trubbel

Jag drack inget kaffe på morgonen idag, det förstörde hela min dag! Ont i huvudet! Men nu har jag fått i mig mitt kaffe i alla fall och tagit en huvudvärkstablett dessutom. Känns redan bättre.

Om några minuter ska vi äta räkor med sallad, vitlöksbröd, ost, päronskivor etc. Sen blir det Körslagetfinal. Kom igen nurå, låt rätt team vinna!

Imorgon tidigt på morgonen blir det en lång biltur. Vi tar oss hemmåt. Jag och pappa turas om med körningen, ni får gärna bomba mig med sms en dag som morgondagen om jag säger så. Vi hörs vänner! Puss!


let's dance

Jag sitter vid datorn här i Malmö nu. Igår var det begravning, sorgligt men livet måste gå vidare har jag lärt mig.

Idag har jag varit på stan med min syster hela dagen lång nästan! En stund hälsade vi på farmor som ligger på sjukhuset för sin rygg och så tog vi en paus med kinabuffè också. Det blev lite shopping på Zara och HM i alla fall. Jag får vis alla bilder när jag kommer hem....! Och det är ju snart! Någon gång på söndagen kommer vi hem.

Ikväll ska vi kolla på Let's Dance hade vi tänkt och bara ta det lugnt :)

Ha det bra nu hörrni, saknar er alla! Massor av kramar!


måndag 26 januari

Hejsan!

Nu har jag just lagat en supergod laxsoppa med grönsaker, räkor och saffran ungefär. Mycket god, bara ETT minus! Hur lyckas jag alltid bränna tungan när jag äter soppa?! Aaaahhh....

Ikväll blir det Pulsjumpa på Väderkvarn med Carolina. Taggad och klar ska jag snart bege mig ditåt! Ha det så bra så länge!


















Tjing!

from nothing to something

Hej på er!

Bilder från igår och idag.........


Nu har jag precis kommit hem från övningskörningen med Hans på Nordlanders Trafikskola. Det gick lagom bra, jag var lite skakig för att jag just hade kört med en bil som pappa hade lånat. Och så var det ju halt på vägarna nu och så slirade jag. Vilket jag typ aldrig har gjort. En bra erfarenhet kanske (hehe, jag kommer vara livrädd på halkbanan!).

Snart ska jag, mamma, annika och mormor äta tacos! Ska bli jättegott verkligen, jag är så hungrig! Vid sju kommer pappa och hämtar Annika, mig och alla mina grejer. Det är pappatid nu vettni....

På onsdag efter skolan ska jag åka till Malmö. En ingift släkting har plötsligt gått bort, väldigt sorgligt! Så det är begravning på torsdag. Men vi stannar där över helgen. Jag provar lite kläder till begravningen men vet inte riktigt vad jag ska ha, nåt tips?

Nu ska jag ta fram två stora ikeakassar och packa ner alla kläder! Puss & kram från mig.

Gästblogg!

Hej Marias läsare, e ni samma som mina läsare kanske??

Maria är i alla fall hos mig just nu, igår var vi och myyste hos Linnet, riktigt kalas var det. Vi kollade på körslaget, yesbox "vi är i final" haha. Sen kollade vi på Into the wild, men vi hann inte se klart den så vi har kikat klart på den nu isället. det tog ett tag eftersom vi fick installera Vlc som tog en timme, för att få något ljud på filmen...men sen så :) Ty den som ger sig!

Snart ska bara ut och köra bild, både med sin far och sin körskolelärare...so good luck!
Själv ska jag göra lite matte, fifan va tråkigt. men klockan fyra ska jag jumpa loss!! :D Sen ska ajg hem och göra currygryta med ris, smaskens!

Puss på er allihoppa.....hoppas ni också tar det lugnt idag, då det regnar snö.....inte så jättemysigt klimat kanske.



Just nu är vi här inne, maria i min säng kollades på reprisen av _________, själv sitter jag vid skrivbordet :)

Man blir ju "lite" glad

Det bästa som finns är att söka reda på massa smaskig information om resemålet man ska åka till i sommar. Man blir ju lite glad du kan jag säga. Det finns jättefina bilder från Naxos och sen sökte jag på youtube... Tänk att sitta på en mysig resaurang, med utsikt över havet, med spelandes mysig grekisk musik. Eller tänk att ligga på stranden och bara gå ner och ta ett dopp i vattnet. Tänk långa strandpromenader. Tänk utelivet. Tänk värmen. Tänk Naxos.



Jag blir seriöst drogad av det här.

Maria

Hej och godmorgon! Synd att Bellfis åkte ur Let´s Dance igår alltså. Nu är det ju inte så värst kul att kolla på det längre måste jag säga. Om ett tag ska jag äta lunch och efter det ska jag gå till jobbet för att sedan möta Moa på stan. Vi ska till Linnéa ikväll och Therese! Det var längesen jag var där så det blir mysigt!

Nu ska jag uppdatera mig på bloglovin.com känner jag. Man måste ju hänga med. Och så måste jag googla lite också. Det hör till vardagen nuförtiden.....

En sak till! 11 dagar kvar till 18! Ofattbart nästan! Yeeeeeee bru!






I denna stund, bjuder på den.

en verklig nostalgikick genom hösten 08

















 






pannkisar


Trulling



Plus havregryn, linfrön, solroskärnor






the nerd


En del av min frukost - banan, blåbär, hallan, keso och nötter

 
Mellis. När jag gjorde denna latte insåg jag att kopparna var slut.... Men varför inte ha kaffe i ett ölglas?


Slapping vid tv:n and my "new" jeans




Matnörd som jag är så har jag "beslutsångest" över vad jag ska göra för mat ikväll. Det står mellan det jag åt igår - linssoppa eller fullkornspannkakor, eller något nytt recept bara. Och sen ska jag nog kolla lite recept om tips på hur man gör egen musli. Plus att jag ska gå till affären oh handla mjölk, vindruvor och dippingredienser. Haha, shit. Ganska nördigt men jag måste erkänna att det börjar kurra i min lilla mage när jag pratar om alla godheter. Nu blir det googling!

viktidealen drabbar inte alla kvinnor....

....jag kollar på Generation fett på 3:an just nu. Och jag kan ju säga att dom inte strävar efter den där perfekta kroppen som "alla andra" gör. Här ska man bli tjockaste kvinnan i värden - att slå rekord tills man dör tycker jag det låter som. Jag förstår inte det där, varför ska det alltid vara så extremt? Tjejen i programmet väger säkert 200 kg, har en dotter på 2 år och hon vill gå upp ännu mer. Det vill hennes man att hon ska göra också. Hon vill slå rekord i fettma och jag förstår inte grejen/leken/sjukdomen med att förstöra och döda sin kropp med alldeles för mycket mat att hon tillslut kommer att dö.

Ja, det är var jag gör i alla fall. Kollar på tv just nu. Tidigare idag har jag varit ute och sprungit(/halkat på vägen), provat massa gamla och nyinköpta kläder. Idag på på dagen, en håltimme, åkte jag och Moa ner på stan och kollade resor och jag köpte en tröja på weekday - 37 kr. Det ni, vilket kap!


Moa och Sara - känner ni igen bilden från skolan (utanför Slobbish)?

Hej snyggon!



Kör på kavaj idag och en gammal schleeten tischa. Jag trodde jag började halv nio idag så jag gick upp i vanlig takt som jag har gjort denna vecka men så kom jag på att jag bärjar ju inte förrän fem över halv tio. Jag har fördrivit tiden på något sätt och nu är det dags att åka. Puss och kram, ha en fin dag!

det tar inte slut på googlandet om naxos....

Jag har haft en riktigt skön eftermiddag. Inga måsten, utan har bara gjort det jag har orkat. Ändå har jag kollat lite på Naturkunskapen och Spanskan, samt beställt tid till körlektion. Det brukar vara så att när jag inte behöver göra någonting eller inte har någon press, ja, då tar ajg tag i saker och får lite saker gjorda. Men när jag har värsta stressigt så gör jag absolut ingenting. Lite konstigt det där.

Nu står i alla fall maten i ugnen (kyckling) och quinoasalladen är färdigladag av mamsen, ska bli gott att fylla på med lite energi för att sedan slapa ännu mera och förhoppningsvis kunna gå och lägga sig lite tidigare en föregående dag. Fast innan jag lägger ska jag kolla på Top Model och Made in Sweden. Det är väl mina måsten för kvällen.




Bilder från fikan igår!


googla är kruxet för en fin framtid

ÅH, igårkväll var det svårt att slita sig från datorn kan jag säga. Jag började googla på Naxos och det finns så fina ställen där så man vet inte vad man ska ta sig till. Igår bokade vi om våran resa (Moa och jag) för att Malin inte kan hänga med.... Synd! Men nu har vi i alla fall bokat på ett lägenhetshotell som ligger i en liten grekisk gränd, 20 meter från stranden. Och vet ni vad det bästa är? I TVÅ VECKOR! Så underbart så jag har inga ord för det.


-


Hej mina vänner!


Idag rullade skolan på bra på förmiddagen, det blev både ideologiprov och seminarium. Vi hoppas på att det gick bra! Efter det åkte jag ner på stan (I SLASKET, vad är detta?!) och mötte upp Moa och Hanna W för en fika på Waynes. Chailatte blev det, den är ju bara för underbar!

Efter flera timmar av fikande och lite ärenden gällande resor åkte jag hem och lagade lite middag - fullkorsnspagetti med pesto, tomater, oliver, soltorkade tomater och fetaost. Senare åkte jag till Friskis och tränade - Intensiv. Det gick riktigt bra faktiskt och nu sitter jag här och ska ta igen ett avsnitt av Andra Avenyn. Så där sätter jag punkt för idag. PUSS & KRAM!

ta er i kragen

Jag har hittat en gammal tröja! Värsta kul ju, =) Randig och fin varen också.




Nu får ni allt svara på tal här va... (= kommentera)

egotime

Mitt bland allt pluggade och diskuternade med Moa över msn om Konservatism, Liberalism, Socialism - dess grundvärderingar osv. så blir det "lite" egopics - vad kan vara mer passande?

 

fein

Idag är många på Rosendalsgymnsiet lediga. Jag är en av dem. Därför har jag tagit en lugn morgon, ska sätta igång med lite pluggande för att sedan göra lunch, åka och träna, respektive jobba. En ganska så trevlig dag tycker jag!

 

E den inte fin? :)

gamla tider

Jag har precis varit ute och sprungit. Det kändes lite gamla tider, mysigt och härligt måste jag säga! Fast mest härligt är det när man kommer in, tar en dusch och smörjer in sig med en god lukt. Mums på det. Om tio minuter ska jag och mamma min slänga oss på cyklarna och ta oss till Ulleråker. Det väntas nämligen lite bokning till någon storstad i vår med mig, mamma, Moa och hennes mamma. Jättemysigt! Nu ska jag göra mig iordning, ha en trevlig kväller!

längtar

Igår preliminärbokade jag, Malin och Moa en resa till Naxos (ö i Grekland) i två veckor i augusti. SÅ härlig känsla! Fast med en eftertanke så kunde kanske inte Malin hänga på ändå vilket är jättesynd! Men det får helt enkelt bli så att vi tar med oss en annan eller om Malin ångrar sig! Efter vi hade bokat så gick jag till Friskis och jobbade. Det var verkligen kul, Jenny jag jobbar med är helt underbar på alla sätt och vis. Så att jag har en ljus tid framför mig i höst! Riktigt skönt!

På kvällen cyklade jag till Moa och där bjöds det på kycklinggryta av gammalt recept. Vi tog det mest lugnt eftersom att vi båda skulle upp och jobba idag. Men det hjälpte ju inte så mycket eftersom vi försov oss idag. PANIK. Men vi hann. Pjuuu...

Nu har jag precis kommit hem från jobbet och har ätit quinoa med paprika, soltorkade tomater, kikärtor, pesto och keso. En liten blandning med rester och nytt = kanonsallad.

Samhällskunskap och Ideologier står på ingång här, vi hörs!


Jag vill ha en solig balkong och en latte tack.


mildare i helgen

Imorse åt jag en supergod frukost, det var nästan att man hoppade upp av att tänka på den. Nästan alltså... Det var i alla fall yoghurt med flytande honung i och sedan la jag i linfrön, solrosfrön och rostade blandade nötter. Sedan strödde jag på kokosflingor och ringlade på honung. Det VAR en bakelse. Det är inte slut där. Till det åt jag en apelsin som var perfekt och mitt julklappskaffe - chokladkaffe, plus att jag gjorde skummad mjölk till = chokladkaffelatte. Känn på den och njuuut!


 



Ni som håller med mig om att man näst intill dör om man går utanför dörren på grund av kylan kan jag meddela att det ska bli mildare i helgen. Tack gode gud för det!

mina långkalsonger


När jag kom hem efter skolan så satte jag på mig mina långkalsonger, eftersom jag frös så sjukt mycket. Jag hade glömt det mysiga plagget och jag fick en underbar känsla. Jag har inte åka skidor på två år. Jag har inte saknat det särskilt mycket heller. Men just i denna stund kände jag bara att gud så härligt att sätta på sig jättemycket varma kläder, gosa in sig i skidbacken och bara glida ner för backen i solen. Vad underbart!


Nu har jag tränat, ätit och duschat och är till fullo redo för en gosig kväll. Jag ska plugga lite, kolla tv och längta till födelsedagen. Kram på er!

God morgon

Åh så skönt! Jag har tagit det så lugnt på morgonen, ätit gröt, kollat på nyhetsmorgon och just nu målar jag naglarna. Det här är sista torsdagen som vi bara har en lektion. Nästa vecka börjar vårat nya schema med en del nya kurser. Hoppas det blir roligt!


sov på g


Min fina hylla som jag satt upp här om dagen, smyckehylla kan man kalla det


Värme


Dags för tandborstning

smakligt

Nu är jag äntligen hemma från en lång skoldagen som var mycket utdragen måste jag säga. Vi hade en lektion på morgonen och en på eftermiddagen. Om tio minuter ska jag gå till Friskis och jobba ett tag. Sen ska jag nog ta det lugnt ikväll, det skulle vara skönt! Jag måste bara säga att jag åt ett jättegott mellanmål nyss, hör på det här.... Skivad banan, blåbär, hallon, keso och mandlar. Det var verkligen smakrikt!


Gårdagens middag: fisksoppa med massa grönsaker och en klick grekisk yoghurt till


Senaste dygnen har jag varit så trött, vad gör jag?

publishme

Heeej!

Jag var inte inne på datorn igår, därav ingen bloggning. Jag var i alla fall i skolan, på träning och åt fisksoppa, hehe. Men det kommer bilder ikväll, för att nu är jag i skolan. Men vi hörs eftermiddag/kväll! Puss på er


gråa mysiga mjukisbyxor

Efter en hel dag i skolan blir man trött. Speciellt när man är ovan efter lovet. Och speciellt när man har sovit mycket dåligt på grund av läskig fullmåne....

                                                           ...... Då är det skönt att kunna cykla hem, sätta på sig mjukisbyxorna, äta en god middag, slökolla på tv och bara tare lugnt helt enkelt. Man märker inte att man inte har haft en lugn dag tills man har den. Att ha en kväll där jag inte gör något speciellt är ganska ovanligt. Därför ska jag njuta av just det idag.















.


mitt mål för dagen....


......var att lägga mig innan klockan 23, så nu måste jag skynda mig lite här! Jag tänkte mest säga god natt och önska er en bra start på en ny vecka! Och så skulle jag vilja meddela er att jag, Moa, mamma 1 och mamma 2 ska till London den 20 maj. Tänk er. Värsta nice kommer det att bli!

























.

No need to worry 'bout everything I've done, live every second like it was my last one

Hey!

Idag gick jag upp vid tio och åt en lång frukost framför tv:n. Det är så skönt att ta det lugnt på morgonen och bara vakna till. Efter det har jag packat till mamma med råhög musik - det blir så mycket roligare då tycker jag. Mami kommer och hämtar mig och Annika snart, vi ska ha lite släktlunch med paj och sallad, låter gott tycker jag! Vid sextiden någongång ska jag på Intensiv på Friskis med sällskap av Maria. Ser fram emot det. Jag har inte hunnit/valt att träna på pass på länge nu eftersom jag har jobba en del och då är det lättaste att bara svänga förbi gymmet innan jobbet. Man behöver inte passa in någon tid. Men det är ju roligare i längden att gå på olika pass!


Puss ♥

bilder över ett dygn


diskuterrik (= mycket diskussioner,) kan det möjligen vara ett ord?

Igår var som sagt Karro och Saga här i Uppsala och hälsade på. Det var jättekul och diskuterrikt. Mycket prat, skratt, flum och deep - som alltid ;). Det var mysigt! Nu håller jag för fullt på att rigga inför lite middag med Moa och Maria (Hammarling) (jag tcker alltid det låter så kul och säga Moa och Maria:)). Jag har just gjort "efterrätten" och jag vet inte hur den blir. Hoppas på SUCCÈ!

Jag glömde min kamera hos Moa så att bilder från igår får vi vänta med. Hoppas ni får en råskön lördagskväll i alla fall! Ni som är sjuka får krya på er och ni som är på partyhumör får TAGGA! Puss på er!

27 dagar kvar

Pallar ej designen - är dålig på´t.

Ikväll ska jag på middag hos Moa. Och vi får även storbesök av stockholmarna - Saga och Karro! Jättekul verkligen! Och värsta spontant, bestämdes igår. Moa ringde och sa att hon hade en överraskning, kul i alla fall! Så att snart ska jag packa väskan och cykla. Vi ska äta middag, kolla på let´s dance (SÅKLART) och bara mysa.




















Ha en trevlig fredagskväll!

prova något nytt!

Idag har jag ätit världen otippade frukost. Enligt mig.

Indgredienser
  - 2 ägg
  - någon msk vatten
  - blåbär

Ja, vad ska man kalla det? Blåbärsomellet! Jättegott, nyttigt och näringsrikt. En leverpastejsmacka och kaffe till det så blir det fulländat! Smarr.....


Värsta

WOHOO Erik den snygging med hans bandmedlemmar vann grammisgalan - årets låt! Vilken grej! GRATTIS töntar! :D


shopping!

Det blev inte någon träff med Sara och Linnéa för Sara var sjuker. Mycket trist men vi ses ju imorgon om hon inte blir sämre! Istället ägnade jag en massa timmar på stan med Moset. Jättetrevligt och farligt. Blev en del inhandlat. Dock var det mesta på rean så det var ju ett plus i det!


Kofta från Stadium herravdelningen - 150 kr!


Träningströja från Stadium - 150 kr


Halsband från Indiska
Tröja från h&m


Jag älskar randigt!

Jag köpte även ett par örhängen på indiska. Nu ska jag kila iväg till Friskis och gymma lite. Ska se om det är någon yoga som passar in efter mitt pass, skulle inte tro det. Men värt en titt på schemat i alla fall. Ha en bra kväll allihopa!

You were like my lover, and my best friend

Hej på er!

Jag är påväg till stan för att träffa Moa och inhandla lite hudvårsprodukter. Efter det ska jag ta mig till Saras för att hooka med henne och Linnéa, jättemysigt! Nu är det bara en dag kvar på lovet, vilket betyder: UTNYTTJA!

Solen lyser helt hysteriskt in i mitt rum så man ser knappt någonting. Just nu är min position BAKOM sängen - Ha ha!


det var den 1 januari

Moa säger:
- Ta kort på oss när vi är gangsters!


(Dom lyckades tycker jag)

bästa boken någonsin!

Idag har jag läst ut en bok! Nästan i alla fall. Har några lagar kvar som jag inte orkar läsa just nu. Boken heter Körkortsboken. Riktigt spännande! Nä, men såhär är det va.... Snart är det dags för körkort för min del så jag måste ju förbereda mig litegrann på teorin också. Det låter rimligt tycker jag. Och nu är den boken utläst i alla fall.

Men den var faktiskt lite rolig att läsa. För att det var små "skämt" och så gjorde dem en smiles, SKITKUK! (Oj, skitkul ska det visst stå.)



Ja ni, dagen har faktiskt gått åt till att plugga teori och att jobba på Friskan, helt okej kul ju! :-)


Nej. Nu ska jag ta och måla mina naglar i någon fräck färg och sen ska jag sätta mig framför tv:n och bara slappa och lyssna till pappas frenetiska knackande med det nya golvet i hallen ... (Y)


Hoppas ni har haft en underbar dag! // M

bangbangbang


  • Träning på G!
  • Jobb därefter!
  • Vad händer sen?


B1 & B2

HEJ MINA VÄNNER! Hoppas ni mår bra! Jag är väldigt trött, skulle kunna somna. Igår hjälpte jag till familjen Hals att möblera om, flytta ut garderober, dra ut internet-sladdar och allt vad vi gjorde. Det gick undan kan jag säga i alla fall. Anledning till detta var att Moas brorsa har flyttat hemifrån. Så att från att ha bott i en trång fyra (två rum som var uppdelade) till att bo i en STOR tvåa tycker jag att vi ska vara nöjda! Det kommer bli riktgit fint där - looking forward it!


När jag gick till Halsen såg jag månen, ser ni den?


Vi rensade en massa saker hennes rum, hon har svårt att slänga saker


Självklart blev det en "liten" titt på Körslaget, det var ett riktigt "körande" det där


Den här tavlan har Moa på sitt rum, hur små var vi där egentligen?!

närmar sig med stormsteg

DET ÄR EN MÅNAD OCH EN DAG KVAR TILL MIN STORA DAG. DET ÄR GALET.

Nu tänkte jag gå och spana efter min cykel som jag har ställt vid Friskis om jag har tur. Efter det blir det lite matlagning och sen ska jag förhoppningsvis cykla på min cykel till Moa. Vi ska ha en supermysig kväll med Körslaget och PIZZA. Lite otippat, eller hur?


Snart beställer vi nästa resa tjejer!

det är ju fredag ja

Hallå där! Idag har jag målat den sista omgången i hallen. Efter det åkte jag till Friskis och Svettis och körde ett gympass, riktigt roligt. Efter det åkte jag direkt till IKEA med Annika och pappa. Vi köpte en hel del saker till våra rum etc.. När jag kom hem lagade jag en god currygryta med ris. Den blev godis. Nu sitter jag här och komer på att det är fredag, kanske skulle gjort något lite festligare? Äsch, lite tv skadar ju inte :)

Den första januari 2009



Idag vaknade vi runt tolv-ett någongång och tog oss upp för en frukost!


Vi var ute på en promenad på typ 6-7 km!

Välkommen

WOHO! Välkommen 2009! Gårdagen var alldelles perfekt! Moa, Madde Malin och jag började hemma hos Moa med lite kortspel och drinkar, sen tog vi bussen till Sunnersta och Klara, där det serverades jättegod middag. Senare på kvällen ramlade det in fler folk och det var perfekt stämning, allt var på topp. Det var ju ändå nyårsafton. Dansen snålade vi inte precis med heller. Hela kvällen var superkul helt enkelt!


RSS 2.0