Te, snart jogging

Tjenareeee!

Idag vaknade jag 10 min (!!) före min veckarklocka som stod på halv nio. Det var skönt, jag var inte så trött! Det kanske berodde på solen! Är så glad att den lyser! Den ger mig verkligen ....... nåt extra! Liksom vår.... ååååhhh, yes va skönt! Jag gick iaf upp och åt frukost och sen åkte jag iväg till jobbet! Puhhh, alltså barn gör mig sååå trött! Vad har de för energi? I två timmar vistades jag på Friskis med massa krävande barn. Sen for jag hem. Känns skönt att jag förhoppningsvis inte ska vara barnpassare så länge till eftersom jag sökte till värd och förmodligen kommer få det. Jippiiiii :)

När jag kom hem hade jag ont i huvudet.... Kom på att jag inte hade druckit något imorse så kan ju berott på det, plus barnen....

Nu har jag iaf gjort lite skolgrejs....borde göra mer. Jag sitter med en kopp te och ska snart ut med mamma på en joggingtur. Och sen blir det den dagliga styrkan! Jag längtar till maten ikväll, hehe. Men vi ska äta räksallad med rostmackor. Det är verkligen jättegott, mamma är bäst på sallader! Och sen på kvällen ska jag och Moa ta till oss Paulas recept av smoothie, skulle tydligen vara med yoghurt, havregryn, banan och bär. Låter jättegott tycker jag! Vi (jag och Moa) blir hemma idag igen, ooups, men det är skönt. Plus att Segerstedt är med i Sing a long. Så man lääääär ju se det!

Läste på aftonbladet idag att alla skulle släcka lamporna från åtta till nio för att främja miljön. Bra intiativ där. Det ska jag göra.

Nej, nu ska jag dricka upp mitt te och sedan knyta på mig joggingskorna och fara! :)

Ta vara på er mina vänner! Och glöm dina bekymmer, imorgon kommer nya.

Puss och ciao!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0