kan. Plus att jag måste göra svenska. Plus att jag egentligen borde göra mer spanska. Jag orkar verkligen inte med alla måsten nu! Dom kommer verkligen som på rullande band nu när man inte kan göra någonting på grund av regnet. Jag sitter inne liksom. Känner mig instängd, men vad gör man?

frukost


Kiwimacka, nektarin med musli och mjölk, och kaffe till det

GOD söndagsfrulle skulle jag säga. Det där med nektarin får man nostalgi från Zakynthos! Vi åt det varje dag där. Det är så sjukt gott och somrigt. Nu ösregnar det. Man får inte så mycket energi av det. Men jag ska plugga lite spanska tänkte jag. Bara det att jag känner mig lite sjuk, ont i halsen. Hur länge har jag varit "lite sjuk"? Jättejobbigt. Kan jag inte bara bli helt friskt nångång?

Puss&kram, vad ska ni göra på en söndag som denna?

Godnatt

Nu är jag riktigt trött så tänkte bara säga Godnatt på er alla! Sov så gott som ni bara kan!


gynning

Just nu sitter jag och kollar på Stjänor på is där Carina Berg och Carolina Gynning är programledare, dom är sköna dom. Gillar hennes päls. Haha. Pappa och jag var lite delade med lägenheterna, får väl se hur det blir med det. Meddelar om det blir något seriöst likzom.




jag är helt, alldeles proppmätt just nu. Har ätit tacos, så sjukt gott. Bara det att det inte går att äta i normal mängd när man äter det. Så är det i alla fall för mig. Jag som hade saltade cashewnötter men dom orkar jag inte nu. Det som är så gott. Kommer säkert äta dom lite senare om jag känner mig själv rätt.




Puss!


drömmen


Banan. Äpple. Grapefrukt. Nektarin. Kiwi. Sugen på fruktsallad?

mysig middag och hysteriskt jobb......

(hade skrivit jättelångt och så försvann det...... åh)

Igår var jag och Moa på middag hos Maria Hammarling. Det var jättemysigt och god mat. Vi åt laxsoppa till middag och så hade hon gjort en jättegod och cool efterrätt! Det var en slags glass som endast innehöll banan, cashewnötter och kakao, topat med cashewnötter och hallon! Det var verkligen gott! Vi pratade massor om våra favorit(nörd)ämnen, kollade lite på tv och kollade massa gamla kort och skolkataloger! Vi kom inte hem förrän vid halv två. Tur att jag bor så nära Maria så det var bara att dra cykeln två portar bort! Vi tänkte åka till Cecilia men det var så långt bort och vi fastnade där! Hoppas ni som var där hade kul iaf!

Idag vaknade jag och Moa halv nio och gick upp och gjorde en jättegod gröt! Det var havregryn, linfrön, solrosfrön, russin och äppelbitar! Plus hallon och yoghurt. Och självklart en stor kopp kaffe till det! Mmmm! Sen åkte vi till Friskis&Svettis Ekeby. Vi var så synkade att båda skule dit samtidigt, jag skulle jobba och hon skulle på en kurs. Mitt jobb var lite hysteriskt, mer barn än vanligt och alla ville leka... Yeah!

Nu har jag ätit och snart ska jag åka med pappa och kolla på lägenheter. Vi kollar ju massor nu men det är väl så om man ska få den perfekta. Efter det ska vi handla massa goda frukter och grönsaker!

Ha en bra lördag! Puss och kram!

saknar´t


Gissa plats.

från vandring till idol

Hallå allihopa!

Nu sitter jag tillrätta hemma igen efter vandring i två dagar! Det har varit rätt tungt och lite blött men rätt så kul ändå. Våran mat var ju lyckad iaf! Att sova i tält var inte någon hitt. Massa kyla och hård mark. Men annars så :). Jag är stolt över mina sjukt bra bilder.




Snart ska jag åka och kolla på en lägenhet på svartbäcksgatan! Ni vet där borta vid polishuset fast på andra sidan gatan, typ vid zoo-affären. Sen direkt efter det ska jag åka till Moas pappa som ska med på Idol istället för Paula som är magsjuk (STACKARE!) och Idaa som hade för mycket i skolan (?) (stackare också;)). I alla fall ska Moas pappa stjussa oss dit och sen möter vi upp Karro och Saga! Ska bli kul, så att det är bara att ta en till efter oss i tv-rutan liksom! Coolio.

 Puss!


RSS 2.0