känner för att goffa

Tjenare folk/människa?

Dagen har varit normal, liksom inte så jobbig i skolan vilket är skönt men samtidigt känns det som att det är onödigt att gå dit när man inte gör nåt viktigt. Imorgon ska vi i alla fall springa coopertest i skolan, jag satsar högt, hoppas jag blir nöjd.... Sen typ en engelskapjäs ska spelas upp som är helt onödig, lär sig inget, det är typ bara meningar som "So do I" eller "So's mine". lyckat.

I alla fall, idag har jag inte tränat nåt, vilar mig för coopertestet.  Istället har jag goffat... Har ätit upp en hel mandelpåse (den var dock inte alls full), en masa russin och lite rostade och saltade frön (kommer verkligen inte ihåg vad dom heter, sajko). Helst skulle jag vilja ha cashewnötter! Mmm, det är så fantastiskt gott! Men nu känner jag mig ganska mätt och det är inte bra för jag anar att jag snart ska äta. Igen. Hehe, men jag hade ju abstines satt.

Nu kom jag på det... solrosfrön.

Åh, vad jag längtar tillbaka till Eskilstuna, till Paula, till allt där borta. Det var så kul och det var så lagom alltihop.



Min sommar är ganska fullproppad tror jag, fast inte allt för proppad. Lagom. Hoppas jag! Men en sak som oroar mig är om jag inte får jobb på fotbollsskolan.... Hoppas. Men.....

-  Jag ska ner till blekis igen till my next family. Det är så fantastiskt underbart där. Liksom vid havet, på klipporna med mysiga stugor, värme och gosigt folk. Mums, plus shopping och glassiären! Åh, så underbar glass, alla sorter finns, grymt.

- jag ska förmodligen till min stuga i Norge som jag inte har vart i på två somrar. Jättemysigt verkligen! Ligger också vid vattnet...... fast det vattnet är en älv. Haha, myyys. Man kan bada i den fast det är huuur långgrunt som helst och svinkallt :)

- Jag ska till göteborg med m-flicks. Typ. Om Math tar körkort (du har ingen som helst press på dig!) så ska vi åka ner dit och det blir partyparty osv. Jättemysig det med.

- Jag ska till Öland, Gotland eller Malmö eller nåt sånt mysigt med Moa och våra mammor. Bådas är bådas. Jättesöta.

- Jag ska till Zakynthos (Grekland) med Malin och Moa. Bäst! Det blir party, sol&bad, shop, party, sol&bad shop.

Det känns inte som jag kan tveka på sommaren, det ser lovande ut. Plus att när man är hemma blir det nog en hel del hopp och lek också. FETT nice.



Jag känner en tjej som är charmig och söt. Hon gillar att tänka sig in i konstiga situationer och hon gillar att träna. Ett stor intresse den här bruden har är att shoppa, hon gillar mode och hon gillar att klä sig som kändisar. Men oftast har hon inte mycket pengar så det handlar egenltigen bara om att titta på kläderna. 
 Tjejen pratar mer än ofta om ett specifikt träningställe och är på det mer än man kan tänka sig hinna med. Hon lever där och det syns på kroppen. Bruden är extremt hälsosam och tänker på vad hon stoppar i sig även fast hon har enormt sug efter en massa socker, fett oh crap. Men hon kollar på en supermodell och stoppar suget.
Flickan har höga (stora?) förväntningar på sig själv och sätter inte ribban långt ner precis. Hon kollar på objekt som är långt högre upp i status än hon och tror att hon ska lyckas med en flört. Det gör hon också. Oftast. Hon är i den yngre åldern men verkligen inte för ung, hon är fräsch, glad, inspirerande, nogrann, pålitlig, snäll och snygg. Är du intresserad? Ring 076 40 10 500



Jag har som alla andra i Sverige just nu en crash på Jason Mraz. Bara för att han kom till Sweden och spelade live liksom. Men nej, jag har faktiskt lyssnat på han förut, sådetså.

Den här bloggen blev enorm. Lovar att inte en enda orkade läsa igenom den, vad du än gör.... läs kontaktannonsen, hon är i stort behov av ........ nåt. flummpuss.



Kommentarer
Postat av: Tobias

svar: dt tkr jag du ska ;D

2008-05-21 @ 19:46:10
URL: http://grymtroligperson.blogg.se/
Postat av: alexandra

ja de hade väl vart roligt =)

2008-05-21 @ 20:06:07
URL: http://dependence.blogg.se
Postat av: lovisa

svar: jag tränar DRill och ULtimate

2008-05-21 @ 21:21:30
URL: http://loviiissaa.blogg.se
Postat av: Moa

GUD VA DU ÄR SKOJIG!

2008-05-21 @ 21:52:53
Postat av: Jennie

haha ;) älska jason!

2008-05-21 @ 23:17:12
URL: http://hallon8.blogg.se
Postat av: Sandra

Blev det finalen för din del också?
Jason Mraz är grym!

2008-05-22 @ 00:06:58
URL: http://froggie.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0